Cum să obțineți ceea ce doriți (doriți)

Obținerea a ceea ce vrei în viață este la fel de simplă precum repetarea în capul tău că ai deja-o. Este puțin ciudat, dar ceea ce credeți sau repetați mental devine realitate sau îmbunătățește! Prin gândirea pozitivă și vizualizarea succesului, vă puteți determina viața cu ajutorul gândurilor voastre. Rețineți că acest ghid se bazează pe credința forțelor universului.

pași

Partea 1
Concentrați-vă dorința

Imagine intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 1
1
Goliți mintea Atunci când o persoană își îndeplinește mintea, încearcă să înceteze gândirea, ceea ce creează un efect liniștitor asupra corpului și minții. Va trebui să vă aflați într-o stare de spirit calmă pentru a vă concentra în mod corespunzător dorința.
 • Ascultarea muzicii sau folosirea muzicii pentru a medita poate fi utilă. Puneți muzica preferată pentru tranchilizante, stați într-o poziție confortabilă și încercați să vă goliți mintea. Dar nu adormiți!
 • Faceți o plimbare Activitatea fizică poate calma mintea. Pe măsură ce vă plimbați, concentrați-vă asupra respirației și încercați să fiți în acest moment sau să fiți conștienți de împrejurimile voastre. Nu lăsați mintea să rătăcească în timp ce mergeți.
 • Imaginea intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 2
  2
  Concentrați-vă mental asupra obiectului și "întrebați-l" universului. Uneori, poate fi util să cereți ceea ce doriți atunci când o scrieți.
 • De exemplu, dacă doriți o promovare a locului de muncă la locul de muncă, trebuie să scrieți "Aș dori o promovare a locului de muncă la locul de muncă". Apoi, îl puteți citi cu voce tare sau o puteți face mental, de câte ori este necesar să vă concentrați asupra acesteia.
 • Imagine intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 3
  3
  Petreceți ceva timp gândindu-vă cum vă face să simțiți ce vreți. Dacă veți folosi o mulțime de energie mentală în încercarea de a face ceva să se întâmple, ar trebui să vă asigurați că este bine pentru viața ta.
 • Va fi un lucru bun dacă ceea ce doriți vă face să vă simțiți fericiți! Încercați să vă concentrați asupra sentimentelor pozitive asociate cu aceasta.
 • Dacă ceea ce doriți vă dă un sentiment neutru, asta nu înseamnă că este în mod necesar rău. Există mulți oameni care cred că gândirea neutră pentru ceea ce doriți vă va ajuta să vă concentrați atenția asupra ei.
 • Dacă ceea ce vrei te face să te simți mai negativ decât emoțiile pozitive, atunci poate că nu e decizia potrivită pentru fericirea ta. Dacă da, va trebui să creați noi scopuri pentru viață. Dacă sunteți sigur că vreți ceva care vă dă un sentiment negativ, trebuie să vă depuneți efortul să gândiți pozitiv. De exemplu, când vă dați seama că gândiți negativ, încercați să gândiți pozitiv.
 • Partea 2
  Concentrați-vă atenția

  Imagine intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 4
  1
  Simțiți bucuria de a avea obiectul ca și cum ar fi deja al tău. Stați într-un loc liniștit și formați o imagine mentală a ta în care țineți ceea ce doriți în brațele voastre. Dacă ceea ce doriți nu este un obiect, ci un stat (cum ar fi sănătos și potrivit), imaginați-vă în acel stat. Faceți imaginea cât mai completă posibil. Cum arata? Cum te simți? Cum vă face să vă simțiți? Ce faci cu asta? Acest proces se numește vizualizare și va fi, de asemenea, util în alte etape.
  • De exemplu, dacă încercați să obțineți o promovare a locului de muncă, ar trebui să vă gândiți la viața voastră cum ar fi să o aveți. Gândiți-vă la modul în care veți lucra în fiecare zi și la ce birou doriți să mergeți. Ce trebuia să faci? Cine ar lucra pentru dvs. și ce fel de sarcini ați putea atribui?
 • Imagine intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 5
  2
  Luați ceva timp să vă gândiți la ceea ce doriți. Gândiți-vă la modalități creative de a vă aminti de obiectivele dvs., astfel încât să puteți vizualiza succesul dvs. în timpul zilei. Cu toate acestea, nu lăsați-l să devină o corvoadă! Nu doriți emoții negative asociate cu vizualizarea dvs. Dacă este necesar, faceți o pauză pentru a vizualiza și pentru a vă limita mintea.
 • Creați o placă de viziune. Tăiați fotografiile din reviste sau creați-vă propriile și unele documente pentru a le lipi pe un carton sau pe un card. Plasați placa de viziune într-un loc în care o vedeți zilnic pentru a vă ajuta să vizualizați pozitiv și, mai des, ceea ce doriți. De exemplu, puteți crea o "scrisoare de acceptare" pentru promovarea locurilor de muncă pe care o doriți și o puneți pe masă.
 • Scrieți o scurtă scrisoare universului mulțumindu-vă că vă dăruiți ceea ce doriți. De exemplu, scrieți "Vă mulțumesc că ați ajutat să obțin promovarea locurilor de muncă pe care am dorit-o la lucru". Acest lucru vă poate ajuta să simțiți că aveți deja ceea ce doriți.


