Cum să te rogi lui Dumnezeu (începători)

Dacă sunteți nou în religia creștină, evreiască sau islamică și doriți să începeți să vă rugați lui Dumnezeu, urmați acești pași simpli pentru a începe pe piciorul drept un timp zilnic cu Dumnezeu.

pași

Metoda 1
Înainte de a vă ruga

Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 1
1
Gândește-te la ce te vei ruga. Înainte de a începe, gândiți-vă la ce va fi rugăciunea voastră. Care sunt lucrurile care te deranjează în viață? Care sunt lucrurile pentru care esti recunoscator? Cum vrei să-l faci pe Dumnezeu parte din viața ta? Care sunt îndoielile tale? Acestea pot fi unele din lucrurile pentru care te rogi. Știind despre ce te vei ruga, te vei face să te simți mai confortabil și sigur.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 2
  2
  Consultați-vă cu consilierul dvs. religios sau cu un prieten de încredere. După ce ați decis să vă rugați, consultați-vă cu preotul dvs. de încredere, imam, rabin, prieten sau membru al familiei - întrebați ce gândește despre ceea ce ar putea face Dumnezeu pentru dvs., preocupările și îndoielile. Poate că vă va deschide ochii la întrebări și răspunsuri pe care nu le-ați gândit înainte.
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 3
  3
  Găsiți un loc bun pentru a vă ruga. Când sunteți gata să vă rugați, va trebui să găsiți locul și timpul potrivit pentru a vă ruga lui Dumnezeu. Ar trebui să fie un loc liniștit, în care să poți dedica o mulțime de timp și concentrare conversației tale cu Dumnezeu, pentru a-ți arăta devotamentul.
 • Cu toate acestea, dacă simțiți dorința de a vă ruga imediat și într-o situație ideală, faceți acest lucru. Nu trebuie să fiți într-un loc special pentru ca Dumnezeu să vă asculte. El va înțelege afecțiunea voastră și singurul lucru care contează este că îl iubiți cu toată inima și că încercați să-l urmați.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 4
  4
  Obțineți oricare dintre elementele necesare sau suplimentare pentru a vă ruga. Poate că veți avea nevoie de anumite elemente atunci când vă rugați, cum ar fi: unele lumânări, o biblie, rămășițele unui iubit sau alte elemente care vă sunt semnificative. Dați-i în mână și într-un loc respectabil.
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 5
  5
  Planificați-vă să vă rugați singuri sau însoțiți. Va trebui să decideți dacă simțiți că este mai bine să vă rugați singuri sau însoțiți. Religiile diferite subliniază diferite metode, dar nu vă limitați la obiceiurile comune ale denominațiunii voastre. Fă ceea ce simți tu în inima ta, fie îți cânți rugăciunile într-o biserică plină de oameni sau chiar într-un colț care privește spre altar.
 • Metoda 2
  Faceți o rugăciune creștină de bază

  Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 6
  1
  Arătați respect Arătați respect prin umilința înaintea lui Dumnezeu. Rotiți pur și simplu (dacă puteți), nu vă supuneți cu mândrie rugăciunea celor care vă înconjoară și vă rugați pe genunchi cu capul în jos (dacă puteți).
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 7
  2
  Citiți Biblia. Poate doriți să începeți prin citirea unei Scripturi care vă este utilă. Aceasta vă va deschide inima cuvântului lui Dumnezeu și vă va arăta devotamentul.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 8
  3
  Slavă Domnului Slavă lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările sale. Mulțumesc pentru lucrurile care te fac fericit, lucrurile care îți fac viața mai bună sau lucrurile care fac lumea mai bună. Înțelegeți că aceste binecuvântări sunt modurile în care Dumnezeu își arată dragostea față de poporul său și trebuie să fie sărbătorită și apreciată.
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 9
  4
  Cere iertare. Cereți lui Dumnezeu iertarea pentru greșelile pe care le faceți. Țineți-vă inima deschisă și amintiți-vă că toți greșim - nimeni nu este perfect. Deși poate fi dificil să recunoașteți sau să vă gândiți la o greșeală pe care ați făcut-o, veți găsi o cale de a fi o persoană mai bună. Fii sincer și vei ști în inima ta dacă Dumnezeu te iartă.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 10
  5
  Cereți o direcție. Cere-i lui Dumnezeu îndrumare. Nu este un magician sau un drăguț al unei lămpi de dorință. El este acolo pentru a vă călăuzi pe calea pe care trebuie să o urmați. Rugați-l să vă ghideze și să vă arate deciziile corecte și modalitățile de a fi o persoană mai bună - întreabă-l și despre lume și despre oamenii din jurul vostru.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 11
  6
  Rugați-vă pentru alții. Rugați-vă pentru cei care simt nevoia de rugăciune. Te poți ruga pentru familia ta, pentru prietenii tăi sau pentru străini. Cere-i lui Dumnezeu să-ți arate dragostea Lui și să te ajute să-ți găsești calea când te-ai pierdut. Nu le judecați sau problemele lor - Dumnezeu este singurul judecător și El va face ceea ce este drept.
 • Amintiți-vă că oamenii nu sunt diavolul sau demonii - ei sunt suflete, la fel ca voi, și ei pot fi îndrumați de Dumnezeu. Nu le cereți să fie distruse - cereți-le să recunoască greșelile lor și să caute iertare, așa cum faceți.
 • Image title Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 12
  7
  Finalizați-vă rugăciunea. Finalizați sentința în modul în care vă simțiți adecvat. Cea mai obișnuită cale este "Amin".
 • Metoda 3
  Faceți o rugăciune evreiască de bază

  Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 13
  1
  Încearcă să te rogi în ebraică. Cele mai multe denominații cred că rugăciunea în ebraică este mult mai bună, deși Dumnezeu înțelege limba pe care o vorbești. Faceți tot ce este mai bun și El va înțelege.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 14
  2


  Încearcă să te rogi însoțit. Evreii preferă să se roage mai des și în grupuri, spre deosebire de creștinii care se concentrează mai mult pe rugăciunile individuale. Rugați-vă însoțit dacă puteți. Puteți să o faceți în biserică, în casă cu familia sau în timp ce sunteți cu prietenii dvs.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 15
  3
  Rețineți că există o rugăciune diferită pentru fiecare ceremonie. În loc să spună în fiecare zi aceleași rugăciuni, evreii preferă să binecuvânteze diferitele momente din zi, evenimente și vremuri ale anului. Poate fi bine să învățați diferitele rugăciuni și când ar trebui pronunțate - și zilele sacre care necesită rugăciuni speciale.
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (Începători) Pasul 16
  4
  Dacă preferați, rugați-vă în mod individual. Dacă modul tradițional de rugăciune nu este lucrul tău și tu simți că comunici mai bine cu Dumnezeu singur și în felul tău, e în regulă - te poți ruga așa cum este indicat de metoda creștină menționată mai sus și Dumnezeu te va înțelege. Îi pasă mai mult de devotamentul și ascultarea voastră.
 • Metoda 4
  Faceți o rugăciune de bază musulmană

  Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 17
  1
  Rugați-vă la timpul potrivit. Musulmanii se roagă la un moment dat în timpul zilei și va trebui să înveți și să respecte aceste ore. Puteți să cercetați, să întrebați imamul sau să obțineți o aplicație sau un program practic pentru receptorul sau computerul dvs. mobil.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 18
  2
  Orientați-vă Va trebui să vă rugați în direcția Mecca - aceasta este o parte importantă a rugăciunilor musulmanilor. Va trebui să investiga care este adresa corectă în funcție de locul în care vă aflați. De asemenea, puteți obține o aplicație sau un program pentru telefonul sau computerul dvs. care funcționează ca o busolă și vă indică în direcția cea bună, indiferent unde vă aflați.
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 19
  3
  Stați, stați și mutați corect. Există forme specifice care indică modul în care musulmanii ar trebui să stea, să se oprească, să încline și să-și miște mâinile și trupul în timpul rugăciunii. Poate fi un pic cam complicat și probabil că va trebui să investighezi. De asemenea, puteți învăța prin a vedea alți musulmani în diverse locuri sau în moscheea locală.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 20
  4
  Începeți rugăciunea. Începeți rugăciunea în mod corespunzător. Rugăciunile musulmane sunt mai specifice și mai rigide decât rugăciunile creștine. Deschiderea obișnuită este de spus "Allah - Wa - Akbar" și apoi recita Duhul Isteftah și sura Al-Fatiha.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 21
  5
  Recita sura. Recita surasul potrivit la ora și ziua sau la cel recitat de cei din jurul tău. Dacă sunteți singuri, puteți recita sura pe care credeți că este adecvată.
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 22
  6
  Faceți numărul corespunzător de rakats. Rachetele sau cercurile de rugăciune sunt normalizate și un număr diferit de cercuri este prescris pentru fiecare oră din zi. Aflați care este numărul potrivit și încercați să faceți cel puțin acea sumă.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 23
  7
  Finalizați rugăciunea. Finalizați frazele într-un mod normal, mutați capul spre dreapta și spuneți: "Ca Salam Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu "." Îngerul care înregistrează faptele voastre bune este din această parte. Apoi, mutați capul în partea stângă și spuneți: "Ca Salam Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu "." Îngerul care vă înregistrează faptele rele este din această parte. Deci, rugăciunile voastre s-au terminat.
 • Metoda 5
  După ce te rogi

  Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 24
  1
  Căutați semne că Dumnezeu v-a auzit. Când vă sfătuiți, ca și ziua și timpul, căutați semne că Dumnezeu a auzit rugăciunile voastre. Păstrați inima deschisă și căutați căile pe care El le folosește pentru a vă călăuzi pe calea cea dreaptă. Veți ști în inima voastră ce are dreptate.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 25
  2
  Faceți ce este bine pentru dragostea Lui și păstrați-vă promisiunile. Dacă promiteți lui Dumnezeu că vă veți îmbunătăți sau că veți lucra mai mult pentru ceva, trebuie să vă păstrați promisiunea. Lucrați cât se poate de greu, cu onestitate și umilință, iar Dumnezeu va înțelege și va fi mulțumit.
 • Imaginea intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 26
  3
  Rugați-vă în mod regulat. Nu vă rugați numai atunci când aveți o problemă foarte mare. Dumnezeu nu este o soluție superficială. Rugați-vă tot timpul și arătați-i respectul pe care îl merită. Practicați-vă obiceiul rugăciunii și îl veți desăvârși în timp.
 • Imagine intitulată Rugați-vă lui Dumnezeu (începători) Pasul 27
  4
  Ajutați-vă și rugați-vă cu ceilalți. În timp ce vă rugați mai mult, veți dori să vă rugați cu alții și să îi faceți să înțeleagă cât pot câștiga cu rugăciunea. Aduceți-i la Dumnezeu, ajutându-i cu sinceritate, umilință și fără a le judeca - poate că acest lucru îi va inspira să-L caute pe Dumnezeu așa cum faceți.
 • sfaturi

  • Rugați-vă când și unde aveți nevoie - de exemplu: în trafic, înainte de examen sau înainte de fiecare masă.
  • Întotdeauna încredere în ceea ce crezi în inima ta, este corect. Dacă un preot, conducător, prieten sau membru al familiei vă spune ceva care vă face să vă simțiți incomod, rugați-vă lui Dumnezeu. El vă va spune ce este bine și veți simți în inimă siguranță și fericire. Numai Dumnezeu vă poate spune ce este drept și care este voia Lui.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de coșmaruriCum să scapi de coșmaruri
  Cum se face meditația creștinăCum se face meditația creștină
  Cum de a crea un dans evanghelicCum de a crea un dans evanghelic
  Cum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștiniCum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștini
  Cum să te apropii de Dumnezeu ca creștinCum să te apropii de Dumnezeu ca creștin
  Cum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevărCum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevăr
  Cum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare binecuvântare pe care ne-o dăCum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare binecuvântare pe care ne-o dă
  Cum să se laude și să se închine lui DumnezeuCum să se laude și să se închine lui Dumnezeu
  Cum să-L iubești pe Isus așa cum te iubeșteCum să-L iubești pe Isus așa cum te iubește
  Cum să răspândim Cuvântul lui DumnezeuCum să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu
  » » Cum să te rogi lui Dumnezeu (începători)

  © 2011—2020 ertare.com