Cum de a îmbunătăți deschiderea piciorului

Vrei să știi cum să-ți deschizi mai mult picioarele? Doriți să vă îmbunătățiți tehnica pentru a vă deschide picioarele? Deschiderea complet a picioarelor este utilă dacă practicați gimnastică, dans, atletism sau dacă sunteți majoretă. Mai jos împărtășim câteva exerciții de întindere pentru a vă ajuta să executați această mare provocare de flexibilitate.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea împărțirilor dvs. Pasul 1
1
Faceți o încălzire anterioară. Duceți-vă puțin, jogging fără să vă mișcați din locul dvs. sau faceți 50 de salturi cu separarea piciorului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea împărțirilor dvs. Pasul 2
  2
  Stați pe podea. Extindeți picioarele în fața dvs. și flexați-vă picioarele. Înclinați-vă și stați confortabil. Inspirați și cum vă expirați, strângeți cât puteți, până când vă simțiți o mică durere. Sentimentul durerii este bun. Senzația de durere prea mare înseamnă o vătămare. Dacă nu există nici o durere, nu există nici o întindere. Numărați până la 8 și apoi ridicați-vă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea împărțirilor dvs. Pasul 3
  3
  Acum extindeți picioarele cât puteți de fiecare parte. Puneți mâinile peste cap (ca un dansator) și aplecați spre stânga. Numărați până la 10 și apoi ridicați-vă. Acum repetați-o, dar pe partea dreaptă. Când ați terminat, întindeți-vă picioarele pe cât puteți de fiecare parte (veți simți un pic de durere) și vă apropiați. Ideea este să încerci să-ți iei coatele sau pieptul pe podea - nu pe capul tău. Rămâi în această poziție atâta timp cât vrei. Cu cât vă aflați mai mult în această poziție, cu atât mai ușor va fi să vă deschideți picioarele și veți putea ajunge mai jos.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți împărțirea dvs. Pasul 4
  4
  Acum stați în locul în care vă aflați. Împingeți unul din picioarele din față și flexați celălalt. Ridicați celălalt picior în piept timp de 10 secunde și apoi vă odihniți. Repetați procesul cu celălalt picior. După ce ați făcut această întindere, întindeți-vă din nou picioarele în fața dvs. și înclinați-vă înainte. Veți observa că puteți să vă rătăciți puțin mai mult.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea împărțirilor dvs. Pasul 5
  5
  Am făcut deja destul de mult. E timpul să vă răspândiți picioarele!


 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți dezlegarea dvs. Pasul 6
  6
  Ridică-te. Împingeți unul din picioarele dvs. cât mai departe, fără a vă simți durerea. Nu trebuie să vă întindeți prea mult. Acum a pus scobitura celalalt picior pe podea și de a face plãmîni. Întinde și simt inghinală și partea din spate a piciorului sunt de lucru. Apoi faceți același lucru cu celălalt picior.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea împărțirilor dvs. Pasul 7
  7
  Acum îndreptați piciorul care este înainte și îndoiți-l. Încercați să atingeți degetele picioarelor. Apoi faceți același lucru cu celălalt picior.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea împărțirilor dvs. Pasul 8
  8
  Luați poziția de a face eforturi. Puneți mâinile pe podea pentru a fi sprijinite. Acum, folosiți-vă mâinile pentru a vă ridica corpul și pentru a începe să vă răspândiți picioarele. Nu trebuie să vă deschideți deloc picioarele, ci să rămâneți așa pentru 10 secunde și apoi să vă odihniți. Faceți același lucru cu celălalt picior.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea împărțirilor dvs. Pasul 9
  9
  Acestea sunt toate exercițiile de întindere care vă vor ajuta în această provocare. Faceți fiecare dintre ele de mai multe ori pe săptămână și, în curând, puteți să vă deschideți complet picioarele. Mult noroc!
 • sfaturi

  • Când te întinzi ar trebui să simți doar o mică durere.
  • Un moment bun pentru a vă întinde este în timp ce vizionați un film sau aveți o lungă conversație prin telefon.
  • Puteți întreba pe cineva să vă ajute să vă împingeți puțin dacă nu vă puteți întinde pe cont propriu, dar asigurați-vă că se oprește atunci când cereți.
  • Trebuie să ai răbdare. Repetarea este cheia, respectând rutina zilnică sau cel puțin întinzând de trei ori pe săptămână.
  • Practicați-vă continuu deschiderea picioarelor. Chiar dacă ați reușit deja acest lucru, corpul dvs. poate uita cum să facă acest lucru.
  • Când faceți lunges, asigurați-vă că șoldurile sunt în unghi drept (cu fața înainte).
  • Trebuie să vă întindeți de 5 ori pe săptămână.
  • Amintiți-vă că nu veți putea deschide complet picioarele în prima zi.
  • Dacă întindeți un mușchi, nu continuați să vă întindeți. Mergeți cu un doctor și descrieți problema. Odată ce te-ai îmbolnăviți, odihniți-vă cel puțin o zi. Când sunteți complet recuperat, nu vă așteptați să vă întindeți la fel de mult ca la început.
  • Singura modalitate de a face acest lucru este să practici și să nu renunți niciodată. Mult noroc!

  avertismente

  • Când faceți fugă, asigurați-vă că genunchiul dvs. nu depășește înălțimea degetelor picioarelor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să executați o întindere flutureCum să executați o întindere fluture
  Cum se execută o deschidere a picioruluiCum se execută o deschidere a piciorului
  Cum să exerciți întregul corp cu un scaunCum să exerciți întregul corp cu un scaun
  Cum să mă întind pentru BaletCum să mă întind pentru Balet
  Cum se face abdomenul inversCum se face abdomenul invers
  Cum se face scorpionul înflăcărațiCum se face scorpionul înflăcărați
  Cum se face partea divizatăCum se face partea divizată
  Cum se fac diviziuni într-o ziCum se fac diviziuni într-o zi
  Cum sa faci replici repedeCum sa faci replici repede
  Cum se face o întindere a glezneiCum se face o întindere a gleznei
  » » Cum de a îmbunătăți deschiderea piciorului

  © 2011—2020 ertare.com