Cum să faceți ca blogul dvs. să apară printre primele rezultate ale căutării

Cum de a face blogul dvs. să apară printre primele rezultate de căutare în Google, Yahoo, Ask.com, etc.? Se pare că este o întrebare simplă, dar răspunsul nu este la fel de ușor cum v-ați dori (dacă ar fi ușor, toată lumea ar fi printre primele rezultate ale căutării, dar știm că este imposibilă). Apoi, vom prezenta o listă cu cinci sfaturi gratuite pentru ca blogul dvs. să apară printre primele rezultate ale căutării.

pași

Imagine intitulată Obțineți-vă blogul să apară la începutul căutărilor Pasul 1
1
Actualizați-vă blogul în fiecare zi. În primul rând, trebuie să luați în serios blogul. Actualizați-l cel puțin trei sau patru ori pe săptămână, deși este preferabil să fie o dată pe săptămână.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă blogul să apară în partea de sus a căutărilor Pasul 2
  2
  Scrieți în mod clar, precis și precis. Aceasta include gramatica, ortografie și punctuație. Următorul pas este foarte important: scrieți clar, precis și precis. Cum realizați asta? Ați învățat-o în liceu - aveți o gramatică bună, ortografie, punctuație etc. - dar trebuie să mergeți dincolo de asta. Creați propria voce, una care inspiră respect, una la care oamenii se duc pentru tot ceea ce oferiți.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă blogul să apară în partea de sus a căutărilor Pasul 3
  3
  Oferiți-vă un "produs" la care se întoarce audiența dvs. Asta ne face următorul pas: oferiți ceva publicului. Poate fi ceva care distrează, care sfătuiește, că râsul poate fi orice, dar trebuie să fie ceva constant. Dacă sunteți în principal pozitivi, în prima zi când prezentați negativitatea și vă plângeți de ceva, fiți conștienți că puteți ține cititorii obișnuiți departe de blogul dvs.


 • Imagine intitulată Obțineți-vă blogul să apară la începutul căutărilor Pasul 4
  4
  Promovarea! Cum vă puteți promova blogul? Creați hyperlink-uri de pe blogul dvs. în cât mai multe pagini web și pe blog. Căutați motoare de căutare, cum ar fi Google, și urmați contactele lor printr-un algoritm matematic în schimbare. Este simplu, postați comentarii pe alte pagini și bloguri și abonați-vă la adresa blogului dvs. Contactați administratorii paginilor și întrebați-i dacă puteți publica o hiperlink la blogul dvs. pe pagina dvs. (acest lucru se va întâmpla mai frecvent dacă blogul dvs. este important și util). Ca parte a promovării blogului dvs., trebuie să vă înregistrați site-ul cu motoarele de căutare. Probabil că va dura un timp după ce vă înregistrați blogul pentru vizitatorii motorului de căutare pentru a începe să revizuiască pagina dvs., dar o dată ce o vor face, veți începe să apară în rezultatele căutării. Vizitatorii caută cuvinte cheie, relevanță etc. Este demn de menționat faptul că cele două mari motoare de căutare sunt Google și Yahoo.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă blogul să apară la începutul căutărilor Pasul 5
  5
  Cuvinte cheie: utilizați cuvinte cheie populare relevante și care pot fi utilizate în contextul articolului dvs. Folosiți-le în mod regulat în articolul dvs. și în titlul blogului dvs. Cumva, acest lucru este complicat, deoarece utilizatorii folosesc cuvinte cheie pentru a găsi ceea ce au nevoie în diferite moduri. Unii sunt mai căutați decât alții. Utilizați-le numai în contextul articolului dvs. și asigurați-vă că este relevant, altfel veți fi liste negre în motoarele de căutare prin spam. În acest sens, utilizați frecvent cuvinte cheie în articolul dvs. Să spunem că cuvântul cheie este Howway, apoi folosiți-l de zece ori în tot articolul pe care îl scrieți, dar, din nou, îl folosiți numai în contextul potrivit și nu pentru cele pure. Cu cât o folosiți mai mult, cu atât mai relevantă va fi și cu cât va apărea mai mult în căutare. Rețineți că apar printre primele rezultate de căutare, deoarece agenții de publicitate sunt dispuși să plătească motorului de căutare să apară pe pagina dvs. Dacă nu este relevant, dacă este doar o listă lungă de cuvinte cheie fără valoare, veți obține imediat o reputație proastă. În cele din urmă, utilizați aceste cuvinte cheie în titlul intrării pe blog.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă blogul să apară în partea de sus a căutărilor Pasul 6
  6
  Încărcați fotografii! Dacă cineva caută o fotografie și blogul tău are cuvintele cheie ale căutării tale, fotografia blogului tău va apărea în rezultatele căutării. Dacă sunteți interesat (ă) de fotografie, puteți face clic pe el pentru ao mări sau pentru a obține mai multe informații. Dacă fac acest lucru și dacă folosesc Google sau Yahoo, atunci ei vor merge direct la blogul tău.
 • avertismente

  • Evitați spamul Dacă postați "Vizitați blogul meu" pe blogul altor persoane, nu veți câștiga noi prieteni sau cititori. Contribuiți la conversație când comentați alte site-uri.
  • Amintiți-vă că acest lucru nu este un lucru ușor, ar trebui să tratați acest subiect și blog-ul în serios. Promovarea blogului dvs. va dura în mare parte timp și efort, dar acesta este cel mai bun lucru. Există un singur mod greșit de a promova și de a face publicitate: nu promovați sau faceți publicitate. Nu există nici o cale corectă de a face acest lucru, faceți tot ce puteți și veți vedea diferența.
  • De asemenea, încercați să nu postați în mod constant adresa dvs. URL pe blogurile altor persoane. Nu numai că este enervant, dar și veți arăta puțin disperat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se activează funcția de întrebare pe TumblrCum se activează funcția de întrebare pe Tumblr
  Cum să adăugați un contor la un BlogCum să adăugați un contor la un Blog
  Cum să adăugați un videoclip pe blogul dvs.Cum să adăugați un videoclip pe blogul dvs.
  Cum de a schimba antetul într-un blog WordpressCum de a schimba antetul într-un blog Wordpress
  Cum să ștergeți un blog în BloggerCum să ștergeți un blog în Blogger
  Cum se scrie pictograma Apple pe un computer MacCum se scrie pictograma Apple pe un computer Mac
  Cum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournalCum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournal
  Cum de a face pe oameni sa citeasca blogul tauCum de a face pe oameni sa citeasca blogul tau
  Cum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutareCum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutare
  Cum sa faci un blog celebruCum sa faci un blog celebru
  » » Cum să faceți ca blogul dvs. să apară printre primele rezultate ale căutării

  © 2011—2020 ertare.com