Cum să-L întrebi pe Dumnezeu pentru ceva

Ai ceva ce vrei să ceri de la Dumnezeu, dar nu știi cum să faci asta. Dumnezeu aude rugăciunile voastre, dar nu vă dă întotdeauna exact ceea ce cereți. Este important să-L lăudați și să căutați iertare pentru păcatele voastre înainte de a vă întreba ce vă doriți. Cere-I să facă ceea ce crede el cel mai bine. De asemenea, fii sincer și specific când întrebi ceva. Fiți răbdători și aveți încredere în Dumnezeu.

pași

Partea 1
Conectează-te cu God

Imagine cu titlul Die with demignity Pasul 7
1
Creați o relație cu Dumnezeu. El va asculta rugăciunile tale, chiar dacă nu urmați, dar cel mai probabil ei răspund celor care se apropie de el. Dacă ați citit vreodată cuvântul lui Dumnezeu sau nu au urmat pe Isus, ar fi bine să înceapă a face acest lucru înainte de a cere ceva. Învață să asculți și să asculți de ceea ce te întreabă Dumnezeu.
 • Aceasta nu înseamnă că nu vă va oferi ceea ce doriți dacă nu sunteți discipolul său. Înseamnă doar că veți comunica mai bine dacă v-ați apropia de El.
 • Gândește-te la diferența dintre un străin și cel mai bun prieten al tău. Dacă un prieten împrumută bani de la dvs. sau un străin solicită bani pe stradă, este mai probabil să oferiți prietenului dvs. bani. Nu este o comparație perfectă, dar este similară.
 • Imagine cu denumirea Die with Dignity Pasul 2
  2
  Mai întâi laudă și mulțumește lui Dumnezeu. Când vă rugați, nu cereți imediat ceva. Este mai bine să-L lăudăm pe Dumnezeu și să-I mulțumim pentru ceea ce El a făcut pentru voi. Lăudați-l pentru că este iubitor și puternic. Vă mulțumim că vă călăuziți și că vă binecuvântați. Începeți în acest fel, Dumnezeu arată că este mai mult decât cineva căruia îi cereți lucrurile.
 • Lăudarea și mulțumirea trebuie să fie autentice și nu o tactică pentru a mă lăuda pe Dumnezeu și pentru a obține ceea ce vrei. Trebuie să fii cinstit când te rogi.
 • Începeți prin a spune: "Doamne, este minunat cât de bine ai avut grijă de mine și mi-ai oferit ceea ce am nevoie. Apreciez că sunteți puternic și că nu vă întoarceți niciodată spatele asupra mea. "
 • Imagine cu denumirea Die with Dignity Pasul 5
  3
  Mărturisiți-vă și pocăiți-vă de păcatele voastre. După crearea unei relații cu Dumnezeu, este important să vă asigurați că stați în termeni buni cu el. Dacă trăiesc în păcat sau au comis recent păcate, sunteți departe de Dumnezeu. Trebuie să mărturisiți și să vă întoarceți de la păcat. Aceasta va rezolva conexiunea cu El.
 • Acest lucru este important deoarece păcatul înseamnă că sunteți împotriva a ceea ce Dumnezeu dorește de la voi. Când păcătuiești, te despărți de Dumnezeu.
 • Mărturisirea și pocăința înseamnă a spune lui Dumnezeu că știți că ați păcătuit, că îl simțiți și că doriți să vă schimbați.
 • Lăudați-L pe Dumnezeu spunând: "Îmi pare rău că am fost nepoliticos față de vecinul meu. Știu că îl iubești și trebuie să-l tratăm așa cum vrei tu. Voi face tot posibilul pentru a fi răbdător și bun cu el. "
 • Imagine cu denumirea Die with Dignity Pasul 8
  4
  Cere-i lui Dumnezeu iertare. Pe lângă mărturisirea și pocăința, cere-i lui Dumnezeu să-ți ierte păcatele. A căuta iertarea este pasul care urmează confesiunii. Odată ce Dumnezeu te-a iertat, comunicarea cu El va fi mult mai bună.
 • Nu există o rugăciune specială pe care să vă rugați pentru iertare. Spune-i lui Dumnezeu că te pocăiești și că vrei iertarea lui pentru că te-ai ofensat.
 • Spune: "Doamne, îmi pare rău că am mințit despre ce am făcut azi-noapte. N-ar fi trebuit să fac asta. Te rog, iartă-mă că sunt necinstit.
 • Imagine cu titlul Die with demignity Pasul 10
  5
  Faceți pace cu ceilalți. Dacă sunteți supărat sau rănit pe cineva, este dificil să fiți cinstit atunci când vă rugați. Ia-ți un minut să te gândești la toate relațiile tale care sunt greșite și să depună eforturi pentru a le rezolva mai întâi. Rezolvarea problemelor cu ceilalți oameni deschide calea de a cere lui Dumnezeu ceva.
 • Nu este suficient să te gândești la ce este greșit dacă nu faci ceva pentru a rezolva asta. Contactați persoana pe care ați jignit-o și faceți pace cu ei înainte de a merge la Dumnezeu.
 • Scuzați sau iertați, în funcție de caz.
 • Imaginea intitulată Discutați cu spiritele Pasul 1
  6
  Rugați-vă de răul care vă înconjoară. Dacă trăiești pentru Dumnezeu, există rău împotriva ta sigur departe de el. Rugați-vă pentru Dumnezeu, pentru a elimina orice spirit care vrea să distragă și de la distanță-te de la El. Conflictul spiritual va împiedica să comunicați în mod eficient cu Dumnezeu.
 • Merită să vă luați timp pentru a afla ce conflict spiritual este și cum vă poate afecta rugăciunile și devotamentul față de Dumnezeu.
 • Spune: "Doamne, simt că este rău în jurul meu. În numele lui Isus, vă rugăm să păstrați aceste spirite departe. Nu-i lăsa să stea între noi. Spune-le că nu au putere asupra mea.
 • Partea 2
  Rugați-vă pentru ceea ce doriți

