Cum să arăți cineva că nu-ți pasă

Ce poate fi mai rău decât a fi respins de persoana care vă place? Permiteți apoi acelei persoane să înceapă să joace jocuri cruciale cu tine! Nu lăsați o veche dragoste să vă deranjeze din cauza modului în care vă simțiți. În schimb, profitați de situație, faceți ca persoana respectivă să fie geloasă, arătându-vă că sunteți mai presus de jocurile dvs. și că puteți să faceți bine pe cont propriu.

pași

Metoda 1
Ascundeți în timp ce încă simțiți durere

Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 1
1
Ia puțin timp pentru asta "lasa totul sa se intample". Imediat după ce te resping, poate fi dificil să-ți controlezi emoțiile. Dacă persoana care vă place vă deranjează în acest timp, este posibil să nu vă puteți controla bine reacțiile. Fă ce trebuie să faci (în privat) pentru a depăși faptul că te-au respins. Plângeți, loviți, țipați, scoateți totul din corpul vostru.
 • Dacă persoana care vă place vă afectează într-adevăr, nu vă fie teamă să discutați cu prietenii sau familia despre cum vă simțiți. Persoanele cu care aveți încredere cel mai mult vă pot mângâia și oferă sfaturi utile în acest timp.
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 2
  2
  Evitați acea persoană atunci când puteți. Atunci când acea persoană dorește să facă o reacție nervoasă de la dvs., starea de departe va lua această satisfacție. Nu mergeți la locurile în care persoana îi place să meargă. Nu vorbiți cu acea persoană dacă nu aveți altă posibilitate. Ar trebui chiar să evitați prietenii dvs., deoarece nu știți în ce parte sunt pe ei.
 • Acest sfat include tehnologia. Nu răspundeți la apelurile sau mesajele lor text. Eliminați persoana respectivă din rețelele dvs. sociale (Facebook, Twitter, etc.).
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 3
  3
  Păstrați încredere atunci când trebuie să vorbiți. La un moment dat, va trebui, probabil, să vorbești cu acea persoană (mai ales în cazul în care merg la aceeași clasă sau au un proiect împreună la locul de muncă). Ignorați-o până nu vă vorbesc mai întâi. Când trebuie să vorbiți, încercați să acționați cu bunătate, dar fără altruism. Vorbiți cu propoziții scurte și precise (de exemplu: "Da, este bine", "Nu, nu contează", "Șterge" sau "Sigur").
 • Dacă acea persoană te deranjează, tăniți-o imediat cu tăcere și cu o privire rece. Încearcă să reacționeze de la tine, pentru a evita să fii supărat.
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 4
  4
  Fii ocupat Nu vă permiteți să fiți obsedați de gânduri despre ce s-ar fi putut întâmpla dacă persoana respectivă nu ar fi ajuns să fie un cretin. În schimb, arăta că nu-ți pasă ce face acea persoană cu viața ta. Implicați-vă în munca dvs. sau în activitatea școlară. Începeți o nouă rutină de exerciții. Începeți un nou hobby. Încearcă să stăpânești unul vechi. Orice puteți face pentru a rămâne ocupat vă va ține mintea distrasă de negativitatea vechii tale iubiri.
 • Amintiți-vă: obsesia despre trecut vă va împiedica doar să vă deplasați înainte. Dacă vă permiteți să renunțați la acest lucru, este posibil să vă răspundeți la telefon, să priviți fotografii vechi și chiar să simțiți nevoia de a trimite un mesaj text acelei persoane. Rămâi tare și nu te mai întorci cu o persoană care te-a rănit.
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 5
  5
  Rezista ispitei de răzbunare. Când cineva a fost crud pentru tine, este firesc să vrei să te răzbuni. Din păcate, dacă încerci să dovedești că nu-ți pasă de cineva, acesta este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poți face. Mentinerea unei furie sau planificarea unei razbunări profunde vă pot face să vă simțiți bine pe termen scurt, dar nu vă va ajuta să depășiți această persoană pe termen lung. Pentru aceasta, ignorând fericit persoana care te doare este aproape întotdeauna cea mai bună răzbunare.
 • De asemenea, este înțelept să vă amintiți vechea zicală: "Nu discutați cu idioții. În depărtare, oamenii nu vor ști cine este cine. " Încercarea de a vă întoarce la o veche poveste poate să vă facă să arăți ca o persoană nesemnificativă sau imatură înaintea altora. Care este cel mai bun mod de acțiune? Nu vă asumați acest risc.
 • Metoda 2
  Depășiți vechea iubire  Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 6
  1
  Concentrați-vă pe valoarea proprie. Odată ce începeți să depășiți durerea inițială a respingerii, este timpul să vă continuați viața. Cu toate acestea, nu puteți face acest lucru dacă nu credeți că sunteți o persoană valoroasă. Începeți să vă reafirmați mintal. Puteți utiliza orice gândire pozitivă pe care o doriți, dar următoarele trei funcționează foarte bine: sunteți o persoană frumoasă sau bună (utilizați cea pe care o preferați). Esti inteligent Acea persoană este proastă pentru că nu te-a acceptat.
  • Niciodată nu simțiți că sunteți slabi sau că sunteți neajutorați fără acea persoană. Admirați-vă independența Punerea vechii tale iubiri pe un piedestal te coboară.
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 7
  2
  Lăsați în urma rușinii. Invitarea cuiva să plece și primirea unui răspuns "negativ" este destul de rău, dar atunci când persoana pe care o plătiți răspunde într-un mod nepoliticos, jena poate fi aproape intolerabilă. Rușinea pe care o simțiți va dispărea treptat. Pentru unii oameni, acest lucru va fi mai rapid decât pentru alții. Nu vă concentrați asupra sentimentelor negative ale trecutului, amintiți-le mereu. În schimb, lăsați-i să meargă și să caute emoții noi și pozitive.
 • Amintiți-vă că nu puteți schimba trecutul. Aceasta înseamnă că este ilogic să vă faceți griji în legătură cu el. De ce vă faceți griji despre ce nu vă puteți schimba?
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 8
  3
  Rețineți că "jocurile" persoanei care vă place sunt imature. O persoană matură și sănătoasă nu se distrează de o persoană care este atrasă de ea după ce mărturisește ceea ce simte. Nu o deranjează mai târziu. Dacă persoana care vă place a făcut asta cu dvs., există un aspect pozitiv: acum știți că persoana este imatură și nesigură. Trebuie să fie un lucru bun să știi că persoana care obișnuia să te placă este cea care lipsește.
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 9
  4
  Nu lăsați-o pe acea persoană să se întoarcă în viața ta. Veți începe să vă simțiți mai bine cu timpul. Trebuie să începeți să vă eliberați treptat de rușinea experienței dvs. și să începeți să vă concentrați mai mult pe valoarea proprie. Cu toate acestea, dacă vechea ta dragoste reușește să se întoarcă în viața ta, te poate scoate din calea recuperării. Dacă o puteți evita, încercați să nu discutați cu persoana respectivă înainte de a vă recupera 100%. Dacă încercați să vă îngrijiți de voi înșivă, nu vă temeți să cereți ceva spațiu.
 • Dacă vechea ta dragoste nu înțelege mesajul, fii direct. Este bine să spui: "Nu vreau să vorbesc cu tine pentru o vreme. Lasă-mă în pace.
 • Imagine cu numele Show Someone You Don`t Care Step 10
  5
  Începeți să vedeți persoana care vă place ca pe cineva neimportant. Scopul tău final este acela că persoana care ți-a provocat atât de mult rușinea și anxietatea este de mică importanță. Acest lucru va necesita mult timp și răbdare, dar dacă urmați instrucțiunile menționate mai sus, ar trebui să prezentați treptat semne de îmbunătățire. În cele din urmă, este foarte probabil că vă este amuzant că ați îngrijit odată mult despre acea persoană.
 • Când sunteți gata să lăsați persoana în urmă pentru totdeauna, începeți să căutați pe cineva care să vă respecte și să vă iubească în loc de cineva care vă disprețuiește așa cum vă simțiți. Amintiți-vă: fericirea este cea mai bună răzbunare.
 • sfaturi

