Cum să-ți tragi burta

Răpirea buricului este o mișcare fundamentală în dansul buricului, un dans fascinant care are originea în Orientul Mijlociu. Pentru a derula această parte a corpului, trebuie să flexați și să întindeți mușchii abdomenului astfel încât să formeze valuri în timp ce șoldurile și coloana vertebrală rămân în continuare. Prin practicare, vă puteți antrena mușchii să se miște la viteze diferite.

pași

Partea 1
Aflați cum să vă controlați mușchii abdominali

Imagine cu denumirea Belly Roll Pasul 1
1
Stați în fața unei oglinzi. Stați în fața o oglindă cu picioarele înălțimea umărului și spatele drept. Țineți-vă brațele la o parte. Relaxați-vă mușchii abdominali și lăsați-vă pelvisul să iasă natural în față. Trebuie să te simți confortabil și relaxat.
 • Pe măsură ce veți face o fluturare a burții, ar trebui să vă puteți vedea abdomenul. Puneți pe un tricou scurt sau doar un sutien confortabil de yoga și pantaloni, o fustă sau pantaloni scurți care se potrivesc sub ombilic.
 • Imagine cu denumirea Belly Roll Pasul 2
  2
  Găsiți cele două grupuri de mușchi abdominali. Abdomenul este împărțit în două grupuri musculare: abdominalele superioare și mușchii abdominali inferiori. Plasați o mână pe mușchii abdominali superioare, sub coaste. Puneți cealaltă mână pe mușchii abdominali inferiori, chiar sub ombilic. Învățarea izolării celor două grupuri este crucială pentru a efectua o ruptură de burtă.
 • Imagine cu denumirea Belly Roll Pasul 3
  3
  Nu vă mutați șoldurile sau coloana vertebrală. O burtă ondulată implică numai mușchii abdominali - restul corpului trebuie să rămână nemișcat. Nu vă lăsați tentația de a vă deplasa șoldurile înainte sau de la o parte la alta. Stați liniștit și concentrați-vă pe mișcarea acelor mușchi și nimic altceva.
 • Dacă aveți probleme cu izolarea musculaturii abdominale fără a vă mișca șoldurile și coloana vertebrală, exersați exercițiile pe burtă stând pe podea, situându-vă pe spate sau pe marginea unui scaun. Întoarce-te pe scaun și îți odihni mâinile, cu picioarele întinse în fața ta. Puneți-vă torsul drept când faceți.
 • Imaginea intitulată Belly Roll Pasul 4
  4
  Adăugați mușchii abdominali superioare. Lăsați burta inferioară să iasă în timp ce trageți partea superioară spre interior, către coloana vertebrală. Țineți această poziție pentru o clipă pentru a vă obișnui cu sentimentul muschilor abdominali sugeți, în timp ce cei inferiali împing afară. Aceasta este o mișcare fundamentală pentru a derula burta.
 • Practicați flexarea și întinderea musculaturii abdominale superioare. Luați-i, apoi ieșiți. Continuați să o faceți până când îi puteți localiza și le puteți muta cu ușurință.
 • Aceasta vă poate ajuta să vă țineți mâna pe abdomen, deasupra buricului, pentru a vă putea simți mușchii contractul și eliberarea. Dupa ce a incercat un timp, practica fara mana.
 • Imaginea intitulată Belly Roll Pasul 5
  5
  Adăugați mușchii abdominali inferiori. Trageți burta inferioară spre interior, spre coloană, în timp ce împingeți partea superioară. Această mișcare este mai complicată decât contrariul, deci va fi nevoie de puțină practică. Imaginați-vă că vă trageți butonul buric spre interior, în timp ce mușchii care sunt chiar deasupra ei sunt îndreptați spre exterior.
 • Practicați flexarea și întinderea mușchilor abdominali inferiori. Luați-i și apoi ieșiți. Continuați să o faceți până când îi puteți localiza și le puteți muta cu ușurință.
 • Puneți o mână pe abdomen, deasupra buricului, astfel încât să puteți simți cum se contractă și se eliberează. După un timp, faceți-o fără mâna ta.
 • Imagine cu denumirea Belly Roll Pasul 6
  6


