Cum să rămâi la domiciliu

Nu contează ce vă place să faceți, posibilitățile de a vă exercita acasă sunt nesfârșite. Nu trebuie neapărat să mergeți la sala de sport pentru a vă exercita și, făcând acest lucru, puteți economisi o sumă bună de bani.

pași

Imaginea intitulată Stați fit la domiciliu Pasul 1
1
Uită-te în jur și observați toate exercițiile pe care le puteți face acasă. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să vă reinițializați mintea și să vă gândiți să vă întoarceți la viața de zi cu zi, în loc să vă concentrați asupra participării la sala de sport sau să cheltuiți bani pe un echipament de exerciții foarte scump.
 • Imaginea intitulată Stai la loc acasă Pasul 2
  2
  În timp ce încercați să vă schimbați modul de gândire, este foarte important să vă dați seama de importanța obiceiurilor alimentare. Deși există numeroase studii noi care spun ceva diferit în fiecare zi despre alimente, puteți să realizați pentru dvs. câteva lucruri și să găsiți un plan care este potrivit pentru dvs. ca individ.
 • Imaginea intitulată Stai la loc acasă Pasul 3
  3
  Recunoașteți că este nebun modul în care televizorul prezintă lucruri, deoarece cineva care folosește o dimensiune de zece este redus la o dimensiune ... ca și cum o dimensiune 10 ar fi atât de mare, atunci nu! Apoi, în plus, îi învață pe cineva care pretinde că este în mărimea 1, când este evident că este mult mai mare decât asta. Dar, desigur, vor fi vinați la televizor spunând că adăugați greutate (5 până la 8 kg) - și, dacă s-ar întâmpla așa, atunci unii ar arătau ca niște paste de spaghete la televizor. De asemenea, în acest caz, unele vedete de film care spun că sunt supraponderale nu sunt cu adevărat, este doar televiziune ... dacă nu erau la televizor (ar arăta mai subțiri) - ar pierde automat greutatea ... și cariera.
 • Imaginea intitulată Stați fit la domiciliu Pasul 4
  4
  Odată ce ați terminat restaurarea mintea, a verifica afară sarcini simple, de uz casnic (bun mod de vechi) pentru a vă menține format ca măturat garaj, scoateți și se taie rădăcinile de mână, tăierea gardurilor vii, blaturi de bucătărie curate, coborâți perdelele și spălați-le, praf de pe pereți și mobilier. Există întotdeauna ceva de făcut în casă care vă va menține în formă - veți avea, de asemenea, un mediu curat pentru a trăi în ... și veți rămâne sănătoși și veți arăta bine.
 • Imaginea intitulată Stați fit la domiciliu Pasul 5
  5
  Acum, pe măsură ce ați început să vă exercitați, de ce nu vă pierdeți timpul și nu vă duceți la o bicicletă de exerciții și mergeți la plimbare - atunci când vă relaxați (în fața cadă) faceți exerciții pentru gantere... în timp ce vă simțiți mândru de ceea ce ați realizat într-o singură zi.


 • Imaginea intitulată Stați fit la domiciliu Pasul 6
  6
  Dacă vă plac jocurile video și vă bucurați de jocurile de dans, atunci de ce să nu cumpărați DDR (Dance Dance Revolution) sau un Wii cu Wii Fit? Această metodă este una dintre cele mai simple modalități de a pierde în greutate. În general, oamenii tind să se bucure de experiența lor de a pierde în greutate, în loc să fie o rutină periodică și plictisitoare.
 • Imaginea intitulată Stați fit la domiciliu Pasul 7
  7
  Dacă sunteți hiperactiv și sunteți plictisit și blocat în casa dvs., săriți în jurul casei. Literal, sari. Orice vă face să transpirați vă va ajuta să vă transformați grăsimea în muschi sau pur și simplu ardeți grăsimea.
 • Imaginea intitulată Stați fit la domiciliu Pasul 8
  8
  Nu uitați, dacă săritura pare prea ciudată sau plictisitoare, adăugați un hula hoop sau o coardă de salt. Hoopul vă va ajuta să lucrați cu abdomenul și șoldurile, frânghia este foarte bună pentru cardio. Tot ce aveți nevoie este de 15 minute, dar 20 sau 30 pe zi vă vor ajuta să vă măriți ritmul cardiac și să ardeți calorii. Când terminați, nu mâncați prea multe alimente cu calorii.
 • Încercați jocuri de antrenament

