Cum să păstrați un jurnal spiritual

O revistă spirituală este o modalitate excelentă de a vedea cum creșteți din punct de vedere spiritual. Acest tip de jurnal este diferit de jurnalul tradițional sau normal, deoarece se concentrează asupra ființei voastre spirituale. Un jurnal spiritual vă poate ajuta să deveniți persoana pe care doriți să o fiți.

pași

Imaginea intitulată Păstrați o revistă spirituală Pasul 1
1
Cumpărați un jurnal pentru a scrie despre. Puteți cumpăra un ziar necompletat sau puteți găsi un ziar pe care vă dedicați în fiecare zi și care are deja categorii predeterminate pe care să scrieți. Majoritatea librăriilor au aceste reviste - veți găsi o varietate mai mare în magazinele spirituale sau religioase.
 • Image titled Păstrați un jurnal spiritual Pasul 2
  2
  În fiecare zi, stabiliți un moment pentru a vă așeza și a reflecta asupra jurnalului dvs. spiritual. Puteți să vedeți cum vă simțiți și să examinați de ce simțiți acest lucru. De asemenea, puteți scrie lucruri care vă inspiră pe tot parcursul zilei.
 • Image titled Păstrați un jurnal spiritual 3. pas
  3
  Luați-vă jurnalul spiritual cu voi în orice moment. Niciodată nu știți când ceva vă va face să vă întrebați despre spiritualitate. Având jurnalul dvs. la îndemână vă permite să scrieți citate, texte spirituale sau gânduri generale despre care doriți să vă reflectați mai târziu.
 • Imaginea intitulată Păstrați o revistă spirituală Pasul 4
  4
  Recunoaște binecuvântările voastre. Scrieți lucrurile pentru care vă simțiți recunoscători. Studiile arată că oamenii care sunt dispuși să se simtă recunoscători sunt mai ușor și mai sănătoși.


 • Image titled Păstrați un jurnal spiritual Pasul 5
  5
  Stabiliți obiective spirituale. Ele pot fi lucruri pe care vrei să le faci zilnic pentru a crește spiritual sau lucruri pe care speri să le faci într-o anumită perioadă de timp. Asigurați-vă că stabiliți un termen limită pentru a vă depune eforturi pentru a vă atinge obiectivul în intervalul de timp alocat.
 • Image titled Păstrați un jurnal spiritual pasul 6
  6
  Notați orice rugăciune care vă inspiră. Ar putea fi o rugăciune pe care ați creat-o sau una pe care o citiți în Biblie sau în alte scripturi spirituale. Având rugăciunile preferate la îndemână vă permite să le folosiți repede ori de câte ori aveți nevoie.
 • Image titled Păstrați un jurnal spiritual Pasul 7
  7
  Consultați notele din jurnalul dvs. cel puțin o dată pe lună. Luând timp să reflectați asupra notelor anterioare, puteți vedea mai bine direcția iluminării spirituale spre care vă îndreptați. Când citiți jurnale scrise, puteți utiliza informațiile pentru a lucra spre noile obiective, caută mai multe informații despre întrebările pe care le formulaste luna trecută și mulțumesc lecțiile pe care le-ați învățat.
 • sfaturi

  • Luați în considerare legarea propria dvs. jurnal, deoarece scrierea într-un jurnal realizat manual poate fi o experiență interesantă. Puteți găsi instrucțiuni de bază pentru legătura online prin carte sau într-o carte de artizanat.
  • Dacă intenționați să vă creați propriul jurnal spiritual, este posibil să doriți să cumpărați un notebook cu mai multe teme cu separatoare. Puteți să vă separați scrierile zilnice, citatele preferate, binecuvântările, rugăciunile și alte subiecte, astfel încât să le puteți găsi mai ușor.
  • Trebuie să înțelegeți că acest jurnal spiritual este locul în care puteți elibera orice gând, pozitiv sau negativ, fără ca cineva să vă judece. Permiteți-vă să explorați cum vă simțiți cu adevărat despre spiritualitatea voastră și despre modalitățile prin care doriți să vă schimbați și să vă consolidați credințele.
  • Puteți găsi reviste spirituale gratuite online. Este posibil ca pentru unele dintre ele să descărcați un program suplimentar de calculator.
  • Este posibil să doriți să păstrați o înregistrare sau de a face un tabel cuprins pe primele pagini ale jurnal, cu o scurtă descriere a notelor cu data în care ați scris, astfel că, în acest fel, de asemenea, să le poată găsi cu ușurință.
  • Să nu citești nimeni dacă nu vrei, fii atent!

  Lucruri de care ai nevoie

  • zilnic
  • Notebook din mai multe subiecte
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scrieți în jurnalul dvs.Cum să scrieți în jurnalul dvs.
  Cum să scrieți într-un ziar în fiecare zi, timp de un an și să-l faceți interesantCum să scrieți într-un ziar în fiecare zi, timp de un an și să-l faceți interesant
  Cum să scrieți într-un jurnalCum să scrieți într-un jurnal
  Cum să scrieți un jurnal de viațăCum să scrieți un jurnal de viață
  Cum să scrieți un jurnal personalCum să scrieți un jurnal personal
  Cum de a scrie o carte ca și cum ar fi fost un jurnalCum de a scrie o carte ca și cum ar fi fost un jurnal
  Cum se face ca toată lumea să dorească să vă citească jurnalulCum se face ca toată lumea să dorească să vă citească jurnalul
  Cum să faci un jurnalCum să faci un jurnal
  Cum să faci un jurnal cu tăieturiCum să faci un jurnal cu tăieturi
  Cum să încep un jurnalCum să încep un jurnal
  » » Cum să păstrați un jurnal spiritual

  © 2011—2020 ertare.com