Cum se efectuează Salat

Rugăciunea este a Musulman Mairaj sau comunicarea cu Allah Rugăciunea vă purifică și curăță mintea de cinci ori pe zi și servește pentru a vă aduce pacea vieții voastre. Rugăciunea este modul în care omul îi mulțumește lui Allah și îi reamintește că Allah îi urmărește viața, îi dă curajul să se confrunte cu momentele cele mai dificile ale vieții sale. Acest articol va explica modul în care se face rugăciunea islamică "Salat".

pași

Imagine intitulată Perform Salah Pasul 1
1
Pregătiți-vă pentru rugăciune. Pregătirea pentru rugăciune include curățirea, purtarea de haine curate și găsirea unui loc curat și pur pentru a vă ruga.
 • Interpretați Wudu sau Ghusal, în funcție de cerințele dvs. Trebuie să interpretați Ghusl dacă ați avut relații sexuale, după ce ați secretat fluide sexuale și după ce o femeie a terminat ciclul menstrual.
 • Purtați haine curate Bărbații ar trebui să acopere cel puțin partea corpului lor din ombilic până la genunchi, dar este mai bine să purtați o cămașă (de preferință lungă). Îmbrăcămintea inferioară trebuie să se extindă sub genunchi, dar deasupra gleznelor.
 • Rugați-vă într-un loc curat. Locul unde vă veți ruga trebuie să fie curat și curat. Dacă nu sunteți sigur că podeaua este curată sau nu, curățați locul cu o cârpă.
 • Imaginea intitulată Efectuați Salah Pasul 2
  2
  Stați în direcția lui Qibla. Qibla este direcția spre Kaaba sacru. Unele compase modificate în scopul lor sunt acum disponibile. Unele camere de hotel au adresa lui Qibla marcată undeva pe podea. Ar trebui să te uiți la locul în care capul tău va atinge podeaua în timpul Sajdahului, iar picioarele tale ar trebui să aibă puțin spațiu. Musulmanii șiiți folosesc o piatră în rugăciunile lor. Când se duc la Sajdah, își pun fruntea capului pe piatră. Dacă sunteți sunniți, nu aveți nevoie de o piatră, dar dacă sunteți un șiit, trebuie să-l utilizați. Dacă nu aveți o piatră, utilizați un șervețel sau o bucată de hârtie goală.
 • Imagine cu titlul Efectuați Salah Pasul 3
  3
  Faceți încercarea de rugăciune. Nu aveți nevoie să spuneți acest lucru cu voce tare, dar trebuie să știți ce rugăciune din ziua pe care o veți efectua, care este tipul de rakaat și numărul de rakaats. Un exemplu ar fi să ne gândim "voi face 2/4 rakaat farz / sunnat / rafit de fajr / zuhr / asr / maghrib / isha.
 • Imagine cu titlul Efectuați Salah Pasul 4
  4
  Faceți Takbiratul Ihram. Porniți rugăciunea. Ridicați mâinile, palmele ar trebui să fie opusă deasupra lobii urechii (sau umeri dacă sunteți o femeie), si tu spui اللهأكبر (Allahu Akbar = Allah este cel mai mare).
 • Imagine intitulată Perform Salah Step 5
  5
  Faceți Qiyam-ul. În Qiyam trebuie să vă ridicați, să vă arătați mâinile prin piept și să recitați Sura Al Fatiha și o altă mică parte a Coranului.
 • Ridicați-vă drept, cu mâinile pliate. Mâna ta dreaptă ar trebui să fie pe stânga, și trebuie să depășească doar la încheietura mâinii. Bărbații ar trebui să Plasați mâinile sub buric, și femeile la înălțimea pieptului (Trei dintre sunnitii școli de drept musulmane. Grupuri Hanafi, Shafi`i și Hanbali rugându-se cu mâinile îndoite se roagă cu Malikis ambele brațe aproape de corp. Dacă sunteți șiit, stau cu mâinile lor pe fiecare parte.)
 • Recita Sura Al-Fatihah. Trebuie să înțelegeți vocea voastră, dacă nu, gândiți-vă la rugăciunea din mintea voastră, deoarece este de asemenea o metodă valabilă.
 • Recitați o mică parte a Coranului. Ajută foarte mult la memorarea surașelor mici ale Coranului inimii. Ultimele 30 părți ale Coranului conțin mici sura care sunt ușor de memorat. Surahurile cele mai recitate sunt sura sunt Surah Al-Ikjm, Surah Al-Falaq, Surah Al-Nas și Surah Al-Kafirun
 • Imagine intitulată Perform Salah Step 6
  6
  Faceți Ruk`u. Ruk`u este o rugăciune de bază. Desfaceți-vă mâinile și rugați-vă, apoi puneți-vă mâinile pe genunchi. Spatele trebuie să fie paralel cu podeaua. Este esențial să completați rugăciunea și nu până când corpul dvs. este la 45 de grade față de verticală. Spune لله أكبر (Allahu Akbar) în timp ce faci acest pas. Când sunteți în mâini, recite recite سبحانربى العظيم (Subhan rabbi alAdheem) de trei ori.
 • Imagine cu titlul Perform Salah Pasul 7
  7
  Ridică-te. Ridicați-vă de pe podea în timp ce recitați ربنا لك الحمد (Domnul nostru, vă laudăm).


