Cum de a avea un cap mare mai rapid

Deși este adevărat că este posibil să nu fi primit binecuvântarea de a avea un fund natural voluptuos, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți efectiv dimensiunea și forma cap la cap prin exerciții și trucuri vizuale.

pași

Metoda 1
Construiți mușchii

Capul dvs. este format din trei mușchi: gluteus maximus, gluteus medius și gluteus minimus. Concentrarea asupra fiecăruia prin exerciții vă poate face capătul mai rotunjit și dezvoltat.

1
Faceți squats spațioase. Stai cu picioarele de o jumătate de ori distanța dintre umerii tăi. Prin păstrarea spatelui drept, îndoiți încet genunchii și coborâți încet corpul ca și cum ați fi așezat pe un scaun. Asigurați-vă că nu vă lăsați genunchii să treacă degetele de la picioare în timp ce faceți squats. Țineți poziția pentru un moment și apoi reveniți la poziția de pornire. Repetați de 10 ori pentru a face un set și a face între 3 și 4 seturi cu o pauză de 1 sau 2 minute între fiecare.
 • Trebuie să adăugați rezistență la acest exercițiu prin a avea un bar (greutate) în spatele umerilor sau să țineți o gantere în fiecare mână. O bară este preferabilă deoarece transferă greutatea către picioare, în timp ce cu ganterele cantitatea de greutate este limitată de cât de mult vă puteți sprijini cu brațele.
 • Trebuie să aveți o poziție largă, deoarece acest lucru pune accentul pe focalizarea glutelor și a șoldurilor.
 • Utilizarea unei mașini de presă pentru picioare este mai ușoară, dar nu este la fel de eficientă în focalizarea pe fese, așa cum se fac în squate.
 • 2
  Stride cu gantere. Stați cu picioarele în umăr. Țineți o gantere în fiecare mână și faceți brațele atârnate slab în lateral. Faceți un pas mare înainte cu piciorul drept și apoi coborâți ușor șoldurile până când genunchii se flexează la un unghi de 90 de grade. Asigurați-vă că genunchiul drept nu trece la piciorul drept. Întoarceți-vă încet la poziția inițială și apoi faceți exercițiul din nou, doar de această dată faceți un pas înainte cu piciorul stâng. Luați 20 de pași sau pasi pentru a face un set și a face între 3 și 4 seturi cu o pauză de 1 sau 2 minute între fiecare.
 • Asigurați-vă că vă țineți spatele drept și umerii înapoi.
 • 3
  Ridicați soldurile cu un disc. Lie pe spate cu picioarele îndoite la un unghi de 90 de grade și cu picioarele tale plat pe podea și mâinile pe laturile tale. Plasați discul în zona abdominală inferioară. Ridicați lent șoldul astfel încât trunchiul să fie aliniat cu picioarele. Coborâți ușor șoldurile în poziția de pornire și apoi repetați-le. Repetați acest exercițiu de 8 ori pentru a avea un set și faceți între 3 și 4 seturi cu o pauză de 1 sau 2 minute între fiecare.
 • În mod similar, puteți face o extensie a șoldului dacă aveți o platformă sau un pat atunci când vă aflați pe fața cu șoldurile de pe marginea platformei. Picioarele trebuie ținute direct în aer cu vârfurile picioarelor așezate ușor pe pământ. Ridicați un picior peste cap. Apoi strângeți spatele și hamstrings în timp ce îndreptați piciorul și coborâți încet la sol. Faceți același lucru cu celălalt picior.
 • 4
  Încearcă sondajele de tip deadlift. Acest exercițiu este excelent pentru hamstrings, spate și partea inferioară a spatelui. Cu toate acestea, trebuie să fii precaut să faci ridicarea corect. În caz contrar, riscați să vă răniți în serios. Picioarele trebuie să fie întotdeauna separate la înălțimea șoldurilor, în timp ce bara trebuie să fie în fața căpriorilor înainte de a fi ridicată. În același mod, ar trebui să începeți întotdeauna cu greutatea pe teren. Spatele trebuie să fie plat, absul, în interiorul și lamele umărului, înapoi în timp ce vă ridicați spatele. Impuls cu picioarele și strângeți fundul pentru a împinge greutățile și a lua o pauză pentru un moment. Apoi, îndoiți-vă înainte cu șoldurile, împingeți-vă fundul înapoi, ținându-vă spatele drepte și lamele umărului înapoi, și coborâți trunchiul până când greutățile ajung la sol.
 • Greutățile trebuie să fie întotdeauna aproape de picioare în timpul mișcării. Faceți-l de 8 ori pentru a forma un set și a face între 3 și 4 seturi cu o pauză de 1 minut și jumătate sau două minute între fiecare.
 • Imagine intitulată Creșteți coapsele mai groase Pasul 4
  5
  Nu face multe aerobic sau exerciții cardiovasculare. Veți crește mușchii din fese dacă rămâneți la formarea de rezistență. O mare parte a fundului este grasă, astfel încât nu veți obține mult înapoi dacă aveți o construcție foarte subțire.
 • Strângeți mușchii piciorului și fundului în timp ce vă exercitați pentru ao menține ferm și rotund.
 • Dacă utilizați echipament pentru a vă exercita într-o sală de gimnastică, creșteți rezistența pentru a construi mai mulți mușchi, chiar dacă aceasta înseamnă că vă mișcați mai încet.