  Flexați mușchii din partea superioară și inferioară care se rotesc. Mai întâi adăugați mușchii abdominali superioare, apoi cei inferiori. Alternați între ele, fără a uita să împingeți mușchii pe care nu vă contractați. Rotirea dintre mușchii superioară și inferioară va face să pară ca stomacul tău se învârte. Odată ce știi cum să o faci, vei fi pregătit să faci o buzunare.
 • Dacă aveți dificultăți în îndoirea musculaturii abdominale superioare și inferioare izolate, aceasta vă poate ajuta să efectuați exerciții abdominale. test "cruch", abdominalele tradiționale și alte exerciții abdominale pentru a avea mai mult control asupra mușchilor.
 • Partea 2
  Baterea buricului

  Imagine cu denumirea Belly Roll Pasul 7
  1
  Faceți un val de burtă de sus în jos. Aceasta este principala ripple pe care orice dansator o stie. Se face astfel: apăsați mușchii abdominali superioare, apoi cei inferiori - apoi adăugați abdominalele superioare, urmate de cele inferioare. Practicați aceste mișcări până când le puteți face fluent.
  • Uită-te în oglindă pentru a vedea dacă abdomenul tău pare să înceapă să se rupă. Dacă nu puteți spune, încercați să faceți push-up-uri mai pronunțate și pentru a obține mai mulți mușchi de lucru. Când adăugați mușchii abdominali superioare, împingeți burta inferioară bine spre exterior și invers.
 • Imaginea intitulată Belly Roll Pasul 8
  2
  Faceți o rulare de jos în sus. Pentru a efectua această mișcare, adăugați întregul abdomen, apoi împingeți în primul rând mușchii inferiori, urmat de cei de sus. Apoi, adăugați inferiorii și, în cele din urmă, superiorii. Repetați secvența.
 • Practicați ambele răsturnări, vă puteți da seama că una dintre direcții este mai naturală pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Belly Roll Pasul 9
  3
  Începeți să faceți mai rapid ritmurile. Încercați să accelerați push-up-urile și se întinde astfel încât, de îndată ce finalizați flexiunea musculaturii abdominale superioare, treceți la cele inferioare. Treceți rapid dintr-o mișcare în alta, fără întrerupere. Continuați să câștigați viteza până când vă puteți îndrepta burta cât mai repede posibil. Încetiniți și apoi accelerați din nou. În acest fel veți avea un control mai bun al mușchilor.
 • Imaginea intitulată Belly Roll Pasul 10
  4
  Găsiți-vă ritmul Ca și în cazul oricărei mișcări de dans, pieptenul în relief necesită un ritm bun. Deplasați-vă de la o mișcare la alta între mușchii abdominali superioară și inferioară, cu un model specific, în loc de a sări de la unul la altul. Uitați-vă la abdomenul dvs. în oglindă și încercați să creați o buzunare fluidă și elegantă cu mușchii.
 • Mutarea cu muzica este de ajutor. Redați muzică care are un ritm bun și uniform și exersați-vă la burtă cu ea, ca și cum ați băgat sau ați bătut.
 • Imaginea intitulată Belly Roll Pasul 11
  5
  Învățați dansul de burtă. Răscroarea este doar o mișcare a dansului buric, care include mișcări elegante ale brațelor și picioarelor. De-a lungul dansului, spatele ramane erect, iar soldurile sunt inca in timp ce burta este undulatoare. Dacă vă place să faceți zvonurile, gândiți-vă să faceți următorul pas și să învățați un dans complet.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • O oglindă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să exersați abdominalele transversaleCum să exersați abdominalele transversale
  Cum să-ți exersi absul în timpul ședințeiCum să-ți exersi absul în timpul ședinței
  Cum se construiesc muschii făcând yogaCum se construiesc muschii făcând yoga
  Cum de a consolida trunchiul corpuluiCum de a consolida trunchiul corpului
  Cum se face corect situatiaCum se face corect situatia
  Cum să faci abdomene normaleCum să faci abdomene normale
  Cum sa faci exercitii abdominaleCum sa faci exercitii abdominale
  Cum să faci exerciții abdominale pe un scaunCum să faci exerciții abdominale pe un scaun
  Cum de a face push-up-uri diamanteCum de a face push-up-uri diamante
  Cum sa faci yoga pentru incepatoriCum sa faci yoga pentru incepatori
  » » Cum să-ți tragi burta

  © 2011—2020 ertare.com