 • Imagine cu titlul Perform Salah Step 8
  8
  Efectuați prostiile. Spune-i pe Allah Akbar și stați pe stomac - poziționați fruntea, palmele și genunchii pe podea. Baza degetelor de la picioare trebuie să atingă podeaua. Fruntea ta trebuie descoperită, o frunte acoperită invalidează rugăciunea. Recite ربىالأعلى (Subhan rabbi alAla) de trei ori. Coatele feminine pot atinge podeaua, dar bărbații ar trebui să le plaseze deasupra podelei.
 • Imagine cu titlul Perform Salah Pasul 9
  9
  Ridică-te într-o poziție în care poți să te așezi și să-i spui lui اللهأكبر (Allahu Akbar). Când vă aflați în această poziție, ar trebui să vă țineți ochii în poală. Barbatii pot ridica tocul si lasa degetele sa stea pe piciorul drept. Femeile pot ține ambele picioare, cu planta în sus, sub corp.
 • Imagine cu titlul Perform Salah Pasul 10
  10
  Amintiți-vă din nou, spunând الله أكبر (Allahu Akbar). A doua trecere este identică cu prima.
 • Imaginea intitulată Perform Salah Pasul 11
  11
  Treceți la următorul raka`at, spunând: اللهأكبر (Allahu Akbar). Cel de-al doilea raka`at este identic cu cel dintâi până la cea de-a doua trecere, dar fără Takhiratul Ihram.
 • 12
  Efectuați Tasyahhud la sfârșitul celui de-al doilea raka`at. După cea de-a doua cursă, stați într-o poziție așezată și recitați Tashahhud (cunoscut și ca Tahiyat) și apoi Salawat

  `Atta-hiyyatu lillahi salawatu Wat a fost-As-salamu-tayyibatu `Alaika ayyuh-un-Nabiyyu wa wa Rahmat-ullahi As-salamu barakatuhu` Alaina wa `Alaa` Ibaadillah-e-salihin. Ash-Hadu-Al-la-ilaha illallahu wa ash-Hadu anna Muhammadan „rasuluh wa abduhu. Înseamnă „toate alabanzas- orală, fizică și momentáneas- sunt pentru pacea lui Allah. Allah fie peste, O, Profetule, și mila și binecuvântarea Lui. Pacea fie asupra noastră și asupra tuturor slujitorilor sinceri ai lui Allah. Depun mărturie că nu există nici un dumnezeu afară de Allah, iar Muhammad este sclav Lui mărturisesc că și Messenger.

 • Dacă faci două raka`ats, atunci acesta este ultima raka`at. După ce Tasyahhud și Salawat, spuneți Durud,

  اللهمصلى على محمد وعلىآل محمد كما صليتعلى إبراهيم وعلى آلإبراهيم

  و بارك على محمدوعلى آل محمد كماباركت على إبراهيم وعلىآل إبراهيم فى العلمينإنك انت الحميد المجيد

