Cum să editați setările Yahoo Messenger prin e-mail

Dacă sunteți un utilizator avid de Yahoo Messenger, atunci poate te intrebi cum cel mai bine pentru a schimba setările. Puteți regla multe dintre serviciul de mesaje setări prin intermediul contului dvs. Yahoo! Mail. Acest curs este ideal pentru cei care accesează în mod regulat conturile Yahoo Mail. Pentru a afla cum, parcurgeți pasul 1.

pași

Imagine intitulată Modificați setările Yahoo Messenger prin e-mail Pasul 1
1
Deschideți browserul dvs. și mergeți la yahoo.com. Acest lucru vă va duce la pagina de pornire Yahoo. De aici, uitați-vă în partea stângă sus a paginii cu ajutorul butonului "poștă"- faceți clic pentru a continua.
 • Imagine intitulată Editați setările Yahoo Messenger prin e-mail Pasul 2
  2
  Înscrie-te Introduceți ID-ul dvs. Yahoo și parola în partea dreaptă a ecranului, faceți clic pe caseta corespunzătoare, apoi completați informațiile. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul purpuriu din "Înregistrare".
 • Imagine intitulată Modificați setările Yahoo Messenger prin e-mail Pasul 3
  3


  Du-te la "configuraţiile". Uită-te la partea dreaptă sus a ecranului - vei vedea o mică unealtă. Dați clic pe unelte și va apărea un meniu derulant. Faceți clic pe "configuraţiile" pentru a vă deschide setările Yahoo.
 • Imagine intitulată Editați setările dvs. Yahoo Messenger prin e-mail Pasul 4
  4
  Faceți clic pe "mesager". Acum, când vă aflați în caseta de setări, veți vedea o listă cu diferite pagini. În ultimul obiect al listei, se citește "Messenger". Faceți clic pentru a deschide configurațiile de mesagerie.
 • Imagine intitulată Editați setările Yahoo Messenger prin e-mail Pasul 5
  5
  Configurați setările Acum veți avea o listă de setări pentru a le manipula pe măsură ce vă gândiți mai bine.
 • Prima opțiune este "Deconectați". Acest lucru determină dacă vă deconectați de la ultimul loc pe care l-ați utilizat dacă vă înregistrați utilizând un dispozitiv nou. De asemenea, îl puteți configura pentru a vă deconecta de oriunde, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compromiterea contului dvs. Faceți clic pe meniul derulant și selectați opțiunea pe care o considerați cea mai bună.
 • A doua opțiune este "Sunet de avertizare". Aceasta este o casetă de selectare în care alegeți dacă doriți să auziți un sunet atunci când primiți un nou mesaj sau un text de chat. Puteți activa și dezactiva acest lucru făcând clic pe casetă.
 • Următoarea opțiune se numește "Persoane vizibile". Aceasta este o casetă de selectare pe care o puteți selecta sau nu, dând clic pe ea. Acest lucru determină dacă puteți vedea sau nu contactele dvs. în serviciul de mesagerie și de e-mail.
 • Următoarea secțiune este de a bloca utilizatorii. Veți observa că există două opțiuni - trebuie doar să faceți clic pe balonul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Primul bule blochează toți utilizatorii care se află în lista de contacte. Aceasta înseamnă că nimeni nu te poate contacta dacă nu te-a adăugat ca persoană de contact în Yahoo. Al doilea bule vă permite să personalizați cine să blocheze. Chiar sub cel de-al doilea bule există o casetă în care puteți introduce utilizatorii pe care doriți să îi blocați. Pentru a alege bula pe care doriți să o utilizați, faceți clic pe cea care funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Sub funcțiile de blocare, veți vedea o linie care afișează "Istoric conversații". Puteți să selectați această casetă sau să o lăsați goală făcând clic pe ea. Acest lucru va determina dacă Yahoo păstrează o copie a conversațiilor dvs. pentru a vedea mai târziu.
 • Această opțiune finală citește "Țara de origine a mesajelor SMS". Aceasta este dacă o să părăsiți locația curentă. Acesta este un meniu derulant pe care îl puteți selecta în țara în care vă aflați.
 • Imagine intitulată Editați setările dvs. Yahoo Messenger prin e-mail Pasul 6
  6
  Salvați modificările. După ce ați terminat, reveniți și revizuiți toate selecțiile. Când sunteți mulțumit de selecțiile dvs., faceți clic pe butonul albastru "salva" în colțul de jos al casetei pentru a confirma modificările.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați un Yahoo! la un MacCum să adăugați un Yahoo! la un Mac
  Cum se deschide un e-mail în Yahoo MailCum se deschide un e-mail în Yahoo Mail
  Cum să vă actualizați informațiile de contact în YahooCum să vă actualizați informațiile de contact în Yahoo
  Cum să gestionați setările Yahoo!Cum să gestionați setările Yahoo!
  Cum să adăugați un cont de e-mail suplimentar în contul dvs. YahooCum să adăugați un cont de e-mail suplimentar în contul dvs. Yahoo
  Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!Cum să blocați o adresă de e-mail de la Yahoo!
  Modificarea parolei în Yahoo! poștăModificarea parolei în Yahoo! poștă
  Cum de a schimba un număr mobil în Yahoo MessengerCum de a schimba un număr mobil în Yahoo Messenger
  Cum se conectează un Yahoo! cu FacebookCum se conectează un Yahoo! cu Facebook
  Cum se configurează cea de-a doua verificare de autentificare în YahooCum se configurează cea de-a doua verificare de autentificare în Yahoo
  » » Cum să editați setările Yahoo Messenger prin e-mail

  © 2011—2020 ertare.com