Cum să faci o dorință

Cererea unei dorințe și a deveni realitate nu este ceva atât de dificil încât să se întâmple, atât timp cât sunt îndeplinite o serie de condiții favorabile pe care le creați în mintea voastră. Tot timpul dorim lucruri: vreau un sandwich, vreau să ieșesc, vreau să dorm, dar vreau ceva într-adevăr nu este la fel de comun ca și cum aș dori ceva. Dorințele provin din cea mai adâncă parte a inimii. Următorul articol vă arată pașii necesari pentru a învăța să faceți o dorință, dacă o cereți, întregul univers va fi implicat și foarte probabil se va împlini.

pași

Imaginea intitulată Folosiți Legea atracției Pasul 3
1
Vrei ceva fără rău. Mai intai trebuie sa va asigurati ca dorinta dumneavoastra este buna, adica nu este daunatoare nimanui in acelasi timp si spatiu. Dacă întrebi răul, vei sfârși astfel. Nu faceți altora ceea ce nu doriți ca ei să vă facă.
 • Imaginea intitulată Utilizați Legea Atracției Pasul 1
  2
  Găsiți un loc special pentru a vă cere dorința. Când îți ceri dorința, încerci să-l faci un moment special (o oră, un loc). Este întotdeauna mai bine să fii foarte calm, să fii singur dacă este un secret personal sau cu oameni care doresc același lucru ca tine dacă eo dorință "grup".
 • Imaginea intitulată Folosiți Legea atracției Pasul 7
  3
  Aveți încredere Când îți ceri cererea, fii sigur că se va împlini. Este ca și cum ai merge la un restaurant și ai comanda ceva de mâncare, în acel moment, ești sigur că chelnerul va aduce ceea ce ai comandat. Același lucru se întâmplă atunci când cereți o dorință, trebuie să aveți încredere că se va împlini.
 • Imaginea intitulată Utilizați Legea atracției Pasul 5


  4
  Vizualizați-vă dorința Pentru a accelera procesul de a cere și de a primi, vă puteți vizualiza mintală bucurându-vă de dorința îndeplinită. Dacă v-ați dorit o mașină, de exemplu, imaginați-vă că o conduceți, aprindeți lumina, coborâți și cu mâinile pe volan.
 • Simțiți emoția că aveți mașina pe care o doriți, simțiți-vă fericirea și imaginați-vă că vizitați toate locurile care vă plac, vă imaginați că vă conduceți acasă, la școală, pretindeți-vă că o aveți deja.
 • Același lucru este valabil pentru orice fel de dorință pe care o cereți. Trebuie doar să vă imaginați că aveți deja acest lucru și să simțiți fericirea de ao avea.
 • Nu dați spațiu la îndoială, vă întrebați și dorința este îndeplinită. Chiar dacă timpul trece și nu obțineți ceea ce doriți, trebuie să rămâneți fermi și să credeți că dorința este îndeplinită.
 • Imaginea intitulată Utilizați Legea atracției Pasul 6
  5
  Vă mulțumim că ați primit dorința. Chiar și în același timp, cereți-vă dorința, trebuie să fiți recunoscător că ați primit-o. Amintiți-vă că dorința este deja îndeplinită, este o chestiune de timp pentru ca ea să vină în viața voastră.
 • Recunoștința este un sentiment grozav, nu numai pentru a vă face dorința să devină realitate, ci și pentru a atrage lucruri bune în viața voastră.
 • Mulțumesc pentru tot ce ai, pentru sănătatea ta, pentru că îți deschizi ochii în fiecare dimineață, pentru familia ta, pentru munca ta, pentru mâncare. Starea de recunoștință vă menține în ton cu energia pozitivă, care nu aduce nimic altceva decât lucruri bune vieții voastre.
 • video

  ÎNTREBAȚI-VĂ PENTRU UN DESIR, CUM SĂ DECRETEȚI

  sfaturi

  • Repetați dorința dvs. în aceleași condiții: locul sau momentul special, concentrarea, liniștea, puterea (fericirea).
  • Concentrați-vă! Este foarte probabil că tu ești cel care o va face să se întâmple. Dacă nu, ceea ce se va întâmpla va avea loc astfel încât să se facă bine.
  • Vii fericit! Nu este nimic mai frumos decât fericirea.

  avertismente

  • Vrei lucruri bune și fericite. Nu te gândi doar la tine. Dorind lucruri rele atrage doar lucruri negative.
  • Nu divulga dorința pe care ai cerut-o, așa că nu se va împlini.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o dorință la o steaCum de a face o dorință la o stea
  Cum să-i spui soțului tău că vrei să divorțeziCum să-i spui soțului tău că vrei să divorțezi
  Cum să ceri permisiunea de a utiliza tampoaneCum să ceri permisiunea de a utiliza tampoane
  Cum să controlați dorința de a masturbaCum să controlați dorința de a masturba
  Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)Cum sa faci un baietel sa te ierte (pentru fete)
  Cum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zileCum să mențină o atitudine pozitivă în fața celor mai grave zile
  Cum să aplicați legea de atracție pentru a găsi un partenerCum să aplicați legea de atracție pentru a găsi un partener
  Cum să oblige o persoană să facă ceva pentru tineCum să oblige o persoană să facă ceva pentru tine
  Cum să nu lăsați cel mai bun prieten să vă controlezeCum să nu lăsați cel mai bun prieten să vă controleze
  Cum să-i întrebi pe iubitul tău să se sărute între ele cu limbaCum să-i întrebi pe iubitul tău să se sărute între ele cu limba
  » » Cum să faci o dorință

  © 2011—2020 ertare.com