Cum să eliminați o locație de pe hartă a cronologiei Facebook

Nu găsiți o modalitate de a elimina o locație pe harta Timeline a Facebook? Cu toate funcțiile noi care apar pe pagina dvs. de pornire, pare imposibil să găsiți o soluție. Cu toate acestea, dacă continuați să citiți acest articol, veți găsi răspunsul la problema dvs. Atentie:

Harta este o caracteristică a rețelei sociale Facebook. Aceasta este în cronologia dvs. și în zona respectivă sunt reprezentate vizual evenimentele dvs., fotografiile și locurile pe care le-ați vizitat sau de pe care le-ați conectat la Facebook.

pași

Imagine intitulată Eliminați o locație din harta dvs. pe Facebook Cronologie Pasul 1
1
Accesați aplicația de hartă din linia dvs. de timp Facebook. Este în partea dreaptă a ecranului, sub fotografia de pe copertă, împreună cu alte aplicații, cum ar fi prietenii, albumele foto și, eventual, notele sau gusturile și este ușor de recunoscut deoarece este o hartă grafică . Ocazional, aplicația Hărți poate fi ascunsă din vedere. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe săgeata din dreapta din aplicații.
 • Imaginea intitulată Eliminați o locație din harta dvs. pe Facebook Cronologie Pasul 2
  2
   Găsiți locația hărții pe care doriți să o eliminați. Poate ați selectat locația greșită? Sau, pur și simplu, nu doriți ca marcatorul să apară pe hartă? După introducerea hărții, utilizați instrumentul pentru a găsi locația. Dacă vă aflați într-o zonă pe care frecventați foarte mult, este posibil să vă extindeți zona pentru ao găsi. Pentru aceasta, utilizați comenzile existente pe hartă.
 • Imaginea intitulată Eliminați o locație din harta dvs. pe Facebook Cronologie Pasul 3
  3
  Faceți clic pe marcator pentru locația pe care doriți să o ștergeți. Va apărea un ecran cu marcatorul, informații despre locație, inclusiv tipul de locație (eveniment, fotografie, excursie ...), o dată și opțiuni pentru a lăsa comentarii.
 • Imaginea intitulată
  4


  Găsiți cea mai bună opțiune pentru a elimina locația hărții. După cum veți observa, nu există opțiunea de a elimina direct locația. În schimb, va trebui să eliminați locația din cronologie. Puteți găsi manual locația pe linie, cu toate acestea, metoda cea mai ușoară este să dați clic pe data la care evenimentul apare în fereastră și vă va duce automat la locație.
 • Pentru a cunoaște locațiile fotografiei pe hartă, în loc să faceți clic pe fotografie sau eveniment, selectați opțiunea "Editați locația" și apoi schimbați locația sau ștergeți-o. Acest act va schimba cronologia dvs. Facebook.
 • Pentru locurile de muncă / școală ale hărții dvs., va trebui să editați secțiunea "Despre cronologie" și să modificați sau să ștergeți manual introducerea școlii / lucrării din acea secțiune. Acest lucru va schimba, din nou, cronologia Facebook.
 • Imaginea intitulată Eliminați o locație din harta dvs. pe Facebook Cronologie Pasul 5
  5
  Eliminați intrarea din cronologie. Ca și în cazul oricărei alte intrări din cronologie, are un buton de editare situat în partea dreaptă sus a casetei de introducere, fiind reprezentat de un creion. Faceți clic pe acest buton și selectați opțiunea "ștergeți ...".
 • Imaginea intitulată Eliminați o locație din harta dvs. pe Facebook Cronologie Pasul 6
  6
  Confirmați selecția în caseta de dialog. Aceasta va elimina intrarea de pe cronologia dvs. Facebook și, la rândul său, va fi eliminată din hartă.
 • sfaturi

  • Pe de altă parte, puteți accesa aplicația "Hărți" din pagina dvs. de pornire, în secțiunea aplicații din partea stângă a ecranului.
  • Dacă ați uitat marcatorul pe care doriți să îl eliminați din hartă, încercați să reduceți căutarea cu parametrul "ani" din partea dreaptă a ecranului sau prin filtrarea tipului de locații afișate din categoriile din partea de jos a ecranului. ecran. De exemplu, dacă selectați "2001" în partea dreaptă și "Fotografii" din următoarele categorii, veți vedea toate locațiile fotografiilor realizate în 2001.

  avertismente

  • Datorită noilor actualizări care sunt incluse în mod regulat pe Facebook, rețineți că funcțiile incluse astăzi pot să dispară mâine.
  • Amintiți-vă că trebuie să știți întotdeauna setările de confidențialitate, chiar și pe hartă. Nu știți cine ar putea viziona poziția dvs. dacă îl lăsați vizibil publicului.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un profil pe Facebook
  • Actualizarea Facebook Timeline
  • O conexiune la Internet
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ancorați un grup în Facebook MessengerCum să ancorați un grup în Facebook Messenger
  Cum să ștergeți fotografii în Facebook MessengerCum să ștergeți fotografii în Facebook Messenger
  Cum de a schimba fotografia de profil a Facebook fără a tăia în AndroidCum de a schimba fotografia de profil a Facebook fără a tăia în Android
  Cum să modificați fotografia de pe copertă din aplicația facebook pentru telefoane mobileCum să modificați fotografia de pe copertă din aplicația facebook pentru telefoane mobile
  Cum se elimină Spotify de pe FacebookCum se elimină Spotify de pe Facebook
  Cum să eliminați căutările recente în Facebook MessengerCum să eliminați căutările recente în Facebook Messenger
  Cum să ștergeți un grup de pe Facebook MessengerCum să ștergeți un grup de pe Facebook Messenger
  Cum să eliminați o aplicație (joc) din contul dvs. FacebookCum să eliminați o aplicație (joc) din contul dvs. Facebook
  Cum se șterg mai multe fotografii pe FacebookCum se șterg mai multe fotografii pe Facebook
  Cum de a găsi prieteni apropiați pe Facebook pe iPhone sau iPadCum de a găsi prieteni apropiați pe Facebook pe iPhone sau iPad
  » » Cum să eliminați o locație de pe hartă a cronologiei Facebook

  © 2011—2020 ertare.com