Cum se actualizează Minecraft: Pocket Edition

Minecraft Pocket Edition este versiunea mobilă a Minecraft care este disponibilă pentru telefoane mobile și tablete cu sisteme de operare iOS, Android, Fire OS și Windows. Ca și în cazul oricărui joc sau aplicație, uneori există actualizări disponibile care fac jocul să meargă mai bine, să corecteze erorile și să extindă jocul. Actualizarea Minecraft PE pe dispozitivul dvs. este destul de simplă și este recomandat să aveți întotdeauna cea mai recentă versiune instalată pentru a vă asigura că jocul funcționează cât mai bine posibil și că aveți toate caracteristicile disponibile.

pași

Metoda 1
Actualizați de la Apple App Store

Imaginea intitulată Actualizați Minecraft PE Pasul 1
1
Deschideți App Store pe dispozitivul Apple. Este cercul albastru cu o literă albă A din interior. Atingeți pictograma pentru a deschide App Store.
 • Imaginea intitulată Actualizare Minecraft PE Pasul 2
  2
  Selectați fila "actualizări" din bara de jos. Introduceți actualizările în așteptare pentru a vedea dacă apare Minecraft: Pocket Edition. Dacă există o actualizare disponibilă, aceasta va apărea în listă. Dacă ați instalat deja cea mai recentă versiune de Minecraft: Pocket Edition, jocul nu va apărea în această listă.
 • Imaginea intitulată Actualizați Minecraft PE Pasul 3
  3
  presa "actualizare". Actualizarea Minecraft: Pocket Edition va începe automat.
 • Pentru versiunile iOS 7 și versiuni ulterioare, puteți configura actualizarea automată pentru aplicații. Pentru a face acest lucru, accesați Setări > iTunes și App Store. În Descărcări automate, activați descărcările automate pentru actualizări (butonul devine verde). Dezactivați utilizarea "datele mobile" dacă doriți ca descărcările automate să fie făcute numai atunci când sunteți conectat (ă) la Wi-Fi.
 • Metoda 2
  Actualizați din Magazin Google Play

  Imaginea intitulată Actualizați Minecraft PE Pasul 4
  1
  Deschideți Magazin Google Play Pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, căutați pictograma triunghi multicolore (butonul de redare). Faceți clic pe pictogramă pentru a deschide Magazin Play.
 • Imaginea intitulată Actualizați Minecraft PE Pasul 5
  2
  Accesați Aplicațiile mele Din pagina principală a Magazinului Play, apăsați butonul din meniul de sus din partea stângă (cele trei bare orizontale) și selectați aplicațiile și jocurile mele.
 • Imaginea intitulată Actualizați Minecraft PE Pasul 6
  3
  Localizați Minecraft: Pocket Edition. Derulați pentru aplicațiile dvs. Când găsiți Minecraft: Pocket Edition, veți vedea un buton verde Actualizare de lângă aplicație (lângă butonul Dezinstalare) dacă există o actualizare disponibilă.
 • Dacă nu vedeți butonul Actualizare, înseamnă că ați instalat deja cea mai recentă versiune.
 • Imagine intitulată Actualizare Minecraft PE Pasul 7
  4
  Apăsați Actualizare. Dacă există o actualizare disponibilă, selectați Actualizare, iar instalarea va începe automat.
 • Solicitați actualizări automate pentru această aplicație atingând cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus al paginii aplicației și selectând opțiunea Actualizare automată.
 • Pentru a configura actualizările automate pentru toate aplicațiile, faceți clic pe butonul din meniul din stânga sus din Magazin Play > Setări și, în general, selectați opțiunea Actualizare automată a aplicațiilor sau Actualizare automată a aplicațiilor numai prin Wi-Fi pentru a păstra datele mobile.
 • Metoda 3
  Actualizați în Windows Phone

  1
  Deschideți magazinul Windows Phone. Pictograma magazinului Windows Phone arată ca o pungă de cumpărături cu sigla Windows în centru. Atingeți pictograma pentru a intra în Windows Phone Store.