  Imaginea intitulată
  1


  Fii cinstit cu Dumnezeu despre sentimentele tale. Dumnezeu știe tot ceea ce crezi și simți, deci nu are rost să-l ascunzi. În timp ce cereți ceea ce doriți, fiți complet onest despre gândurile și sentimentele voastre. Cinstea va deschide urechile lui Dumnezeu la rugăciunile voastre.
 • Imaginea intitulă
  2
  Întreabă-l pe Dumnezeu ce vrei într-un mod concret. Spune-i ce vrei sau ai nevoie și cere-i să ți-o dea. Fii specific în ceea ce întrebi. Deși Dumnezeu știe ce vrei și ai nevoie, El vrea să-L întrebi pe El. Dumnezeu poate răspunde rugăciunilor nespecifice, dar dacă sunteți concret, veți crea o legătură mai profundă cu El.
 • Fiind specifică nu garantează că Dumnezeu vă va răspunde așa cum doriți. Ar putea avea alte planuri pentru tine.
 • Spune-i lui Dumnezeu: "Nu am suficienți bani în chirie în această lună pentru că trebuie să plătesc facturi medicale. Te rog ajută-mă să-mi plătesc chiria la ore suplimentare.
 • Adu-ți aminte că Dumnezeu nu-ți va da ceva care să fie împotriva voinței sale. Căutați-vă inima și citiți Biblia pentru a vedea dacă ceea ce cereți merge împotriva voinței lor.
 • Imaginea intitulată Urmați-vă intuiția Pasul 1Bullet1
  3
  Lăsați-l pe Dumnezeu să lucreze în cel mai bun mod. Un alt avantaj al rugăciunii este că, chiar dacă aveți multe lucruri de întrebat de Dumnezeu, voia Lui va fi făcută în viața voastră. Întreabă-l să te dirijeze în modul în care consideră potrivit și nu cum vrei. Cere-L să te ajute să dorești ceea ce vrea El pentru tine.
 • Beneficiile rugăciunii în acest fel sunt multe. Chiar dacă știi exact ce vrei, Dumnezeu poate avea mult mai mult pentru tine decât crezi. Dacă cereți doar ceea ce doriți, puteți pierde o mai mare binecuvântare.
 • Spune-i lui Dumnezeu: Doamne, chiar vreau să încep o slujbă nouă în această lună, dar știu că ai fi putut salva ceva mai bun. Vă rog să-mi arătați ceea ce ați planificat pentru mine, chiar dacă nu este exact ceea ce vreau.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă efectiv Pasul 11
  4
  Cereți-i lui Dumnezeu un răspuns rapid la rugăciunile voastre. Dacă vrei să ceri ceva, probabil că vrei ca Dumnezeu să acționeze repede. A fi sincer cu Dumnezeu înseamnă să îi spui că vrei să lucreze repede. Lucrează în ritm propriu și lucrurile nu se pot întâmpla cât de repede doriți. Chiar și așa, este bine să-l cereți să se grabească pentru că sunteți cinstit cu ceea ce doriți.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă efectiv Pasul 9
  5
  Sfârșește rugăciunea ta spunând "În numele lui Isus". Biblia ne învață că numele lui Isus Hristos este puternic. De fiecare dată când vă rugați, dar mai ales când cereți ceva, încheiați-vă rugăciunea spunând: "Mă rog în numele lui Isus". Astfel veți recunoaște că Dumnezeu se mișcă prin Isus și că Isus este puternic.
 • Nu este vorba de a spune cuvinte magice și nu ar trebui să fie folosit ca o modalitate de a exploata binecuvântările lui Dumnezeu. Este pur și simplu o modalitate de a arăta că vă supuneți voii Lui prin Hristos.
 • Partea 3
  Așteptați răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunea voastră

