Cum să adresați o întrebare în "Overflow Stack"

Stack Overflow este un site de întrebări și răspunsuri unde puteți întreba despre un spectru larg de subiecte de programare și puteți obține răspunsuri de la alți utilizatori. Stack Overflow oferă, de asemenea, un sistem de vot care permite utilizatorilor să ajute la selectarea celor mai bune întrebări sau răspunsuri despre o anumită problemă. Dar, ca și în cazul oricărei alte comunități, cunoașterea întrebării vă va ajuta să obțineți mai rapid răspunsuri semnificative.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă să întrebați

Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 1
1
Asigurați-vă că întrebarea dvs. nu a fost întrebată sau răspunsată. Puteți face acest lucru printr-o simplă căutare a problemei pe care o aveți. Dacă întrebarea dvs. este dublată sau a fost deja răspuns, aceasta poate fi închisă de moderatori. Unele moduri de a vă perfecționa căutarea sunt următoarele:
 • Pentru a căuta o etichetă și o temă, tastați: temă [etichetă].
 • Pentru a căuta o expresie specifică, înconjurați-o cu citate: "propoziție".
 • Pentru a exclude o etichetă, o expresie sau un subiect, plasați semnul minus (-) înainte
  Pentru etichete: [labelA] - [labelB] (căutați etichetaA limitând etichetaB)
  Pentru fraze: tema -"propoziție" (căutați subiectul limitând o anumită expresie)
  Pentru subiecte: topicA -temB (caută subiectA limita subiect B)
 • Image title Întrebați o întrebare despre supraîncărcarea stivei Pasul 2
  2
  Scrieți clar întrebarea. O întrebare clară și concisă vă va ajuta pe utilizatori să vă înțeleagă problema și să răspundă mai repede. Fiți cât mai concret posibil, deoarece acest lucru va ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine problema dvs. și cum să vă sfătuiască.
 • Puteți să vă clarificați ideile scriind un scurt proiect înainte de a le publica.
 • Image title Întrebați o întrebare despre supraîncărcarea stivei Pasul 3
  3
  Alegeți un titlu clar și descriptiv. Titlul dvs. va servi pentru a atrage atenția asupra întrebării dvs., iar unul clar care rezumă problema va ajuta de obicei alți utilizatori să știe dacă sunt capabili să ofere ajutor.
 • Un titlu general de genul "Eroare în cod" Este incredibil de vagă. Ceva de genul "excepție în foo în bar din cauza baz" Acesta permite utilizatorilor să înțeleagă problema chiar înainte de a citi detaliile.
 • Dacă suferiți pentru a crea un titlu bun pentru problema dvs., poate doriți să scrieți titlul pentru sfârșit.
 • Image title Întrebați o întrebare despre supraîncărcarea stivei Pasul 4
  4
  Scrieți din titlu. Întrebarea dvs. ar trebui să înceapă cu un scurt rezumat al problemei care se extinde din titlul sau subiectul. Încercați să explicați modul în care ați ajuns la problemă și orice limitări care au făcut dificilă rezolvarea de către dumneavoastră.
 • Image title Întrebați o întrebare despre supraîncărcarea stivei Pasul 5
  5
  Acesta include informații minime, dar suficiente. Includerea prea multor informații vă poate pune probleme sau poate face dificil pentru alți utilizatori să analizeze unde este exact problema. Acest lucru este valabil mai ales pentru cod. Copierea întregului program în publicația dvs. este rareori utilă.
 • Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 6
  6
  Autentificare sau înscriere Pentru a posta o întrebare despre Stack Overflow, va trebui să vă conectați la contul dvs. pe Google, Facebook sau Stack Overflow. Dacă trebuie să creați un cont, vizitați stackoverflow.com și dați clic pe link "Înregistrare" în bara de stare de sus a paginii. Apoi, urmați instrucțiunile pentru a vă crea contul și selectați "autentificare", un link pe care îl puteți găsi lângă link "Înregistrare".
 • Partea 2
  Puneți întrebarea dvs.

  Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 7
  1


  Faceți clic pe butonul "Puneți o întrebare". Navigați la pagina de pornire Stack Overflow de pe stackoverflow.com. În partea dreaptă sus a paginii, veți vedea butonul Puneți o întrebare, care este cel pe care ar trebui să faceți clic pentru a continua.
 • Image title Întrebați o întrebare despre Overflow de stivă Pasul 8
  2
  Citiți eliberarea responsabilității. Apoi bifați caseta pentru a indica că ați citit și ați înțeles eliberarea răspunderii și faceți clic pe "continua" Acum sunteți gata să vă puneți întrebarea!
 • Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 9
  3
  Completați informațiile necesare. Aici este utilă descrierea problemei și a titlului. Completați informațiile și faceți un minut pentru a verifica ortografia și gramatica. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca cineva să se distreze de postul dvs. în loc să vă răspundă la întrebarea dvs. Faceți clic pe "Publicați-vă întrebarea".
 • Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 10
  4
  Adăugați o etichetă care vă pare relevantă. În câmpul de etichete, în timp ce scrieți, sistemul Overflow Stack va sugera automat etichete posibile care vă pot ajuta în acest proces. Asigurați-vă că ați citit descrierile etichetelor. Etichetarea incorectă ar putea limita în mod serios numărul de răspunsuri.
 • Trei etichete importante care trebuie incluse în legătură cu întrebarea dvs. sunt limbajul de programare, biblioteca și API-ul.
 • Partea 3
  Urmărire și finalizare

  Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 11
  1
  Întoarceți-vă la întrebarea dvs. Dacă ați pus câteva întrebări în Stack Overflow sau dacă ați uitat titlul exact al întrebării pe care ați întrebat-o, puteți face o căutare de utilizator. Pentru aceasta, tastați câmpul de căutare:
  • utilizator: nume de utilizator (afișează rezultatele doar de la utilizatorul furnizat)
  • utilizator: subiectul numelui de utilizator (afișează rezultatele numai de la utilizatorul furnizat și subiectul conex)
 • Image title Încărcați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 12
  2
  Examinați și răspundeți la comentarii. Adesea, acestea vor fi constructive și, acordând atenție, veți învăța să îmbunătățiți întrebările pe care le întrebați în "Stack Overflow" data viitoare.
 • Lăsați browserul deschis pe pagina publicației dvs. și răspundeți la întrebări, editând publicația pentru a furniza mai multe informații sau una mai precisă.
 • Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 13
  3
  Acceptă și implementează soluțiile posibile. Pentru a accepta un răspuns considerat satisfăcător, puteți face clic pe semnul verde de verificare sub scorul de răspuns. Aceasta va indica faptul că întrebarea este finalizată și îi va oferi utilizatorului care a răspuns la punctele de recompensă pentru contribuție.
 • Image title Întrebați o întrebare despre depășirea stivei Pasul 14
  4
  Reglați titlul dacă răspunsurile clarifică problema. Uneori, deoarece întrebarea pe care ați trimis-o este răspunsată, vă dați seama că ați folosit un titlu mai potrivit sau o altă descriere. În aceste cazuri, editați-vă titlul, astfel încât alți utilizatori să poată găsi și utiliza mai ușor întrebările și răspunsurile dvs.
 • De exemplu, s-ar putea schimba "O problemă ciudată în foo" la "Eroare la bar în foo cauzată de baz".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să creați un sondaj FacebookCum să creați un sondaj Facebook
  Cum să faci sondaje pe FacebookCum să faci sondaje pe Facebook
  Cum de a pune o întrebare pe FacebookCum de a pune o întrebare pe Facebook
  Cum se instalează LAMPCum se instalează LAMP
  Cum se fac chestionareleCum se fac chestionarele
  Cum să puneți întrebări despre JeopardyCum să puneți întrebări despre Jeopardy
  Cum se face un program de concursCum se face un program de concurs
  Cum sa faci un pod cu monede asamblateCum sa faci un pod cu monede asamblate
  Cum să jucați întrebările și răspunsurileCum să jucați întrebările și răspunsurile
  Cum să adresați întrebări în mod inteligentCum să adresați întrebări în mod inteligent
  » » Cum să adresați o întrebare în "Overflow Stack"

  © 2011—2020 ertare.com