Cum să vă îmbunătățiți norocul

Te simți un pic ghinion în ultima vreme? Vrei ca secretul să fie norocos? Aveți deja acest lucru: sunteți voi. Secretul de a îmbunătăți norocul este de perspectivă, de a crede în tine și de a fi optimist. Nu este vorba despre a câștiga sume uriașe de bani, ci despre a profita la maximum de lucrurile minunate care te înconjoară. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să creșteți norocul.

conținut

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea norocului Pasul 1
1
Pregătirea. "Norocul este ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea și oportunitatea se întâlnesc", a spus Séneca, dramatician, filosof și politician roman, între 5 și 65 d.Hr. Având o fundație adecvată vă va permite să profitați de oportunitățile care vin în calea voastră. Fii proactiv
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea norocului Pasul 2
  2
  Rețele. O persoană cu noroc știe oameni, mulți oameni. Nu este vorba de a avea o relație strânsă cu toată lumea - ceea ce contează este deschis pentru întâlnirea cu noi oameni. Încercați să vă simțiți confortabil vorbind cu străinii în evenimentele la care participați. Ascultați-le cu atenție atunci când începeți o conversație pentru că veți învăța multe lucruri și amintiți-vă că sunteți interesați de ceea ce v-au spus. Acest lucru se poate transforma în oportunități: atâta timp cât cunoașteți mai mulți oameni și le dați un interes real, va exista mai multe șanse de a cunoaște persoana potrivită la momentul potrivit care vă poate oferi o oportunitate care vă interesează.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea norocului Pasul 3
  3
  Crede-ți instinctele. Oamenii norocoși dau seama că vocea lor interioară este rareori gresită. De asemenea, puteți ști când "bunul dvs. simț" sau "motiv" încearcă să vă anuleze prostiile. Când se întâmplă acest lucru, luați o clipă pentru a vă așeza și a gândi lucrurile în mod clar. Gândiți-vă cine sunt vocile care încearcă să ajungă în fața intuiției voastre - vocea voastră va fi de încredere sau vocile altora care încearcă să vă impună propriile așteptări?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea norocului Pasul 4
  4


  Ia-o ușor. Anxietatea și îngrijorările sunt dușmani ai norocului, deoarece vă împiedică să vă asumați riscuri. În timp ce sunteți ocupat ascunzându-vă, nu veți avea ocazia să fugiți în noroc. Atunci când apar oportunități, trebuie să realizați și să profitați de ele. Un om norocos consideră astăzi la fel de important ca mâine și mult mai important decât ieri. Nu vă opriți pentru greșelile trecutului - considerați-le ca experiențe de învățare. Mâine va veni întotdeauna indiferent de ce se întâmplă, așa că faceți tot ce este mai bine să vă bucurați acum.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea norocului Pasul 5
  5
  Este gata pentru noi oportunități. Cu cat esti mai deschis la idei noi si la modalitati de a face lucrurile, cu atat este mai probabil sa ai un accident de noroc. Oamenii norocoși nu trăiesc urmând o metodologie - în timp ce acest lucru garantează o cale sigură, oamenii norocoși iau calea cea mai puțin cunoscută și primesc tot felul de oportunități. Puneți-vă picioarele pe acea cale acum ... încercați să faceți ceva ce nu ați făcut niciodată, ceva care nu vă place, sau ceva pe care cineva la sugerat. Fii îndrăzneț.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea norocului Pasul 6
  6
  Fii mereu optimist. Asteptati-va cel mai bine. Nu este vorba de a trăi într-o fantezie. Este vorba de a fi pozitiv și de a obține rezultatele pe care le doriți cel mai mult. Oamenii norocoși sunt optimiști și se așteaptă să li se întâmple lucruri bune. Ați auzit mantra "Doar lucruri bune mi se întâmplă"? Ei bine, probabil nu, deoarece mulți dintre noi tind să se plângă și să se gândească, de ce se întâmplă toate lucrurile rele cu mine? "Eliminați acea atitudine imediat. Uitați-vă la experiențele rele ca la alte lecții de viață și căutați binele rău. Cercetarea în experiențele rele din viața voastră le conferă o mare putere asupra voastră, vă oprește creșterea și vă înjunghie norocul. Și atunci când lumea în acest fel, chiar dacă zeita norocului te cheamă, vei fi predispusă să o sabotezi din cauza gândurilor tale negative.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea norocului Pasul 7
  7
  Nu opriți niciodată învățarea. Acest lucru este legat de deschiderea de noi oportunități. Oamenii nefericiți cred că învățământul se termină după terminarea școlii sau colegiului. Oamenii norocoși dau seama că este doar începutul și că viața este o mare universitate. Absorbi totul, chiar și lucrurile care par dificil, plictisitor și inconfortabil. Acest lucru va face viața mai interesantă și vă va ajuta să înțelegeți pe ceilalți. Fiind capabil să înțeleagă o gamă largă de perspective vă va ușura să iertați pe alții și să înțelegeți punctele lor de vedere. Înțelegerea acestui lucru vă permite să gestionați motivațiile celorlalți și să îi tratați cu respect. Ceea ce duce la următorul punct.
 • sfaturi

  • Norocul este făcut, nu este găsit. Și norocul care trece prin ele nu are adesea valoare dacă nu știi ce să faci cu el. Dacă credeți în tine și în abilitățile tale și urmează ideile prezentate aici, vei fi într-o bună poziție pentru a profita de loviturile de noroc.
  • Utilizați tehnici precum vizualizarea și setarea obiectivelor pentru a vă crea norocul. Aceste tehnici sunt utilizate pe scară largă și vă permit să vă concentrați și să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le doriți în viață.
  • Utilizați afirmațiile zilnic. "Astăzi va fi o zi norocoasă". "Azi voi avea noroc". "O să-mi măresc norocul, ajutându-i pe alții să-și mărească"
  • Fii umil Nu ar trebui să fii arogant pentru că șansa ta poate dispărea dacă ai încredere prea mult. O persoană mândră nu respectă pe alții și își menține o atitudine închisă. Păstrați un echilibru și veți fi bine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai fiți superstițioșiCum să nu mai fiți superstițioși
  Cum să nu mai aveți ghinionCum să nu mai aveți ghinion
  Cum se obține ușurințaCum se obține ușurința
  Cum să vă îmbunătățiți perspectiva asupra viețiiCum să vă îmbunătățiți perspectiva asupra vieții
  Cum să nu renunți niciodatăCum să nu renunți niciodată
  Cum să întâlnești băiețiCum să întâlnești băieți
  Cum să-i dorești pe cineva norocCum să-i dorești pe cineva noroc
  Cum de a face o relație să fie dovada infidelitățiiCum de a face o relație să fie dovada infidelității
  Cum să facem față desamigoaselorCum să facem față desamigoaselor
  Cum să se ocupe de un cuplu care păstrează relația secretăCum să se ocupe de un cuplu care păstrează relația secretă
  » » Cum să vă îmbunătățiți norocul

  © 2011—2020 ertare.com