Cum se completează un W4

Majoritatea oamenilor primesc formularele W-4 de la angajatorii lor atunci când încep să lucreze. Departamentele de salarizare folosesc informațiile pe care angajații le furnizează pe formularele lor W-4 pentru a determina câți bani ar trebui retinuți din salariile lor pentru taxele federale. Dacă tocmai ați intrat în forța de muncă, completarea unui formular W-4 pentru prima dată poate fi confuză.

pași

Partea 1
Completați fișa de atribuire personală

Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 1
1
Citiți instrucțiunile de bază furnizate de Serviciul de venituri interne. (IRS, pentru acronimul său în limba engleză), în partea de sus a formularului. O indemnizație personală reduce venitul dvs. impozabil. Cele mai multe misiuni pe care le declarați pe W-4, cu atât mai puțini bani vor fi reținuți din salariu în scopuri fiscale. În schimb, dacă declarați mai puține cote, mai mulți bani vor fi reținuți din salariu în scopuri fiscale.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 2
  2
  Stabiliți dacă există cineva care vă declară dependent. În general, părinții își declară copiii ca pe cei aflați în întreținere, dar puteți face acest lucru și altor rude, dacă oferiți mai mult de jumătate din pensia lor și îndepliniți alte cerințe IRS pentru a vă califica drept persoane aflate în întreținere.
 • Dacă nimeni nu te declară dependentă, poți să introduci 1 în spațiul gol pe linia A din formular.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 3
  3
  Introduceți o sarcină pentru dvs. Pe linia B, veți introduce un număr de 1 pentru a declara o sarcină suplimentară dacă sunteți singur și aveți doar o singură lucrare. Trebuie să introduceți și 1 dacă sunteți căsătorit, aveți doar un loc de muncă și soțul / soția nu lucrează sau dacă venitul total al tuturor locurilor de muncă este de 1.500 $ sau mai puțin.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 4
  4
  Includeți o alocație pentru soțul / soția dvs. Dacă sunteți căsătoriți, introduceți un spațiu 1 în spațiul gol de pe linia C pentru a declara misiunea. Dacă aveți un soț care lucrează sau aveți mai multe locuri de muncă, puteți să introduceți 0 sau să părăsiți rândul gol, dacă preferați ca impozitele dvs. să fie reținute la cea mai mare rată unică.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 5
  5
  Adăugați sarcini pentru fiecare dintre copiii dvs. sau alte persoane dependente pe care le întrețineți. Dacă aveți copii sau alte persoane dependente, introduceți acest număr în spațiul gol de pe linia D.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 6
  6
  Determinați dacă sunteți "șeful familiei". Calificați-vă drept șef de gospodărie dacă nu sunteți căsătoriți și plătiți cel puțin jumătate din cheltuielile persoanelor aflate în întreținerea dumneavoastră.
 • Dacă această descriere se aplică dvs., introduceți un spațiu 1 în spațiul gol pe linia E.
 • Atribuțiile pe care le declarați scad suma de bani care este reținută din salariul dvs. în scopuri fiscale. Prin urmare, dacă nu sunteți sigur (ă) dacă vă calificați drept cap de familie, ar trebui să lăsați linia necompletată. Dacă prea puțin din salariul tău este reținut în scopuri fiscale, vei ajunge să dai bani guvernului federal.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 7
  7
  Calculați cheltuielile pentru îngrijirea copiilor dvs. sau a celor aflați în întreținere. Dacă ați plătit pe cineva care să aibă grijă de copiii dvs. în timp ce lucrați sau căutați un loc de muncă, ați putea să-l deduceți din impozite.
 • Dacă ați plătit mai mult de 2.000 de dolari pentru această îngrijire și intenționați să luați acest credit, introduceți 1 în spațiul gol pe linia F.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 8
  8
  Decideți dacă intenționați să acordați creditul pentru copii. Acest împrumut vă permite să reduceți datoriile dvs. fiscale cu până la 1.000 $ pe copil calificat. Copiii, fiicele, copiii vitregi, copiii adoptivi și frații sunt, în general, incluși în calitate de copii care se califică pentru acest credit.
 • Dacă venitul dvs. total pentru anul va fi cuprins între 65.000 și 84.000 $ sau între 100.000 și 119.000 $ dacă sunteți căsătorit și vă veți depune declarația fiscală împreună, introduceți un rând pentru fiecare copil care se califică în spațiul gol pe rândul G.
 • Dacă venitul dvs. total va fi mai mic de 65.000 $ sau mai mic de 100.000 $ dacă sunteți căsătorit și vă veți depune declarația fiscală împreună, introduceți 2 pentru fiecare copil calificat. Scoateți unul dacă aveți între doi și patru copii care se califică și scade două, dacă aveți cinci copii cu calificare sau mai mult. De exemplu, dacă aveți trei copii, introduceți 5 în spațiul gol pe linia G: 2 + 2 + 2 - 1 = 5.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 9
  9
  Adăugați numărul de sarcini pe care le-ați declarat pe foaie și introduceți-l pe rândul H. Veți pune acest număr pe linia 5 a formularului W-4.
 • De exemplu, dacă sunteți căsătoriți și aveți doi copii și soțul / soția nu lucrează, ați declara un total de patru sarcini: una pentru dvs., una pentru soțul / soția și două pentru copiii dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 10
  10
  Citiți declarația de mai jos rândul H pentru a determina dacă trebuie să completați celelalte foi. Dacă intenționați să detaliați deducerile, va trebui să completați foaia de deducere și ajustări. Dacă aveți mai mult de un loc de muncă sau dacă sunteți căsătorit și atât dvs. cât și soțul / soția dvs. lucrați, va trebui să completați Fișa de Două salarii sau Foaia de lucru multiplă.
 • Dacă niciuna dintre aceste descrieri nu este valabilă pentru dvs., puteți introduce suma din linia H direct pe linia 5 din Certificatul de exceptare pentru abținere.
 • Partea 2
  Completați Certificatul de scutire pentru angajați

  Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 11
  1
  Completați informațiile personale solicitate. În casetele numerotate 1 și 2, veți introduce numele și prenumele, adresa și numărul de securitate socială.
 • Imaginea intitulată Umpleți un W 4 Pasul 12
  2
  Identificați dacă sunteți singur sau căsătorit. În căsuța 3, ar trebui să bifați caseta corespunzătoare pentru a indica dacă sunteți singur, căsătorit sau căsătorit, dar doriți ca taxele să fie reținute din salariul dvs. la cea mai mare rată unică.
 • Sunteți considerați unici dacă nu sunteți căsătoriți, dacă sunteți divorțați sau dacă sunteți separați legal conform legii de stat. Sunteți, de asemenea, considerați singuri dacă sunteți căsătoriți, dar soțul / soția nu este rezident în SUA.
 • Sunteți considerat căsătorit dacă sunteți căsătoriți conform legii de stat. Dacă situația dvs. sentimentală este în ultima zi a anului "căsătorit", atunci, pentru scopuri federale, veți fi căsătoriți pe tot parcursul anului.
 • Puteți alege să refuzați impozitele la o rată unică, care este mai mare, dacă sunteți căsătoriți, dar preferați să aveți mai mulți bani reținut din salariul dvs.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 13
  3
  Înregistrați-vă misiunile personale totale. Scrieți în caseta 5 numărul pe care l-ați introdus pe linia H din Foaia de atribuire personală sau rezultatul celorlalte foi pe care a trebuit să le utilizați în a doua pagină.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 14
  4
  Luați în considerare dacă doriți să păstrați niște bani suplimentari din salariul dvs. Poate doriți să păstrați bani în plus, de exemplu, dacă aveți alte taxe de plată, cum ar fi taxa pe cont propriu. Dacă da, introduceți suma respectivă ca cifră de dolar în caseta 6.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 15
  5
  Citiți instrucțiunea de exceptare. Dacă nu aveați o datorie fiscală cu un an înainte și vă așteptați la o rambursare completă în acest an, puteți scrie "scuti" în caseta 7.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 16
  6
  Semnează și datează formularul W-4. Ați terminat de completat formularul, dar nu este valabil până când nu îl semnați și nu-l dați, declarând sub pedeapsă de sperjur faptul că toate informațiile pe care le-ați furnizat sunt adevărate și complete.
 • Când ați terminat și ați semnat formularul, returnați-l angajatorului dvs. Verificați-vă plățile pentru a vă asigura că aveți o sumă bună în fiecare perioadă de plată.


 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 17
  7
  Verificați formularul W-4 anual. S-ar putea să doriți să adăugați sarcini dacă ați primit o rambursare mare și doriți ca mai puțini bani să fie reținuți din salariu. În schimb, poate doriți să scădeați numărul de misiuni dacă ar fi trebuit să plătiți IRS în anul precedent.
 • Dacă vreun eveniment schimbă starea de reținere, cum ar fi naștere sau divorț, trebuie să trimiteți un nou W-4 angajatorului dvs. în termen de 10 zile de la eveniment.
 • Partea 3
  Completați foaia de deducere și ajustări