  Imagine cu titlul Make Yourself Happy Step 3
  1
  Fiți răbdători și așteptați ca Dumnezeu să-și facă lucrul. Ține minte că are un plan diferit de al tău. Dacă nu răspundeți de îndată ce v-ați așteptat, nu renunțați. Așteptați-l și amintiți-vă că trebuie să existe un motiv pentru care El nu vă răspunde cât de repede doriți.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă efectiv Pasul 10
  2
  Continuă să-l lăudați. În timp ce așteptați răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunile voastre, trebuie să continuați să-l onorați și să-l lăudați. Este important să fiți recunoscător și să îl iubiți chiar dacă nu ați primit ceea ce doriți. Dacă îl lăudați numai când face ceea ce dorești, lauda ta poate să nu fie autentică.
 • Imaginea intitulată Tell the Future Pasul 5
  3
  Încredeți-vă că Dumnezeu va acționa conform voinței sale. Dacă nu credeți că aveți capacitatea de a face lucruri, rugăciunile voastre pierd puterea. Trebuie să credeți că Dumnezeu v-a ascultat și că va acționa pe baza voinței sale. Dacă solicitarea este în concordanță cu planul Său, atunci vă va da ceea ce vrei, dar nu uitați că Dumnezeu nu răspunde întotdeauna așa cum doriți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un dans evanghelicCum de a crea un dans evanghelic
  Cum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștiniCum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștini
  Cum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevărCum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevăr
  Cum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare binecuvântare pe care ne-o dăCum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare binecuvântare pe care ne-o dă
  Cum să se laude și să se închine lui DumnezeuCum să se laude și să se închine lui Dumnezeu
  Cum să-L iubești pe Isus așa cum te iubeșteCum să-L iubești pe Isus așa cum te iubește
  Cum de a crește copiii creștiniCum de a crește copiii creștini
  Cum să răspândim Cuvântul lui DumnezeuCum să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu
  Cum de a scrie o rugăciune lui DumnezeuCum de a scrie o rugăciune lui Dumnezeu
  Cum să fiți aproape de Dumnezeu chiar și atunci când nimeni altcineva nu esteCum să fiți aproape de Dumnezeu chiar și atunci când nimeni altcineva nu este
  » » Cum să-L întrebi pe Dumnezeu pentru ceva

  © 2011—2020 ertare.com