Cum puteți optimiza formarea (pentru bărbați)

"Întrebați-vă mai întâi ce vrei să fii - apoi fă ceea ce trebuie să faci." Fraza enunțată o dată de Epictetus, care poate fi apli- cabil aplicată sarcinii de optimizare a antrenamentului în sala de gimnastică.

Știți ce să faceți pentru a vă maximiza pregătirea? Trebuie doar să urmați pașii următori și veți fi surprinși de efectul pe care o pregătire superioară îl poate exercita asupra corpului, puterii și generării unui sentiment general de bunăstare. După ce ați încercat abordarea descrisă în acești pași, veți descoperi că ați obținut rezultate mai bune în același timp (sau chiar mai puțin!) Că sunteți în curs de formare.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți antrenamentul dvs. (pentru bărbați) Pasul 1
1
Determinați un obiectiv. Dacă ați fost de formare de ceva timp, atunci aveți o experiență, care este bun. Dar care este scopul petrecerii acelui timp în sala de gimnastică? Dacă setați obiective specifice, veți obține rezultate mai bune și veți menține motivația.
 • Realizarea unei stări fizice pe care femeile o găsesc irezistibilă și care trezește gelozia oamenilor poate fi un exemplu.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți antrenamentul dvs. (pentru bărbați) Pasul 2
  2
  Faceți o idee clară și detaliată a obiectivelor dvs. Simpla câștigare a masei musculare nu este un obiectiv suficient de precis. Ce măsuri doriți să atingeți? Ce formă de corp doriți să aveți?
 • Cu cât obiectivul este mai specific, cu atât este mai probabil să îl atingi. Imaginați-vă cum ar arăta corpul ideal și concentrați-vă asupra acestuia.
 • Înregistrați măsurătorile umerilor, pieptului etc. Ce doriți să aveți în trei luni, un an sau în următorii cinci ani? Întrebați-vă: în ce muschi trebuie să mă concentrez pentru a-mi atinge scopul?
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea antrenamentelor (pentru bărbați) Pasul 3
  3
  Proiectați un bun program de instruire. Nu puteți construi un corp irezistibil fără să cunoașteți diferitele tipuri de exerciții care există și ce puteți obține cu ei. De asemenea, trebuie să înveți ce este sistemul de antrenament pentru tine și care sunt mușchii de care trebuie să te dezvolți. Profitați de cantitatea mare de cercetări disponibile în acest domeniu. Descrieți un program de instruire, dar nu faceți totul de unul singur, consultați-vă cu câțiva experți în formare fizică. Accesați secțiunea "Sfaturi" și veți găsi câteva exemple.
 • Citiți câteva cărți scrise de specialiști și vizionați videoclipurile pe internet. Puteți afla multe prin vizionarea numeroaselor videoclipuri pe care experții le-au postat pe internet și totul este gratuit
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți antrenamentul dvs. (pentru bărbați) Pasul 4


  4
  Anulați un timp pentru încălzire. Nu subestimați acest prim pas fundamental pentru formare. Mulți oameni petrec doar câteva minute sau mai puțin pentru a se întinde. Greșit! Cel mai optimist lucru ar fi să dedici 10-15 minute pentru a încălzi corpul. Începeți cu 8 minute pe bicicleta staționară, concentrându-vă asupra mușchilor pe care veți lucra în acea zi.
 • Pentru a da un exemplu, dacă aveți de gând să lucrați în piept, spate și brațe, efectuați unul sau două exerciții pentru fiecare grup muscular, trei seturi pentru fiecare exercițiu, folosind o greutate care înseamnă o provocare pentru dvs. în ultimele repetări. Pentru a crește rezistența, efectuați 4 până la 6 repetări pe serie. Pentru hipertrofie (volum crescut al mușchilor) se efectuează între 8 și 10 repetări. Pentru rezistența musculară, efectuați 12 până la 15 repetări.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți antrenamentul dvs. (pentru bărbați) Pasul 5
  5
  Evitați să vă distrați. Aceasta include discutarea cu personalul sau prietenii și ascultarea radioului între seturi. Dacă vrei să vorbești cu prietenii tăi, poți să o faci după antrenament. Dacă doriți să vă creați spațiul personal de antrenament, puteți aduce un player MP3 cu o listă de melodii care vă va stimula să solicitați și mai mult.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea antrenamentelor (pentru bărbați) Pasul 6
  6
  Luați câteva zile între sesiuni. Cel mult ar trebui să antrenezi 4-5 ori pe săptămână, ceea ce te va lăsa 2 sau 3 zile libere. Este mai bine să nu antrenezi în weekend. Dacă doriți să mergeți la sala de sport de 4 ori pe săptămână, o puteți face în zilele de luni, marți, joi și vineri. Dacă alegeți să vă antrenați 5 zile pe săptămână, este mai bine să faceți o zi liberă la mijlocul săptămânii, plus o zi în afara weekend-ului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți antrenamentul dvs. (pentru bărbați) Pasul 7
  7
  Evitați să deveniți obsedați și petreceți mult timp în sală. Acest lucru vă va transforma într-un "mouse-ul de săli de sport". Dacă scopul dvs. este de a construi un aspect fizic mai bun pentru a vă îmbunătăți viața socială, cum doriți să se întâmple acest lucru dacă vă petreceți viața în sala de gimnastică? Dacă antrenamentul dvs. a devenit dependent, reduceți sesiunile la 80 de minute. În acest fel, veți petrece suficient timp lucrând eficient pe corpul dvs., menținând în același timp un stil de viață echilibrat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți să iubești exercițiileCum să înveți să iubești exercițiile
  Cum de a construi o rutină solidă de exercițiiCum de a construi o rutină solidă de exerciții
  Cum să transformați exercițiul într-o rutină zilnicăCum să transformați exercițiul într-o rutină zilnică
  Cum să vă creați propria sală de gimnastică cu un buget redusCum să vă creați propria sală de gimnastică cu un buget redus
  Cum să vă diversificați rutinele de antrenamentCum să vă diversificați rutinele de antrenament
  Cum să-ți exersezi corpulCum să-ți exersezi corpul
  Cum să vă exercitați în timpul ierniiCum să vă exercitați în timpul iernii
  Cum să sculptați rapid corpulCum să sculptați rapid corpul
  Cum să evitați formarea prea multCum să evitați formarea prea mult
  Cum să câștigi musculare (femei)Cum să câștigi musculare (femei)
  » » Cum puteți optimiza formarea (pentru bărbați)

  © 2011—2020 ertare.com