Cum să lichideze bunurile

Lichidarea activelor poate fi o strategie de rentabilitate foarte profitabilă, mai ales dacă nu puteți găsi pe nimeni care vrea să vă cumpere afacerea. Cu toate acestea, înainte de a vă încheia contractul de leasing, de a vinde ceva de la echipament sau de a vă suspenda serviciul public sau de a beneficia - trebuie să aveți o înțelegere despre procesul de lichidare și ce să faceți în timpul acestuia. Înțelegerea acestor pași vă va ajuta să recuperați cât mai mulți bani posibil și să urmăriți și alte scopuri viitoare.

pași

Imagine intitulată Obținerea daunelor punitive fără a suferi Pasul 1
1
Vorbiți cu avocatul sau contabilul dvs. Toate cazurile sunt diferite și vor necesita diferite tipuri de sfaturi de la un avocat și un contabil, precum și cooperarea creditorilor. Odată ce ați dezvoltat un plan, introduceți-le. Asigurați-vă că ați crezut acest lucru, astfel încât să fiți de acord.
 • Imaginea intitulată Urmați programul Accelerator Plus pentru Mortgage Pasul 2
  2
  Examinați-vă activitățile în detaliu. Faceți un inventar, o evaluare și pregătiți fiecare articol pentru vânzare. Începeți prin pregătirea unui inventar actualizat al activelor companiei. Încercați să includeți fotografii, numere de serie și o scurtă declarație care descrie starea fiecărui element. Astfel veți economisi timp și bani în timpul procesului de vânzare, mai ales dacă trebuie să explicați vânzarea către creditori sau către Serviciul de venituri intern (IRS). Apoi, pregătiți bunurile pentru vânzare, dar donați echipamentele și mobilierul uzat și faceți un inventar astfel încât atractivitatea mobilierului dvs. comercial să nu se diminueze. Când donați, veți primi o reducere sau o scutire de taxe. În cele din urmă, nu treceți cu vederea proprietățile necorporale. De exemplu: licențele, permisele, brevetele sau mărcile comerciale înregistrate de companie sau companie au o cerere mare sau sunt transferabile? Există o piață pentru lista dvs. de clienți?
 • Este posibil să aveți nevoie să spălați, să vopsiți sau să reparați anumite elemente pe care doriți să le vindeți. Asigurați-vă că afacerea dvs. sau permisele companiei sunt în ordine în cazul în care vânzarea va avea loc acolo.
 • Contactați Departamentul de Studii de Mediu (Ecologie) dacă există deșeuri de produse dăunătoare situate în facilitățile afacerii dvs. Acestea vă vor oferi o listă a companiilor care cumpără aceste articole. Dacă nu sunt vândute, aruncați-le în mod corespunzător.
 • Dacă aveți elemente închiriate cu opțiunea de cumpărare, nu le returnați. Aflați cât de mult datorați și, dacă este posibil, ați putea cumpăra articolele pentru câteva sute de dolari și le-ați vândut pentru câteva mii.
 • Dacă închiriați locul în care aveți compania și ați instalat sau ați anexat bunuri care pot fi transferate, asigurați-vă că valoarea este mai mare decât costul de reparare a daunelor care vor apărea atunci când le eliminați. Întrebați despre intenția proprietarului în ceea ce privește facilitățile, poate că îi puteți vinde obiectele pentru el sau pentru noul chiriaș.
 • Imaginea intitulată Reglați o ușă îndoită Pasul 4
  3
  Asigurați-vă mărfurile prin colectarea cheilor, schimbarea încuietorilor sau angajarea unui agent de securitate. Nu vă puteți recupera investiția în cazul în care vă fure obiectele.
 • Imagine intitulată Obținerea daunelor punitive fără a suferi Pasul 2
  4
  Stabiliți valoarea de lichidare a activelor. Valoarea de lichidare este suma pe care o puteți câștiga într-o situație de vânzare forțată, care este, în general, cu cel puțin 20% mai mică decât valoarea cu amănuntul. Lucrați cu un evaluator calificat pentru a stabili valoarea de lichidare a activelor dvs. Odată ce ați obținut o copie scrisă, studiați-o înainte de a vă gândi la orice ofertă.
 • Imaginea intitulată Urmați programul Accelerator Plus pentru Mortgage Pasul 1
  5


