Modificarea fundalului unei imagini în MS Paint (ecran verde)

Puteți schimba fundalul oricărei imagini, dar programe precum Adobe Photoshop sau alte programe de editare a fotografiilor pot fi foarte scumpe. Este foarte probabil ca tot ce vă doriți să ștergeți fundalul unei imagini și să o înlocuiți cu altă culoare sau model. Orice doriți să faceți cu imaginea de fundal, puteți utiliza tehnica "ecranul verde" pentru a schimba fundalul.

pași

Imaginea intitulată Modificați o imagine de fundal în MS Paint (Ecran verde) Pasul 1
1
Deschideți imaginea din Microsoft (MS) Paint. Acesta ar trebui să fie fișierul la care doriți să modificați fundalul. Formatele compatibile cu Paint sunt Bitmap (BMP), Digital Decompression (JPEG) și Format Interchangeable Graphics (GIF). Pentru a schimba imaginea, procedați în felul următor:
 • Faceți clic pe "Fișier" în colțul din stânga sus al ecranului. Butonul "Fișier" se află în partea stângă a filei "Start"
 • Dați clic pe "Deschideți ..." din meniul pop-up.
 • Căutați în fișierul de pe computer fie verificând folderele din bara laterală din stânga, fie tastând numele fișierului în bara de căutare.
 • Faceți dublu clic pe fișier pentru al deschide.
 • Imaginea intitulată Modificați o imagine de fundal în MS Paint (Ecran verde) Pasul 2
  2
  Apropiați imaginea, dacă este necesar. Dacă imaginea este mult mai mare decât ecranul, mutați-o în colțul din stânga jos. Extindeți imaginea la 800% făcând clic pe pictograma lupă (în bara de instrumente) și apoi selectând "8x".
 • Acest lucru va fi util în special dacă imaginea selectată are un model specific sau neregulat.
 • Imaginea intitulată Modificarea unui fundal imagine în MS Paint (Ecran verde) Pasul 3
  3
  Faceți clic pe bara de pornire din partea de sus a programului.
 • Imaginea intitulată Modificarea unui fundal imagine în MS Paint (ecranul verde) Pasul 4
  4
  Faceți clic pe butonul "Selectați". Este un pătrat punctat situat în secțiunea "Imagine" a barei de activități.
 • Imaginea intitulată Modificarea unui fundal imagine în MS Paint (ecranul verde) Pasul 5
  5
  Faceți clic pe "Selecție de eliberare". Acest lucru vă va permite să faceți o distincție clară între imaginea pe care doriți să o aveți în prim-plan și cea pe care o doriți în fundal.
 • Imaginea intitulată Modificarea unui fundal imagine în MS Paint (Ecran verde) Pasul 3
  6
  Configurați setările de la pastă la transparent. Dacă nu faceți acest lucru, fundalul imaginii originale va fi inserat pe noul fundal.
 • Setările pentru pastă apar chiar sub bara principală din stânga imaginii, unde sunt localizate instrumentele de selecție.
 • Imaginea intitulată Modificarea unui fundal imagine în MS Paint (ecranul verde) Pasul 5


  7
  Descrie obiectul. Selectați instrumentul de linie. Faceți clic pe imagine și trageți cursorul pentru a schița conturul obiectului în prim-plan. Dacă fundalul obiectului este o culoare deschisă, utilizați instrumentul creion pentru a retușa pixelii pe care ați omis. Când terminați, ar trebui să aveți o linie verde de culoare verde în jurul obiectului.
 • Nu eliberați mouse-ul până când selecția nu este completă sau va fi inexactă.
 • Nu vă îngrijorați prea mult despre acuratețe, deoarece puteți utiliza radiera pentru a elimina triunghiurile și punctele redundante.
 • Imaginea intitulată Modificați o imagine de fundal în MS Paint (Ecran verde) Pasul 7
  8
  Ștergeți punctele. Faceți clic pe instrumentul de ștergere și selectați caseta cea mai mică care apare în meniu. Ștergeți toate punctele din jurul obiectului pe care l-ați pierdut. Rezultatul va fi obiectul pe un ecran verde.
 • Imaginea intitulată Modificați o imagine de fundal în MS Paint (Ecran verde) Pasul 9
  9
  Faceți clic pe "Cut". Acest buton este situat în bara "Start" și este marcat cu o pereche de foarfece. Când faceți clic pe el, veți vedea că imaginea pe care ați selectat-o ​​dispare din selecția dreptunghiulară pe care ați făcut-o. Nu vă faceți griji, pentru că asta înseamnă doar că imaginea a fost copiată în clipboard și este gata să fie transferată în alt loc.
 • Imaginea intitulată Modificați o imagine de fundal în MS Paint (Ecran verde) Pasul 10
  10
  Deschideți imaginea de fundal. Faceți clic pe butonul "Fișier" și apoi pe "Deschideți". Apoi faceți dublu clic pe imaginea pe care doriți să o utilizați ca fundal.
 • Imaginea intitulată Modificați o imagine de fundal în MS Paint (Ecran verde) Pasul 11
  11
  Inserați lucrarea în cea de-a doua fereastră Paint. Apăsați tastele Ctrl + V să o lovești repede. Glisați-l în poziția dorită și faceți clic oriunde în caseta de instrumente. Salvați-vă munca și gata! Ai terminat
 • sfaturi

