Cum să obțineți dragostea lui Hristos

Vrei să vorbești cu "omul important acolo" și să-l impresionezi? Urmați acești pași pentru a introduce calea spre rezultatele incredibile ale adevăr

și Dumnezeul universului. Atunci tu și prietenii tăi poți înțelege suficient pentru a dovedi că Dumnezeu este real pentru tu și apoi te poți ajuta binecuvântează întreaga lume cu dragostea lui Dumnezeu.

pași

Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 1
1
Nici măcar nu încercați să câștigați dragostea lui Hristos. El v-a dat deja toată dragostea Lui și a gustat că moare pentru voi. Așa că credeți ce a spus El: "Eu nu arunc afară" pe oricine vine la mine pentru mântuire. Așa că fiți în siguranță crezând că Dumnezeu este cel care spune că este și că la trimis pe Isus să plătească pentru toate păcatele tale. Pocăiți-vă de ele (luați inima și acțiunile voastre departe de ele) și întreabă-l pentru a te salva de Iadul veșnic și El o va face. Este atât de simplu! Cereți iertare pentru că noi toți facem greșeli, mari sau mici, dar nu contează pentru că Hristos nu merge după ei. El vrea ceea ce este în interiorul fiecărei inimi.
 • Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 2
  2
  Incanta mulțumesc! Apreciați minunatul și cel mic în viață. Fii recunoscător, chiar și în vremuri grele, amintindu-ți că dulceașul nu ar fi atât de dulce dacă nu ar fi fost amar.
 • Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 3
  3
  Vorbiți cu Dumnezeu: Du-te la Cel care este întotdeauna prezent. Rugați-vă pentru îndrumare și așteptați să auziți răspunsul Duhului Sfânt. Există mai multe modalități de a asculta, fie prin coincidență sau de înțelegere sau în orice mod care te face să te simți că cineva te duce într-o anumită direcție pentru a face ceea ce trebuie! Asigurați-vă că spiritul vostru nu merge împotriva adevărurilor Bibliei.
 • Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 4
  4
  Cereți Spiritului:pentru că dragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt care ne-a fost dat, Romani 5: 5.
 • Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 5
  5
  Încredeți-vă în Dumnezeu, aveți credință. Biblia spune asta fără credință este imposibil să-i mulțumim lui Dumnezeu. Faptul nu vă va satisface sau vă va salva: Este întotdeauna necesar ca credința voastră să fie într-adevăr plăcută lui Dumnezeu.
 • Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 6
  6
  Fii persoana pe care crezi că Dumnezeu voia să fii atunci când te-ai creat. Căutați-l pe Dumnezeu și citiți-vă Biblia! El se revelează prin ea, care este Cuvântul Său. Asigurați-vă că utilizați a de încredere. Acest lucru al regelui Iacov este cel mai apropiat de adevăr, fără influența păcătoasă a omului. Ia ceva timp să înveți de la ea. Veți realiza că, pe măsură ce creșteți, aceasta dezvăluie mai multe adevăruri. Alte versiuni vă fac să vă simțiți bine la început, dar nu sunt bune pentru dvs. pe termen lung. Este mai bine să simțiți mai întâi disconfortul și să creșteți în adevăr, decât să vă simțiți bine acum și apoi să eșuezi la sfârșit.
 • Imagine cu titlul Ia dragostea lui Hristos Pasul 7


