Cum se creează un cont Wikipedia

Ați vrut vreodată să fiți mai anonimi când editați pe Wikipedia? Și posibilitatea de a muta paginile și de a avea o listă de urmărire? Toate acestea sunt posibile atunci când creați un cont Wikipedia și acest tutorial vă va ajuta să faceți acest lucru! Este nevoie doar de un minut!

pași

Imaginea intitulată Crearea unui cont Wikipedia Pasul 1
1
Faceți clic pe link "accesați / creați un cont" în colțul din dreapta sus al site-ului Wikipedia.
 • Imaginea intitulată Crearea unui cont de Wikipedia Pasul 2
  2
  Faceți clic pe link "crea" care este pe partea de sus a cutiilor. Acest lucru vă va duce la pagina de creare a contului (desigur, dacă citiți acest lucru online, puteți accesa prin acest link direct în loc să urmați pași unul și doi).
 • Imaginea intitulată Crearea unui cont Wikipedia Pasul 3
  3
  Rezolvați suma. Wikipedia oferă acum oamenilor o sumă simplă pentru a rezolva și pentru a evita crearea de conturi într-un mod automat prin programe de calculator. Faceți suma (utilizați un calculator dacă este necesar) și treceți la pasul următor.
 • Imagine cu titlul Creați un cont Wikipedia Pasul 4
  4
  Citiți textul de sub cutii.
 • Imaginea intitulată Crearea unui cont Wikipedia Pasul 5
  5
  Introduceți numele de utilizator ales în casetă "numele de utilizator". Acesta va fi numele contului dvs.
 • Imaginea intitulată Creați un cont Wikipedia Pasul 6


  6
  Introduceți o parolă în casetă "parolă". Asigurați-vă că vă puteți aminti parola, dar trebuie să fie greu de ghicit de către oricine altcineva.
 • Imagine cu titlul Creați un cont Wikipedia Pasul 7
  7
  Introduceți aceeași parolă veche în casetă "repetați parola".
 • Imaginea cu titlul Creați un cont Wikipedia Pasul 8
  8
  Introduceți adresa dvs. de e-mail în casetă "poștă electronică" dacă vrei Pentru mai multe informații despre acest lucru, verificați secțiunea "sfaturi" de mai jos.
 • Imaginea intitulată Creați un cont Wikipedia Pasul 9
  9
  Faceți clic pe butonul mare "Creați un cont".
 • Imaginea intitulată Creați un cont Wikipedia Pasul 10
  10
  Felicitări! Acum sunteți utilizator înregistrat în Wikipedia!
 • sfaturi

  • Adresa de e-mail este utilizată pentru a permite altor utilizatori înregistrați să vă contacteze prin e-mail. Fundația Wikimedia, matricea Wikipedia, nu vă va trimite junk mail.
  • Dacă doriți să creați un cont pe o pagină Wikipedia care nu este în limba engleză, dar totuși doriți să citiți textul în limba engleză în Wikipedia, prezentăm aici informații importante: în pagina de acces (nu pe pagina unde creați un cont, ci în înainte de aceasta), există adesea un rând cu "Alte limbi" în limba corespunzătoare articolului Wikipedia și apoi în câteva limbi (care includ limba engleză). Numele limbii este scris în aceeași limbă (de exemplu, engleza spune engleza, franceza spune Français). Dacă faceți clic pe limba dvs., conținutul va fi modificat în limba dvs.
  • Există multe sfaturi cu privire la un nume de utilizator adecvat. Acest lucru este evidențiat în secțiune "pași", dar din nou, vă rugăm să citiți aceste sfaturi înainte pentru a crea un cont. Dacă nu urmați sfatul, ei vă pot împiedica să editați în Wikipedia.
  • Dacă nu doriți să părăsiți adresa de e-mail, puteți crea un e-mail nou, de exemplu în Gmail.
  • Când creați un cont Wikipedia în orice limbă, puteți utiliza aceleași informații de sesiune pentru orice limbă și proiect.
  • Un cont care a fost I autoconfirmed are acces la toate privilegiile pe care un utilizator înregistrat le are, ce nu are un utilizator neînregistrat. Un cont este auto-confirmat după patru zile (adăugat la 10 ediții) de la înregistrare. Aceasta înseamnă că va trebui să așteptați patru zile și să faceți zece ediții înainte de a obține toate privilegiile în calitate de editor înregistrat.

  avertismente

  • niciodată da parola ta oricui. Dacă cineva își asumă controlul asupra contului dvs., probabil că nu veți putea dovedi acest lucru și, prin urmare, veți fi responsabil pentru ce a făcut persoana care a făcut contul dvs. atunci când o utilizați.
  • Adresa de e-mail, dacă ați introdus-o, vă va face mai puțin anonim.
  • Gândește-te cu atenție dacă vrei să-ți folosești numele real ca nume de utilizator. Amintiți-vă că oricine are acces la internet va avea acces la numele dvs.
  • Rețineți că, odată ce contul dvs. este creat, este nu poate să fie eliminată Dacă vă decideți să renunțați la vechiul dvs. cont din cauza problemelor de confidențialitate, creați unul pur și simplu fără a stabili o relație cu cea anterioară.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să gestionați setările Yahoo!Cum să gestionați setările Yahoo!
  Modificarea adresei GmailModificarea adresei Gmail
  Cum de a deveni un tester beta pentru FacebookCum de a deveni un tester beta pentru Facebook
  Cum de a crea fișiere MP3 de articole Wikipedia folosind PediaphonCum de a crea fișiere MP3 de articole Wikipedia folosind Pediaphon
  Cum se creează adrese de e-mail suplimentare în Gmail și YahooCum se creează adrese de e-mail suplimentare în Gmail și Yahoo
  Cum se creează conturi de e-mailCum se creează conturi de e-mail
  Cum se creează un cont Google pentru copiiCum se creează un cont Google pentru copii
  Cum se creează un cont de utilizator Administrator în Windows 8Cum se creează un cont de utilizator Administrator în Windows 8
  Cum se creează o adresă IP la distanță folosind No IP.comCum se creează o adresă IP la distanță folosind No IP.com
  Cum se creează un cont InstagramCum se creează un cont Instagram
  » » Cum se creează un cont Wikipedia

  © 2011—2020 ertare.com