Cum să obțineți fesele și coapsele mai mici fără a vă exercita

Crezi că fese și coapsele tale sunt prea mari în raport cu torsul tău? Nu vă plac exercițiile formale, apartenența la o sală de gimnastică, programe de dietă, dar doriți ca fese și coapse să fie mai tonificate? Deși este aproape imposibilă fără o anumită formă de exercițiu, cel puțin o puteți include în rutina de zi cu zi și de treburile week-end, ceea ce înseamnă că nu va trebui să meargă la sala de sport sau de a modifica programul de exercitii fizice.

pași

Partea 1
Adoptați o dietă sănătoasă

Imaginea intitulată Obțineți fundul și coapsele mai mici, fără să faceți exerciții Pasul 1
1
Faceți îmbunătățiri treptate în dieta dumneavoastră. Este bine cunoscut faptul că dieta joacă un rol fundamental în a avea un corp fizic adecvat. Dar nu încercați să vă schimbați alegerile peste noapte. Faceți pași mici și o veți realiza. De exemplu, începeți să mâncați mai multe legume. Apoi, eliminați sucurile zaharoase.
 • Apoi, optați pentru fructe în loc de deserturi de îngrășare. Apoi, începeți să mâncați pâine integrală de grâu în loc de pâine albă. Apoi, eliminați dulciurile la locul de muncă. În timp, aceste acțiuni mici vor deveni obiceiuri bune.
 • Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici, fără să faceți exerciții Pasul 2
  2
  Dă-ți un tratament din când în când. Aproape toți cei care au un procent redus de grăsimi corporale primesc permisiunea de a mânca ceea ce le place cel mai mult din când în când. Mâncarea ceea ce doriți din când în când vă va face să nu aveți sentimente grele legate de dieta sănătoasă. De asemenea, implică faptul că nu veți sfârși prin a vă oferi o chef de mâncare pe care vă decideți să nu o mâncați. Așa că bucurați-vă de acel cookie sau bucată de ciocolată din când în când. Nu uitați să nu lăsați să devină un lucru obișnuit, astfel încât dieta dvs. să nu mai fie sănătoasă.
 • Dacă mâncați cantitatea potrivită de hrană pentru tipul de corp și dreptul de fel de produse alimentare în mod natural diferite părți ale corpului, cum ar fi fese si coapse, ei vin să aibă o proporție bună. Ideea nu este de a dieta, ci de a face o dieta sanatoasa parte a unui stil de viata sanatos.
 • Imaginea intitulată Obțineți fundul și coapsele mai mici, fără să faceți exercițiul Pasul 3
  3
  Alegeți alimente sănătoase. Există multe opțiuni pentru a mânca și a bea. Unul dintre ele, de exemplu, junk food, are, de obicei, sare și zaharuri adăugate și este bogat în grăsimi saturate. Deși poate una dintre cele mai mari probleme este că are adesea un gust mai bun decât alimente sănătoase. Este bine sa mananci uneori junk food, dar de cele mai multe ori, este mai bine sa mananci mai multe alimente nutritive. Pentru a lua decizii mai bune, puteți, de exemplu, să citiți etichetele produselor și să schimbați produsele alimentare junk pentru cele 5 grupuri de alimente.
 • Acestea sunt compuse din 5 grupe: leguminoase (fasole) și alimente legume cereale integral pasăre și carne slabă, pește, ouă, tofu, nuci și semințe, lapte și brânză iaurt.
 • Imagine intitulată Obțineți un cot mai mic și coapsele fără a face exerciții Pasul 4
  4
  Fii maestru al artei de control al porțiunilor. Dacă nu vă place exercițiile, controlul porțiunilor va fi important. Dacă sunteți disciplinat cu acest lucru, puteți încerca puțin din tot. Este o modalitate de a mânca mai bine, dar fără sentimentul de a sacrifica atât de mult încât să vă împiedice stilul de viață.
 • Partea 2
  Fii mai activi în interior

  Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici fără a face exerciții Pasul 5
  1
  Căutați modalități mai active de a lucra în gospodărie. Utilizați o mașină de tuns iarba manuală în locul unei mașini automate. Dacă sunteți obișnuiți să utilizați funcția automată pentru dimensiunea grădinii dvs., împărțiți grădina în secțiuni și tăiați fiecare secțiune în zile diferite. Utilizați o lopată în loc de un vid de zăpadă. Utilizați o greblă în loc de vid. Spălați-vă mașina în loc să o luați în mașina de spălat.
 • Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici fără a face exerciții Pasul 6
  2
  Lucrează în casă în ritmul cântecelor energice pe care le-ai iubit. Nu vei rezista dansului. Dansul lent arde aproximativ 3-4 calorii pe minut, iar dansul arde rapid aproximativ 8 calorii pe minut. Dacă dansați în timp ce faceți treburi, veți arde aproximativ 5 calorii pe minut. Deci, începeți să dansați astfel încât fesele și coapsele să fie mai mici în timp ce faceți treburile mai repede.
 • Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici fără exercitarea Pasul 7
  3
  Fii persoana care nu se străduiește să se potrivească. Puteți face acest lucru acumulând o serie de obiceiuri de-a lungul anilor care vă ajută să vă formați fără prea mult efort. O veți realiza în timp, luând alegeri bune în stilul tău de viață. Alegeți activități care vă mențin în mișcare, cum ar fi drumeții sau ciclism pentru weekend. Nu stați pe canapea uitându-vă la televizor. În general, ședința prea lungă nu este bună. Cu alte cuvinte, ori de câte ori puteți, ridicați-vă și mutați-vă.


