Cum să mergi la biserică

În întreaga lume, mersul la biserică este foarte comun în rândul creștinilor. Dacă întâmpinați dificultăți în a merge la biserică, poate că este vorba de faptul că sunteți prea ocupat să faceți acest lucru sau ezitați să faceți acest lucru. Există mai multe motive pentru care unii oameni nu pot merge la biserică. Dar dacă doriți să găsiți o soluție la problemele voastre legate de a merge la biserică, citiți doar acest articol și puteți găsi ajutor. Dacă intenționați să convertiți la creștinism, citiți câteva articole despre wikiHow legate de acel subiect - le puteți căuta în caseta de căutare. Puteți găsi, de asemenea, multe sfaturi utile de la site-urile creștine cu multe mărturii care vă pot ajuta să deveniți. Îndoielile cu privire la natura lui Hristos pot fi răspuns în aceste pagini web creștine, mergeți doar la linkurile din Google și căutați răspunsurile! Mult noroc

pași

Imaginea intitulată Du-te la Biserica Pasul 1
1
Investigați modelele de credință înainte de a merge la orice biserică. Trebuie să alegi în ce biserică să te duci. Oricare ar alege, va fi cea potrivita - pentru ca biserica este biserica indiferent daca este protestanta sau catolica. Sunteți creștin și alegerea unei biserici nu este ceva important. Deci, dacă sunteți interesat de acest pas, faceți acest lucru, dacă nu, ignorați-l.
 • Imaginea intitulată Du-te la Biserica Pasul 2
  2
  Trebuie să fii gata de la o seară înainte. Mai ales dacă trebuie să înveți copiii, primiți o Biblie și rugați-vă noaptea înainte, până când Dumnezeu vă va da curajul să vizitați a doua zi.
 • Imaginea intitulată Du-te la Biserica Pasul 3
  3
  Trebuie să fiți încântați din interior. Mai întâi de toate, nu este nevoie să mergeți la biserică și să nu doriți să fiți acolo.
 • Imaginea intitulată Du-te la Biserica Pasul 4


  4
  Așa cum vă pregătiți înainte de a lua copiii la școală dimineața sau înainte de a merge la serviciu, luați un mic dejun bun. Nu este nimic de ședere în casa lui Dumnezeu pe un stomac gol, deoarece acest lucru ar putea provoca reacții nedorite din partea voastră pe care nu doriți să le arătați.
 • Imaginea intitulată Du-te la Biserica Pasul 5
  5
  De asemenea, veți dori să aveți mintea proaspătă pentru a afla ce vrea să vă spună pastorul.
 • Imaginea intitulată Du-te la Biserica Pasul 6
  6
  Găsiți cea mai bună cale de a ajunge la biserică la timp și destul de devreme pentru a obține un loc bun pentru a parca.
 • sfaturi

  • Nu renunțați la Dumnezeu și când nu găsiți o anumită biserică în care doriți să mergeți, mergeți la una care este aproape de casa voastră. Această biserică lucrează în comunitatea dvs. în același loc în care locuiți și vă poate influența direct familia din cauza activităților din comunitatea dvs.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O Biblie - versiunea King James sau Versiunea Noua Internațională - aproape orice Biblie va fi bine atâta timp cât conține toate cele 66 de cărți.
  • Hârtie și creion pentru a face note și pentru a studia mai târziu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un site web pentru o bisericăCum de a crea un site web pentru o biserică
  Cum să desenezi o bisericăCum să desenezi o biserică
  Cum să te căsătorești cu Biserica CatolicăCum să te căsătorești cu Biserica Catolică
  Cum să se comporte în biserică (pentru copii)Cum să se comporte în biserică (pentru copii)
  Cum să-ți facem un băiat să te observe în bisericăCum să-ți facem un băiat să te observe în biserică
  Cum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevărCum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevăr
  Cum se convertește de la hinduism la creștinismCum se convertește de la hinduism la creștinism
  Cum să creați o biserică acasăCum să creați o biserică acasă
  Cum să dai o predică în bisericăCum să dai o predică în biserică
  Cum să părăsiți Biserica Mormon cu demnitateCum să părăsiți Biserica Mormon cu demnitate
  » » Cum să mergi la biserică

  © 2011—2020 ertare.com