Cum de a crea lămpi care se aprind pe timp de noapte în Minecraft

Recent, putem folosi senzori de lumină de zi, dar actualizarea lui Minecraft 1.8 a făcut mai ușoară transformarea lor în lumini de noapte. Această caracteristică este disponibilă în versiunile Minecraft pentru console, dar nu în versiunea de buzunar sau în versiunea beta a Windows 10.

pași

Metoda 1
Utilizați un senzor de lumină

Imaginea intitulă Asigurați-luminile care se aprind pe timp de noapte în Minecraft Pasul 1
1
Extrageți cuarțul de la Nether. Un senzor de lumină este cel mai simplu mod de a face "lumina de noapte", dar ai nevoie un portal Nether pentru a găsi ingredientele. Odată ce ajungi la Nether, este ușor să găsești cuarțul mineral, dar fii pregătit să ai meciuri dificile. Fiecare senzor are nevoie de trei cuarțuri.
 • Dacă nu sunteți încă în această etapă a jocului, încercați să utilizați senzorul DIY de mai jos.
 • Imaginea intitulă Asigurați-luminile care pornesc pe timp de noapte în Minecraft Pasul 2
  2
  Faceți senzorul de lumină naturală. Creați senzorul de lumină cu următoarele ingrediente:
 • trei pahare în rândul de sus
 • trei cuțite de cuarț pe rândul din mijloc
 • trei blocuri de lemn (nu plăci) în rândul de jos
 • Imaginea intitulată Faceți lumini care se aprind pe timp de noapte în Minecraft Pasul 3
  3
  Depuneți senzorul. Plasați senzorul unde doriți - acesta este un bloc de înălțime medie cu o suprafață de suprafață bej. Implicit, senzorul va produce lumină atunci când lumina soarelui îl lovește. Dacă lumina soarelui este mai intensă, semnalul va fi mai puternic.
 • Imaginea intitulată Asigurați-luminile care se aprind pe timp de noapte în Minecraft Pasul 4
  4
  Transformați senzorul pentru a detecta noaptea. Există două moduri de a schimba comportamentul senzorului:
 • Înconjurați-l cu blocuri opace, astfel încât să devină un senzor de noapte. În acest fel, un semnal luminos va fi trimis numai în timpul nopții, ajungând la un vârf de forță la miezul nopții (timpul 17780-18240).
 • Puteți de asemenea să faceți clic dreapta acolo pentru a deveni un senzor inversat (suprafața albastră). Acest lucru va trimite un semnal mai puternic în condiții de întuneric. Spre deosebire de senzorul de noapte, acesta poate fi pornit în timpul zilei când există ploaie sau furtună.
 • Imaginea intitulă Faceți luminile care se aprind pe timp de noapte în Minecraft Pasul 5
  5
  Conectați-l la o lampă roșie (piatră roșie). Așezați un rând de pietre prețioase din senzor pe lampă. În funcție de senzorul pe care l-ați utilizat, lampa se va aprinde în timpul nopții sau în orice moment când senzorul este întunecat.
 • Pentru a face o lampă roșie, înconjoară un bloc de piatră strălucitoare cu patru pudre roșcate.
 • Senzorii de noapte (nu cele inversate) se vor activa și dezactiva dacă lampa la care sunt conectate este expusă cerului sau ferestrei. Așezați lampa într-o cameră cu ferestre pentru a împiedica acest lucru sau apăsați pe butonul din dreapta al senzorului pentru ao inversa.


