Cum să vă ajustați știrile de pe Facebook

Știrile dvs. de pe Facebook sunt o listă de actualizări și povestiri postate de prieteni și de paginile pe care le urmăriți pe Facebook. Exemple de elemente care pot apărea în știri sunt actualizările de stare postate de prietenii dvs., solicitările prietenilor de la alți utilizatori Facebook, chiar și evenimentele și multe altele. Pe baza preferințelor dvs. personale, vă puteți ajusta știrile astfel încât acestea să afișeze numai conținutul care vă interesează cu adevărat. Continuați să citiți acest articol pentru a afla mai multe moduri în care puteți să vă ajustați știrile de pe Facebook.

pași

Metoda 1
Accesați știrile dvs. din Facebook

Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 1
1
Faceți clic pe oricare dintre legături "Facebook" prezentat în secțiunea Surse din acest articol.
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 2
  2
  Navigați în colțul din stânga sus al paginii de destinație, apoi faceți clic direct pe cuvântul "Facebook" - logo-ul. Veți fi redirecționat către pagina principală de conectare Facebook.
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 3
  3
  Introduceți numele de utilizator și parola dvs. Facebook în câmpurile furnizate pentru a vă înscrie contul dvs. Facebook.
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 4
  4
  Faceți clic pe "inițiere" în partea dreaptă sus. Știrile dvs. vor fi apoi afișate în centrul paginii web.
 • Metoda 2
  a hirotonirii

  Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 5
  1
  Sortați-vă știrile prin știri principale sau prin știri recente. Vestea principală este determinată de un algoritm Facebook care ia în considerare popularitatea anumitor publicații, natura temelor publicațiilor și multe altele. Actualizările știrilor recente sunt ordonate în ordinea în care sunt publicate de prietenii și paginile pe care le urmăriți.
  • Faceți clic pe link "comandă" situat în colțul din dreapta sus al secțiunii Știri. Va fi afișat un meniu derulant care vă oferă opțiunea de a vă vedea știrile prin actualizări știri recente sau știri principale.
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 6
  2
  Reglați-vă știrile pentru a vedea știri dintr-o anumită listă de prieteni. Această opțiune este disponibilă numai dacă aveți prietenii dvs. Facebook organizați pe liste diferite. De exemplu, dacă ați plasat contacte profesionale într-o listă numită "colegi" pentru a vedea toate știrile recente publicate de contactele dvs. profesionale.
 • Faceți clic pe orice listă de prieteni din bara laterală pentru a vedea știri care afișează doar actualizări pentru acele persoane specifice.
 • Metoda 3
  Personalizați elementele știrilor

  Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 7
  1
  Navigați la profilul unui prieten de la care doriți să personalizați actualizările. Implicit, Facebook va afișa toate formele de conținut de știri postate de prieteni și paginile pe care le urmăriți - includ actualizări de stare, fotografii noi, comentarii, "Îmi place" de Facebook și multe altele. De exemplu, dacă un anumit prieten publică în mod constant actualizări despre jocuri și aplicații care nu vă mai interesează, vizitați profilul prietenului respectiv.


 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 8
  2
  Faceți clic pe butonul etichetat ca "semnat" în partea de sus a profilului prietenului dvs., apoi selectați "Configurațiile."
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 9
  3
  Eliminați semnele de verificare de lângă fiecare tip de actualizare de știri pe care nu mai doriți să o vedeți de la acel prieten, apoi dați clic pe "salva". În viitor, veți vedea numai tipurile de actualizări de știri pe care le specificați.
 • Metoda 4
  Ascundeți actualizările de știri

  Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 10
  1
  Înregistrați orice actualizări de știri postate de un prieten sau o pagină din știrile dvs. Facebook pe care nu mai doriți să le vedeți. Puteți ascunde actualizările de știri pe o perioadă nedeterminată de la anumiți prieteni sau pagini de pe Facebook, fără a le șterge pe acei prieteni din lista de prieteni.
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 11
  2
  Faceți clic pe săgeata din colțul din dreapta sus al respectivei actualizări de știri.
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 12
  3
  Alegeți din oricare dintre opțiuni "ascunde" furnizate în meniul drop-down. Puteți alege să ascundeți o anumită actualizare de știri, să raportați o poveste ca spam sau să ascundeți toate actualizările viitoare de știri de la respectivul prieten.
 • Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 13
  4
  Faceți actualizările de știri ale unui prieten vizibile în orice moment. Acest lucru se poate realiza prin plasarea cursorului peste "știri" în bara laterală din stânga și selectând pictograma creion pentru a gestiona și a face vizibile actualizările pe care le ascundeți în prezent.
 • Metoda 5
  Actualizați știrile

  Imaginea intitulată Ajustați feedul dvs. de știri Facebook Pasul 14
  1
  În timp ce sunteți în continuare pe pagina de știri, care este pagina "Start": Consultați partea de sus a coloanei din stânga, sub "Favorite", vedeți cuvântul "Știri". Plasați cursorul pe "Știri" și va apărea o pictogramă cu creion. Dați clic pe "Editați configurațiile". Faceți clic pe "x" la sfârșitul coloanei din dreapta pentru a face vizibil orice prieten sau pagină. Faceți clic pe "Salvați".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să grupați prietenii Facebook pe AndroidCum să grupați prietenii Facebook pe Android
  Cum să ancorați un grup în Facebook MessengerCum să ancorați un grup în Facebook Messenger
  Cum să apar offline în Facebook Messenger pe un PC sau MacCum să apar offline în Facebook Messenger pe un PC sau Mac
  Cum de a schimba un statut FacebookCum de a schimba un statut Facebook
  Cum de a crea o pagină de Facebook pentru o bisericăCum de a crea o pagină de Facebook pentru o biserică
  Cum să dezactivați chat-ul FacebookCum să dezactivați chat-ul Facebook
  Cum să vă dezactivați contul FacebookCum să vă dezactivați contul Facebook
  Cum să dezarhivați mesajele pe Facebook MessengerCum să dezarhivați mesajele pe Facebook Messenger
  Cum să editați interesele FacebookCum să editați interesele Facebook
  Cum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru AndroidCum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru Android
  » » Cum să vă ajustați știrile de pe Facebook

  © 2011—2020 ertare.com