  1
  Utilizați televizorul în avantajul dvs. pentru a crea jocuri pentru a vă exercita pe baza programelor preferate. Faceți o listă cu lucrurile care se întâmplă frecvent într-un episod și potriviți-le cu activitățile. De fiecare dată când se întâmplă ceva în lista dvs. în program, întrerupeți și efectuați exercițiul corespunzător.

  sfaturi

  • Ascultarea muzicii vă va ajuta să vă exersați.
  • Încercați să mâncați mai puțină grăsime și zahăr, precum și să mergeți pentru o alergare.
  • Asigurați-vă că pentru a rămâne concentrat pe vechea zicala „esti ceea ce mananci“, este o dieta nutriționale pentru a vă ajuta și să fie pentru tine ... în cele din urmă va deveni un stil de viață pentru tine, vei învăța să iubești auto și îmbunătățirea pe care ați făcut-o.
  • Când sunteți departe de casă, parcați mașina la o anumită distanță de unde trebuie să mergeți, cum ar fi supermarketul etc., fiecare pas pe care îl faceți merge în direcția de a vă menține în formă.
  • Probabil ai auzit pe cineva spunând că au mers pe jos o mulțime, apoi vine cineva și spune că nu este modul corect de mers pe jos, care nu are prea mult sens ... Este cunoscut faptul că mersul pe jos este încă pune un picior în fața celuilalt, cu excepția cazului în că există un nou mod de mers pe jos, care nu a fost încă audiat.
  • În această lume minunată în care trăim, există loc pentru toate formele și dimensiunile oamenilor - dar, în același timp, trăirea sănătoasă poate face timpul nostru aici mult mai bine.
  • Puteți petrece o mulțime de bani pe menținerea potrivită sau puteți rămâne ocupat pentru a îmbunătăți mediul în care trăiți ... în timp ce rămâneți în formă în același timp ... este de până la tine să o faci.
  • Rețineți că mișcarea este exercițiu, de exemplu, atunci când vă curățați un blat ... mâna și brațul dvs. ar trebui să se deplaseze în cercuri, ceea ce vă ajută brațele să rămână în formă. Adăugați câteva mișcări de bază ale brațelor și sunteți pe cale să aveți brațe tonificate.
  • Dacă aveți un Wii, cumpărați jocul "My Fitness Coach". Acesta vă oferă un antrenor personal și vă permite să controlați cât de multe calorii ardeți în timp ce efectuați exerciții cardio. Când vă exercitați, asigurați-vă că nu mâncați.

  avertismente

  • Rămâne activ Nu rămâneți toată ziua acasă mâncând alimentele pentru îngrășare, jucând jocuri video și rămânând pe calculator.
  • Nu stați acasă tot timpul, ieșiți și bucurați-vă de viață ... păstrarea unui echilibru vă va face mult mai fericiți.
  • Oamenii nu ar trebui să trăiască să se gândească la exercitarea tot timpul, relaxarea este adesea foarte sănătoasă pentru tine ... și vei continua să arzi calorii ... doar mai încet.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a construi o rutină solidă de exercițiiCum de a construi o rutină solidă de exerciții
  Cum să transformați exercițiul într-o rutină zilnicăCum să transformați exercițiul într-o rutină zilnică
  Cum să vă exercitați în timpul ierniiCum să vă exercitați în timpul iernii
  Cum sa slabesti fara sa cheltuiesti baniCum sa slabesti fara sa cheltuiesti bani
  Cum să faceți primul pas pentru a merge la salăCum să faceți primul pas pentru a merge la sală
  Cum să vă forțați să mâncați alimente sănătoase și să vă exersați dacă nu vă place să o facețiCum să vă forțați să mâncați alimente sănătoase și să vă exersați dacă nu vă place să o faceți
  Cum să vă exercitați dacă sunteți diabeticCum să vă exercitați dacă sunteți diabetic
  Cum să rezolvați anxietatea socială în sala de gimnasticăCum să rezolvați anxietatea socială în sala de gimnastică
  Cum să vă îmbunătățiți starea de spirit prin exercițiuCum să vă îmbunătățiți starea de spirit prin exercițiu
  Cum să piardă în greutate fără a merge la sala de sportCum să piardă în greutate fără a merge la sala de sport
  » » Cum să rămâi la domiciliu

  © 2011—2020 ertare.com