 • 2
  Verificați dacă există actualizări. Pentru aceasta, atingeți meniul aplicații ("...") > setări > Verificați pentru actualizări. Așteptați ca dispozitivul dvs. să completeze lista cu aplicațiile care necesită o actualizare.
 • 3
  Upgrade Minecraft: Pocket Edition. Faceți clic pe Actualizare dacă există o actualizare pentru această aplicație.
 • Pentru a configura actualizările automate pentru toate aplicațiile, în Magazin, introduceți meniul "..." > setări > Actualizări de aplicații și active Actualizați automat aplicațiile mele. Pe același ecran, puteți să vă activați pentru a vă actualiza doar când sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi și, prin urmare, păstrați datele mobile.
 • Pentru a descărca o actualizare utilizând date mobile după ce ați activat opțiunea de a actualiza numai atunci când sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi, introduceți meniul magazinului în Descărcări. Când găsiți aplicația pe care doriți să o actualizați, faceți clic pe Actualizare.
 • Metoda 4
  Actualizare pentru sistemul de operare Fire

  1
  Deschideți aplicația Amazon Appstore. Pentru dispozitivele Amazon, porniți de la ecranul de pornire și faceți clic pe Aplicații > Shop.
 • 2
  Găsiți actualizările Atingeți Meniu > Actualizări ale aplicației. O actualizare disponibilă pentru Minecraft: Pocket Edition va apărea aici. Dacă nu apare în listă, înseamnă că aveți deja cea mai recentă versiune instalată.
 • 3
  Actualizați aplicația. Atingeți Actualizare dacă opțiunea este disponibilă pentru această aplicație.
 • Pentru a face actualizări automate, faceți clic pe Meniu din Appsotre > Setări. Activați actualizările automate și acestea se vor face numai când vă conectați la o rețea Wi-Fi.
 • Metoda 5
  Găsiți o actualizare gratuită

  Imaginea intitulată Actualizați Minecraft PE Pasul 14
  1
  Determinați care este cea mai recentă versiune. În iulie 2017, cea mai recentă versiune a Minecraft: PE este 1.1.3. O căutare rapidă pe Internet pentru Minecraft: Pocket Edition vă va spune ce este cea mai recentă versiune a jocului.
  • Trebuie să fi instalat deja jocul Minecraft: PE pe dispozitiv pentru a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată Update Minecraft PE Pasul 15
  2
  Găsiți un link pentru descărcare. căutare "Descarcă gratuit Minecraft: PE 1.1.3" sau "Ultima versiune a Minecraft: PE APK". După ce ați găsit un site de încredere, descărcați cea mai recentă versiune.
 • Imagine intitulată Update Minecraft PE Step 16
  3
  Determinați dacă versiunea este compatibilă. Deschideți fișierul. Dacă nu apare nici o eroare, ați descărcat cu succes o versiune compatibilă.
 • Imaginea intitulată Actualizați Minecraft PE Pasul 17
  4
  Dezinstalați aplicația originală. Pentru ca noua actualizare să funcționeze, trebuie să dezinstalați versiunea curentă a Minecraft: PE de pe dispozitiv. După ce ați terminat, instalați versiunea actualizată.
 • sfaturi

  • Cel mai bine este să actualizați aplicațiile când sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi și ați conectat dispozitivul la o priză.
  • Asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare disponibil pe dispozitiv înainte de a începe orice descărcare sau actualizare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să actualizați o aplicație din App Store pe un iPhoneCum să actualizați o aplicație din App Store pe un iPhone
  Cum sa schimbi aspectul pielii in Minecraft PECum sa schimbi aspectul pielii in Minecraft PE
  Cum să mănânci în Minecraft PECum să mănânci în Minecraft PE
  Cum se construiește un golem de zăpadă în MinecraftCum se construiește un golem de zăpadă în Minecraft
  Cum să dezinstalați MinecraftCum să dezinstalați Minecraft
  Cum să vă stabiliți coordonatele în MinecraftCum să vă stabiliți coordonatele în Minecraft
  Cum să găsiți portalul The End în MinecraftCum să găsiți portalul The End în Minecraft
  Cum de a găsi aur în Minecraft PECum de a găsi aur în Minecraft PE
  Cum se face o carte în MinecraftCum se face o carte în Minecraft
  Cum se face un server Minecraft pe un MacCum se face un server Minecraft pe un Mac
  » » Cum se actualizează Minecraft: Pocket Edition

  © 2011—2020 ertare.com