Cum să împachetezi într-o tabără

Vrei să dormi într-o tabără, dar nu știu ce să împachetezi sau cum să o fac? Acest ghid vă va ajuta să răspundeți la toate întrebările.

pași

Imagine cu titlul Pack for Sleepaway Camp Pasul 1
1
Faceți o listă cu toate lucrurile pe care trebuie să le împachetați sau tipăriți o listă a site-ului taberei. Asigurați-vă că verificați ceea ce aveți deja și ce trebuie să cumpărați. Deși există variații între tabără și tabără, unele dintre lucrurile pe care ar trebui să le luați sunt:
 • Destul de lenjerie. Dacă nu veți avea acces la spălătorie în lagăr, trebuie să aduceți cel puțin un set de lenjerie de corp pentru fiecare zi. În caz contrar, aduceți cel puțin un joc pentru fiecare zi în care nu veți spăla hainele.
Imagine cu titlul Pachet pentru campul Sleepaway Step 1Bullet1
 • Articole de toaletă. Exercită o perie, pastă de dinți, perie de păr, șampon, balsam, gel de baie, deodorant, protecție solară și alte elemente care ar putea avea nevoie.
  Imaginea intitulată Pachet pentru campul Sleepaway Step 1Bullet2
 • Costum de baie și prosop. În cazul în care tabăra veți oferi posibilitatea de a înota, asigurați-vă că pentru a aduce un costum de baie și un prosop!
  Imaginea intitulată Pachet pentru campul Sleepaway Step 1Bullet3
 • Un sacou Chiar și în timpul verii, multe locuri devin reci noaptea. Purtați una sau două jachete pentru a evita senzația de frig.
  Imagine cu titlul Pachet pentru campul Sleepaway Step 1Bullet4
 • Dulap adecvat. Acest lucru va depinde complet de tipul de tabără pe care o veți participa. Dacă faceți o călătorie în pădure, puteți lăsa, probabil, rochiile elegante acasă. Cu toate acestea, dacă te duci la o tabără de pregătire colegiu, poate doriți să poarte îmbrăcăminte de afaceri casual.
  Imagine cu titlul Pachet pentru campul Sleepaway Step 1Bullet5
 • Extras. Luați în considerare ambalarea unei lanterne, a cărților, a unui iPod, a unui jurnal, a unui animal umplute sau a oricărui alt lucru pe care doriți să-l utilizați ca divertisment sau confort în timpul taberei.
  Image cu titlul Pack for Sleepaway Camp Step 1Bullet6
 • 2
  Dacă veți participa la o tabără de pregătire pentru colegiu sau la un program de talent, este posibil să aveți nevoie de alte elemente.
 • E. Foarte recomandat este un laptop cu încărcător și carcasă pentru cercetare și procesare de text. O camera, un stick USB si un calculator stiintific sunt absolut necesare. Este recomandată și o mică imprimantă cu cartușe.
  Imaginea intitulată Pachet pentru campul Sleepaway Step 2Bullet1
 • Materiale de studiu. Luați destule notebook-uri, creioane și pixuri, foi libere, hârtie tipărită, note lipicioase, plicuri, marcaje permanente, riglă, manuale necesare și orice altceva considerați necesar.
  Imagine cu titlul Pachet pentru campul Sleepaway Step 2Bullet2
 • Extras. CD-uri goale, foarfece, cauciuc, transportor și alte elemente comune care pot fi utile în timpul sesiunii.
  Imagine cu titlul Pachet pentru campul Sleepaway Step 2Bullet3
 • Imagine cu titlul Pack for Sleepaway Camp Pasul 3
  3
  Strângeți toate hainele, articolele de toaletă și consumabilele într-un singur loc, pentru a le putea împacheta. Asigurați-vă că aveți tot ce aveți nevoie.


