Cum să împachetezi o croazieră

Deși o împachețiți pentru călătoria dvs. depinde mult de zona din jurul planetei pe care o vizitați, în general, trebuie să vă asigurați că respectați regulile de îmbrăcăminte sau să știți cum este mediul la bordul navei. Acest lucru vă va ajuta să faceți călătoria dvs. cât mai plăcută. Nu veți dori să intrați în restaurantul navei în mod oficial îmbrăcat când toată lumea este în haine de baie.

pași

Imagine cu titlul Pachet pentru o croazieră Pasul 1
1
Începeți prin a face o listă de verificare a elementelor pe care doriți să le împachetați. Trebuie să fiți cât mai concret posibil, puteți chiar să vă luați hainele și să le vedeți în avans pentru a reduce lista la hainele pe care doriți să le purtați. Separați totul în două grămezi: una în care doriți să mergeți și alta în cazul în care aveți tot ce aveți nevoie pentru a purta. Plasați toate lucrurile în aceste două grămezi.
 • Imaginea intitulată Pachet pentru o croazieră Pasul 2
  2
  Obțineți valize potrivite. Una dintre cele mai importante considerente atunci când ambalajul pentru o croazieră nu este ceea ce se întâmplă în valiza dvs., ci forma și mărimea pe care o poate avea valiza. Trebuie să fie o valiză pe care o puteți stoca odată ce ați atârnat toate pungile și ați stocat toate ciorapii în sertare. Dacă trebuie să muți o valiză de dimensiunea Alaska de fiecare dată când vrei să mergi la baie poate fi o cauză de disconfort.
 • Image cu titlul Pachet pentru o croazieră Pasul 3
  3
  Apoi, când ați determinat valiza pe care o veți lua, trebuie să aplicați regulile pe care le aplicați în mod normal pentru orice tip de călătorie. Ia mai multe elemente luminoase, multe elemente pe care le poți pune pe straturi pentru a compensa schimbările de temperatură și mediu (un sac de lumină va servi noaptea, de exemplu) și toate țesăturile anti-rid care le poți.
 • Imagine cu titlul Pachet pentru o croazieră Pasul 4


  4
  În cazul în care barca dvs. este probabil să treacă unele valuri (trecerea oceanelor poate fi un coșmar), rețineți că tacos dvs. cel mai mare nu vor fi pantofi cele mai potrivite astfel asigurați-vă că aveți întotdeauna ceva sensibil de ceea ce mama ta ar fi mândri . Dacă intenționați să planificați excursii care implică o mulțime de mers pe jos, atunci încălțăminte cu tălpi plate este cea mai ușoară și mai sigură opțiune.
 • Image cu titlul Pachet pentru o croazieră Pasul 5
  5
  După aceea, în ziua în care îmbogățiți cu seriozitate, luați toate lucrurile de care aveți nevoie. Puneți-i în valiză și apoi decideți dacă aveți spațiu liber. Dacă aveți, consultați elementele opționale și începeți să le împachetați, cu toate acestea, nu ar trebui să vă umpleți complet valiza. Cel mai probabil este că nu aveți nevoie de tot și greutatea valizei dvs. poate fi o povară.
 • Image cu titlul Pachet pentru o croazieră Pasul 6
  6
  În cele din urmă, nu uitați să lăsați puțin spațiu pentru toate suvenirurile, piesele de artă și alte achiziții pe care majoritatea turiștilor ca dvs. cumpărați în mod normal când vizitați porturile celor mai exotice locuri din jurul planetei.
 • sfaturi

  • Înainte de ambalare:
  • Verificați cât de multe nopți formale sunt în croazieră.
  • Verificați ce facilități de spălătorie sunt la bord (cu atât mai mult este croaziera, acest lucru este mai important).
  • Extindeți totul pentru a putea vedea.
  • Utilizați o listă de verificare pentru a vă asigura că nu lipsește nimic.
  • Începeți devreme, astfel încât să aveți timp să mergeți la cumpărături pentru lucrurile pe care nu le aveți.
  • Utilizați pungi de plastic pentru a crea și menține grupuri de articole și pentru a avea ceva pentru a vă proteja lucrurile de deteriorări și picături.
  • Nu "peste ambalaj", deoarece trebuie să aveți toate acestea.

  avertismente

  • Chiar dacă croazierele cele mai decente au centre medicale de bună calitate la bord, nu uitați să vă luați pastilele preferate împotriva amețelii, dacă nu aveți un card de credit care să dețină totul pentru a vă acoperi cheltuielile medicale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să omori timpul pe o navăCum să omori timpul pe o navă
  Cum să îmbraci o zi pe plajăCum să îmbraci o zi pe plajă
  Cum se face o listă cu lucrurile pe care trebuie să le ieiCum se face o listă cu lucrurile pe care trebuie să le iei
  Cum să îți folosești hainele când mergi într-o călătorieCum să îți folosești hainele când mergi într-o călătorie
  Cum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionulCum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionul
  Cum să împachetezi într-o tabărăCum să împachetezi într-o tabără
  Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.
  Cum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casăCum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casă
  Cum să împachetezi pentru o climă ploioasăCum să împachetezi pentru o climă ploioasă
  Cum să împachetezi o croazieră de carnaval în CaraibeCum să împachetezi o croazieră de carnaval în Caraibe
  » » Cum să împachetezi o croazieră

  © 2011—2020 ertare.com