 • Imagine cu titlul Personalizați un Intro în Shake Protein
  6
  Luați o băutură proteică după exerciții fizice. Mențineți o dietă completă pentru a vă asigura că mușchii sunt reparate și modelate.
 • Metoda 2
  Utilizați trucuri vizuale

  Imaginea intitulată Obțineți fese mai mari pe fază 5
  1
  Alegeți o pereche de pantaloni strânși. Bagajele bagaje pot mânca chiar și cel mai mare fund. Încercați să găsiți pantaloni care sunt confortabili fără a fi foarte strâns. În caz contrar, riscați să arătați linii și rulouri nefavorabile.
  • Pantalonii care se potrivesc bine se vor aduna in zona inghinala, care este neplacut sa se uite si sa nu se simta confortabil sa poarte.
  • Nu folosiți niciodată pantaloni prea strânși pentru a vă reduce circulația în picioare. Acest lucru este periculos și vă poate provoca vătămări grave.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 6
  2
  Investește în fuste, pantaloni scurți și pantaloni la talie. Articolele de îmbrăcăminte care vă accentuează talia vă vor face capătul și șoldurile să arate natural mai mari și vă vor oferi o siluetă râvnit de clepsidră.
 • Strângeți talia cu o curea sau folosiți o bluză cu zbor la talie sau o rochie. Întoarcerea pe care cureaua sau bluza creează va accentua dimensiunea spatelui.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 7
  3
  Purtați curele sau lenjerie de corp cu căptușeală în fund. Lenjeria normală vă poate lovi partea inferioară și crea linii de vedere neplăcute care pot fi văzute prin îmbrăcămintea dvs. Curelele permit ca fese să atârne, în timp ce lenjeria de corp cu cusături pe spate asigură o ridicare și un volum suplimentar la fundul tău.
 • Tampoanele din spate sunt numite și agenți de intensificare sau de formare a cap la cap și o sporesc prin comprimare și ridicare. Plăcuirea suplimentară adaugă și mai mult în spate.
 • Imagine intitulată Obțineți fese mai mari Fast Step 8
  4
  Puneți niște jambiere sau pantaloni pentru a face yoga. Nu trebuie să rezervați pantaloni elastici doar pentru a vă exercita. Acest tip de pantaloni îmbrățișează curbele și face ca picioarele și spatele să arate tonuri și voluptate.
 • Dacă nu vă place imaginea de jambiere sau pantaloni de yoga, încercați să utilizați jeggings sau blugi care au o mulțime de fibre elastice.
 • avertismente

  • Fiți atent atunci când utilizați echipament de exerciții, astfel încât să evitați să vă răniți.
  • Măsoară-te când te antrenezi. Este întotdeauna preferabil să începeți încet și puțin câte puțin pentru a evita să vă răniți. De exemplu, poate doriți să începeți cu 20 de minute de exerciții cardiovasculare în prima săptămână și apoi treceți la perioade mai lungi de acest tip de exercițiu pe măsură ce continuați să progresați.
  • Discutați cu medicul înainte de a adopta o nouă dietă sau un nou regim de exerciții fizice, mai ales dacă aveți o afecțiune preexistentă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a mări fesele într-o săptămânăCum de a mări fesele într-o săptămână
  Cum să vă lărgi rapid spateleCum să vă lărgi rapid spatele
  Cum să vă exercitați partea inferioară a spateluiCum să vă exercitați partea inferioară a spatelui
  Cum să exerciți trunchiulCum să exerciți trunchiul
  Cum să exerciți numereleCum să exerciți numerele
  Cum să vă exercitați spatele fără greutățiCum să vă exercitați spatele fără greutăți
  Cum să vă exercitați quadriceps fără greutățiCum să vă exercitați quadriceps fără greutăți
  Cum de a consolida trunchiul corpuluiCum de a consolida trunchiul corpului
  Cum să vă întăriți cvadricepsul folosind o minge elvețianăCum să vă întăriți cvadricepsul folosind o minge elvețiană
  Cum se face arcul înapoiCum se face arcul înapoi
  » » Cum de a avea un cap mare mai rapid

  © 2011—2020 ertare.com