Cum să vă motiveze să vă exercitați

Ai stat vreodată pe canapea, încercând să te conving să te ridici și să mergi la sala de sport? Poți să mergi ore întregi și atunci, când ești aproape motivat, probabil că ai pierdut atât de mult timp încât acum ai lucruri de făcut. Apoi vine sentimentul de vinovăție. Apoi ciclul continuă. Dar dacă ați făcut clic pe acest articol, înseamnă că sunteți dispus să exerciți și puteți să o faceți!

pași

Metoda 1
Motivați-vă gândurile

Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 1
1
Găsiți motivul Găsiți-vă de ce. Toată lumea are un motiv. Care este a ta? Vrei sa fii super sexy (sau super sanatos)? Vrei să-ți vezi nepoții când au 20 de ani? Vrei să purtați acele blugi pe care le-ați purtat acum 5 ani? Îți place foarte mult de la muncă? Ce este? Identificați-o Concentrează-te pe asta.
 • Știi ce spun ei: "ochi care nu văd, inimă care nu se simte". Deci, dacă păstrați acest motiv în evidență și sunteți conștienți de el (adică, vă gândiți la asta tot timpul) nu puteți ignora sensul exercițiului fizic. Va fi cea mai simplă soluție pentru a obține ceea ce doriți. Ființele umane sunt foarte bune în a face ceea ce dorim, așadar, dacă puneți aceste două lucruri în linie (motivație și acțiune), va fi foarte ușor.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 2
  2
  Convinge-te să o faci. Probabil crezi ceva de genul: "Ar trebui să fac exerciții în acest moment. Dacă nu fac exerciții, nu voi fi niciodată potrivit". Acest gând are multe obstacole ascunse. Pe de o parte, simți asta Ar trebui să faceți ceva care să facă să pară un loc de muncă sau o obligație. Nu e distractiv! Vă gândiți, de asemenea, la ce se va întâmpla dacă nu vă exercitați - cu alte cuvinte, vă amenințați cu o pedeapsă (imaginea de a nu fi în formă). În mod inconștient, vă inundați mintea cu negativitate. În loc să vă gândiți cum veți arăta dacă nu vă exercitați, gândiți-vă cât de bine ar arăta dacă ați făcut-o!
 • Este foarte important să ne gândim la pozitiv. În loc să gândești: "Doamne, mă simt foarte rău pentru că nu exercit", gândiți-vă: "M-aș simți mai bine dacă aș fi exercitat, așa că mâine o voi face". Dacă te gândești "nu" și "niciodată", veți fi opriți, ceea ce va face și mai greu să vă motiveze!
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 3
  3
  Stabiliți un scop pentru dvs. Poate fi orice gol - nu este necesar ca acesta să fie scopul tău final! Dacă doriți să faceți exerciții de două ori pe săptămână, stabiliți un obiectiv de două ori pe săptămână - atât de simplu. Apoi vă puteți răsplăti! Dacă doriți să rulați 16 kilometri pe săptămână, faceți acest obiectiv. Scopurile mai mici (în loc de a avea scopul de a pierde 50 de lire sterline, de exemplu) vă vor face să simțiți că vă apropiați mai mult de scopul final și faceți mai ușor acest lucru.
 • Înscrieți-vă într-o cursă de mers sau de caritate care vă încurajează să vă antrenați. Odată ce aveți o anumită dată, veți avea un scop în minte în timp ce vă exercitați. Sentimentul de realizare după ce ați terminat vă va încuraja să vă înscrieți pentru o altă carieră sau pur și simplu să rămâneți în formă.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 4
  4
  Stabiliți recompense Ce vrei să ai, dacă nu ai de câștigat nimic de la ei? Trebuie să te răsplătești! Și din nou, nu trebuie să țineți recompensele până la sfârșit (nu fi crud!) - dați-vă mici recompense din când în când pentru a rămâne motivați.
 • Acordați-vă o recompensă pentru fiecare sesiune, în fiecare săptămână, fiecare lira sau fiecare sarcină pe care o faceți sau o completați depinde de dvs. Este vorba despre antrenamentul creierului. Când îți dai seama cât de bun este exercițiul, vei avea puterea să continui și să nu mai faci asta.
 • Cealaltă parte a monedei face rău alternativele. Gândiți-vă că, dacă nu își exercită, trebuie să organizeze pod, dona $ 50 la o organizație sau suna vărul nu ați mai vorbit cu el de la acea reuniune de familie atât de inconfortabil. Aceasta este o motivație a amenințării.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 5
  5
  Nu fi așa de greu pentru tine. Nu ești leneș, e ceva greu de făcut. O persoană care conduce 8 kilometri pe zi nu înțelege că energia pe care o folosește este mult mai mică decât ceea ce o folosește cineva când nu și-a exercitat ani de zile. Deci, nu credeți că vă înșelați, tocmai ați început, asta-i tot.
 • Când te poticci și cade, trebuie să înțelegi asta Este normal. Se întâmplă la nivel mondial. Nu contează că aveți un obstacol - cel mai important este că vă recuperați. Veți avea greșeli mici (nu veți exercita o zi, vă veți îmbolnăvi, indiferent), așa că, atunci când se întâmplă, relaxați-vă. O vei face din nou. Ține capul sus.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați la pasul 6
  6
  Hipnotizează-te Hipnoza este o stare de concentrare intensă atunci când mintea ta este foarte receptivă. Tehnica "Cel mai bun Meu" (O tehnica de auto-hipnoza și fiecare literă a numelui său reprezintă un element de sugestie) este o formă de hyperempiricism sau o experiență îmbunătățită sugestie care stimulează să experiență în avans realizarea unui obiectiv. Găsiți un videoclip pentru a afla mai multe despre modul în care auto-hipnoza vă poate motiva să vă exercitați.
 • Aceasta va fi eficientă numai dacă într-adevăr credeți că va fi eficientă. Dacă sunteți sceptici, nu vă pierdeți timpul. Rămâi numai cu cele mai concrete eforturi.
 • Metoda 2
  Motivați-vă comportamentul

  Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 7
  1
  Mancati sanatos Dacă doriți un articol despre dietă, ați fi făcut clic pe un articol despre dietă. Dar adevărul este că totul este conectat intrinsec. Dacă mâncați sănătoși, vă veți simți mai sănătos. Când te simți mai sănătos, ghici ce, vei simți mai mult dorința de a-ți exercita.
  • În plus față de a mânca sănătoși, micul dejun! Nu numai că vă va da energie pe parcursul zilei, dar vă va ajuta să mențineți o greutate sănătoasă și să rămâneți puternică. Oh, și bea multă apă!
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați la etapa 8
  2
  Cumpărați echipament nou Cheltuirea banilor și lipsa unei modalități de a arăta ceea ce ați cumpărat este un sentiment destul de oribil. Deci, atunci când cheltuiți sume importante pe pantofi, pantaloni și alte echipamente, trebuie să o utilizați Apoi, cumpărați haine noi pentru exerciții fizice! O parte din dvs. va fi nerăbdător să o aducă la sala de sport.
 • Cu toate acestea, nu va funcționa dacă îl lăsați într-o pungă în mașină sau în spatele dulapului. Când cumpărați tinuta, lăsați-o la vedere. Puneți-l pe garderobă, în pat, chiar și la contorul de bucătărie, pentru a vă chinui până îl folosiți. Încă o dată, întreaga chestiune "ochi care nu văd, inimă care nu se simte" este ceea ce încerci să stăpânești. Mesajele constante vă vor ține pe drumul cel bun!
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 9
  3
  Înlocuiește activitățile neproductive și sedentare cu activități sănătoase. De exemplu, în loc să stați pentru a viziona un program de televiziune pe care nu-l placi când terminați unul pe care îl doriți, încercați să mergeți la sală. Veți simți motivat să vă exersați ori de câte ori vă amintiți acea activitate veche și disprețuită, în loc să vă simțiți puțin timp datorită noului obișnuit de a vă exercita.
 • De câte ori ne facem leneși și facem lucruri care nu ne interesează? Tot timpul Toată lumea o face. Așa că data viitoare când te afli în schimbarea canalelor fără a găsi nimic, ia-o ca semnal. Nu este necesar să mergeți la sala de gimnastică, ci să vă ridicați și să mergeți la o plimbare, să spălați felurile de mâncare sau să organizați garajul. Trebuie să faci altceva. Vă veți simți mai bine (și mai productiv) după ce ați făcut-o!
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 10
  4
  Du-te la jumătate. Dacă doriți să mergeți la sala de sport, dar nu vă simțiți așa, duceți-vă la sala de gimnastică și gândiți-vă că dacă tot nu vă simțiți ca să faceți exerciții, veți merge acasă. Dar cel mai probabil, odată ce sunteți acolo, nu veți dori să vă întoarceți acasă. Apoi gândiți-vă că veți merge doar pe mașină timp de 10 minute, deși rutina exercițiilor fizice include mult mai mult. Gândește-te doar să faci încă un lucru, fără să faci altceva, va face lucrurile mult mai ușor și într-un timp scurt, endorfinele tale vor prelua.
 • Dacă modul dvs. de exercitare este de a ieși, un prim pas bun este să te îmbraci și să stai afară. Un al doilea pas bun este de a merge. Veți realiza că, odată ce sunteți îmbrăcați și mersi pe jos, exercițiile fizice nu vor părea o mare provocare.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 11
  5
  Devino responsabil Chiar dacă suntem cei mai răi critici, suntem, de asemenea, cei mai răi membri ai noastre. Ne pregătim mental să facem un lucru luni, dar marți dimineață suntem dedicați altceva. De aceea trebuie să avem și alți oameni care ne fac responsabili. Spuneți-vă familiei, prietenilor și colegilor dvs. despre planul dvs. - știind că vă vor pune întrebări, vă veți simți cu siguranță motivați să continuați!
 • Țineți o înregistrare zilnică. Deci, deja i-ați spus tuturor despre planul de exerciții fizice? Excelent! Acum este timpul să urmăriți progresul. Veți dori să aveți numere specifice (și veți dori să le aduceți aminte) pentru a vă informa și a le informa pe ceilalți. Puteți să vă păstrați ziarul zilnic pe hârtie, pe computer sau chiar pe un blog de pe Internet, unde toată lumea poate intra, vedea și comenta.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați la etapa 12
  6
  Citiți reviste, bloguri și povestiri de succes. Deși ați putea crede că veți muri de invidie, ați fi surprinși. Citirea subiectului în cauză poate fi motivarea de care aveți nevoie. Vă ține să vă gândiți la exercițiu și vă arată cât de fezabil este. În plus, veți învăța din ceea ce citiți, făcându-vă mai informat și mai priceput.
 • Citirea poveștilor de succes ale altor persoane, pe lângă faptul că este încurajatoare, te va face să gândești: "Dacă o poate face, și eu pot". Și exact așa funcționează - vedeți acei oameni obișnuiți (la fel ca ceilalți) care au acceptat provocarea, au realizat aceste fapte minunate și au continuat. Acum e rândul tău!
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 13