  7
  Înțelegeți următoarele: Dumnezeu îi iubește pe toți și vă va accepta indiferent de ceea ce ați făcut sau veți face în viața voastră. A promis că dacă îți mărturisești cu gura asta Isus este Domnul și crezi în inima ta că Dumnezeu la înviat din morți, vei fi mântuit. El se bucură în tine. (Evrei 10:17 spune că Dumnezeu nu-și amintește păcatele tale.) Proverbe 8:17: "Iubesc pe cei care mă iubesc". Ieremia 31: 3: "Cu iubire veșnică te-am iubit".)).
 • Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 8
  8
  Înțelegeți natura lui Dumnezeu care trăiește viața voastră conform Bibliei, aceasta este singura cale. Doar pentru că un pastor, ca un preot, spune ceva, nu înseamnă că are dreptate în mod automat. Singura modalitate de a ști ce vrea, gândește și spune Dumnezeu este prin Cuvântul Său: BIBLIA!
 • Imagine intitulată Ia dragostea lui Hristos Pasul 9
  9
  Nu vă așteptați să obțineți un fel de "binecuvântare" care să vă rezolve toate problemele. Dumnezeu ți-a dat inteligență, folosește-l. Pe de altă parte, El vă va învăța totul. Este scris în Ioan 14:26 ("Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe care va trimite Tatăl în Numele Meu, vă va învăța toate lucrurile și vă va aduce aminte de tot ce am spus".), 1 Ioan 2:27 ("Dar, ungerea, pe care ați primit-o de la el rămâne în voi, și nu au nevoie ca orice enseñe- om și ungerea vă învață despre toate lucrurile și este adevărată și nu este o minciună, la fel cum te-a învățat, să rămână în ea".) și Evrei 8: 6,10 ("Dar acum lucrarea cea mai bună este a ta, cu atât mai mult este mediatorul unui legământ mai bun, stabilit pe promisiuni mai bune. De aceea, acesta este legământul pe care îl voi face cu casa lui Israel. După acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele în mintea lor și să scrie în inima lor și va fi Dumnezeul lor, și ei vor fi poporul Meu".).
 • Imagine cu titlul Ia dragostea lui Hristos Pasul 10
  10
  Mai presus de toate, observați și ascultați îndrumarea Duhului Sfânt. Dacă sunteți mântuiți, El vă va vorbi prin spiritul vostru, trebuie doar să ascultați și să decideți să ascultați. Isus a spus în Marcu 16: "17. Și aceste semne vor urma pe cei care cred: În numele Meu vor scoate dracii - vor vorbi în alte limbi ... 20. Și ei, ieșind afară, au predicat pretutindeni, ajutându-l pe Domnul și confirmând cuvântul cu semnele care au urmat-o.".
 • Imaginea intitulată Participă la serviciul de închinare baptistă a voinței libere
  11
  Participarea la biserică este foarte bună, dar chiar și aceste organizații au nevoie de oameni pentru ai ajuta pe alții. Puteți ajuta străinii, familia, prietenii - în organizații, servicii pentru tineri sau școală de duminică. Faceți acest lucru voluntar.
 • Două taste simple

  1. Aflați despre Isus și credeți că El a murit și a înviat din morți ca Mântuitorul vostru. Apoi rugați-vă și pocăiți-vă în fața unui singur Dumnezeu adevărat spunând: "Iartă-mi păcatul și toate faptele mele rele. Vreau să schimb și eu vă mulțumesc pentru tot și pentru că m-ai iertat și m-ai salvat de la pedeapsa pentru păcatele mele ca dar, în numele lui Isus."
  2. Spuneți altora că "există un singur Isus Cristos, care este Domnul și Mântuitorul fiecăruia care crede în El, se pocăiește și îl urmează". Acest lucru implică merge la întâlniri creștine, botezate ca un simbol de acceptare a unei vieți noi, rugați-vă lui Dumnezeu, citește Biblia și arată dragostea ta. Această ultimă trebuie să facă să fie un fel, iertându-alții, făcând pace, congregating cu alți credincioși și când păcatul, trebuie să ceri și să accepte iertarea, se așteaptă ca consecințele unor fărădelegi și să continue sub-toate în numele lui Isus Hristos , cu Dumnezeu ca singurul judecător adevărat al tuturor răului și al bunului.

