Cum să mutați pixul

Luptătorii profesionale și musculoși vedete de cinema de acțiune știu cum să se uite intimidant pentru a flexa câteva mușchi. Dacă doriți să flex pectoralii dvs. modul în care o face Hulk Hogan și Arnold Schwarzenegger, puteți învăța să se miște și să le exercite pentru a accentua muschii pieptului.

pași

Partea 1
Flexi-ti pietrele

Imagine cu denumirea Bounce Pecs Pasul 1
1
Faceți niște exerciții pentru a face pompa de sânge. Dacă doriți să vă flexați pectoralii în acest moment, să vă culcați și să faceți douăzeci de împingeri. De fiecare dată când doriți ca pectoralele să pară mai mari și mai musculare, este recomandabil să se culce pe podea și să le exercite pentru un minut. Acest lucru face ca sangele sa intre in muschi, facandu-l sa se umfle si sa se flexeze mai usor si mai vizibil.
 • Dacă tocmai ați exercitat, este momentul perfect pentru a vă flexiona mușchii în fața oglinzii pentru un moment și pentru a vedea dacă puteți mișca pectoralii. Va dura ceva timp, dar veți obține întotdeauna rezultate mai bune după exerciții.
 • Imagine cu denumirea Bounce Pecs Pasul 2
  2
  Stați în fața oglinzii. Practic, mișcările pectorale constau doar în îndoirea celor care sunt suficient de mari încât spasmul să fie vizibil. Dacă intenționați să faceți acest lucru, faceți bine: stați în fața oglinzii și scoateți cămașa, pentru a vă putea aprecia mai bine pieptul.
 • Pentru a vă menține memoria musculară, este recomandabil să practicați întotdeauna în fața oglinzii, astfel încât să îmbinați sentimentul de flexie cu efectul pe care doriți să-l realizați. S-ar putea să te simți bine, ca și cum tu ar fi fost Arnold Schwarzenegger, dar s-ar putea să nu pară prea mult.
 • Imagine cu denumirea Bounce Pecs Pasul 3
  3
  Contracteaza mușchii pectorali. În fața oglinzii, cu pectoralii bine exersați, stați cu mâinile drepte în jos în lateral și încercați să contractați mușchii pectorali. Ar trebui să fie mult mai ușor dacă le exersați mai întâi. Dacă doar exercițiați și sunteți fierbinte, puteți simți rapid dacă o faceți corect sau nu.
 • Întoarceți partea superioară a brațului (humerus) spre piept și ar trebui să simțiți cum se flexează pectoralele. Aceasta este una dintre funcțiile principalului mușchi al pectoralului: strigați partea superioară a brațului.
 • Nu vă îngrijorați să le îndoiți separat, ci doar să vă concentrați pe a le face în același timp. La început, este dificil să faci asta.
 • Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că nu este ceva pe care sunteți obișnuit să vă loviți. Cu toate acestea, odată ce simțiți unde se află și cum să le flexați, va fi la fel de ușor ca și flexarea bicepsului.
 • Imaginea intitulată Bounce Pecs Pasul 4
  4
  Încearcă să-ți muți pecs individual. Cu cât exersați mai mult și exercitați mușchii pieptului, cu atât mai aproape veți fi să îi simțiți suficient pentru a le împinge separat. Încercați să izolați fiecare dintre ele și să le flexați în mod independent. Când vedeți ceva care începe să arate bine, continuați să o faceți până când se mișcă cum ar fi fasolea.
 • Continuă să practici Unii oameni ar trebui să se antreneze mult timp înainte de a începe să observe rezultatele. Dacă le puteți înlătura independent, înseamnă că o faceți destul de bine.
 • Imagine cu titlul Bounce Pecs Pasul 5
  5
  Țineți-vă pectorii instruiți. Odată ce ați dat seama cum să le mutați, este important să vă păstrați pieptul întărit și pectoralii dvs. bulging. Mutarea pectorali nu este o abilitate pe care o înveți, ci mai mult un produs de a avea mușchii pectorali destul de mari. Dacă puteți face acest lucru, felicitări. Acum, continuați să faceți exerciții.
 • Partea 2
  Măriți dimensiunea pachetelor

