Cum să maximizați pierderea de grăsimi în timpul cardio

Există o varietate nesfârșită de exerciții de toate dimensiunile și formele, fiecare concepută pentru a obține rezultate diferite. Din cele care se întind spre cele care servesc la întărirea sau arderea grăsimilor, există zeci de opțiuni diferite. Când vine vorba de arderea grăsimilor, exercițiile cardiovasculare sunt cea mai bună opțiune. Aceste exerciții fac creșterea ritmului cardiac și vă puteți arde de grăsime la intervale de timp diferite, în funcție de intensitatea exercițiu. cardio de intensitate scăzută este mai bine pentru a imbunatati rezistenta in timp ce rutine scurt exercițiu de mare intensitate este cel mai bun pentru a maximiza arderea caloriilor și pierderea de grăsime.

pași

Imaginea intitulată Maximizarea arderii grasimilor în timpul antrenamentelor cardio Pasul 1
1
Adăugați un regim de mers pe jos de intensitate ridicată la rutina exercițiilor fizice.
 • Luați o plimbare energetică de mare viteză timp de cel puțin 20 de minute, 3 zile alternative pe săptămână.
 • Alegeți un program pe mai multe zile, cum ar fi luni, miercuri și vineri, lăsând sfârșitul săptămânii să se odihnească.
 • Includeți dealuri și scări în plimbare pentru a promova o combinație de grupuri musculare în timpul plimbării și pentru a obține astfel rezultate optime.
 • Imaginea intitulată Maximizarea arderii grasimilor în timpul antrenamentelor cardio Pasul 2
  2
  Săriți pe banda de alergat și atacați grăsimea cu o rutină de intensitate ridicată, efectuând intervale de 5 minute.
 • Începeți cu o încălzire de 5 minute la o viteză confortabilă pentru dvs. și măriți viteza pentru încă 5 minute.
 • Creșteți viteza până când alergați la intensitate ridicată (veți ști că ați atins o intensitate ridicată atunci când nu puteți vorbi confortabil când alergați).
 • Rulați la această viteză timp de 5 minute.
 • Reveniți la viteza primului interval pe care l-ați făcut după încălzire și păstrați acest ritm timp de 5 minute.
 • Reveniți la intensitate ridicată și conduceți încă 5 minute.
 • Reduceți încet viteza până când vă întoarceți la o viteză confortabilă, apoi răciți-vă.
 • Imaginea intitulată Maximizează arderea grăsimilor în timpul antrenamentelor cardio Pasul 3
  3
  Includeți exerciții de curse în rutina dvs.
 • Încălziți-vă timp de 5 minute, apoi mergeți cât de repede poți.
 • Continuați mersul la această viteză timp de 10 minute și apoi notați distanța pe care ați parcurs-o. Întoarceți-vă și mergeți rapid la locul unde ați început. Reduceți viteza pe măsură ce vă apropiați, salvând ultimele minute pentru a vă răci.
 • În antrenamentele de repetare, încercați să măriți viteza cu care umblați în prima jumătate a anului, cu intenția de a obține o distanță mai mare. Cu cât te plimbi mai repede, cu atât mai mult vei merge și vei arde mai multă grăsime.


 • Fat-ardere-Maximizați-in timpul cardio-Antrenamente-Pas-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  4
  Creșteți durata exercițiilor fizice pentru a continua arderea excesului de grăsime chiar și după antrenament. În cazul în care durează mai mult de o oră, în plus față de calorii arse in timpul exercitiilor fizice, rata de ardere a caloriilor, după ce ați terminat antrenamentul și arderea poate crește până la 5 ori mai mare decât cantitatea de grăsime pe care ar arde în antrenamente mai scurte.
 • Imaginea intitulată Maximizarea arderii de grăsimi în timpul antrenamentelor cardio Pasul 5
  5
  Modificați rutina de mers pe jos sau alergând la o rutină de intervale de intensitate ridicată. Puteți face aceste exerciții 3 zile pe săptămână, și apoi să încorporați activități de intensitate moderată, cum ar fi jogging-ul sau mersul repede pentru alte 3 zile în fiecare săptămână. Faceți cât mai multe repetări din fiecare dintre următoarele exerciții în 60 de secunde. Începeți cu un exercițiu și includeți încă 2, în ordinea dorită, fără oprire. Odihniți-vă un minut, apoi repetați încă 3 serii în ordinea dorită. Repetați acest lucru timp de 30 de minute.
 • Puneți brațele în fața pieptului. Îndoiți-vă coatele și ridicați genunchiul drept spre cotul stâng. Coborâți piciorul și repetați exercițiul cu celălalt picior. Faceți cât mai multe repetări pe măsură ce puteți, fără să vă epuizați.
 • Stați cu picioarele în afară. Îndoiți-vă coatele și puneți-vă pumnii în piept. Săriți și extindeți-vă brațele peste cap în timp ce vă deschideți picioarele ca într-un salt cu foarfeca. Teren ușor și mai jos, până când stați ghemuit în timp ce mâinile ating pardoseala. Întoarceți-vă încet la poziția de origine. Faceți cât mai multe repetări pe măsură ce puteți, fără să vă epuizați.
 • Stați cu picioarele în afară. Extindeți brațele în lateral, aliniați-le cu umerii. Îndoiți coatele și ridicați degetele spre tavan. Strângeți mușchii torsului și păstrați-vă pieptul drept. Aduceți-vă mâinile în jos și alăturați-vă sub coapsa dreaptă. Salt pentru a reveni la poziția de plecare și repetați cu celălalt picior. Faceți cât mai multe repetări pe măsură ce puteți, fără să vă epuizați.
 • sfaturi

  • Acest tip de exercițiu de mare intensitate poate ajuta la eliminarea grăsimilor abdominale. Pentru o pierdere totală de grăsime abdominală, concentrați-vă asupra contractării abdomenului la nivelul coloanei vertebrale în timp ce mergeți fără să vă țineți respirația. Încercați să mențineți această poziție în timpul mersului pe jos.

  avertismente

  • Nu începeți niciodată nici o rutină de exerciții fără a vă consulta mai întâi medicul. Nu ajungeți la punctul de epuizare în timpul rutinei. Acordați întotdeauna atenție la corpul tău, oprește-te și odihniți dacă vă simțiți că vă prezentați amețeli, lipsă de aer, durere sau orice alt efect anormal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un fund frumosCum să obțineți un fund frumos
  Cum se definesc mușchiiCum se definesc mușchii
  Cum să-ți exersezi corpulCum să-ți exersezi corpul
  Cum să te antrenezi la intervaleCum să te antrenezi la intervale
  Cum de a crește intensitatea oricărui exercițiuCum de a crește intensitatea oricărui exercițiu
  Cum să pierzi rapid 10 kilogrameCum să pierzi rapid 10 kilograme
  Cum sa slabiti rapid prin exercitii fiziceCum sa slabiti rapid prin exercitii fizice
  Cum să scapi de llantitasCum să scapi de llantitas
  Cum să scapi de grăsimea lateralăCum să scapi de grăsimea laterală
  Cum să determinați zona de ardere a grăsimilorCum să determinați zona de ardere a grăsimilor
  » » Cum să maximizați pierderea de grăsimi în timpul cardio

  © 2011—2020 ertare.com