Cum sa obtii tot ce vrei in viata

Ce vrei în viață? Mă iertați un scop sau o ambiție? Vrei să ai o treabă bună, o mașină de lux sau o casă frumoasă? În timp ce nu este posibil să obțineți totul în viață, literalmente, puteți să vă îndreptați, să visezi și să atingeți mult. Cu toate acestea, va trebui să formulați un plan clar, să acționați și să demonstrați angajamentul, disciplina și determinarea. Visele tale nu se vor împlini prin iluzii.

pași

Partea 1
Pregătește un plan

Imaginea intitulată Rezolvați problemele de încredere într-o relație Pasul 6
1
Evaluați-vă nevoile și dorințele. Primul pas este să știi ce vrei în viață. Nu ne referim doar la obiecte materiale, ci la obiective, realizări și sentimente. Reflectă și întreabă ce vrei mai mult.
 • Întrebați-vă ce doriți în viață și ce este cel mai important pentru dvs. Încercați să scrieți răspunsurile pe măsură ce vin, fără a le medita.
 • Când definiți ceea ce doriți, fiți cât de specifici puteți. "Vreau foarte mulți bani" este o modalitate de a începe, dar "Vreau să am securitate financiară și să mă retrag la cincizeci" Este mai specifică și mai bună.
 • Sunt dorințele dvs. realizabile? Sunt realiste? Are ceva de-a face cu tine? Este necesar ca acestea să fie. Poate că ai o treabă bună, dar ai putea să te descurci cu pensionarea anticipată? Cum ai face-o?
 • Imagine intitulată Modificați-vă viața într-o chestiune de ore Pasul 4
  2
  Concentrați-vă pe ceea ce este cel mai important și realizabil. Să recunoaștem: este posibil să nu reușești să atingi tot ceea ce vrei în viață. Autovehiculele, hainele, bogățiile fabuloase și luxul necesită mult efort și împart energiile. Concentrați-vă pe ceea ce este cel mai important pentru dvs. și încercați să-l atingeți.
 • Examinați din nou nevoile și lista de dorințe și reevaluează-le. Ce este în partea de sus a listei? Ce vrei cel mai mult în viață, într-adevăr, este să ai securitate financiară și să te retragi mai devreme?
 • Întreabă-te din nou dacă este posibil. Sunteți sigur că puteți să vă ocupați de acest obiectiv sau să riscați să nu reușiți?
 • Încearcă să fii realist și să înțelegi. Nu vă implicați într-un vis prea ambițios dacă aveți îndoieli că o puteți realiza.
 • Imaginea intitulată Realizați un obiectiv Pasul 14
  3
  Stabiliți un obiectiv pe termen lung. Dacă aveți un obiectiv pe termen lung, vă puteți concentra pe ambițiile dvs., aveți un obiectiv și puteți fi conștienți de eventualele obstacole. De exemplu: Unde și cum vă imaginați viața viitoare? Ce stil de viata astepti? Ce lucruri nu ai vrea să faci?
 • Identificați un obiectiv pe termen lung Încercați, încă o dată, să o scrieți și să fiți cât mai concret posibil. "Vreau să mă retrag la cincizeci" nu este un obiectiv atît de specific și de realizabil "Vreau să am o casă proprie, să fiu liber de datorii și să mă pensionez la cincizeci cu un venit anual de cel puțin cincizeci de mii de dolari". Ultima parte stabilește obiective concrete pentru succes.
 • Gândiți-vă la toate căile posibile de succes. Cum ai reușit? Ce fel de muncă ai nevoie? Cât ar trebui să economisiți anual?
 • Imaginea intitulată Setați obiectivele pentru viață Pasul 10
  4
  Planificate. Un obiectiv pe termen lung necesită o viziune pe termen lung. Trebuie să aveți o idee clară despre modul în care doriți să ajungeți de la un punct la altul al vieții dvs. și considerați că va trebui să vă abateți în mod neașteptat în mod alternativ. Veți avea nevoie, de asemenea, de un calendar și de obiective.
 • Luați în considerare împărțirea ambiției pe părți mai mici. Acest lucru va face planul mai puțin descurajator și vă va ajuta să vă mențineți motivat în timp ce lucrați pentru a atinge obiective mai mici și mai graduale.
 • Încă o dată, specificați termenele și ceea ce doriți să obțineți într-o anumită perioadă de timp. De exemplu, în loc să spui că vrei "se pensionează la cincizeci de ani", plantați-o în următorii termeni: "Când am treizeci de ani, aș vrea să am două sute de mii de dolari în investiții stabile și în creștere. La patruzeci de ani, mi-ar plăcea să avansez 75% din ruta spre obiectivul meu financiar". Ambițios ¿? Da, dar concret.
 • Puteți subdiviza chiar pașii, astfel încât fiecare etapă să aibă un plan propriu. De exemplu: Cum intenționați să investiți două sute de mii de dolari înainte de vârsta de treizeci de ani? Ar trebui să economisiți destui bani, să discutați cu un consultant financiar și să dezvoltați un plan de investiții.
 • Partea 2
  Îndeplinește planul