  Imagine cu titlul Bounce Pecs Pasul 6
  1


  Începeți să vă desfășurați în mod regulat pieptul. Dacă regiunea toracică nu arată ca cea a lui Hulk Hogan, probabil că pectoralele nu sunt suficient de mari pentru a accentua. Nu-ți fie rușine Este nevoie de mult timp ca un mușchi pectoral mare să fie suficient de flexibil pentru a se mișca ca și culturistii. Asta face ceea ce este impresionant. Chiar vrei să-ți muți pectorali? Întotdeauna instruiți.
  • Includeți exerciții în piept în rutina dvs. regulată de formare a forței. Chiar și un antrenament simplu pe săptămână, dedicat în mod special regiunii pieptului, poate determina umflarea pielii după câteva săptămâni. Continuați exercitarea.
 • Imagine cu denumirea Bounce Pecs Pasul 7
  2
  Efectuați presa bancului. Exercitarea părții superioare a brațelor și pieptului este cea mai bună metodă de a vă face pectorali suficient de mari pentru a le mișca. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin efectuarea unei prese pe banc. Efectuați mai multe repetări cu o greutate controlabilă pentru a începe să le ardeți pectorali
 • În funcție de experiența pe care o aveți cu formarea, ar putea fi convenabil să începeți cu mai mult sau mai puțină greutate. Probabil doriți să începeți cu ceva provocator și cu toate repetițiile pe care le puteți, dar în același timp cu o greutate suficient de mare pentru a putea să le îndepliniți. În general, idealul este de a efectua 3 seturi de 10 sau 15 repetări cu o pauză de interval scurtă.
 • Este, de asemenea, o idee bună să faceți presa înclinată pentru a vă exercita partea superioară și inferioară a pieptului respectiv. Utilizați o cantitate similară de greutate și o serie de repetări pentru a vă menține forma.
 • Imagine cu titlul Bounce Pecs Pasul 8
  3
  Efectuați îndoirea coatelor. Nu aveți echipamentul necesar pentru a efectua o presă de bancă? Fă ce a făcut George Foreman și-ți exercita pieptul atunci când faci flexuri de cot. exerciții pliometrice, cum ar fi push-cot, în care utilizați propriul corp ca rezistenta, sunt un excelent mod de a construi musculare și de răspuns rapid necesar pentru a trage de maneca muta aceste muschi. Este nevoie de câteva seturi de flotari număr greu de gestionat, ceea ce le face cât mai lent posibil pentru a începe să se simtă cu adevărat căldura mușchilor.
 • Flexibilitățile cu brațele separate și înclinate sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a exercita puncte ușor diferite față de toate pectoralele. Dacă doriți să le mențineți definiți și puternici, nu faceți aceleași exerciții de fiecare dată.
 • Imagine cu denumirea Bounce Pecs Pasul 9
  4
  Faceți exerciții de zbor cu gantere. De departe cel mai bun mod de a construi musculare în pectorali exercitarea este zbura halteră. Lie pe o gantera banc de aceeași greutate în fiecare mână, astfel ridicând bratele drepte deasupra ta și apoi fixați-le direct pe laturile, perpendicular pe corpul dumneavoastră și ținând brațele fixe ușor. Ridicați-vă brațele pentru a efectua o repetare. Utilizați câteva greutăți care sunt provocatoare pentru întreaga serie.
 • Dacă aveți acces la o sală de exerciții, puteți utiliza aparatul de presă în piept pentru a efectua exerciții similare într-o poziție așezată.
 • Imaginea intitulată Bounce Pecs Pasul 10
  5
  El face, de asemenea, antrenamente întregi. În timpul antrenamentului în piept ar trebui să facă parte dintr-un întreg antrenament general și în tot corpul sau nu va avea multe efecte pozitive asupra dumneavoastră. Asigurați-formarea sânului parte a unui regim general.
 • Fiți foarte atenți să nu vă instruiți prea mult. Exercițiile pe piept ar trebui să facă parte dintr-un regim de antrenament complet și integral, nu doar un exercițiu izolat. Nu există o scurtătură de două ore pentru a vă muta pectorali, așa cum face Arnold Schwarzenegger.
 • Imaginea intitulată Bounce Pecs Pasul 11
  6
  Mănâncă o dietă bogată în proteine ​​slabe și cu conținut scăzut de grăsimi. Pentru a dezvolta mușchii pectorali, exercițiul și o dietă specializată în proteine ​​care dezvoltă mușchiul sunt esențiale. Puiul, legumele și legumele bogate în vitamine, precum și cerealele integrale ar trebui să devină o parte importantă a dietei.
 • Puteți exercita piept tot ce vrei, dar dacă încă mânca mese grase de zi cu zi, care musculare va continua să crească sub un strat de grăsime, ceea ce face în jurul look-ul CEEC si pectoralii tale nu sunt.
 • sfaturi

  • La început, ridicați-vă brațele și îndoiți-i în fața pieptului, pentru a face acest ultim contract, după exercițiu, o acțiune mai simplă. Pe măsură ce pectoralii cresc și vă întăresc, mișcați brațele tot mai mult. Când contractați pieptul cu brațele și părțile laterale, puteți "mișca pectoralii".
  • Atunci când faceți push-up-uri, nu utilizați dispozitive speciale. Este posibil să puteți face mai multe împingeri, dar cele tradiționale vă pot forma și consolida pectorali.

  avertismente

  • Aveți grijă să nu vă antrenați prea mult. Nu puteți să vă mișcați pecs dacă rupeți un mușchi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fii în formă pentru orice ocazieCum să fii în formă pentru orice ocazie
  Cum să măriți pectoraliCum să măriți pectorali
  Cum să creșteți mușchii acasăCum să creșteți mușchii acasă
  Cum să devii un culturistCum să devii un culturist
  Cum să dezvolți trunchiulCum să dezvolți trunchiul
  Cum să exersați deltoidele fără a utiliza greutățiCum să exersați deltoidele fără a utiliza greutăți
  Cum să exerciți muschii pieptului fără greutățiCum să exerciți muschii pieptului fără greutăți
  Cum să antrenezi pecsCum să antrenezi pecs
  Cum de a consolida corpul superiorCum de a consolida corpul superior
  Cum se face 1000 de push-up-uri ale pieptului (șopârle)Cum se face 1000 de push-up-uri ale pieptului (șopârle)
  » » Cum să mutați pixul

  © 2011—2020 ertare.com