Cum să împachetezi o călătorie

Modul în care vă împachetați joacă un rol important în rezultatul călătoriei dvs. (Dacă ați ajuns vreodată la destinație numai pentru a găsi servieta presărat cu rămășițele exploziei de pasta de dinti, știi acest lucru este adevărat.) Acest ghid conține sfaturi pentru a vă ajuta să Pack, indiferent dacă călătoriți cu avionul sau tren.

pași

Metoda 1
Împachetați valiza

Imagine intitulată Pachet pentru o excursie Pasul 1
1
Faceți o listă cu toate lucrurile pe care doriți să le luați. Acestea includ haine, încălțăminte, articole de toaletă, documente și dacă aveți nevoie de hărți, ghiduri, ceva de citit și informații despre hotel sau închirierea de mașini.
 • Printre elementele pe care le uităm de obicei Ele sunt perie si pasta de dinti, șosete, ochelari de soare, de protecție solară, pălărie, pijamale, aparat de ras și deodorant.
 • Nu acceptați niciodată că totul va veni la voi. Probabil nu aveți nevoie de cinci perechi de pantofi pentru trei nopți și patru straturi. Țineți cont de timpul pe care îl veți face și de tipul activităților pe care le veți face. Poți să te uiți pe pagini precum tutiempo.net pentru a vedea timpul pe care îl vei face în locul în care te duci.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o excursie Pasul 7
  7
  Puneți pulovere, jachete și lenjerie în pungi pentru a stoca haine de vid pe care le puteți reutiliza. Aceste pungi reduc utilizarea spațiului cu 75% în valiză și, de asemenea, blochează mirosurile, astfel încât acestea să servească și pentru a stoca haine murdare. Adevărul este că aceste pungi sunt foarte practice și le puteți găsi în orice supermarket. Ele sunt foarte simplu de utilizat: Pur și simplu, a pus haina interior, se închide punga și așezați duza aspiratorului, care este inclus în gaură. Apoi sugeți aerul cu piesa bucală și ați terminat! Este atât de ușor.
 • Image cu titlul Pachet pentru o excursie Pasul 8
  8
  Înfășurați articolele cele mai fragile și delicate (cum ar fi bijuteriile sau articolele de sticlă) în șosete sau plasați-le în interiorul încălțămintei. În acest fel vă asigurați că sunt bine protejate.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o excursie Pasul 10
  10
  Luați ceva pentru a gusta dacă vă este foame. Pentru călătorii scurte, sau dacă te duci undeva unde puteți cumpăra alimente, aduce gustări ușoare ceva și, pentru călătorii mai lungi (autobuz, avion, tren sau auto) ia alimente mai sănătoase. Dacă aveți alergii sau boală care necesită să consume un singur tip de alimente (de exemplu, gluten sau fără fructe cu coajă) și nu au de ales, opta pentru ceva care satiates mai mult. În orice caz, avioanele de obicei dispun de mese care se adaptează la aceste nevoi.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o excursie Pasul 17
  5
  Puneți cele mai importante articole în cel mai mic sac care vă purtați. Cele mai multe companii vă permit să vă purtați bagajele de mână și o pungă mică, astfel încât oamenii să poarte portofelele sau scutecele pentru copii. Deoarece sacul de purtare trebuie să meargă în compartimentul de aerisire al avionului, încercați să nu puneți în el lucruri de care aveți nevoie în timpul călătoriei (cum ar fi un pulover, o carte sau ceva de mâncare), deoarece altfel va trebui să ridică-te și începe să săpare în mijlocul zborului.


