Cum să meditezi asupra lui Shiva

Shiva este Dumnezeul Suprem în yoga. Putem vedea acest lucru ca simbolul unui yoghin victorios. Shiva are o conștiință cosmică. El locuiește în lumea dualității. El trăiește în lumină (sat-chit-ananda, pace-unitate-fericire). Shiva este o conștiință cosmică care se manifestă în moduri diferite. Cele mai cunoscute incarnari ale lui Shiva sunt meditator, care binecuvântează (yoginul karma), care sacrifică ego-ul (este subordonat zeului Kali / la voia lui Dumnezeu) și dansator de viață (Nataraja). Shiva este Maestrul vieții. El trăiește viața cu elementele de pământ (asociate cu Brahma, fericire), foc (asociat cu Rudra, putere), apă (asociat cu Vishnu, dragoste), aer (asociat cu Muni, înțelepciune) și eter (asociat cu totul care există: spațiu, unitate și transcendență).

pași

Imagine cu titlul Meditează pe Shiva Pasul 1
1
Agitați pumnii aproape de cap și gândiți-vă: "Eu sunt un câștigător. Îmi ating scopul. Scopul meu este ... "
 • Imagine cu titlul Meditează pe Shiva Pasul 2
  2
  Puneți picioarele pe pământ și vizualizați Muntele Meru în fața dvs.: "Stau pe Muntele Meru (Himalaya). Mă mențin echilibrul în fața durerii. Continuam calea cu perseverenta. "
 • Imaginea intitulată Meditează pe Shiva Pasul 3
  3
  Cu mâinile, faceți cercuri mari în jurul vostru, vizualizați cosmosul plin de stele și gândiți-vă: "Locuiesc în marele sistem al cosmosului (naturii). Eu iau lucrurile asa cum sunt. "
 • Imagine cu titlul Meditează pe Shiva Pasul 4
  4
  Vizualizați șarpele Kundalini în interior, întoarceți-vă spatele, mutați-vă degetele de la picioare și gândiți-vă: "Sunt un Yoga Hatha. Mă salvez cu exercițiile mele spirituale ".
 • Imaginea intitulată Meditează pe Shiva Pasul 5


  5
  Mutați-vă mâinile, trimiteți lumină tuturor ființelor și gândiți-vă: "Eu trimit lumină la (nume). Fie ca toate ființele să fie fericite. Fie ca lumea să fie fericită. " Shiva înseamnă "cel bun". Lucrează pentru a obține o lume fericită.
 • Imagine cu titlul Meditează pe Shiva Pasul 6
  6
  Așezați palmele în fața chakrei inimii, vizualizați cerul de deasupra dvs. și gândiți-vă: "Omul tuturor Maeștrilor iluminați. Om înțelepciune interioară. Te rog să mă conduci și să mă ajuți pe drum.
 • Imagine cu titlul Meditează pe Shiva Pasul 7
  7
  Concentrați-vă pe o imagine sau statut al lui Shiva. Mutați o mână și luați energia lui Shiva. Gândiți-vă de mai multe ori în mantra „Om Namah Shivaya“ (ma conecta cu Shiva) sau „Shivo Ham“ (Eu sunt Shiva) și simțiți energia care curge în tine Shiva cu mantra.
 • Imaginea intitulată Meditează pe Shiva Pasul 8
  8
  Puneți-vă mâinile pe poală, mișcați degetele de la picioare și gândiți-vă un minut la mantra "Om Shanti. Pacea omului "în abdomen. Apoi, opriți un minut fiecare gând. Spatele este dreapt si abdomenul relaxat. Stai acolo. Nu gândiți Apoi, relaxați-vă.
 • sfaturi

  • Wikipedia: În hinduism, un Ishta-deva sau Ishta devata este un termen care denotă divinitatea preferată a unui devotat. În mod obișnuit, un practicant îl laudă pe Ishta-deva prin intermediul unei murti (statuie). Această formă de laudă poate implica oferirea de obiecte pentru divinitatea voastră preferată, cum ar fi tămâie sau flori, recitarea mantrelor, scandând numele lor și oferind rugăciuni.

  avertismente

  • Urmați calea personală a adevărului și a înțelepciunii. Nu practică prin formalitate. Meditează cu sentimente reale. Găsiți-vă creativ meditația potrivită. Există mai multe moduri de a medita asupra lui Shiva. Vă puteți imagina ca Shiva sau puteți vedea Shiva ca un simbol al lui Dumnezeu și al Maestrului luminat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să importați persoanele de contact Gmail în iPhoneCum să importați persoanele de contact Gmail în iPhone
  Cum se face yoga pe calculatorCum se face yoga pe calculator
  Cum sa faci yoga pentru anxietateCum sa faci yoga pentru anxietate
  Cum se face yoga avansată pe calculatorCum se face yoga avansată pe calculator
  Cum sa faci yoga si sa te gandesti pozitivCum sa faci yoga si sa te gandesti pozitiv
  Cum sa cant mantreleCum sa cant mantrele
  Cum se face Kundalini yoga și meditațiaCum se face Kundalini yoga și meditația
  Cum să interpretezi un vis care implică culoarea roșieCum să interpretezi un vis care implică culoarea roșie
  Cum să meditezi asupra celui de-al treilea ochiCum să meditezi asupra celui de-al treilea ochi
  Cum să meditezi pe computerCum să meditezi pe computer
  » » Cum să meditezi asupra lui Shiva

  © 2011—2020 ertare.com