  Imaginea intitulată Umpleți un W 4 Pasul 18
  1
  Aflați dacă trebuie să completați foaia de deducere și ajustări. Trebuie să completați această foaie numai dacă intenționați să detaliați deducerile, cum ar fi dobânda ipotecară, sau să luați anumite credite sau ajustări.
  • Această fișă ia în considerare și alte venituri nealimentare pe care le puteți avea, cum ar fi dividendele și dobânzile.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 19
  2
  Determinați deducerile detaliate estimate pentru anul respectiv. Reducerile reduc datoriile dvs. fiscale. Puteți lua deducerea standard sau puteți detalia deducerile. În mod normal, oamenii aleg să detalieze deducerile atunci când deducerea lor detaliată totală este mai mare decât deducerea standard.
 • De exemplu, imaginați-vă că sunteți singur atunci când depuneți declarația dvs. fiscală în 2015. Deducerea dvs. standard ar fi de 6.300 de dolari. Când adăugați deducerea detaliată, suma totală este de 5.000 USD. În această situație, este posibil să alegeți deducerea standard.
 • Introduceți valoarea dolarului din deducerea estimată estimată în spațiul gol de pe linia 1.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 20
  3
  Introduceți deducerea standard corespunzătoare în spațiul gol de pe linia 2. Fișa furnizează sumele deducerii standard pe baza categoriei dvs. de contribuabili. De exemplu, dacă sunteți căsătoriți și intenționați să vă întoarceți împreună în 2015, ați intra pe 12,600 de dolari pe linia 2.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 21
  4
  Reduceți deducerea standard la deducerile estimate detaliate. Dacă rezultatul acestui calcul este zero sau un număr negativ, scrieți 0 în spațiul gol de pe linia 3. Pentru a continua cu exemplul anterior, scăderea a 6.300 $ la 5.000 $ va produce un număr negativ, astfel încât să introduceți 0 pe linia 3.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 22
  5
  Calculați o estimare a oricărei ajustări a veniturilor și introduceți această sumă pe linia 4. Ajustările, de asemenea, numite "scăderi obișnuite", sunt sume cum ar fi contribuțiile la un cont individual de pensii (IRA) sau dobândă pentru împrumuturile studenților pe care le raportați direct pe Formularul 1040 sau 1040A.
 • Pentru a continua cu exemplul, imaginați-vă că ați plătit 2 000 de dolari în interesul pentru împrumuturile pentru studenți pe care ați plănuit să le declarați pentru impozite. Vei introduce 2 000 de dolari pe linia 4.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 23
  6
  Adăugați liniile 3 și 4 și scrieți numărul respectiv pe linia 5. Acesta este suma totală a deducerilor, creditelor și ajustărilor pe care le estimați pe care le veți declara în anul în care finalizați W-4. Dacă intenționați să declarați credite fiscale, va trebui să completați o foaie suplimentară pentru a transforma aceste credite în scutiri de la plata impozitelor.
 • Totalul din exemplul pentru linia 5 ar fi de 7.000 $.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 24
  7
  Introduceți venitul estimat fără salariu în spațiul gol de pe linia 6. Venitul non-salarial include banii pe care îi primiți fără să lucrați pentru obținerea acestuia, cum ar fi legea privind dobânzile sau produsele alimentare.
 • Dacă ați primit venituri din dobânzi de 500 $, de exemplu, ați introduce 500 $ pe linia 6.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 25
  8
  Reduceți suma de pe linia 6 de la suma de pe linia 5 și introduceți rezultatul pe linia 7. Dacă rezultatul este zero sau un număr negativ, introduceți 0. Pentru a continua cu exemplul, ați scade 500 până la 7 000 de dolari. Rezultatul nu este zero sau un număr negativ, astfel încât să introduceți rezultatul de 6.500 dolari pe linia 7.
 • Imaginea intitulată Umpleți un W 4 Pasul 26
  9
  Împărțiți suma pe linia 7 între 4.000 $ și scrieți rezultatul pe linia 8, eliminând orice fracțiune. În exemplu, ați împărți suma de 6.500 $ între 4.000 $ și rezultatul va fi 1.625. Veți elimina zecimalele și introduceți 1 pe linia 8.
 • Imaginea intitulată Umpleți un W 4 Pasul 27
  10
  Introduceți numărul de pe linia H a Fișei dvs. de atribuire personală pe linia 9. Deoarece în exemplul dvs. sunteți singur și fără dependenți, aveți și un rând 1 pe linia H.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 28
  11
  Adăugați numerele pe liniile 8 și 9 și scrieți numărul total pe linia 10. Dacă intenționați să completați foaia Cele două salarii sau mai multe locuri de muncă, introduceți totalul în primul rând al acestei foi. Dacă nu aveți nevoie de foaia respectivă, introduceți acest număr pe linia 5 din Certificatul de exceptare cu suspendare. Pentru a termina cu exemplul, introduceți un certificat 2 în certificatul de scutire de suspendare.
 • Partea 4
  Completați foaia a două locuri de muncă salariale sau multiple

  Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 29
  1
  Decideți dacă trebuie să completați această foaie. Foaia de lucru cu două salarii sau mai multe ocupații este concepută pentru a se asigura că persoanele singure cu mai mult de un loc de muncă sau căsătorii în care ambii lucrează sunt păstrați suma corectă a impozitelor din salariile lor.
  • Trebuie să completați numai acest formular dacă instrucțiunile de mai jos, din linia H din fișa de atribuire personală, v-au spus să faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 30
  2
  Utilizați tabelul furnizat pentru a găsi numărul care se aplică pentru lucrarea pentru care câștigați mai puțin și introduceți numărul respectiv pe linia 2. Cu toate acestea, dacă lucrarea pe care o câștigi cel mai mult vă plătește 65.000 $ sau mai puțin, nu trebuie să introduceți un număr mai mare de 3.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 31
  3
  Comparați numărul pe care tocmai l-ați introdus pe linia 2 cu numărul pe care l-ați introdus pe linia 1 din Foaia de deducere și ajustare.
 • Dacă numărul de pe linia 1 este mai mare sau egal cu numărul de pe linia 2, scade linia 2 de la linia 1. Introduceți acest număr pe linia 2 și linia 5 din certificatul dvs. de exceptare cu suspendare și ați terminat cu această foaie.
 • Dacă numărul de pe linia 1 este mai mic decât numărul de pe linia 2, introduceți 0 pe linia 5 din Certificatul de exceptare pentru abținere. Apoi, trebuie să completați restul foii pentru a afla ce sumă suplimentară trebuie să returnați din salariu. Acest lucru vă va ajuta să evitați să plătiți IRS atunci când vă depuneți declarația fiscală.
 • Imaginea intitulată Completați un W 4 Pasul 32
  4
  Aflați cât de mult ar trebui să nu mai plătești bani din salariul tău. Dacă ați introdus 9 pe linia 5, foaia include câteva calcule suplimentare, astfel încât să nu aveți o factură fiscală mare în aprilie.
 • Linia 4 vă spune să introduceți numărul pe linia 2 a aceleiași pagini. Acesta este numărul care corespunde sarcinii pentru care câștigi mai puțin. Să presupunem, de exemplu, că numărul este de 3.
 • Pe linia 5, va trebui să introduceți numărul pe linia 1 pe aceeași pagină, care a fost numărul final pe care l-ați primit pe linia 10 din Foi de deducere și ajustări. Pentru a continua cu exemplul, presupuneți că numărul este 1.
 • Acum scade linia 5 din linia 4 și introduceți rezultatul în rândul 6. În exemplu, rezultatul va fi 2.
 • Folosind tabelul 2 furnizat pe foaie, găsiți suma care corespunde sarcinii pentru care câștigi cel mai mult. Să presupunem că ești căsătorit și că îți vei depune declarația fiscală împreună, iar job-ul pe care îl câștigi cel mai mult îți plătește 50.000 de dolari pe an. Conform tabelului, trebuie să introduceți 600 USD pe linia 7.
 • Acum, multiplicați linia 7 cu linia 6 și introduceți rezultatul pe linia 8. Aceasta este cantitatea totală de reținere suplimentară necesară. În exemplu, numărul ar fi de 1.200 de dolari.
 • Acum, tot ce trebuie să faceți este să împartă acest număr la numărul de perioade de plată rămase în cursul anului. Acest lucru depinde de cât de des sunteți plătiți și de timpul anului în care începeți. Dacă ați început lucrarea pentru care sunt pe cale să prezinte un W-4 în februarie și vor fi plătite lunar, ar împărți 1.200 $ 10 datorită există 10 perioade de plată în anul. Rezultatul acestui calcul, $ 120, este suma suplimentară de bani reținute din salariu ar trebui să fie. Aceasta este suma pe care ar intra în alocația pentru certificatul Retinerea.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează salariul brutCum se calculează salariul brut
  Cum se calculează beneficiileCum se calculează beneficiile
  Cum puteți calcula salariul dvs. anualCum puteți calcula salariul dvs. anual
  Cum să obțineți bani rapid fără o carte de securitate socialăCum să obțineți bani rapid fără o carte de securitate socială
  Cum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simpluCum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simplu
  Cum să deduceți impozitele în întreprinderile miciCum să deduceți impozitele în întreprinderile mici
  Cum să determinați dacă ar trebui să plătiți impozitul pe succesiuneCum să determinați dacă ar trebui să plătiți impozitul pe succesiune
  Cum puteți determina statutul de returnare fiscalăCum puteți determina statutul de returnare fiscală
  Cum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internetCum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internet
  Cum se găsește un număr federal de identificare fiscalăCum se găsește un număr federal de identificare fiscală
  » » Cum se completează un W4

  © 2011—2020 ertare.com