  Asigurați-vă că vânzarea merită. De îndată ce evaluați valoarea decontării la îndemână, estimați valoarea netă a vânzării (nu uitați să excludeți costurile de vânzare). Astfel de deduceri includ comisioane, cheltuieli de promovare, reduceri cu carduri de credit, costuri de transfer și depozitare, costuri cu forța de muncă, chirie și servicii publice sau beneficii. De asemenea, deduce sumele care sunt acoperite de garanții asupra activelor dvs., cum ar fi chiria, neplata impozitelor pe proprietăți personale și împrumuturile datorate creditorilor securizați. Dacă vânzarea lichidării nu pare a fi convenabilă, consultați-vă avocatul despre strategii alternative de ieșire.
 • Imaginea intitulată Urmați programul Accelerator Plus pentru Mortgage Pasul 5
  6
  Alegeți cel mai bun tip de vânzare pentru mărfurile dvs. dacă o vânzare de lichidare merită.
 • Vânzările negociate apar în mod normal în situații de extremă nevoie sau urgență și sunt rare. Cumpărătorii care sunt atrași de aceste vânzări sunt concurenții, clienții, furnizorii și locatorul.
 • Vânzările de mărfuri sunt potrivite atunci când timpul nu este un factor, dacă activele dvs. sunt ușor de transferat și dacă există un distribuitor local specializat în tipul de produse pe care doriți să le vindeți. Dacă alegeți această alternativă, trebuie să vă abdicați activele la distribuitor, care le va vinde și vă va plăti suma convenită anterior.
 • Vânzările pe Internet au devenit din ce în ce mai populare și importante. Înainte de a vinde online, citiți Ghidul de Licitație pe Internet de către Comisia Federală pentru Comerț pentru a vă familiariza cu regulile și obligațiile legale ca vânzător. Companiile de licitații tradiționale oferă, de asemenea, licitații online.
 • Atunci când se dorește confidențialitatea, trebuie selectate vânzările sigilate. Ofertele sunt prezentate în plicuri sigilate, care sunt deschise în același timp și în același loc.
 • Vânzările cu amănuntul (numite și vânzări de vânzări de încetare) sunt potrivite pentru articole de consum mai mici, cum ar fi aparatele, cadouri, aparatele, încălțămintea și îmbrăcămintea.
 • Licitațiile publice sunt cele mai potrivite pentru majoritatea activelor afacerii. Deși activele dvs. sunt vândute în mod obișnuit în funcție de articol pentru cel mai mare ofertant, puteți utiliza, de asemenea, procesul de licitație agregată, care poate crește substanțial prețurile de vânzare. De exemplu, să spunem că vindeți o spălătorie. Fiecare mașină de spălat și uscător poate fi licitată separat (prețurile de licitație sunt totalizate), după care licitația este redeschisă pentru toate articolele împreună pentru o sumă mai mare decât valoarea agregată a prețurilor individuale de licitație.
 • Imaginea intitulată Active de lichidare Pasul 7
  7
  Alegeți cel mai bun moment pentru vânzarea dvs. Începeți cu sezonul și apoi definiți-l în funcție de zi și de timp. Sezonul trebuie să meargă în funcție de natura mărfii. De exemplu, un echipament de îndepărtare a zăpezii are o șansă mai mare de a fi vândut în decembrie decât în ​​iulie. Timpul și ziua săptămânii ar trebui, de asemenea, să fie convenabil pentru clienți. De exemplu, mulți oameni lucrează în zilele de lucru și sunt libere la sfârșit de săptămână, în timp ce multe saloane de înfrumusețare și restaurante sunt închise în zilele de luni.
 • Imagine intitulată Găsiți bani nerecuperați Pasul 10
  8
  Planificați să efectuați vânzarea în locul cel mai potrivit pentru a vă maximiza profiturile nete. Luați o decizie în mod inteligent, pe baza a ceea ce doriți să vindeți. Vehiculele pot fi mutate și vândute oriunde, însă un echipament de restaurant poate pierde până la 50% din valoarea sa, dacă este mutat.
 • O regulă empirică este de a susține vânzarea în facilitățile afacerii dvs., deoarece cele mai multe elemente arată mai bine în mediul în care sunt utilizate. De asemenea, unele echipamente necesită o tensiune specială, o cerință pe care întreprinderile dvs. o pot satisface. Rețineți că majoritatea cumpărătorilor vor dori să încerce echipamentul înainte de a-l cumpăra.
 • Imaginea intitulată Active de lichidare Pasul 9
  9
  Închiriați un expert pentru a direcționa vânzarea. Expertul potrivit vă poate asigura că obțineți profitul maxim posibil. După ce vă analizați activele, stabiliți ce licitație, distribuitor și broker are experiență în fiecare categorie de active. Dacă nu sunteți sigur, contactați agentul bancar, avocatul și partenerii.
 • Când vă decideți cine să angajați, luați în considerare următoarele: reputația, asigurarea și acoperirea garanției, facilitățile de vânzare, experiența, licențele, propunerea de vânzare, profitul estimat al vânzării, locul propus spre vânzare, comisionul, compensația cumpărătorului, relocarea depozitarea, munca, minimul garantat și publicitatea.
 • Întrebați-vă această întrebare: "Include campanie publicitară prin poștă?" "Sunt incluse anunțuri în presă, publicații comerciale, televiziune și radio?"
 • Imaginea intitulată Obțineți o avansare pe moștenirea dvs. Pasul 2
  10
  Utilizați un contract de vânzare fără recurs. Deși profesioniștii pe care i-ați angajat trebuie să se ocupe de documentele necesare pentru a vă transfera activele, trebuie să verificați de două ori pentru a vă asigura că contractul de vânzare spune că elementul a fost vândut. "în condițiile și în locul în care este". Acest lucru va reduce riscul unor litigii îndelungate privind garanțiile implicite de vandabilitate sau despre starea sau starea produselor.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alțiiCum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții
  Cum de a începe o afacere de origine pe eBayCum de a începe o afacere de origine pe eBay
  Cum sa alegi o companie din MexicCum sa alegi o companie din Mexic
  Cum se scrie un contract de muncăCum se scrie un contract de muncă
  Cum se calculează plata leasingului unei mașiniCum se calculează plata leasingului unei mașini
  Cum se încheie un contract de leasing comercialCum se încheie un contract de leasing comercial
  Cum să cumpărați o stație radioCum să cumpărați o stație radio
  Cum să angajeze un contabilCum să angajeze un contabil
  Cum să deduceți impozitele în întreprinderile miciCum să deduceți impozitele în întreprinderile mici
  Cum să dezvolte un plan strategic de gestionare a activelorCum să dezvolte un plan strategic de gestionare a activelor
  » » Cum să lichideze bunurile

  © 2011—2020 ertare.com