  7
  Opriți totul În lumea de astăzi, vă simțiți dezbrăcați când vă deconectați de la tehnologie. Cât de des vă aflați la mai mult de 3 metri (10 picioare) de telefonul dvs.? Când te duci, poate? Închideți-o. Opriți-vă totul. Ce mai ai de făcut? Du-te exercițiu.
 • Acestea includ televiziune, telefon, calculator, întreaga gamă de tehnologie. Când apare ocazia de a-ți exercita și nu simți că o faci, deconectează-te. Nu vă lăsați să utilizați aceste lucruri. S-ar putea să găsiți că sunteți destul de plictisit și preferați să mergeți pentru o alergare!
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 14
  8
  Înconjura-te cu oameni care te motivează. Lumea este plină de oameni care vor să nu reușești. Acești oameni sunt nesiguri, nefericiți și pur și simplu cruzi. Evitați-le. Știi cine sunt. Acestea vor face mult mai dificil acest proces. Nu merită.
 • Exercițiile fizice sunt foarte frecvente în zilele noastre. Dacă nu este exercițiul, este dieta. Se pare că nimeni nu este mulțumit de aspectul lor sau de nivelurile lor de sănătate. Folosește-l în favoarea ta! Aveți un grup de colegi, prieteni sau rude care se află în aceeași situație? Sugerați-le să formeze o echipă! Toată lumea poate să-și împărtășească ideile pentru a se sprijini reciproc. Până la urmă, unirea este forță.
 • Imagine intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 15
  9
  Schimbă-ți greutatea pentru bani. Un studiu realizat în 2007 a arătat că, cu cât mai mulți oameni sunt plătiți pentru a pierde în greutate, cu atât mai multă greutate pe care o pierd în decursul unei perioade de trei luni. Sună bine, nu? Dacă există cineva care vă îngrădește să pierdeți în greutate, întrebați-l dacă vă va plăti pentru fiecare lire pe care o pierdeți! Cel mai probabil îți voi plăti sau vei fi liniștit.
 • Dacă angajatorul dvs. este auto-asigurat, puteți lua în considerare angajarea serviciilor unei companii care dezvoltă programe de recompensare pentru a încuraja angajații să piardă în greutate.
 • Metoda 3
  Motivați-vă rutina

