Cum de a deveni un curmudgeon plin

Ați renunțat în sfârșit la planurile dvs. de a fi un simbol al sexului, o stea de film, un milionar sau un geniu în viață? Poate că sunteți gata să deveniți un curmudgeon. Există o credință falsă că un bătrân este un om bătrân. Adevărul este că nu este vorba despre vârstă sau sex. Curmudgeonul sunt oameni de gândire independentă, de o înțelepciune destulă și de asemenea au un simț excelent al umorului. Uite, de exemplu, la Dr. House.

pași

Imagine cu titlul Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Pasul 1
1
Un curmudgeon nu este interesat de plăcere. Nu trebuie să te superi dacă ești popular sau frumos. Dacă asta vă interesează, căutați mai bine ajutorul terapeutic.
 • Imagine cu titlul Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline
  2
  Curmudgeonii nu sunt oameni răi. Acesta este un mit. Spunem adevărul și care deranjează niște oameni. Spune-i lui Juan ce crezi cu adevărat despre scrierile sale. Spuneți Aida Aida că are o respirație urâtă. Nu faceți-o cu cruzime, dar nu încercați să o faceți prea drăguț.
 • Imagine intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Pasul 3
  3
  Un curmudgeon nu urmează nici un mod. Învață să gândești singur. Dacă o anumită celebritate din mass-media spune că ceva este fantastic, că nici măcar nu-ți pasă de nenorocit. Dacă majoritatea oamenilor vă plac o emisiune TV, un artefact sau un film, care vă face să vă căscați. S-ar putea să trebuiască să vă străduiți să nu vă placă aceste lucruri până când nu veți învăța să aveți un gând independent.
 • Imagine intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline. Pasul 4
  4
  Un curmudgeon nu cumpără lucruri. Găsiți un alt mod de a vă petrece timpul. Mergeți la o plimbare, lucrați în grădină sau faceți niște meșteșuguri (nu trebuie să fie ceva util sau bun, important este procedura).
 • Imaginea intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Step 5
  5
  Crancii nu le plac lucrurile noi. Du-te și rumați prin garaj sau dulap până când găsiți acel obiect pe care l-ați împrumutat sau împrumutat. Totul înainte de a cumpăra ceva nou!
 • Imagine cu titlul Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Step 6
  6
  Curmudgeonul poartă haine confortabile. Femei: aruncați hainele strânse, restrictive, curelele, călcâiele și chiloturile. Bărbați: aruncați cămășile albe, cravatele și curelele (încercați brațele). Utilizați lucruri care îi fac să se simtă bine și cu care pot respira confortabil.
 • Imagine intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Step 7
  7
  Curmudgeonii nu le pasă de cea mai recentă nebunie de modă. Începeți revistele de modă. Nu ne uităm decât la revistele pentru a ne distra.
 • Imaginea intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Pasul 8


  8
  Curmudgeonii nu merg la sala de gimnastică. Dacă partenerul dvs. vă forțează să mergeți, mergeți atunci când nimeni nu vă vede și nu purtați haine strânse. Rămâneți cât mai mult posibil în saună sau în baia turcească.
 • Imagine cu titlul Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Pasul 9
  9
  Un curmudgeon se exersează în aer liber. Încercați să jucați singur sau cu câinele sau distrați în curte.
 • Imaginea intitulă Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Step 10
  10
  Un bețivac are aproape întotdeauna un animal de companie. Dacă încă nu ai una, ia-ți un câine, o pisică sau un papagal (la care îl poți învăța să spună cuvinte proaste). Animalele îți dau pe cineva cu care să vorbești când cei pe care îi iubești sunt supărați de modul tău de a fi.
 • Imaginea intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline. Pasul 11
  11
  Un curmudgeon nu se înfurie. Nu țipați niciodată la nimeni și nu spuneți lucruri care să-i deranjeze. Stupiditatea are datoria sa. Ține-ți limba și vei evita să spui lucruri stupide.
 • Imaginea intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Step 12
  12
  Curmudgeonii nu susțin. Fiecare să gândească orice prostie vrea și să stea departe.
 • Imaginea intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline Pasul 13
  13
  Curmudgeonul îi place să spună povești bune. Pregătiți niște povestiri bune care vă spun câteva dintre experiențele dvs. interesante sau experiențele oamenilor pe care îi cunoașteți. Aflați cum să le dați, astfel încât să nu vă plictisiți sau repetați. O întorsătură ironică la sfârșit poate ajuta.
 • Imaginea intitulată Deveniți un curmudgeon cu drepturi depline 14
  14
  Un curmudgeon are un simț excelent al umorului. Găsiți ce este amuzant în 5 lucruri pe care le întâlniți în fiecare zi. Zâmbiți sau râdeți și priviți pe cineva care să împărtășească acel moment.
 • sfaturi

