Cum se joacă Minecraft PE în modul multiplayer

Minecraft PE este un joc foarte distractiv de jucat individual, dar vine într-o dimensiune complet diferită dacă este jucat online cu alte persoane. Cu versiunea Android și versiunea iOS puteți juca online gratuit, fără a fi necesară instalarea oricărei alte aplicații sau a jailbreak-ului dispozitivului. Dacă ați fost invitați să jucați domeniile Minecraft, puteți să vă alăturați rapid serverului din meniul principal.

pași

Imagine intitulată Joacă online Minecraft PE Multiplayer la nivel mondial Pasul 1
1
Actualizați versiunea Pocket Edition (PE) a Minecraft la cea mai recentă versiune. Puteți să vă conectați numai la servere care au aceeași versiune ca dvs. și majoritatea serverelor sunt actualizate de îndată ce va fi lansată o nouă versiune.
 • Puteți actualiza Minecraft PE prin magazinul de aplicații de pe dispozitiv. Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre cum să actualizați Minecraft PE pe Android și iOS.
 • Puteți juca online pe dispozitive Android sau iOS, fără a fi nevoie de jailbreak, atâta timp cât aveți cea mai recentă versiune.
 • Imaginea intitulată
  2
  Deschideți browserul de pe dispozitiv sau computer. Dacă nu primiți o invitație de a vă alătura domeniului, Minecraft PE nu are un meniu în joc pentru server. Aceasta înseamnă că ar trebui să căutați servere online și să copiați informațiile manual.
 • Imaginea intitulată
  3
  Căutați Google pentru "servere Minecraft PE". Există multe site-uri cu liste de servere active pe care puteți încerca să le aderați. Unele dintre cele mai populare site-uri sunt:
 • Listforge: minecraftpocket-servers.com
 • Centrul MCPE: mcpehub.com/servers
 • MCPE Univers: mcpeuniverse.com/pocketmine/
 • Imaginea intitulată
  4
  Găsiți un server care pare interesant. Majoritatea serverelor au o varietate de moduri de jocuri personalizate, iar cele mai multe liste de servere indică modurile pe care le utilizează fiecare server. Nu este nevoie să instalați modurile pe computer.
 • Imaginea intitulată
  5
  Vedeți câți jucători sunt conectați. Serverele au o limită de jucători și majoritatea serverelor indică numărul de persoane conectate. Este dificil să încerci să introduci un server complet, deoarece trebuie să încerci să te conectezi până când cineva se deconectează.
 • Imagine intitulată Play Online Minecraft PE Multiplayer la nivel mondial Pasul 6
  6
  Înregistrați adresa IP a serverului și a portului. Aveți nevoie de ambele pentru a vă putea conecta. Adresa IP poate fi o colecție de numere (de exemplu 64.163.73.184) sau o serie de numere și cuvinte (de exemplu miservidor.servidor.com). Portul este o serie de numere după : și de obicei este de 5 cifre.
 • Dacă nu doriți să scrieți acest lucru, lăsați fereastra deschisă ca referință atunci când scrieți informațiile din Minecraft PE.
 • Imaginea intitulată


  7
  Minecraft PE se deschide Nu este necesar să descărcați aplicații suplimentare care pretind că vă ajută să vă conectați la modul multiplayer în Minecraft PE.
 • Imaginea intitulată
  8
  Faceți clic pe "Redare". Aceasta va deschide o listă a lumilor voastre în Minecraft PE.
 • Imaginea intitulată
  9
  Apăsați pe "Editare" Puteți găsi acest buton în colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Imaginea intitulată
  10
  Apăsați butonul "Extern". Acest lucru apare în partea de sus după ce faceți clic pe butonul "Editați".
 • Imaginea intitulată
  11
  Scrieți informațiile serverului în câmpurile corespunzătoare. Introduceți adresa IP și portul serverului la care doriți să vă conectați. Puteți introduce orice doriți în câmpul "Nume server". Faceți clic pe butonul "Adăugați server" când terminați tastarea informațiilor.
 • Imaginea intitulată
  12
  Faceți clic pe serverul pe care tocmai l-ați introdus pentru a vă alătura. Minecraft PE va încerca să se conecteze la server și să încarce lumea.
 • Dacă nu vă puteți conecta la server, acesta poate fi din motive diferite. Serverul poate fi plin (nu primiți un mesaj de eroare dacă serverul este plin), poate fi deconectat, numele de utilizator poate fi utilizat sau dispozitivul nu este conectat la Internet. Asigurați-vă că scrieți corect informațiile serverului.
 • Puteți modifica numele jucătorului în meniul de setări Minecraft PE, pe care îl puteți accesa din meniul principal.
 • Faceți clic pe aici pentru instrucțiuni despre cum să remediați conexiunea la Internet a dispozitivului.
 • Imaginea intitulată
  13
  Urmați instrucțiunile de înregistrare. Unele dintre serverele cele mai populare au instrumente de înregistrare care vă permit să protejați numele de utilizator și să obțineți anumite beneficii. Procesul variază, însă, de obicei, trebuie să scrieți mai multe comenzi într-o fereastră de chat. Instrucțiunile vor apărea pe ecran la prima conectare.
 • Puteți deschide fereastra de chat apăsând butonul pentru bule de dialog din colțul din dreapta sus.
 • Pentru a vă înregistra, trebuie să scrieți o adresă de e-mail și să creați o parolă pe care trebuie să o introduceți de fiecare dată când vă înscrieți pe server.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa schimbi aspectul pielii in Minecraft PECum sa schimbi aspectul pielii in Minecraft PE
  Cum să mănânci în Minecraft PECum să mănânci în Minecraft PE
  Cum se conectează la serverul Mineplex din MinecraftCum se conectează la serverul Mineplex din Minecraft
  Cum se configurează un server local pentru a juca Minecraft folosind HamachiCum se configurează un server local pentru a juca Minecraft folosind Hamachi
  Cum se construiește un golem de zăpadă în MinecraftCum se construiește un golem de zăpadă în Minecraft
  Cum se creează un server pentru a juca Minecraft PECum se creează un server pentru a juca Minecraft PE
  Cum să vă bucurați de MinecraftCum să vă bucurați de Minecraft
  Cum să găsiți Moduri pentru MinecraftCum să găsiți Moduri pentru Minecraft
  Cum să găsiți portalul The End în MinecraftCum să găsiți portalul The End în Minecraft
  Cum de a găsi aur în Minecraft PECum de a găsi aur în Minecraft PE
  » » Cum se joacă Minecraft PE în modul multiplayer

  © 2011—2020 ertare.com