Cum să vă rugați o novena pentru Sfânta Tereza a copilului Isus

Sfânta Teresa a promis că va trimite un duș de trandafiri de pe cer după moartea ei. El a promis, de asemenea, că cei care și-au îndreptat rugăciunile către ea vor găsi întotdeauna un răspuns. Interceptarea rugăciunilor lor este foarte puternică înaintea tronului lui Dumnezeu. Aceasta este o novena de cinci zile pentru Santa Teresa.

pași

Imagine intitulată Spune o Novena Sf. Therese Mica Floare 1
1
Spuneți următoarea rugăciune:"Sfânta Teresa, floare mică a lui Isus, alege-mi o floare pentru mine din grădina cea ceresc și trimite-mi-o împreună cu un mesaj de dragoste. Cere-i lui Dumnezeu să-mi dea favoarea pe care o cer pentru tine și să-i spun că dragostea mea pentru el nu poate decât să crească mai mult în fiecare zi.
 • Imaginea intitulată Spune o Novena Sf. Therese Little Flower Step 2
  2
  Spune rugăciunea menționată mai sus, alături de cinci Părinții noștri, cinci Margarete și cinci Glorie în fiecare zi.
 • Imagine intitulată Spune o Novena Sf. Therese Little Flower Step 3


  3
  Trebuie să vă completați rugăciunile timp de cinci zile la rând, înainte de ora unsprezece dimineața.
 • Imagine intitulată Spune o Novena Sf. Therese Little Flower Step 4
  4
  În cea de-a cincea zi, după terminarea setului obișnuit de rugăciuni, am dat un grup suplimentar de cinci Părinții noștri, cinci Marile Băi și cinci Glorii.
 • sfaturi

  • Rugați-vă cu credință și încredere că Santa Teresa va interveni pentru dvs.
  • Încercați să spuneți rugăciunea în fiecare zi, în același timp, pentru a evita uitarea (acesta este motivul pentru care este recomandat să o faceți dimineața).
  • Nu vă descurajați să nu primiți un trandafir sau să găsiți o soluție imediată pentru problemele dvs. în a cincea zi. Continuă să te rogi Sfântului Teresa, să acționezi cu sinceritate și intenții bune și Dumnezeu să asculte nevoile inimii tale dacă ești răbdător.

  avertismente

  • Este vorba despre rugăciuni, nu despre "magic". Este devotament spiritual mai mult decât cuvintele care ne permit să ne apropiem de Dumnezeu prin Sfânta Teresă.
  • Romani 1: 16-17 spune: "Într-adevăr, nu mă rușinez de Evanghelie, căci aceasta este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea tuturor celor care cred: dintre Iudei în primul rând, dar și dintre neamuri. Căci cu siguranță în Evanghelie este revelată justiția care vine de la Dumnezeu, care este prin credință de la început până la sfârșit, după cum este scris: "Cel drept va trăi prin credință"
  • Aceasta este o rugăciune într-o voce care trebuie spusă atât mental, cât și cu voce tare. Încercați să vă concentrați asupra sensului cuvintelor și să spuneți din inima voastră lui Isus, "vă rugăm să permiteți acest lucru." Domnul nostru ascultă și răspunde tuturor operațiunilor. Novena este pur și simplu o modalitate de a implica atît corpul, sufletul, cât și întreaga ființă a persoanei, într-o viață de rugăciune.
  • Amintiți-vă că nu primim ceea ce vrem, dar ceea ce știe Domnul și Tatăl nostru este cel mai bun pentru mântuirea noastră. Deci, rugați-vă cu credință și devotament știind că în cer ei te iubesc și caută cum să te facă să te simți în siguranță.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-L laudă pe Dumnezeu (Creștinism)Cum să-L laudă pe Dumnezeu (Creștinism)
  Cum să-L iubești pe Isus așa cum te iubeșteCum să-L iubești pe Isus așa cum te iubește
  Cum de a crește credințaCum de a crește credința
  Cum să răspândim Cuvântul lui DumnezeuCum să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu
  Cum să executați rugăciunea dhikrCum să executați rugăciunea dhikr
  Cum să îngropați San JoséCum să îngropați San José
  Cum de a scrie o rugăciune lui DumnezeuCum de a scrie o rugăciune lui Dumnezeu
  Cum să studiezi Biblia pe cont propriuCum să studiezi Biblia pe cont propriu
  Cum să evitați sabotarea vieții voastre în rugăciune (creștinism)Cum să evitați sabotarea vieții voastre în rugăciune (creștinism)
  Cum de a face apa sfântă o parte esențială a casei voastreCum de a face apa sfântă o parte esențială a casei voastre
  » » Cum să vă rugați o novena pentru Sfânta Tereza a copilului Isus

  © 2011—2020 ertare.com