  • Deși un rochie curmudgeon îmbrăcăminte confortabil, aceasta nu este o scuză pentru a purta haine murdare, scrâșnit sau urât. Nu sunteți interesat să atrageți atenția deoarece este ridicol sau negativ.
  • Un curmudgeon nu miroase. Băieți în mod regulat și nu folosiți colonia. Nimic nu este mai bun împotriva eficacității dvs. de vorbitor decât a unui miros rău sau a unui exces al acestuia.
  • Dacă fumezi, lăsați-o să fie o țigară sau o țeava.
  • Nu purtați pantaloni care vă arată fundul de fiecare dată când vă aplecați.

  avertismente

  • Puteți pierde prietenii care nu le place să nu aibă dreptate în toate, dar nu cred că sunt prieteni veți pierde mult.
  • Un bețiv poate bea, dar nu se îmbată. Nimic nu te face să arăți mai proastă decât să-ți neglijezi băutura.
  • Dacă trebuie să lucrați pentru a vă susține, poate că ar trebui să vă reduceți profilul personalității cantankere la locul de muncă sau cel puțin șeful dumneavoastră.
  • Nu toți curmudgeonii sunt la fel. Există unele versiuni amare, altele prostești, sunt unele înțelepte și chiar dulci. Încearcă să fii înțelept sau dulce dacă nu conduci o investigație.
  • Unele cantankeroos folosesc cuvântul jocuri, măsură riscurile!
  • Curmudgeonul poate părea patetic când vine vorba de întâlniri. Sunt atât de înlăturate încât pot face numirea să iasă din ușa din spate. Vă rugăm să aveți un prieten care să vă sfătuiască despre îmbrăcămintea, comportamentul sau conversația potrivită înainte de a merge la întâlnire. Sunt cei mai nemiloși oameni!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face pe oameni sa citeasca blogul tauCum de a face pe oameni sa citeasca blogul tau
  Cum să devii celebru atunci când ești tânărCum să devii celebru atunci când ești tânăr
  Cum să faci o fotografie falsă cu oameni celebri care să-ți impresioneze familia și prieteniiCum să faci o fotografie falsă cu oameni celebri care să-ți impresioneze familia și prietenii
  Cum de a-ți face prietenii să nu se mai distreze de tineCum de a-ți face prietenii să nu se mai distreze de tine
  Cum sa-i spui cui nu esti interesat de el sau de eaCum sa-i spui cui nu esti interesat de el sau de ea
  Cum să nu mai placă un băiat pe care îl urăștiCum să nu mai placă un băiat pe care îl urăști
  Cum să nu mai gândiți la elCum să nu mai gândiți la el
  Cum sa dovedesti cuiva ca nu esti mincinosCum sa dovedesti cuiva ca nu esti mincinos
  Cum să descoperi o minciunăCum să descoperi o minciună
  Cum să se potrivească cu oamenii populareCum să se potrivească cu oamenii populare
  » » Cum de a deveni un curmudgeon plin

  © 2011—2020 ertare.com