Cum să găsiți Moduri pentru Minecraft

Simți că ai adăugat ceva picant pentru experiența ta Minecraft? Există mii de moduri făcute de utilizatori liber disponibili pe Internet, de la cele mai grave până la chiar ridicole. Aceste moduri vor schimba aspectul jocului, oferindu-vă ore și ore de experiențe noi de joc. Dacă doriți să găsiți și să instalați cele mai bune moduri, citiți mai jos pentru a afla cum.

pași

Imaginea intitulată Găsiți moduri pentru Minecraft Pasul 1
1
Determinați ce doriți să adăugați sau să corectați în Minecraft. Modurile sunt modificări ale jocului original. Acestea vor înlocui, corecta sau adăuga conținut care altfel nu ar exista. Modificările se pot schimba în mod semnificativ modul în care jocul este jucat, dar, de asemenea, poate provoca joc pentru a deveni instabil, mai ales în cazul în care sunt instalate mai multe moduri.
 • Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 2
  2
  Găsiți un site Minecraft mods. În timp ce modurile sunt create de persoane fizice și echipe mici, în multe cazuri nu au propriile site-uri web. În schimb, le puteți căuta prin diferite comunități web și forumuri. Unele dintre cele mai populare includ:
 • Minecraft Forum
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 3
 • MinecraftMods.com
  Imaginea intitulată Găsiți moduri pentru Minecraft Step 2Bullet2
 • Planeta Minecraft
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Step 2Bullet3
 • Minecraft-Mods.org
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Step 2Bullet4
 • 3
  Căutați modurile disponibile. Utilizați categoriile și instrumentele de căutare ale diferitelor site-uri mod pentru a găsi cele pe care le doriți. Există mii de moduri disponibile, deci va fi util să aveți un scop specific în minte. Utilizați acest obiectiv ca termen de căutare pentru a găsi moduri care se referă la interesul dvs. Unele dintre cele mai populare moduri sunt:
 • Optifine - Această performanță incrementerá mod și grafică în Minecraft, făcându-l rula mai bine și de a îmbunătăți aspectul, în același timp!
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 7
 • Pixelmon - Acest mod vă va plasa Pokemon-ul preferat în Minecraft. Prinde-le pe toate!
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 8
 • TooManyItems - Acest mod reinventează inventarul și sistemul de creare, permițând gestionarea mai rapidă și mai eficientă a celor două.
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 9
 • Minimap Rei - Acest mod adaugă o mică hartă a ecranului arată în cazul în care vă aflați în legătură cu locurile deja le-ați explorat. Nu vă pierdeți din nou!
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 10


 • Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că acest mod este compatibil. Modurile descărcate vor trebui să fie compatibile cu versiunea curentă a Minecraft. Toate modurile spun în informația lor cu ce versiune lucrează.
 • 5
  Instalați API-ul Forge. API-ul Forge este o nouă versiune care vă permite să instalați cu ușurință mai multe moduri în timp ce minimalizați incidentele. Acesta este un instrument opțional, cu excepția cazului în care modul specific necesită API Forge. Unele moduri pot necesita un instrument vechi numit Modloader. Acest instrument nu este compatibil cu API Forge, deci trebuie să alegeți una sau cealaltă.
 • Se recomandă ca Forge să fie instalat după o instalare curată a Minecraft. Acest lucru va ajuta la reducerea erorilor și a incompatibilităților.
 • Rulați cel puțin un joc după instalarea Minecraft. Înainte de a instala ceva, trebuie să rulați un joc în instalarea recentă a Minecraft.
  Imaginea intitulată Găsiți moduri pentru Minecraft Step 5Bullet2
 • Descărcați cea mai recentă versiune a Forge de pe site-ul dezvoltatorului.
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 5
 • Deschideți programul de instalare. Asigurați-vă că aceasta este setată la "install client" și apoi faceți clic pe OK. Forge va fi instalat. Puteți selecta profilul Forge de la încărcătorul Minecraft pentru a încărca modurile.
  Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 6
 • Imagine intitulată Adăugați Moduri în Minecraft Pasul 4
  6
  Descărcați modurile la alegere. Odată ce ați găsit câteva moduri pe care doriți să le încercați, descărcați-le pe computer. Modul va fi descărcat în formate .JAR sau .ZIP.
 • Imaginea intitulată Adaugă moduri în Minecraft Step 12Bullet2
  7
  Instalați modulul. Deschideți dosarul în care este instalat Minecraft care se află în dosar "% appdata% ". Puteți accesa acest introducând% AppData% în fereastra de execuție (Windows) sau ținând apăsată tasta Alt și apoi făcând clic pe meniul Start și selectând Library (Mac). Deschideți dosarul Minecraft și deschideți folderul "mods". Copiați fișierul mod descărcat în dosar.
 • Imaginea intitulată Găsiți Moduri pentru Minecraft Pasul 8
  8
  Rulați Minecraft. Încărcați profilul Forge (dacă utilizați modurile Forge), apoi faceți clic pe Deschidere. În meniul principal, veți vedea o opțiune pentru "mods". Faceți clic pe acesta pentru a vedea modurile care au fost instalate. Dacă doriți să dezinstalați un mod, ștergeți-l din dosar "mods".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo crear un suministro de agua infinito en MinecraftCómo crear un suministro de agua infinito en Minecraft
  Cum se descarcă MinecraftCum se descarcă Minecraft
  Cum de a descărca un pachet de texturi în MinecraftCum de a descărca un pachet de texturi în Minecraft
  Cum să vă bucurați de MinecraftCum să vă bucurați de Minecraft
  Cum să găsiți portalul The End în MinecraftCum să găsiți portalul The End în Minecraft
  Cum de a găsi aur în Minecraft PECum de a găsi aur în Minecraft PE
  Cum se face un server Minecraft pe un MacCum se face un server Minecraft pe un Mac
  Cum să măriți MinecraftCum să măriți Minecraft
  Cum să hack MinecraftCum să hack Minecraft
  Cum se instalează Minecraft FTB în WindowsCum se instalează Minecraft FTB în Windows
  » » Cum să găsiți Moduri pentru Minecraft

  © 2011—2020 ertare.com