  Imaginea intitulată
  1
  Porniți planul. Acum este momentul să facem primul pas. Pentru a face acest lucru, consultați persoanele care vă pot ajuta, găsiți resurse și începeți să lucrați la obiectivul pe termen lung. Totul depinde de tine.
  • Căutați ajutorul experților. De exemplu, dacă doriți să vă bucurați, discutați cu un antrenor personal. Dacă obiectivul dvs. este financiar, discutați cu un consultant specializat în acest subiect.
  • Aflați și utilizați resursele disponibile. De exemplu, ați putea învăța multe despre investiții dacă investigați pe cont propriu sau faceți un curs de planificare financiară.
  • Cel mai important lucru este să fii proactiv. Obiectivele tale nu se vor materializa doar cu iluzii.
 • Imaginea intitulată
  2


  Dezvoltați voința voastră. Rămâi concentrat pe viziunea pe termen lung. Pe drum ar trebui să faceți niște sacrificii și pentru aceasta veți avea nevoie de disciplină și voință. Willpower este capacitatea de a rezista tentațiilor pe termen scurt pentru a atinge obiective mai mari. Ați pus în practică, de exemplu, atunci când mergeți la sala de sport chiar dacă sunteți somn sau când lucrați o oră suplimentară în loc să vă uitați la spectacolul preferat.
 • Cultivați disciplina. De exemplu, cercetările arată că studenții care manifestă mai multă voință au performanțe mai bune. Evitați procrastinarea, deoarece aceasta ar acorda prioritate satisfacției pe termen scurt.
 • Adoptați o rutină care vă va ajuta să progresați în atingerea dorințelor voastre. De exemplu, dacă urmați un program de exerciții fizice, vă va fi mai ușor să aveți o stare fizică bună. Dacă obiectivele dvs. sunt de natură financiară, păstrarea unui buget vă va ajuta.
 • Dezvoltați obiceiurile care vă ajută să rămâneți în cursa și evitați cele care vă deranjează progresul. De exemplu, dacă aveți tendința de a cumpăra pe impuls, evitați să mergeți la mall. Pentru a-ți atinge obiectivele de economii, obișnuiți să depuneți imediat o parte din salariu.
 • Imaginea intitulată
  3
  Monitorizați progresul Fă-o pe măsură ce lucrezi pentru a-ți atinge visele și aspirațiile. Ați atins vreun scop? Urmăriți programul? Ce obiective pe termen scurt ați realizat? Pentru a-ți realiza planul și a rămâne motivat, este important să știi cât de departe ai venit.
 • Evaluarea progresului vă va permite să efectuați ajustările necesare. Ce s-ar întâmpla dacă nu ați putea atinge niciunul dintre obiectivele dvs.? Chiar dacă încercați prin toate mijloacele, până la treizeci de ani, veți putea salva doar o sută de mii de dolari. Este posibil să trebuiască să vă schimbați obiectivul pe termen lung, fie prin întârzierea pensionării, fie prin angajarea de a salva mai mult.
 • Ar trebui probabil să-ți schimbi planurile. Poate că obiectivul dvs. inițial este foarte ambițios. O casă, o asigurare și o familie ar putea costa mai mult decât era de așteptat și asta ar putea însemna că o pensionare anticipată este impracticabilă.
 • Progresul este, de asemenea, o motivație puternică. În mod normal, când vedeți cât de mult ați avansat pentru a atinge un obiectiv, pe termen scurt sau lung, primiți un impuls mental.
 • Imaginea intitulată
  4
  Sărbătați micile victorii. În viață, drumul spre realizarea viselor tale va fi lung. Când vă monitorizați progresul, fii mândru de atingerea obiectivelor tale. Sărbătați-vă când îndepliniți un obiect pe termen scurt sau lung și vă veți simți reînnoit și revitalizat.
 • Apreciați-vă realizările, întrerupeți, reflectați și acordați-vă un capriciu. Ați terminat în cele din urmă un maraton complet? Asta merită un toast! Ați obținut promovarea pe care ați așteptat-o ​​atât de mult? Sărbătoriți-vă cu o cină specială.
 • Aceste victorii mici arată progresul și arată că avansezi, încet, dar sigur, pentru a atinge ceea ce vrei, ceea ce te va ajuta să te concentrezi pe termen lung.
 • Partea 3
  Depășiți obstacolele

