Cum să împachetezi o călătorie lungă

Când vă împachetați pentru o călătorie lungă, cheia este să găsiți și să împachetați articole de îmbrăcăminte și articole multifuncționale.

conținut

pași

Imaginea intitulată Pachet pentru o excursie lungă Pasul 1
1
Dacă nu o aveți încă, cumpere o valiza / rucsac ușor de transportat - în funcție de tipul de călătorie, aveți de gând să faci, alege o valiza sau rucsac.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o excursie lungă Pasul 2
  2
  Găsiți informații despre destinație, inclusiv starea vremii, standardele locale de rochie, și ce elemente pe care le puteți cumpăra la un cost rezonabil la destinație.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o călătorie lungă Pasul 3
  3


  Alegeți hainele în culori de bază și o schemă de culori unificată. De exemplu, alegeți pantaloni negri sau kaki cu un pulover sau o jachetă potrivită. Acest lucru vă va permite să faceți puțin haine. Alege cămăși care combină cu pantaloni - pentru că sunt mai ușoare decât tricouri pantaloni, puteți transporta mai mult fără a adăuga greutate în plus. În general, 3 pantaloni (pantaloni rochie și blugi) ar fi suficient, cu 3 camasi cu maneca lunga 1-2 pulovere, un sacou, și o pereche de tricouri.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o călătorie lungă Pasul 4
  4
  În general, hainele care se rostogolesc ocupă mai puțin spațiu decât cele pliate. De asemenea, puteți folosi pungi Ziplock, puneți haine acolo și apăsați pentru a elimina excesul de aer. Acest lucru vă va ajuta să comprimați articolele într-un spațiu mai mic.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o călătorie lungă
  5
  În cazul în care obiectele personale sunt disponibile la un preț rezonabil, la destinație, ia în considerare cumpărarea acolo, și durează doar câteva astfel încât acestea să dureze câteva zile.
 • consiliu

  • Aflați cum se îmbracă localnicii pentru a evita să arate ca turiști. În general, pantalonii scurți nu sunt folosiți pe scară largă - luați în considerare pantalonii lungi (și / sau fuste pentru femei). Acest lucru vă va oferi și o protecție suplimentară față de soare.
  • Dacă călătoriți într-un grup, împărțiți elementele esențiale între valize - așa că, în cazul în care o valiza este pierdut, fiecare persoană va avea haine chiar. De asemenea, asigurați-vă că aveți o schimbare de haine în sacul de purtare, precum și orice alte medicamente esențiale și orice altceva.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un dulap clasicCum de a crea un dulap clasic
  Cum să pui haineleCum să pui hainele
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  Cum să purtați pulovere mariCum să purtați pulovere mari
  Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)Cum să purtați pantaloni harem (pantaloni harem)
  Cum să îți folosești hainele când mergi într-o călătorieCum să îți folosești hainele când mergi într-o călătorie
  Cum să pui pantaloni, costume și cămăși pentru a se potrivi într-o valizăCum să pui pantaloni, costume și cămăși pentru a se potrivi într-o valiză
  Cum să vă pliați cămășile când călătorițiCum să vă pliați cămășile când călătoriți
  Cum să împachetezi o croazieră de carnaval în CaraibeCum să împachetezi o croazieră de carnaval în Caraibe
  » » Cum să împachetezi o călătorie lungă

  © 2011—2020 ertare.com