Cum se joacă Minecraft în modul multiplayer pe Xbox 360

Minecraft este un joc distractiv pentru un singur jucător, dar devine mult mai bine atunci când îl joci cu prietenii. Ediția Xbox 360 are multe opțiuni pentru multiplayeri. Deși nu este la fel de robust ca și ediția de calculatoare, din cauza lipsei de dedicare a serverelor, este posibil să jucați online fără probleme cu prietenii dvs. Inclusiv, ediția pentru Xbox 360 are un mod de difuzare pe ecran pentru a se juca cu un prieten sau o rudă dacă sunt în aceeași cameră și doresc să vă însoțească la o aventură în Minecraft.

pași

Metoda 1
Jucați online

1
Obțineți un cont Xbox Live Gold. Veți avea nevoie de un membru al Xbox Live Gold pentru a putea juca online cu alte persoane. Conturile de aur au un cost lunar. Dacă nu aveți unul dintre aceste conturi, aveți totuși posibilitatea de a juca local cu alte persoane. Citiți secțiunea următoare pentru a afla mai multe despre aceasta.
 • 2
  Fii prieteni cu oamenii cu care vrei să joci. Este posibilă doar să jucați Minecraft pentru Xbox 360 online cu persoanele pe care le aveți pe lista de prieteni. Nu este posibil să se alăture la întâmplare serverelor. În schimb, aveți opțiunea de a crea o lume și de a vă invita prietenii să se alăture sau să se alăture lumii unuia dintre ei.
 • 3
  Alăturați-vă jocului unui prieten. Dacă un prieten al tău a creat o lume online, va apărea în lista de lumi când porniți Minecraft. Dacă jocul nu a fost completat, vă puteți alătura selectând lumea din listă. Jocurile de pe Xbox 360 suportă până la opt jucători din aceeași lume.
 • Imaginea intitulată
  4
  Creați o lume nouă pentru a vă gestiona propriul joc online. Dacă doriți să administrați, sau "hostear", o lume care să se joace cu prietenii, să o creadă și să-i lase să se alăture.
 • Faceți clic pe "joacă" din meniul principal și selectați opțiunea "Creați o lume nouă".
 • Aveți, de asemenea, posibilitatea de a încărca o lume pe care ați creat-o deja și selectați opțiunea "Joc online".
 • Imaginea intitulată
  5
  Bifați caseta "Joc online". Acesta este de obicei verificat în mod implicit. Cu această casetă bifată, oricine din lista de prieteni se poate alătura jocului.
 • 6
  Aveți opțiunea de a bifa caseta "Invitați numai la". Dacă nu doriți să permiteți accesul tuturor persoanelor din listă, aveți opțiunea de a trimite invitații celor care fac. Ar trebui să le trimiteți persoanelor pe care doriți să le permiteți accesul la joc.
 • 7
  Finalizați crearea lumii. Alegeți oricare dintre opțiunile de creare a lumii. De asemenea, aveți posibilitatea să introduceți un cod de semințe sau să lăsați spațiul gol pentru un cod aleatoriu. Faceți clic pe "Creați o lume nouă" după ce ați terminat configurarea opțiunilor.
 • Imaginea intitulată


  8
  Invită-ți prietenii. Odată ce lumea este executată, prietenii dvs. se pot alătura din listele lor de lumi, dacă nu ați ales să faceți jocul privat cu opțiunea de "Invitați numai la". Dacă da, va trebui să trimiteți invitații persoanelor cărora doriți să le jucați. Deschideți lista de prieteni, alegeți persoana cu care doriți să jucați și selectați opțiunea "Invitați jocul".
 • Metoda 2
  Redați în ecranul divizat

  1
  Conectați Xbox 360 la un televizor HD. Dacă nu ați făcut-o deja, trebuie să-l conectați la un televizor HD cu cel puțin 720p. Nu veți putea juca pe un ecran separat cu un televizor standard vechi.
  • De asemenea, Xbox 360 trebuie să fie conectat la televizor printr-un cablu component sau HDMI.
 • Imaginea intitulată Redați multiplayer pe Minecraft Xbox 360 Pasul 6
  2
  Verificați rezoluția curentă a ecranului. Pentru a verifica rezoluția curentă, navigați la opțiunea "configurație", apoi la "sistem". "Consola de configurare" și în cele din urmă să "ecran". Trebuie să setați opțiunea "Configurația curentă" în 720p, 1080p sau 1080i. Orice altă configurație nu va permite divizarea ecranului.
 • 3
  Creați o lume nouă sau încărcați una existentă. Puteți juca pe un ecran împărțit în oricare dintre lumi.
 • 4
  Debifați caseta "Joc online" pentru a juca un nivel local pe un ecran separat. Deci, puteți juca cu oricare dintre conturile dvs. Xbox 360, chiar dacă acestea nu sunt oo.
 • Pentru a reda un joc online pe ecran separat, lăsați opțiunea "Joc online" bifată, dar veți avea nevoie de un cont Xbox Live Gold pentru al porni. Jocurile online care utilizează ecranul separat acceptă numai conturi de aur și clienți, în timp ce jocurile locale acceptă conturi de aur, argint și clienți.
 • Dacă aveți de gând să jucați un joc online în ecranul divizat, va trebui să vă conectați cu un cont de oaspeți imediat ce lumea este încărcată. Jucătorii cu conturi de aur se pot alătura oricând, atâta timp cât există spațiu în joc.
 • 5
  Porniți al doilea control și alegeți un profil. Odată ce jocul a fost încărcat, apăsați butonul X de pe al doilea control și alegeți profilul pe care doriți să îl utilizați. Dacă intenționați să jucați un joc local pe un ecran separat, cel de-al doilea jucător poate intra în orice profil salvat.
 • 6
  Apăsați butonul "start" în cel de-al doilea control să se alăture jocului. Vi se va cere să faceți acest lucru odată ce vă conectați la cel de-al doilea control.
 • 7
  Alăturați-vă cu orice alt control suplimentar. Patru persoane pot juca în același televizor, atâta timp cât toată lumea are control. Dacă intenționați să jucați un joc local pe un ecran separat, ceilalți jucători se pot alătura oricând. Dacă aveți de gând să jucați un joc online utilizând ecranul divizat, ceilalți jucători vor avea nevoie de un cont de aur pentru a se alătura ori de câte ori este.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aflați de ce ați fost suspendat pe Xbox LiveCum să aflați de ce ați fost suspendat pe Xbox Live
  Cum să vă schimbați vârsta pe Xbox LiveCum să vă schimbați vârsta pe Xbox Live
  Cum se anulează serviciul Xbox LiveCum se anulează serviciul Xbox Live
  Cum se conectează Xbox-ul la internetCum se conectează Xbox-ul la internet
  Cum se conectează Xbox 360 la computerCum se conectează Xbox 360 la computer
  Cum se conectează consola Xbox One la InternetCum se conectează consola Xbox One la Internet
  Cómo conectar una Xbox 360 a una MacCómo conectar una Xbox 360 a una Mac
  Cum se conectează la Xbox 360 LiveCum se conectează la Xbox 360 Live
  Cum să obțineți Nuketown ZombiesCum să obțineți Nuketown Zombies
  Cum să vă păstrați prietenii pe Xbox LiveCum să vă păstrați prietenii pe Xbox Live
  » » Cum se joacă Minecraft în modul multiplayer pe Xbox 360

  © 2011—2020 ertare.com