  Imagine intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 16
  1
  Faceți ceva mic chiar acum. Mergeți la sala de sport sau fixați-vă cu tinuta de jogging sau faceți tot ce credeți că ar trebui să faceți, evident că pare prea multă muncă. Deci, face doar zece șopârle sau salturi de foarfece. Este atât de ușor Și, de obicei, este suficient să-ți faci ritmul cardiac să se accelereze puțin - în plus, făcându-te să te simți puțin mai exersat nu ar fi atât de rău.
  • Cea mai grea parte poate fi că exercițiul pare să dureze prea mult. Între pregătirea, ieșirea, exercițiul, dușul, întoarcerea acasă și revenirea la zi, orele au dispărut pur și simplu. Dar poate fi eficient si sa faci lucruri mici! Nu le aruncați doar pentru că nu vă îmbibați în sudoare.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 17
  2
  Fă-o frumos. Dacă cineva vă dă o carte despre ceva ce nu sunteți interesat să citiți, veți arunca o privire asupra capacului, a capacului din spate, eventual prin intermediul paginilor și lăsându-l acolo adunând praf. Deci, dacă vă exercitați corpul ca mintea voastră, nu vă așteptați să se întâmple ceva diferit. Faceți ceva ce vă place, pe care îl veți păstra și pe care doriți să îl faceți până la sfârșit.
 • Poate că acest lucru va reinițializa conceptul dvs. "exercitarea". Este ceva care vă pune în mișcare! Nu este necesar să mergeți pe șosea sau să vă adresați unui antrenor în sală. Du-te înot, mergi în parc, ia o cursă de dans, orice. Dacă vă place, faceți-o. Este, de asemenea, exercițiu!
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 18
  3
  Faceți-o fezabilă. Să continuăm cu metafora cărții. Dacă cineva vă dă versiunea latină completă a Bibliei, ce ați face? Ați putea fi fascinat pentru o vreme și credeți că veți reuși! Dar, după două clase latine, decideți că Clubul de lectură Oprah este mai mult. Practic, atunci când este vorba de exerciții (și de lectură), de a menține motivația, nu ar trebui să acoperi prea mult. Faceți-o fezabilă, că este mică.
 • Este ușor să stai pe canapea duminică seară și să spui: "Bine. Voi începe. Voi conduce 6 kilometri pe zi în fiecare zi până când pierd 20 de kilograme!" Da, în legătură cu asta. Este posibil să fiți accelerat în primele zile, dar atunci vă veți împiedica atât de repede încât va fi imposibil să vă ridicați din nou. Deci, începeți cu 20 de minute pe zi. O plimbare de 1,6 km (1 mile). Apoi, măriți timpul sau distanța pe măsură ce mergeți. Dacă este posibil, ghici ce? O poți face și o vei face.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 19
  4
  Faceți-l convenabil. Autorul dvs. preferat tocmai a scris un nou roman care ar trebui să fie foarte bun, dar este disponibil numai într-un magazin din cealaltă parte a orașului, orele sunt joi între orele 1:30 și 2:00 și nu există parcare. Veți cumpăra cartea aia? Probabil că nu. Același lucru este valabil și pentru exercițiu. Dacă este incomod, nu se va întâmpla. Alege ceva ce poți să faci și care nu interferează cu ziua ta, ca să poți să o faci (altfel, vei sfârși și cu resentimente).