  • Dacă încercați să arătați pe cineva care nu vă pasă, este mai bine să evitați și să ignorați persoana respectivă. Nu participați la conversație și începeți să dați din cap și să zâmbiți cu brațele încrucișate. Cel mai bun mod de a arăta indiferența dvs. este să nu participați la conversație în primul rând.
  • O altă modalitate bună de a arăta pe cineva pe care nu-mi pasă este de a face vizibil un efort de a pune atentia asupra altor lucruri în afară de această persoană. De exemplu, după o conversație, puteți lăsa această persoană tu și prietenii tăi lăsând-o parte (care a participat fără) găsește.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă lăsați tristețeaCum să vă lăsați tristețea
  Cum să te descurci cu sinuciderea unui iubitCum să te descurci cu sinuciderea unui iubit
  Cum să accepți că nu vă place această persoanăCum să accepți că nu vă place această persoană
  Cum să recunoști că cineva îți placeCum să recunoști că cineva îți place
  Cum să comunici cu un băiat după ce te-a respinsCum să comunici cu un băiat după ce te-a respins
  Cum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteniCum să-i spuneți unui prieten care vă place că doriți să rămână prieteni
  Cum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenieCum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie
  Cum să fiți mai aproape de persoana care vă placeCum să fiți mai aproape de persoana care vă place
  Cum să identificați dacă prietenul dvs. vă placeCum să identificați dacă prietenul dvs. vă place
  Cum să ignorați persoanele care nu vă placCum să ignorați persoanele care nu vă plac
  » » Cum să arăți cineva că nu-ți pasă

  © 2011—2020 ertare.com