 • Imaginea intitulată Obțineți cap la cap și coapse mai mici, fără a face exerciții Pasul 8
  4
  Schimbați scaunul de birou pentru o minge de stabilitate. Fără îndoială, ședința pe o minge este mult mai bună pentru sănătate. Bilele forțează persoana să-și pună o bună poziție și, spre deosebire de un scaun de birou, nu se poate lovi cu piciorul. În plus, așezarea pe o minge activează mușchii centrali ai spatelui, șoldului și abdomenului. Atunci când o parte a corpului devine în formă, înseamnă că alte părți ale corpului, cum ar fi fese și coapse, de asemenea, beneficiază.
 • Imaginea intitulată Obțineți cap la cap și coapse mai mici fără a face exerciții Pasul 9
  5
  Puneți o vesta cu greutate pe trunchiul dvs. Dacă nu vă place exercițiile, aceasta va fi o investiție perfectă. Poți să o porți când cureți casa sau spălați mașina. O vestă adaugă 9 kg (20 de lire) de greutate. Puteți să vă plimbați chiar și cu vesta, timp de 30 de minute pe zi. Acesta vă va ajuta să construiți mușchi și să ardeți calorii, fără a vă exercita.
 • Partea 3
  Fii mai activă în afara casei

  Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici fără a face exerciții Pasul 10
  1
  Ridicați-vă în loc să stați jos. Metabolismul și enzimele care ard calorii sunt mai active atunci când stați, veți arde și câteva sute de calorii în plus. Deci, data viitoare când sunteți în sala de așteptare a medicului dentist sau, așteptând să ia autobuzul, vorbind la telefon sau de așteptare în linie pentru a reînnoi permisul de conducere, stau mai degrabă decât stai și să vizualizați coapsele și dvs. Fese subțiri în timp ce o faci.
 • Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici fără exercitarea Pasul 11
  2
  Du-te pe scări în loc să luați liftul sau scările rulante ori de câte ori puteți. Mergând pe scări este o activitate ușor accesibilă, care arde și afirmă glutele. Pentru fiecare 20 de minute de urcare pe scări, în funcție de greutatea dvs., veți arde între 130 și 170 de calorii. Cele mai multe calorii pe care le ardeti, cu atat mai putina grasime va pastrati, mai ales in zonele cu grasime, cum ar fi fesele si coapsele.
 • Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici, fără să faceți exercițiul Pasul 12
  3
  Conduceți o bicicletă în loc să vă conduceți mașina ori de câte ori puteți. Pe măsură ce vă veți folosi corpul inferior pentru a pedala, acesta va fi foarte benefic atât pentru picioare, cât și pentru glutes. Bicicleta nu este atât de grea pentru corp, deoarece are un impact redus. Aproape toți cei care călătoresc în mod regulat cu bicicletele susțin că fesele lor sunt mult mai tonificate decât înainte de a începe să se ocupe de ea. Acest lucru este explicat deoarece mușchii gluteali sunt utilizați atunci când se pedalează.
 • Imaginea intitulată Ajungeți la cap și la coapse mai mici fără să faceți exercițiul 13
  4
  Stați departe. Mulți care nu găsesc un loc unde să parcheze, se înfurie. Așa că data viitoare profitați de ea și parcați câteva blocuri și mergeți cu un zâmbet până la locul unde trebuie să mergeți. În plus față de mutarea feselor, coapselor și a restului corpului, veți fi, de asemenea, ardere de calorii. Ele sunt, de asemenea, mai multe avantaje dacă mănânci doar pentru că vei stoca mai puțin grăsime.
 • Imaginea intitulată Obțineți cap la cap și coapse mai mici fără a face exerciții Pasul 14
  5
  Utilizați un pedometru. Studiile arată că doar prin aplicarea unui pedometru o urcă cu 27% mai mult decât de obicei. În general, faceți cel puțin 1,5 km (1 mile) în plus pe zi. Chiar dacă nu vă place exercițiile, veți alege să mergeți mai natural. Plimbarea la 1,5 km (1 mile) pe zi durează 15-20 de minute, ceea ce acumulează un total de 3,5 kg (8 lire) arși pe an.
 • avertismente

  • Urcarea pe scări nu este pentru toată lumea. Dacă aveți artrită la nivelul șoldului, gleznelor sau genunchiului sau dacă aveți dureri în oricare dintre aceste zone, este mai bine să optați pentru activități de impact mai puțin, cum ar fi mersul pe jos.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a mări fesele într-o săptămânăCum de a mări fesele într-o săptămână
  Cum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fiziceCum să echilibreze regimul alimentar și exercițiile fizice
  Cum să transformați exercițiul într-o rutină zilnicăCum să transformați exercițiul într-o rutină zilnică
  Cum să scapi de așa-numitele valize sau de spate pătrateCum să scapi de așa-numitele valize sau de spate pătrate
  Cum sa faci exercitii de dieta volumetricaCum sa faci exercitii de dieta volumetrica
  Cum să pierdem în greutate într-o săptămânăCum să pierdem în greutate într-o săptămână
  Cum sa slabesti fara dietaCum sa slabesti fara dieta
  Cum să pierdem în greutate cu exercițiiCum să pierdem în greutate cu exerciții
  Cum sa slabesti in 3 luniCum sa slabesti in 3 luni
  Cum sa mananci sanatos si sa faci exercitiiCum sa mananci sanatos si sa faci exercitii
  » » Cum să obțineți fesele și coapsele mai mici fără a vă exercita

  © 2011—2020 ertare.com