 • Alegeți o sală de sport potrivită. Deși cea mai bună sală de gimnastică este la 30 de minute distanță, este mai bine să mergeți la una decentă care este pe drum spre casă de la serviciu. De asemenea, aveți posibilitatea să planificați o rutină pe care o puteți face acasă (de exemplu, yoga, nu-i place nimeni?) Și adaptați-vă la programul dvs. Când nu aveți altă opțiune, vă veți simți obligat să faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 20
  5
  Găsiți un partener Acest pas este similar cu pasul numit "să-și asume responsabilitatea". Când ai altă persoană care depinde de tine (să o iei sau să fii partenerul ei în sala de gimnastică, indiferent), vinovăția dezamăgirii acelei persoane te va obliga să faci ce ți-ai promis că vei face. Și din moment ce știți cu siguranță cel puțin o persoană care exersează, de asemenea, această resursă este ușor de profitat.
 • Ei bine, dacă nu aveți pe cineva din apropiere pe care să îl simțiți "la nivelul tău", înscrieți-vă pentru o clasă sau obțineți un antrenor. Astfel vei avea presiunea suplimentară pentru a-ți face banii în valoare. Multe locuri vă vor percepe, chiar dacă veți opri brusc.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 21
  6
  Faceți un exercițiu rapid, dar intensă. Eliminați scuza "Nu am timp", dezvoltând o rutină care implică toți mușchii corpului în doar câteva minute. Faptul că un exercițiu de rutină este lung nu înseamnă că este bun și faptul că acesta este scurt nu înseamnă că este rău. Scapă de aceste concepții greșite!
 • Participați la antrenamentele de intervale. Dacă agenda dvs. este complet umplută, aceasta este pregătirea potrivită pentru dvs. Dacă nu ați auzit nimic despre asta, unde ați fost? Instruirea cu interval de intensitate mare este una dintre cele mai rapide antrenamente de ardere a grăsimilor de pe planetă (cel puțin pentru moment). Trebuie doar să alternezi exerciții și pauze foarte intense. Cel mai simplu exemplu este 30 secunde pe banda de alergat, urmată de 20 de secunde de odihnă, dar o puteți face și cu ganterele.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 22
  7
  Schimbă-l Dacă v-ați plimbat în jurul aceluiași parc de trei ori pe săptămână în ultimii doi ani și jumătate, s-ar putea să vă simțiți puțin plictisiți de rutina curentă și ați pierdut impulsul de a continua. Această problemă este rezolvată foarte ușor! Faceți ceva nou! Noutatea unei noi activități vă va încânta și vă va menține creierul activ.
 • Dacă nu vă place ideea de a urma o rutină care necesită gantere sau de a fi membru al unei săli de sport, nu credeți că trebuie să o faceți. Dacă rulați, încercați să alergați în altă parte, într-o altă oră a zilei sau să vă concentrați asupra alergării la viteză maximă, pentru a face vremuri mai bune sau o distanță mai bună. De asemenea, vă puteți schimba obiectivele! Atâta timp cât vă păstrați corpul întrebându-vă ce naiba se întâmplă, mintea voastră va rămâne trează, întinerită și motivată.
 • Metoda 4
  Încercați jocuri de antrenament

