Cum să asculți de Dumnezeu

Acest articol încearcă să abordeze problema cum să asculți de Dumnezeu. Se concentrează asupra motivului pentru care oamenii nu se supun, de ce ar trebui, de ce nu puteți, dar vă va ajuta, de asemenea, să o atingeți.

pași

Imaginea intitulată Ascultați pe Dumnezeu Pasul 1
1
Trebuie să înțelegeți că toți oamenii din această lume au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu (Romani 3:23). Nimeni nu este neprihănit înaintea lui Dumnezeu (Romani 3: 10-18) și chiar "faptele noastre de dreptate" sunt ca niște cârpe murdare înaintea lui Dumnezeu (Isaia 64: 6). Prin urmare, în acest moment, toate speranțele voastre de ascultare a lui Dumnezeu trebuie să fie spulberate.
 • Imagine cu titlul Ascultați pe Dumnezeu Pasul 2
  2
  Din fericire, sunteți rupți în conformitate cu legea lui Dumnezeu și, deși veți vedea că este imposibil să ascultați, veți ști că este mai bine să continuați. Întrebarea înțeleaptă pe care o veți întreba pe voi înșivă va fi: de ce nimeni nu poate asculta de Dumnezeu? Motivul este în Geneza 3. Citiți întregul capitol. Apoi citiți Romani 5: 12-21. Practic, primii noștri părinți, Adam și Eva s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și, drept urmare, întreaga creație a fost condamnată. În plus, ca urmare, am moștenit o natură păcătoasă care urăște Dumnezeu, urăște poruncile Lui și să încerce să impresioneze Dumnezeu, în mod curios abia respectarea poruncilor Lui.
 • Imagine cu titlul Ascultați pe Dumnezeu Pasul 3
  3
  Acum că știți de ce nu puteți, următorul pas care vă va ajuta în această misiune este că știți de ce ar trebui. Dumnezeu va pedepsi pe toți păcătoșii, asta include pe tine și pe mine. Cu toate acestea, definiția unui păcătos este oricine nu ascultă de poruncile lui Dumnezeu. Cu toate acestea, știi ce trebuie pentru că Dumnezeu va pedepsi pe păcătoși ... Vă rugăm să rămâneți și să citiți pasul 4.
 • Imagine cu titlul Ascultați pe Dumnezeu Pasul 4
  4


  Acestea fiind spuse, Dumnezeu știe această realitate asupra noastră și când primii noștri strămoși răsculat, El a promis că va fi o persoană care va veni în viitor pentru a distruge șarpelui (Geneza 3 Se citește!). Această persoană ar fi Isus Hristos, care este Dumnezeu (Isaia 9: 6-7). El este Mântuitorul nostru! El a murit pentru toate păcatele, pentru că toate SIDA fiecărui om care a trăit vreodată, trăiește sau va trăi! (1 Ioan 2: 1-2) În plus, El a făcut-o în mod voluntar, deoarece Dumnezeu ne iubește (Ioan 10: 17-18 și Romani 5: 6-11).
 • Imaginea intitulată Ascultați pe Dumnezeu Pasul 5
  5
  Dacă înțelegeți cele de mai sus, atunci trebuie să știți că Dumnezeu te iubește și este Mântuitorul tău. Pentru a fi corect, toate păcatele trebuie să fie pedepsite și pedeapsa este luată de păcătosul sau de Isus Hristos, care a ales în mod voluntar să ispășească TOATE păcatele. Prin urmare, puteți primi acest dar prin credință, crezând că Isus Hristos este Mântuitorul vostru și că îl acceptați ca Domn. Acest dar este de la Dumnezeu și chiar dacă credința este un dar de la Dumnezeu. Toți cei care cred în Isus pentru a fi iertați de păcatele lor vor fi mântuiți (Ioan 3:16), dar toți cei care Îl resping sunt condamnați (Ioan 3:36).
 • Imagine cu titlul Ascultați pe Dumnezeu Pasul 6
  6
  În cele din urmă, se pocăiască de păcatele tale și, dacă ești norocos, dacă aceasta este voia lui Dumnezeu, și dacă ai credință, El va schimba inima ta și în mod natural „da roade bune“. În trecut, a fost mai ușor să comiți păcate - totuși, atunci când Dumnezeu îți schimbă inima, este firesc să faci fapte bune.
 • sfaturi

  • Dumnezeu te iubeste deja si nu trebuie sa "castigi" favoarea lui!
  • Mărturisiți-vă zilnic păcatele și pocăiți-vă. Adu-ți aminte că Dumnezeu te iubește și îți iartă întotdeauna păcatele tale. Citiți 1 Ioan și Romani.
  • Participați la o biserică care crede în Biblie și care este plină de Isus și Evanghelie. O biserică plină de dragoste și iubire adevărată pentru oameni este un sprijin mare pentru a afla mai multe despre Dumnezeu și a întâlni oameni pentru a vă încuraja.
  • Citiți biblia pentru a afla mai multe despre Dumnezeu și cum a planificat să răscumpere lumea și să o umple în Isus Hristos.
  • Dacă nu sunteți sigur ce ar trebui să participe la biserică și au nevoie de o mai bună înțelegere, intrarea și căutarea fightingforthefaith.com Lege și Evanghelie (legea și Evanghelia) sau pur și simplu Evanghelia (Evanghelia) și acolo veți găsi multe lucruri pentru a asculta. Un început bun de a fi copleșit este "Epistola lui Ioan", capitolele 1-10, a fost foarte util. De asemenea, puteți vedea Cum să nu fii înșelat, bambus sau snookered (Cum să nu fii înșelat, dezorientat sau scamat) părțile 1-3.

  avertismente

  • Nu ține evidența actelor tale de bunătate ca și cum ai câștiga puncte cu Dumnezeu.
  • Dacă păcătuiți, RECUPĂȚI pe Hristos. Nu-ți pare rău pentru tine. Nu pierdeți timpul! Amintiți-vă că Isus a murit pentru păcatele voastre. Citiți Romani 5 și 1 Ioan 1.
  • Plecați de la biserici care întotdeauna subliniază mai mult lucrurile pe care ar trebui să le faceți decât în ​​lucrurile pe care le-a făcut Dumnezeu pentru voi.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O Biblie
  • O biserică bună
  • Evanghelia
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un dans evanghelicCum de a crea un dans evanghelic
  Cum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștiniCum să evitați presiunile colegilor prin a fi adolescenți creștini
  Cum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevărCum să vă închinați lui Dumnezeu în spirit și în adevăr
  Cum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare binecuvântare pe care ne-o dăCum să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare binecuvântare pe care ne-o dă
  Cum să se laude și să se închine lui DumnezeuCum să se laude și să se închine lui Dumnezeu
  Cum să-L iubești pe Isus așa cum te iubeșteCum să-L iubești pe Isus așa cum te iubește
  Cum de a crește credințaCum de a crește credința
  Cum de a crește copiii creștiniCum de a crește copiii creștini
  Cum să răspândim Cuvântul lui DumnezeuCum să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu
  Cum de a scrie o rugăciune lui DumnezeuCum de a scrie o rugăciune lui Dumnezeu
  » » Cum să asculți de Dumnezeu

  © 2011—2020 ertare.com