 • Imaginea intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 6
  3
  Nu gândiți obsesiv la emoțiile negative. Dacă simțiți dezamăgire pentru dvs. într-un mod care este legat de ceea ce doriți, nu continuați vizualizarea acestui scenariu. Gândiți-vă la toate emoțiile pozitive pe care le aveți față de ceea ce doriți. De exemplu, dacă nu ați primit o promovare de locuri de muncă ultima oară când ați crezut că, în loc să vă gândiți la această situație ca un eșec, l-am acoperit ca pe o oportunitate de a obține unul mai bun.
 • Partea 3
  Profitați de oportunitățile care vin în cale

  Imagine intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 7
  1
  Credeți că universul vă va oferi noi oportunități și că vizualizarea voastră se va manifesta într-un mod pozitiv în viața voastră. Căutați noi oportunități, în special în locuri unde nu vă așteptați în mod normal. Aceasta poate include discuția cu persoanele în care nu ați vorbi în mod normal sau pentru a accepta invitații pe care le-ar respinge în mod normal. Universul ți-ar putea da o cale spre ceea ce vrei!
  • De exemplu, dacă încercați să obțineți o promovare de locuri de muncă și vi se oferă un loc de muncă într-un proiect pe care l-ați respins în mod normal, acceptați-l. Acest proiect vă poate ajuta să obțineți promovarea locurilor de muncă!
  • Fii răbdător Marile schimbări din viața ta nu se vor întâmpla peste noapte. Este posibil să dureze ani de gândire cu intenția de a vedea schimbările pe care doriți să le atingeți. Încredeți-vă că universul va avea grijă de detalii și vă va duce în locul unde trebuie să mergeți.
 • Imaginea intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 8
  2
  Încredere în intuiția ta. Dacă simțiți obligația de a face ceva neobișnuit, du-te și fă-o. Este posibil ca universul să vă dea un impuls în direcția cea bună. De exemplu, dacă de obicei mergeți la aceeași cantină în fiecare zi în timpul pauzei, dar brusc simțiți nevoia de a merge la altul, urmați acest impuls. Cine știe ?, este posibil să cunoașteți pe cineva care este esențial să vă ajute să vă atingeți obiectivele!
 • Imaginea intitulată Obțineți orice doriți (prin intenție) Pasul 9
  3
  Exprimă-ți recunoștința pentru ceea ce ai deja. Acest lucru va ajuta la evitarea emoțiilor negative. Când încercați să atrageți ceva prin viața voastră prin vizualizare, nu doriți ca negativitatea să fie în calea vizualizării dvs. pozitive. Acest lucru poate dăuna rezultatului concentrării dvs. și vă poate împiedica să obțineți ceea ce doriți!
 • sfaturi

  • Cu cât gândesc mai mult, cu atât mai multă putere. Cu cât vizualizați mai mult ceea ce doriți, cu atât veți obține mai mult.
  • Folosirea intenției de a obține ceea ce doriți nu este o scuză pentru a fi leneș. În același mod, trebuie să vă străduiți să atingeți obiectivul pe măsură ce îl vizualizați. Dacă nu faci un efort, de ce ar trebui să facă universul?
  • Dacă vizualizați ceva negativ, veți atrage negativitatea asupra vieții voastre. Dacă ceea ce doriți este negativ pentru cineva, înseamnă că nu vă căutați fericirea. În schimb, încercați să vizualizați schimbări bune în viața voastră!

  avertismente

  • Lucrurile pe care le doriți nu sunt întotdeauna singurul lucru pe care acest lucru îl poate atrage. Dacă te gândești obsesiv la ceva negativ, este foarte probabil să se întâmple.
  • Rețineți că obiectele mari, cum ar fi o casă, un suflet mate sau un vehicul, nu vor sosi imediat. Fiți răbdători și fiți atenți la oportunitățile care vă vor aduce mai aproape de obiectivul dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai gândiți atât de multCum să nu mai gândiți atât de mult
  Cum sa faci yoga si sa te gandesti pozitivCum sa faci yoga si sa te gandesti pozitiv
  Cum de a calma imaginatia inainte de a dormiCum de a calma imaginatia inainte de a dormi
  Cum să controlați minteaCum să controlați mintea
  Cum să creați un spațiu confortabil pentru a medita în camera dvs.Cum să creați un spațiu confortabil pentru a medita în camera dvs.
  Cum să nu mai gândiți la ceva sau la cinevaCum să nu mai gândiți la ceva sau la cineva
  Cum să nu mai gândiți la lucruri înspăimântătoareCum să nu mai gândiți la lucruri înspăimântătoare
  Cum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericitCum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericit
  Cum să scăpați din punct de vedere mental de realitateCum să scăpați din punct de vedere mental de realitate
  Cum să evitați stresul zileiCum să evitați stresul zilei
  » » Cum să obțineți ceea ce doriți (doriți)

  © 2011—2020 ertare.com