 • Imaginea intitulă Asigurați-luminile care se aprind pe timp de noapte în Minecraft Pasul 6
  6
  Reglați timpul Acești senzori nu au numai două stări. Lumina va crește și va scădea treptat în timpul fiecărui ciclu zi și noapte. Pentru a face lumina lămpii înainte, în timpul apusului, faceți calea mai scurtă sau inserați câțiva repetori redstone pentru a repara semnalul. Pentru a face ca lampa să se oprească până mai târziu seara, traseul redstone va dura mai mult.
 • Pentru a face un repetor, puneți praf roșu în centru cu o lanternă de același tip pe lateral, toate deasupra a trei blocuri de piatră.
 • Repetoarele redstone au o față și o spate. Asigurați-vă că ați pus-o astfel încât semnalul să meargă în direcția cea bună.
 • Metoda 2
  Proiectați diferite tipuri de senzori de lumină naturală

  Imaginea intitulă Asigurați-luminile care pornesc pe timp de noapte în Minecraft Pasul 7
  1
  Creați linii de lumină de la un senzor. Puteți activa orice număr de lămpi roșcate de la un senzor de lumină naturală. Apăsați clic dreapta pentru a inversa senzorul - apoi plasați o linie de pulbere roșie, extinzându-l din ambele părți. Așezați mici ramuri redstone pe această linie și plasați o lampă la capătul fiecărei ramuri. Când atingeți limita de distanță a senzorului (când nu mai strălucește roșu), plasați un repetor pentru a face ca linia de lumină să continue să funcționeze.
  • Amintiți-vă că semnalul de lumină va scădea în timp ce luminează. Dacă aveți o linie lungă, lămpile aflate mai departe de senzor se vor opri mai întâi când se apropie zori.
 • Imaginea intitulă Asigurați-luminile care pornesc pe timp de noapte în Minecraft Pasul 8
  2
  Construiește lămpi pentru stradă. Așezați trei sau patru garduri unul de celălalt pentru a crea un pol înalt și, în partea de sus, așezați o lampă roșie. Puneți pulbere roșie pe partea de sus a acestei lămpi și apoi un senzor de lumină de zi pe partea de sus. Înconjurați-l cu mai multe lămpi roșcate pentru o lumină suplimentară și apoi faceți clic dreapta pentru a inversa senzorul.
 • Imaginea intitulă Asigurați-luminile care se aprind pe timp de noapte în Minecraft Pasul 9
  3
  Faceți lămpi fără praf roșu. Puteți amplasa o lampă roșie lângă senzor pentru ao activa direct, fără a fi necesară "cabluri" de Redstone. Îngropați senzorul cu două blocuri adânc în podea, perete sau tavan pentru a face ca lămpile să facă parte din cameră.
 • sfaturi

  • Orice obiect care funcționează cu redstone poate fi conectat la același sistem. Conectați un senzor de lumină de zi la o ușă de fier pentru a face ușa să se închidă automat atunci când monștrii se află în apropiere.
  • Nu depinde numai de sistemul de iluminare. Aveți câteva lumini în mână în cazul în care o mulțime vă distruge sistemul.

  avertisment

  • În Minecraft 1.7 și versiunile anterioare, senzorii de lumină de zi nu pot fi inversați pentru a porni noaptea. În schimb, trimite o linie de pulbere roșie la torță pentru a inversa semnalul. Apoi plasați lampa pe cealaltă parte a tortei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se construiește un golem de zăpadă în MinecraftCum se construiește un golem de zăpadă în Minecraft
  Cum să dezactivați sunetele folosind mâna pe Samsung Galaxy S4Cum să dezactivați sunetele folosind mâna pe Samsung Galaxy S4
  Cum se pornește un telefon HTCCum se pornește un telefon HTC
  Cum de a găsi aur în Minecraft PECum de a găsi aur în Minecraft PE
  Cum sa faci un gard in MinecraftCum sa faci un gard in Minecraft
  Cum să faci scări în MinecraftCum să faci scări în Minecraft
  Cum să faci poțiuni în MinecraftCum să faci poțiuni în Minecraft
  Cum se face un cazan în MinecraftCum se face un cazan în Minecraft
  Cum sa faci un librar in MinecraftCum sa faci un librar in Minecraft
  Cum să faci un portal către Nether în MinecraftCum să faci un portal către Nether în Minecraft
  » » Cum de a crea lămpi care se aprind pe timp de noapte în Minecraft

  © 2011—2020 ertare.com