  (Allahumma Sall aripa Muhammad wa ala Aali Muhammad kama saliet aripa Ibrahim wa ala Aali Ibrahim ennak hameed Majeed, wa BARIK aripa Muhammad wa ala Aali Muhammad kama barakta aripa Ibrahim wa ala Aali Ibrahim ennak hameed Majeed) și apoi recită Allahumma inne zalamtu nafsi Zulman Kasira Wala anta yagfiru junuba inna min indika fagfirulu magfiratam hamni inna război gafirur Kala rahimand, apoi completează rugăciunea holbezi la umărul drept (în cazul în care îngerul înregistrează faptele bune) și spun același lucru.
 • 13
  Dacă se face mai mult de două raka`ats, nu spun „Durud“ sau „Salaam“, dar dupa ce a declarat la „tasyahhud“ și „salawat“ se mută la următorul Raka „a. Al treilea raka`at se face în același mod ca și primul, și trebuie să te ridici imediat după a doua prosternarea fără a spune „tasyahhud“ sau „Salaam“ cu excepția cazului în ultima raka`at. După ultima raka`at, completează propoziția după a doua prostrație și să recite „tasyahhud“ „salawat“ „Durud“ și „Salaam“, așa cum este descris în etapa anterioară.
  • `` Notă despre rugăciunile Farz și Witr:
  • În rugăciunile farz, primele două rak`a sunt efectuate așa cum am menționat mai înainte. În orice raka`at după aceea, în timpul lui Qiyam, numai Sura Al-Fatiha este recitat și nu urmează o mică porțiune din Sfântul Coran.
  • In al treilea Witr raka`at pentru Isha rugăciune“, primele două sunt realizate așa cum este indicat mai sus. În al treilea raka`at, după recitarea o mică parte din Coran în Qiyam, noi spunem الله أكبر și să ridice mâinile la urechi (la san pentru femei), la fel ca în Ihram Takbiratul, apoi și jos am dublat După ce recită Dua-e-Qunut. După aceea, îndoiți și închinați ca de obicei.

  Cele cinci rugăciuni ale zilei

  • Rugăciunea "Fajr" se oferă între răsărit și răsărit. Se compune din două raka`at sunnah, urmate de două raka`at farz.
  • Sfârșitul "Duhr" este oferit între adevărata amiază și momentul în care umbra unui obiect este egală cu dimensiunea sa. Se compune din patru raka`at pre-farz sunnah, patru raka`at farz, două raka`at farz sunnah și două nafil raka`at.
  • Teza "Asr" este oferită între momentul în care umbra unui obiect este egală în mărime, până la apusul apusului. Acesta conține patru raka`at pre-farz Sunna, și patru farz raka`at.
  • Rugăciunea "Maghrib" este oferită între amurg până la dispariția crepusculului. Acesta conține trei raka`at farz, urmate de două raka`at post-farz sunnah și două nafil raka`at.
  • Rugăciunea "Isha" este oferită între dispariția amurgului și miezul nopții. Se compune din patru pre-farz raka`at Sunnah patru farz raka`at două raka`at post-farz Sunnah doi raka`at nafil trei Witr.

  sfaturi

  • Găsiți o carte în care "Dua" să fie scrise în arabă și să le memoreze, inclusiv Dua-e-Qunut, unele părți scurte ale Coranului, "Tasyahhud" și Salawat.
  • Una dintre principalele îndatoriri ale părinților musulmani este aceea de a le învăța pe copiii lor salat și de a le înmulți ca o parte obișnuită a vieții lor cotidiene pe măsură ce se apropie de maturitate. Copiii trebuie învățați să efectueze salate de la vârsta de șapte ani. La zece ani, ei trebuie să facă cele 5 rugăciuni zilnice în mod regulat și corect, este datoria părinților să le disciplineze.

  avertismente

  1. Există unele dezacorduri între diferitele secte cu privire la detaliile fine ale sentinței la care se face referire. Acest articol detaliază metoda folosită de marea majoritate a musulmanilor. Vă rugăm să consultați un Aalim-e-relevant dacă aparțineți unei minorități și dacă doriți să știți despre diferențele dintre metodă.
  2. Consultați un Aalim-e-din dacă vă îndoiți de ceva. Amintiți-vă că acest articol a fost scris de editorii voluntari, nu de Ulemas.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mă concentrez pentru salatăCum să mă concentrez pentru salată
  Cum să convertiți un creștin într-un musulmanCum să convertiți un creștin într-un musulman
  Cum să dați salutul islamicCum să dați salutul islamic
  Cum să vă opriți de îngrijorareCum să vă opriți de îngrijorare
  Cum să conduci o întâlnire de rugăciuneCum să conduci o întâlnire de rugăciune
  Cum să executați rugăciunea dhikrCum să executați rugăciunea dhikr
  Cum de a scrie o rugăciune lui DumnezeuCum de a scrie o rugăciune lui Dumnezeu
  Cum să fii mai aproape de AllahCum să fii mai aproape de Allah
  Cum să evitați sabotarea vieții voastre în rugăciune (creștinism)Cum să evitați sabotarea vieții voastre în rugăciune (creștinism)
  Cum să câștigi inimile în modul islamicCum să câștigi inimile în modul islamic
  » » Cum se efectuează Salat

  © 2011—2020 ertare.com