  Imaginea intitulată
  1
  Identificați obstacolele care apar. Atunci când vă evaluați progresul, trebuie să fiți conștienți de obstacolele, mari sau mici, pentru îndeplinirea obiectivelor pe termen lung. Lucrul important este că recunoașteți cauza principală și rezolvați problema. Inacțiunea va împiedica eforturile voastre.
  • Încercați să ajungeți la partea de jos a oricărei probleme. Care este cauza? Fii sincer cu tine însuți. Să presupunem că nu ați salvat suficient. Este o chestiune de venit (nu câștigi suficient) sau cheltuiți prea mult? Poate că este o chestiune de timp și trebuie să vă dedicați un pic mai mult.
  • Decideți să faceți ceea ce este necesar pentru a vă atinge obiectivele. Dacă vă confruntați cu un obstacol major, reevaluați planul și încercați să îl ajustați.
  • Unele lucruri sunt dincolo de controlul nostru. Poate vă confruntați cu boli, dificultăți de muncă sau probleme de familie care vă fac dificilă viziunea pe termen lung. Concentrează-te asupra a ceea ce poți controla.
 • Imagine intitulată Scapă de obiective nerealiste Pasul 4
  2
  Fii flexibil Este foarte probabil că există obstacole în calea viselor tale. Chiar dacă este descurajator, nu ar trebui să te lași să te deranjeze. Flexibilitatea și adaptarea sunt importante. Persoanele adaptive au capacitatea de a prelua controlul, de a căuta alternative și de a depăși greutățile din trecut.
 • Mai întâi de toate, nu vă speriați. Poate că eșecul este dificil, dar nu este sfârșitul lumii. Amintiți-vă că așteptările dvs. ar trebui să fie rezonabile și că ar trebui să încercați să căutați oportunități care apar din eșecuri.
 • Faceți ajustările corespunzătoare. Să presupunem că visul dvs. original nu a funcționat și că nu aveți suficienți bani pentru a vă retrage la cincizeci de ani. Dar poți să faci un angajament? Ai putea avea un loc de muncă suplimentar timp de zece sau cincisprezece ani și economisiți mai mulți bani? Apoi, veți avea o vârstă potrivită pentru a vă retrage și o poziție bună.
 • A avea un plan alternativ este o idee bună. Cu noroc, veți analiza diferitele scenarii și veți anticipa căderea. E deștept să ai un plan alternativ clar. Poți să continui să lucrezi? O schimbare de carieră vă va ajuta să vă atingeți obiectivul?
 • Imaginea intitulată Modificați-vă viața într-o chestiune de ore Pasul 15
  3
  Aflați de la eșecuri. Luați în considerare eșecul ca modalitate de învățare. Oamenii puternic motivați sunt capabili să folosească greșeli de învățare, adaptare, creștere și avansare. Încearcă să faci același lucru și să profiți la maxim de defecțiunile.
 • Evaluați ce sa întâmplat. În primul rând, examinați planul. Nu ai prevăzut un obstacol? Nu ți-ai dat suficient timp? A fost greșeala dvs. sau a fost ceva care a fost în afara controlului dvs.?
 • Verificați pregătirea. Să presupunem că ați pierdut teren în legătură cu planificarea financiară pentru că a trebuit să vă utilizați investițiile pentru a face față unei situații de urgență. A fost acest inevitabil esec sau a fost fondul de urgență insuficient?
 • Evaluați execuția. Încearcă să-ți judeci sincer efortul. A fost coerentă? A fost pierderea din cauza unui factor extern sau ați făcut o eroare?
 • După evaluarea efortului, încercați să folosiți ceea ce ați învățat. În viitor, anticipați probleme similare și asigurați-vă că nu faceți aceleași greșeli.
 • avertismente

  • Rețineți că nu totul se întâmplă de la o zi la alta. Dacă sunteți hotărât, nimic nu va fi în afara dvs., dar vă poate dura ceva timp pentru ao realiza.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii ceea ce vrei să fii în viațăCum să devii ceea ce vrei să fii în viață
  Cum să vă dezvoltați potențialul maximCum să vă dezvoltați potențialul maxim
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  Cum să setați obiectiveleCum să setați obiectivele
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum sa faci un proiect de viataCum sa faci un proiect de viata
  Cum să te îmbogățești folosind puterea minții taleCum să te îmbogățești folosind puterea minții tale
  Cum să atingeți un obiectivCum să atingeți un obiectiv
  Cum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tăuCum de a scrie o melodie pentru prietena sau prietenul tău
  Cum să-ți faci omul să se angajezeCum să-ți faci omul să se angajeze
  » » Cum sa obtii tot ce vrei in viata

  © 2011—2020 ertare.com