 • Metoda 3
  Pachet pentru o călătorie cu trenul

  Imaginea intitulată Pachetul pentru o excursie Pasul 18
  1
  Distribuiți greutatea dintre valizele pe care le transportați. Cele mai multe trenuri vă permit să purtați o mulțime de bagaje, astfel încât acestea pot fi o bună alternativă la avioane în unele cazuri. Ca și în avioane, valize sunt de obicei plasate în compartimentele de deasupra scaunelor, dar dacă aveți valize mari în loc de mici, este posibil să vă grăbiți să le ridicați și să le coborâți. Deci, înainte de a călători, asigurați-vă că nu aduce nici un bagaj, care cântărește ca un sac de cărămizi, dacă nu vreau să te văd prins în mijlocul sălii, asudat, având de a cere pe cineva să vă ajute cu bagajele.
 • Pack-pentru-a-Trip-Step-19.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Pachet pentru o excursie Pas 19.jpeg
  2
  Transportați obiecte de valoare deasupra. Faptul că ai pus valiza în compartimentul de deasupra scaunului nu înseamnă că te duci într-un avion. În tren, nu există hostess pentru a viziona și călătorii merg în sus și în jos în mod constant. De aceea, ar trebui să purtați întotdeauna obiecte de valoare, mai ales dacă intenționați să vă întindeți picioarele, să vă faceți un somn sau să cumpărați ceva de mâncare.
 • Pack-pentru-a-Trip-Step-20.jpeg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Pachet pentru o excursie Pas 20.jpeg
  3
  Aflați dacă vinde mâncare în tren dacă intenționați să nu luați nimic de mâncare. Cele mai multe trenuri vând ceva de mâncare (sau puteți merge să cumpărați ceva când faceți o oprire lungă), dar dacă călătoriți într-o țară în care nu sunteți foarte familiarizat cu obiceiurile sau protocolul la trenuri, este recomandabil să aduceți ceva pentru a evita o călătorie de noapte de 18 ore cu nimic de mâncat sau de băut.
 • sfaturi

  • Nu așteptați până în ultima clipă pentru a vă împacheta valiza, altfel veți obține mai multă stres și, cel mai probabil, uitați cele mai importante lucruri.
  • Dacă plecați în străinătate, nu uitați să faceți o fotocopie a pașaportului și să îl păstrați într-un loc diferit de cel original. Deci, dacă vă pierdeți pașaportul, o fotocopie va accelera întregul proces pentru a obține unul nou.
  • Fii ordonat. Când îndoiți hainele pentru a le pune în valiză, împăturiți-le cu atenție, în loc să le aruncați în valiză. Dacă dați totul corect, veți folosi spațiul mult mai bine. Utilizați toate găurile din valiză, punând, de exemplu, perechi de șosete libere în locașurile goale.
  • Când te duci pentru a face valiza, se deschide și pune-l pe pat și să încercați pe toate hainele pe care le pregătite pentru a vă asigura că totul arata bine pe tine.
  • În cazul în care destinația călătoriei dvs. este un loc cald, asigurați-vă că călătoriți lumina de bagaje, deoarece încărcarea prea mult nu este necesar.
  • Păstrați întotdeauna între 10 și 20% din spațiul liber în valiză pentru suveniruri, cadouri sau obiecte pe care urmează să le cumpărați în timp ce călătoriți.
  • Încercați să faceți hainele cât mai compacte, de exemplu: rotiți cămășile strânse, puneți lenjeria de corp într-o pungă cu auto-închidere și îndepărtați aerul prin zdrobirea cu mâinile sau rularea pungii.
  • Dacă trebuie să luați un anumit medicament, nu uitați să aduceți prescripția. Unele țări sunt stricte atunci când vine vorba de vânzarea de medicamente.
  • Utilizați saci de închidere cu capacitate de 4 litri pentru a pune hainele, apoi scoateți aerul din sac și închideți-l. Acest lucru va economisi spațiu și puteți avea hainele organizate pe secțiuni din valiză.

  avertismente

  • Fiți atenți la pericolul ca ei să ajungă în bagajele voastre. Verificați-vă bagajele înainte de a trece prin imigrație pentru a vă asigura integritatea.
  • Rețineți că măsurile de securitate aeroportuare nu permit multe articole în bagajele de mână, cum ar fi greble, foarfece și meciuri.
  • Asigurați-vă că ați ambalat medicamentele și alte articole importante în geanta de transport, nu în bagajele pe care le verificați. Deci, dacă vă pierdeți bagajele, veți avea în continuare cu mine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-ți iei papusa cu tine pe o călătorieCum să-ți iei papusa cu tine pe o călătorie
  Cum sa albiti pantofii cu pasta de dintiCum sa albiti pantofii cu pasta de dinti
  Cum sa impachetezi o tabara (pentru fete)Cum sa impachetezi o tabara (pentru fete)
  Cum să decideți ce să împachetați pentru a merge în vacanțăCum să decideți ce să împachetați pentru a merge în vacanță
  Cum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionulCum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionul
  Cum să împachetezi într-o tabărăCum să împachetezi într-o tabără
  Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.
  Cum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casăCum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casă
  Cum să împachetezi pentru o climă ploioasăCum să împachetezi pentru o climă ploioasă
  Cum să împachetezi o croazieră de carnaval în CaraibeCum să împachetezi o croazieră de carnaval în Caraibe
  » » Cum să împachetezi o călătorie

  © 2011—2020 ertare.com