  sfaturi

  • Isus este, de asemenea, un mare prieten! Nu este vorba numai de a fi mântuit, ci și de a crea o relație, sunt Domnul Isus! El este mereu acolo pentru tine, este un mare ascultător și nu te va părăsi niciodată și nu te va părăsi. Calea spre noi este dreaptă. Nu ne va părăsi niciodată!
  • Înțelegeți că Isus a murit pentru păcatele tale și, în sfârșit, nu puteți face nimic pentru al face să te iubească mai mult sau mai puțin decât te iubește acum. Acceptați darul mântuirii și trăiți pentru ea ea azi!
  • Aveți deja dragostea lui Dumnezeu: El trăiește printre noi și va locui în voi inima (centrul ființei voastre). Doar cereți-vă ghidul atunci când vă simțiți pierdut și mergeți. Încredeți-vă că El vă va călăuzi în timp ce mergeți înainte și răspundeți la rugăciunile voastre.
  • Dumnezeu te iubește cu o iubire veșnică (Ieremia 31: 3). Înainte de a crea pământul, te-a iubit. Ești unic pentru Dumnezeu și te iubește cu o dragoste nedescrisă și imposibil de înțeles pentru noi, mai mult decât ceea ce poți iubi. Dumnezeu te înconjoară cu brațele cu tandrețe și așteptare și așteaptă fiecare dintre pașii tăi de credință. El nu te iubește mai puțin pentru că iubește milioane de oameni. Personalitatea voastră, transformată în Hristos, va da slavă lui Dumnezeu pentru toată eternitatea.
  • Adu-ți aminte că Dumnezeu te va iubi întotdeauna, tu ești creația lui și ne iubește pe toți.
  • Cultivați-vă devotamentul față de Domnul nostru Isus Hristos. Aceasta este o devotament care se întoarce în primele zile ale creștinismului și este doar despre căutarea dragostei lui Isus Domnul nostru.
  • Citiți-vă Biblie. Dacă nu aveți unul, îl puteți citi online în aproape toate versiunile și toate limbile din Biblia Gateway. Alăturați-vă unui grup de studiu biblic și aflați ce spune ea că Dumnezeu îi place (te face fericit) și nu-i place (te face trist sau supărat)
  • Vizitați și participați la diferite biserici din zona dvs. Uită-te în paginile galbene dacă nu știi unde sunt. Aproape toate biserici Au membri care sunt bucuroși să primească vizitatori. Unii pot avea chiar misionari sau lideri care stau cu voi pentru a vă răspunde la întrebări. Găsiți o biserică și rămâneți în ea, rămâneți angajați să participați!

  avertismente

  • Verificați că denominația dvs. crede că Dumnezeu îi iubește pe toți cei pe care ia creat. Dacă nu, acesta este probabil rezultatul unei doctrine false (înțelegere greșită) a dragostei lui Dumnezeu.
  • Trebuie să cred în Dumnezeu și, de asemenea, că îi răsplătește pe toți cei care îl cred!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să spun "dragostea mea" în francezăCum să spun "dragostea mea" în franceză
  Cum să-L accepți pe Isus ca Mântuitorul tăuCum să-L accepți pe Isus ca Mântuitorul tău
  Cum să te apropii de Dumnezeu ca creștinCum să te apropii de Dumnezeu ca creștin
  Cum să-L laudă pe Dumnezeu (Creștinism)Cum să-L laudă pe Dumnezeu (Creștinism)
  Cum să-L iubești pe Isus așa cum te iubeșteCum să-L iubești pe Isus așa cum te iubește
  Cum să-ți iubești soția conform BiblieiCum să-ți iubești soția conform Bibliei
  Cum de a crește credințaCum de a crește credința
  Cum să vă consacrațiCum să vă consacrați
  Cum de a crește copiii creștiniCum de a crește copiii creștini
  Cum să răspândim Cuvântul lui DumnezeuCum să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu
  » » Cum să obțineți dragostea lui Hristos

  © 2011—2020 ertare.com