  Imaginea intitulată Motivați-vă să lucrați cu Pasul 23
  1
  Utilizați televizorul pentru a vă ajuta să vă exercitați. Alegeți-vă show-ul preferat și faceți o listă cu lucrurile care se întâmplă cel puțin o dată în fiecare episod. Pentru fiecare lucru de pe lista ta, dă-i un exercițiu. Când vizionați programul, întrerupeți și faceți exercițiul de fiecare dată când se întâmplă ceva în lista dvs.

  sfaturi

  • Creați o listă de melodii fericite, care vă fac să doriți să vă mișcați! Este greu să stai liniștit când asculți un cântec cu ritm rapid. Cei mai buni vă vor ajuta să vă îndepărtați mintea de senzația de disconfort și să vă împingeți spre noi limite.
  • Încercați să faceți exerciții cu un partener. Este ușor să vă convingeți să nu vă exercitați dacă sunteți singura persoană care va fi dezamăgită. Dacă setați un anumit timp și un loc pentru a vă exersa și a vă angaja într-un prieten pentru a fi acolo, puteți îmbunătăți radical șansele de menținere a programului.
  • Așezați o oglindă aproape de locul în care vă exercitați! Privind în oglindă în timp ce exercițiu vă poate oferi un pic de impuls pentru a exercita mai greu.
  • Când este convenabil, folosiți ganterele în timp ce exersați. Vă va ajuta să vă modelați rapid corpul.
  • Distrează-te! Pentru unii oameni, înseamnă exercitarea cu un prieten. Pentru alții, înseamnă să asculți un anumit tip de muzică. Uneori înseamnă să joci un joc de fotbal în loc să folosești o mașină. Cel mai mare obstacol în calea exercițiului este acela de ao vedea "muncă". Așa că gândiți-vă la toate lucrurile care nu au nimic de-a face cu munca și că găsiți cu ușurință motivația de a le face și căutați o cale de a le lega. Îți place să citești? Citiți în timp ce utilizați o bicicletă staționară. Iti place sa dansezi? Luați o clasă intensă de dans aerobic, cum ar fi salsa sau leagăn. Îți place să te uiți la televizor? Ia un alpinist mic și folosește-l în timpul reclamei. Sau luați-vă provocarea de a face o anumită sumă de push-up-uri sau abdomene înainte de show-ul dvs. preferat începe din nou.

  avertismente

  • Consultați-vă medicul pentru a vă oferi un plan fezabil. Medicul vă poate spune ce este bun și ce nu este. Ce încerci să faci este într-un mod sănătos.
  • Inițierea unui exercițiu de rutină atunci când nu ați exercitat de mai mulți ani poate fi periculos. Ai putea să te rănești. Dacă vă grăbiți să faceți ceva (chiar dacă ați putea face acest lucru cu un deceniu în urmă), aceasta va cauza răniri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3DCum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3D
  Cómo desbloquear a Jigglypuff en Super Smash Bros BrawlCómo desbloquear a Jigglypuff en Super Smash Bros Brawl
  Cum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DSCum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DS
  Cómo guardar en New Super Mario Bros DSCómo guardar en New Super Mario Bros DS
  Cum se joacă Super Smash Bros. Melee pe calculatorCum se joacă Super Smash Bros. Melee pe calculator
  Cum să joci ca Luigi în Super Mario GalaxyCum să joci ca Luigi în Super Mario Galaxy
  Cum să nu ai o pălărie în noul Super Mario Bros. WiiCum să nu ai o pălărie în noul Super Mario Bros. Wii
  Cum sa te placi ca tine acumCum sa te placi ca tine acum
  Cum să vă motiveze să vă exercitațiCum să vă motiveze să vă exercitați
  Cum să piardă în greutate fără a merge la sala de sportCum să piardă în greutate fără a merge la sala de sport
  » » Cum să vă motiveze să vă exercitați

  © 2011—2020 ertare.com