Cum să adăugați un cont de e-mail suplimentar în contul dvs. Yahoo

Dacă aveți deja un cont de e-mail existent Yahoo, atunci primirea dvs. poate fi blocată. Între e-mailurile personale de la prieteni, promoții, buletine de știri și e-mailuri de lucru, poate fi o mulțime de luat. Din fericire, există o modalitate de a adăuga o adresă de e-mail suplimentară în contul dvs. existent. Acest lucru se poate face în doar câteva minute și va pune o ordine, care este foarte necesară, în caseta de email Yahoo. Adresele separate de e-mail sunt ideale în special pentru cei care doresc să se despartă, dar au acces ușor la mesajele lor personale de e-mail sau în legătură cu munca lor.

pași

Imagine intitulată Adăugați un e-mail suplimentar pe contul dvs. Yahoo Pasul 1
1
Deschideți browserul dvs. și mergeți la yahoo.com.
 • Imaginea intitulată
  2
  Conectați-vă Acest lucru vă va duce la pagina principală Yahoo. Faceți clic pe butonul purpuriu "poștă" în partea din stânga sus a ecranului.
 • Această nouă pagină va solicita contul și parola dvs. Yahoo. Pentru a introduce informațiile, faceți clic pe fiecare casetă și introduceți informațiile corespunzătoare. Faceți clic pe "autentificare" pentru a continua
 • Imaginea intitulată Adăugați un e-mail suplimentar pe contul dvs. Yahoo Pasul 3
  3
  Du-te la "Configurare."În pagina de pornire Yahoo, uita-te în partea dreaptă a ecranului. Veți vedea o mică unelte - faceți clic pe "configurație" pentru a deschide o nouă fereastră.


 • Imaginea intitulată Adăugați o extra e-mail în contul dvs. Yahoo Pasul 4
  4
  Dați clic pe "Conturi"."Sub pagina de configurare, există o listă de submeniu - faceți clic pe "conturi", care este al treilea din partea de sus. Acest lucru va deschide un nou submeniu în partea dreaptă a conturilor.
 • A doua opțiune va spune "Adresa de e-mail suplimentară". Va fi un buton "Adăugați" alături de acesta. Faceți clic pe "Adăugați" pentru a începe procesul de adăugare a unei noi adrese de e-mail.
 • Imaginea intitulată Adăugați o extra e-mail pe contul dvs. Yahoo Pasul 5
  5
  Puneți un semn de selectare lângă "Configurați pentru a primi mesaje."Probabil doriți să primiți e-mailul și să îl trimiteți de la noua adresă. Deci, de îndată ce caseta pare să facă noua adresă de e-mail, puneți un marcaj de lângă "Configurați pentru a primi mesaje." Acest lucru este important deoarece, fără ca această casetă să fie bifată, opțiunile nu vor fi acolo pentru a primi e-mailul.
 • Imagine intitulată Adăugați un e-mail suplimentar pe contul dvs. Yahoo Pasul 6
  6
  Introduceți informațiile corespunzătoare pentru fiecare cutie.
 • Prima casetă de text este numele expeditorului tău. Aceasta este caseta pe care o veți pune numele pe care doriți ca ceilalți să-l vadă la trimiterea corespondenței. Faceți clic pe casetă și introduceți numele dorit dacă doriți să vă schimbați numele în mod prestabilit.
 • Următorul rând este "Adresa de e-mail". Acesta este e-mailul pe care doriți să îl utilizați. Asigurați-vă că îl formatați (newmail) @ yahoo.com. După ce ați terminat să introduceți noul e-mail, veți observa că numele dvs. de utilizator (două casete de mai jos) va fi automat completat cu e-mailul pe care l-ați postat.
 • Sub adresa dvs. de e-mail spune "descriere". Acesta este principalul lucru pe care îl gândiți la motivul pentru care intenționați să utilizați e-mailul. De exemplu, puteți utiliza "eu lucrez" sau "Jocuri Online" Numele dvs. de utilizator trebuie să fie deja plin, deci dacă acest lucru este bine pentru dvs., nu ezitați să săriți această casetă.
 • Acum trebuie să introduceți o nouă parolă. Aceasta este parola pe care o veți utiliza pentru a vă accesa noul cont. Pur și simplu dați clic pe casetă și introduceți noua parolă. Sub caseta de parolă există a "Adresă pentru a răspunde", acest lucru înseamnă pur și simplu că puteți, de asemenea, să răspundeți din contul dvs. implicit Yahoo dacă doriți. Dacă este în regulă, lăsați în casetă adresa dvs. implicită de e-mail.
 • Ultima casetă se numește "Trimiteți e-mail la." Acesta va determina care dintre dosarele pe care doriți să le trimiteți la e-mail. Pentru a schimba acest lucru, dați clic pe el și se va afișa un meniu derulant. Puteți alege între "Mesaje primite". "spam, "proiect". "reprezentant" sau "bin".
 • 7
  Guarda. Când ați terminat, verificați-vă din nou informațiile pentru a vă asigura că totul este corect. Apoi, finalizați informațiile făcând clic pe butonul albastru "salva" situat în partea de jos. Acum ați creat cu succes o adresă de e-mail suplimentară!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați un Yahoo! la un MacCum să adăugați un Yahoo! la un Mac
  Cum se deschide un e-mail în Yahoo MailCum se deschide un e-mail în Yahoo Mail
  Cum să vă actualizați informațiile de contact în YahooCum să vă actualizați informațiile de contact în Yahoo
  Cum să gestionați setările Yahoo!Cum să gestionați setările Yahoo!
  Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!
  Modificarea parolei în Yahoo! poștăModificarea parolei în Yahoo! poștă
  Cum se conectează un Yahoo! cu FacebookCum se conectează un Yahoo! cu Facebook
  Cum se configurează cea de-a doua verificare de autentificare în YahooCum se configurează cea de-a doua verificare de autentificare în Yahoo
  Cum se configurează un răspuns la vacanță pe YahooCum se configurează un răspuns la vacanță pe Yahoo
  Cum se configurează un al doilea cont de e-mail YahooCum se configurează un al doilea cont de e-mail Yahoo
  » » Cum să adăugați un cont de e-mail suplimentar în contul dvs. Yahoo

  © 2011—2020 ertare.com