Cum să manifestăm ceva

Puteți crea experiența dorită. Mintea voastră are energia de a pune în existență tot ceea ce doriți să se manifeste.

pași

Imaginea intitulată Manifest Anything Pasul 1
1
Acceptați și recunoașteți că gândurile voastre sunt forme de energie care conțin semințele experiențelor viitoare.
 • Imaginea intitulată Manifest Anything Pasul 2
  2
  Învățați-vă să vă mențineți mintea calmă. Meditația este atât de ușoară și de dificilă. Odată ce ați stăpânit starea de meditație, începeți să vă prezentați într-un anumit cuvânt, cum ar fi "fericirea" sau o imagine (ceva asemănător unei sigle personale), în ceva pe care ați pus multă semnificație (cum ar fi un cec cu o anumită sumă).
 • Imaginea intitulată Manifest Anything Pasul 3
  3
  Consolidați această tehnică păstrând un jurnal al noii realități. În el scrie un raport în timpul prezent (ca și cum acum sa întâmplat) despre ceea ce faceți, spuneți și gândiți-vă cu experiența pe care o manifestați.
 • Imaginea intitulată Manifest Anything Pasul 4


  4
  Deschideți spațiu pentru noi experiențe, cu o conștientizare a vechilor obiceiuri și rutine vechi, luați noi căi pentru a ajunge la munca dvs., ridicați-vă devreme, luați ceva diferit pentru micul dejun sau renunțați la unele lucruri.
 • Imaginea intitulată Manifest Anything Pasul 5
  5
  Creați ritualuri care simbolizează rezultatele pe care le-ați așteptat. Dacă ați manifestat o mașină nouă, cumpărați ceva mic care să-l simbolizeze.
 • Imaginea cu titlul Manifest Anything Pasul 6
  6
  Obțineți tot sprijinul tuturor forțelor de sprijin: prietenii de încredere, locurile preferate, muzica care vă inspiră sau chiar creați talismanul tău.
 • sfaturi

  • Dacă doriți să manifestați o avere, păstrați întotdeauna 100 de dolari sau mai mult în portofel. Oriunde te duci, uita-te in magazinele din jurul tau si spune-le "Dacă aș fi vrut, aș putea să merg chiar acum și să cumpăr asta!" dar într-adevăr nu-l cumpărați. De fapt, petrece 100 de dolari nu este foarte satisfăcătoare, mentaliza-l 10, 20, 30 de ori. Acest lucru vă va atrage suficienți bani pentru a vă imagina ce ar fi să aveți.

  avertismente

  • Amintiți-vă să manifestați într-adevăr despre a fi pozitiv, ceea ce este minunat. Chiar dacă nu credeți acest lucru, vă veți ajuta să rămâneți pozitivi și să manifestați o oportunitate bună și lungă. Cel puțin veți începe să vă gândiți la lucruri mai pozitive. Singurul lucru pe care trebuie să-l pierzi sunt lucruri negative. Acest lucru funcționează pentru mulți, este uimitor.
  • Rezistati tentatiei de a lasa evenimentele care par in contradictie cu noua experienta pe care o creati sa va distraga.
  • Feriți-vă de învățarea lucrurilor care nu vă ajută și pe cei care sunt explozivi. Indiferent dacă consultați un profesor de fizică, cărți, videoclipuri, CD-uri, casete sau DVD-uri, vă vor spune întotdeauna un lucru simplu, că vă uitați în inima și mintea voastră pentru răspunsul și rezultatul pe care îl căutați.
  • Nu vă prindeți de ideea că trebuie să plătiți o avere altcuiva pentru a vă învăța cum să faceți ceva. Puteți să-l căutați gratuit într-o librărie și, de asemenea, pe internet.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai gândiți prea multCum să nu mai gândiți prea mult
  Cum să oprești anxietatea pe timp de noapteCum să oprești anxietatea pe timp de noapte
  Cum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericitCum să exerciți plinătatea mentală pentru a fi mai fericit
  Cum să vă antrenați creierul pentru a fi mai optimistCum să vă antrenați creierul pentru a fi mai optimist
  Cum să fii mai conștient mentalCum să fii mai conștient mental
  Cum să faci meditație deplină a conștiințeiCum să faci meditație deplină a conștiinței
  Cum se face meditația de concentrareCum se face meditația de concentrare
  Cum se face meditația sexualăCum se face meditația sexuală
  Cum să faci o meditație conștientăCum să faci o meditație conștientă
  Cum se face Kundalini yoga și meditațiaCum se face Kundalini yoga și meditația
  » » Cum să manifestăm ceva

  © 2011—2020 ertare.com