 • Imagine cu titlul Pack for Sleepaway Camp Step 4
  4
  Decideți cum doriți să împachetați toate lucrurile. Toate seturile de haine împreună, toate cămășile împreună, sau doar le îndoiți și le puneți în valiza / portbagajul / sacul pentru bagaje. Majoritatea oamenilor consideră că este mai ușor să puneți hainele pe care le veți folosi în fiecare zi (inclusiv lenjerie de corp și șosete / șosete) în pungi de congelare. Acest lucru vă ajută să vă păstrați valiza ordonată, astfel încât să nu fie nevoie să rumați în jurul valorii de toată valiza caută haine.
 • Image cu titlul Pack for Sleepaway Camp Pasul 5
  5
  Fii inteligent cand vine vorba de ambalare. Luați valiza și puneți mai întâi lucrurile pe care le veți folosi ultima dată, sau chiar că nu veți avea nevoie frecvent. Apoi puneți toate hainele. După locul respectiv, lucrurile pe care le veți folosi suficient sau pe care le veți folosi mai întâi, cum ar fi lanterna, blocatorul și articolele de toaletă. Dacă intenționați să împachetați foi și pături, le împachetați ultima dată, deoarece primul lucru pe care îl veți face când ajungeți va fi patul tău. Este mai ușor să îl împachetați separat.
 • Imagine cu titlul Pachet pentru campul Sleepaway Step 6
  6
  Verificați din nou lista. Verificați-l când ați terminat de ambalat și în noaptea înainte de a pleca. Acest pas este foarte important, nu veți dori să ajungeți și să vă dați seama că nici măcar nu aveți o pereche de șosete!
 • Imagine cu titlul Pack for Sleepaway Camp Pasul 7
  7
  Plasați lista în valiza / sacul / bagajele. Luați-o pentru a vă asigura că purtați totul când împachetați pentru a vă întoarce acasă.
 • Imagine cu titlul Pachet pentru campul Sleepaway Step 8
  8
  Închideți bagajele / sacul / valiza, puneți-l în portbagajul mașinii și du-te distracție!
 • sfaturi

  • (Fete) Dacă vă așteptați să aveți perioada în timpul timpului de vară, aduceți mai multe prosoape și tampoane decât credeți că veți folosi, deoarece este posibil să le pierdeți sau să le împrumutați cuiva.
  • Împachetați o pereche de pulovere ușoare deoarece, uneori, vremea devine mult mai răcoroasă noaptea și dimineața, chiar și în sud.
  • Gândește-te la ce vei purta cu o noapte înainte. Aceasta vă va economisi mult timp dimineața și veți avea mai multe șanse să faceți o alegere bună în dulapul dvs. decât atunci când vă ridicați.
  • Mergând la o tabără este despre distracție, nu trebuie să vă faceți griji că arătați ca cineva care tocmai a ieșit din paginile unei reviste de modă.
  • (Pentru studenții de talent sau de program de pregătire universitară) Îmbrăcăminte executivă sau mai inteligentă este o necesitate pentru prezentări și interviuri. Vă recomandăm să luați articolele cosmetice pentru a vă lustrui prezentarea dvs. personală pentru interviuri și prezentări. Multe dintre aceste programe efectuează, de asemenea, dansuri și petreceri, așa că țineți minte la momentul ambalării.

  avertismente

  • Evitați ambalarea și achizițiile din ultima clipă, deoarece este mult mai probabil să uitați ceva și nu puteți obține din cauza timpului limitat disponibil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mă împachetezi pentru o tabără de băiețiCum să mă împachetezi pentru o tabără de băieți
  Cum sa alegi cea mai buna tabara de varaCum sa alegi cea mai buna tabara de vara
  Cum să îmbraci o zi pe plajăCum să îmbraci o zi pe plajă
  Cum să faci popcorn atunci când mergi la campingCum să faci popcorn atunci când mergi la camping
  Cum să faci o tabără într-o zonă pentru camping.Cum să faci o tabără într-o zonă pentru camping.
  Cum să mă împachetezi pentru tabăra de bandăCum să mă împachetezi pentru tabăra de bandă
  Cum sa impachetezi o tabara (pentru fete)Cum sa impachetezi o tabara (pentru fete)
  Cum să faci un tabără de vară acasăCum să faci un tabără de vară acasă
  Cum să cureți un magazin de tabără murdarCum să cureți un magazin de tabără murdar
  Cum să scoți un foc de tabărăCum să scoți un foc de tabără
  » » Cum să împachetezi într-o tabără

  © 2011—2020 ertare.com