  • Dacă aveți o muchie rotunjită, puteți utiliza instrumentul cu linie curbă. Faceți clic pe opțiunea de linie curbă din bara de instrumente și trageți o linie curbă începând de la începutul curbei până la capăt. Apoi trageți linia cu mouse-ul pentru a se potrivi cu curba.
  • Cu această metodă, crearea unui ecran verde nu este la fel de simplă ca în Adobe Photoshop. Dar rezultatul este considerabil bun dacă îl faceți cu atenție.
  • Este mult mai ușor să editați imagini cu mult mai multe detalii dacă abordați imaginea cât mai mult posibil. Puteți face acest lucru dând clic pe "vedere" > "Măriți imaginea" > "personalizate"sau folosind pictogramele pentru a mări imaginea din partea superioară a ecranului dacă utilizați o versiune actualizată a aplicației Paint.
  • Cu cât este mai mare imaginea, cu atât va dura mai mult să o înconjurați. Dacă doriți să îl micșorați, apăsați tastele "Ctrl"+"A" și trageți butonul din dreapta jos în sus, încercați să păstrați aceeași proporție astfel încât să nu piardă forma.
  • Este foarte probabil să faceți o greșeală sau să faceți din nou o linie. Ține-ți degetele pe chei "Ctrl"+"Z", deoarece această combinație vă permite să anulați ultima acțiune.
  • Pentru ca această metodă să funcționeze, setările de "lipite" Trebuie să fie transparente. Dacă nu sunt, fundalul imaginii originale va fi inserat pe fundalul nou. Setările pentru pastă apar chiar sub bara principală din stânga imaginii, unde sunt localizate instrumentele de selecție.

  avertismente

  • Nu rănește să spui, dacă computerul se blochează sau închideți Paint accidental, toate modificările pe care nu le-ați salvat vor fi pierdute. Pentru a evita pierderea locului de muncă, asigurați-vă că ați apăsat tastele "Ctrl"+"S" în mod frecvent.
  • Nu faceți multe greșeli în același timp! Instrumentul "anula" Paint funcționează numai cu ultimele 3 acțiuni din Windows XP, cu ultimele 10 în Vista și cu ultimele 50 în Windows 7 și 8. Dacă faceți o greșeală, corectați-o imediat.
  • Evitați să utilizați o roată de șoarece atunci când utilizați radiera. O eroare poate apărea în Paint care cauzează apariția unui punct verde mare în imagine și nu poate fi șters cu instrumentul "anula" ("Ctrl"+"Z").

  Lucruri de care ai nevoie

  • MS Paint
  • o imagine
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea culorii de fundal în PhotoshopModificarea culorii de fundal în Photoshop
  Modificarea fundalului GoogleModificarea fundalului Google
  Modificarea fundalului diapozitivelor PowerPointModificarea fundalului diapozitivelor PowerPoint
  Cum se schimbă imaginea de fundal în Windows 10Cum se schimbă imaginea de fundal în Windows 10
  Modificarea fundalului într-o fotografie veche utilizând PhotoshopModificarea fundalului într-o fotografie veche utilizând Photoshop
  Cum se schimbă monitorul Windows XPCum se schimbă monitorul Windows XP
  Cum să vă schimbați fundalul pe TwitterCum să vă schimbați fundalul pe Twitter
  Cum se convertește Word în JPEGCum se convertește Word în JPEG
  Cum se creează o pictogramă pentru WindowsCum se creează o pictogramă pentru Windows
  Cum de a desena o floare în Paint MicrosoftCum de a desena o floare în Paint Microsoft
  » » Modificarea fundalului unei imagini în MS Paint (ecran verde)

  © 2011—2020 ertare.com