Cum să comandați o pizza prin telefon

Comandarea prin telefon este modalitatea rapidă și ușoară de a obține o pizza delicioasă și fierbinte livrată direct la ușa dvs. sau să o ridicați ori de câte ori doriți. Aflați cum să faceți o comandă de pizza cu atenția unui angajat al pizzeriei telefonic, indiferent dacă o faceți pentru dvs., pentru un grup sau pentru o petrecere. Tot ce este necesar este să decideți ce doriți să faceți, să indicați telefonul în mod clar și să plătiți pizza când îl primiți.

pași

Metoda 1
Decideți-vă comanda

Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 1
1
Determinați unde veți comanda pizza. Asigurați-vă că ați comandat-o de la o pizzerie care acceptă comenzi prin telefon pentru a o ridica la sediul dvs. sau pentru a le livra la adresa dvs. Verificați site-ul web sau telefonați-vă numărul de telefon pentru a vă întreba pe scurt dacă livrează pizza sau vă permit să comandați ceva în avans și să îl ridicați când sunteți gata.
 • Dacă doriți ca pizza livrată la domiciliu, asigurați-vă că locuiți în zona de livrare a pizzeriei. Dacă vă aflați în afara limitelor unde se află pizzeria, puteți fi în afara zonei de distribuție maximă.
 • Asigurați-vă că aveți, de asemenea, un tip de plată acceptat de pizzeria. De exemplu, ar trebui să aveți bani pentru livrarea la domiciliu și nu intenționați să utilizați un cec cu cei care nu îl acceptă. Aveți la dispoziție mai multe tipuri de plăți doar pentru caz.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza peste telefon Pasul 2
  2
  Decideți dacă veți lua pizza sau dacă doriți să fiți trimisi în casa dvs. Decideți dacă doriți ca pizza să fie livrată direct la adresa dvs. sau dacă o veți lua direct la locația pizzeriei. Livrarea comenzilor este excelentă pentru a fi convenabilă, în timp ce recepționarea comenzilor este bună când sunteți pe drum spre alt loc.
 • Rețineți că aspectul potențial negativ al livrării la domiciliu este că vi se poate percepe o taxă suplimentară, alta decât costul mesei, și că există întârzieri neașteptate.
 • Potențialul dezavantaj al preluării unei comenzi este că trebuie să mergeți la restaurant pentru al ridica, ceea ce poate dura mai mult. Aceasta ar putea fi o problemă deosebită dacă nu aveți o mașină, nu primiți pe cineva care să vă ia sau nu puteți utiliza transportul public.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 3
  3
  Alege-ți pizza și ingredientele. Verificați cu hârtia sau meniul online al pizzeriei pe care doriți să o comandați pentru a alege ceea ce veți comanda. În același mod, alegeți un vas comun sau pe care l-ați comandat deja, ca o pizza cu brânză.
 • Luați în considerare dimensiunea pizza, tipul de crustă, ingredientele și celelalte opțiuni disponibile. S-ar putea să aveți nevoie să întrebați cât de mare este o dimensiune a pizza pentru a determina ce veți avea nevoie, dar această decizie depinde numai de dumneavoastră.
 • Căutați meniuri online în majoritatea lanțurilor de pizza. Verificați dacă au anumite feluri de mâncare care sunt disponibile numai la unitate și nu se livrează acasă sau nu.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza peste telefon Pasul 4
  4
  Alegeți băuturile sau cele suplimentare. Nu uitați băuturile, aperitivele, deserturile sau alte feluri de mâncare pe care doriți să le comandați pentru a vă însoți pizza. Verificați meniul pentru a afla ce opțiuni există.
 • În același mod, luați în considerare specificațiile pe care ar trebui să le faceți atunci când comandați prin telefon. De exemplu, decideți dacă veți comanda o băutură mică, medie sau mare sau tipul de vinaigret în salată dacă aveți această opțiune.
 • Uitați-vă la meniul, site-ul sau materialele promoționale pe care le-ați primit sau auzit că oferă o ofertă specială sau o reducere atunci când comandați alte feluri de mâncare cu pizza dvs. sau chiar pentru pizza suplimentară. Poate doriți să adăugați aceste opțiuni la comanda dvs. pentru a profita de ofertă.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 5
  5
  Scrieți ordinele mari. Faceți o comandă mai ușoară pentru dvs. și pentru persoana care o ia, știind exact ce doriți să faceți, ceea ce poate fi dificil pentru un grup mare de persoane sau pentru o comandă mare. Scrieți-le pe o bucată de hârtie pe care o puteți vedea pe telefon.
 • Asigurați-vă că toți oamenii din grup ajung la un acord fix cu privire la comandă înainte de a efectua apelul și înțelegeți că nu pot face modificări sau completări atunci când vă aflați la telefon. Puteți chiar să mergeți în altă cameră pentru a găsi liniște și liniște pentru a face apelul dacă trebuie.
 • Nu ezitați să scrieți comanda, chiar dacă este mică, deoarece vă poate ajuta să vă amintiți și să vorbiți mai clar la telefon.
 • Metoda 2
  Efectuați apelul

  Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 6
  1
  Salutați politicos și spuneți primul dvs. tip de comandă. Când cineva de la pizzerie răspunde la apel și spune "Alo", salutați-l și spuneți-i dacă veți face o comandă de a lua sau a trimite acasă. Trebuie să specificați acest lucru înainte de a da alte detalii.
  • Nu fi surprins dacă te pun în așteptare. Magazinele de pizza pot deveni foarte ocupate, în special în timpul orelor de mâncare populare și pot să nu aibă cineva la dispoziție pentru a lua comanda. Așteptați cu răbdare doar unul sau două minute până când cineva revine la linia telefonică.
  • Puteți spune "Bună ziua, vreau să fac o comandă de livrare acasă" sau "Bună ziua, aș dori să fac o comandă pentru a ridica".
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 7
  2
  Indicați clar pizza pe care o veți comanda. Furnizați comanda exactă de pizza, inclusiv mărimea și ingredientele. Nu uitați cele suplimentare, cum ar fi băuturile sau accesoriile. Vorbiți încet și clar, astfel încât angajatul care vă comandă să vă poată înțelege.
 • Indicați comanda dvs. pentru a începe cu dimensiunea pizza și tipul de crustă (dacă aceste opțiuni sunt disponibile). Continuați cu ingredientele pe care le doriți, indiferent de ordin. Aceasta este cea mai ușoară cale pentru angajat să vă scrie comanda.
 • Citiți comanda dacă ați scris-o astfel încât să nu uitați nimic. Rețineți că persoana care primește comanda dvs. trebuie să o înregistreze complet, așa că vorbiți atât de încet că aveți timp să faceți acest lucru.
 • După ce ați indicat comanda dvs. de hrană, puteți furniza și numerele sau codurile corespunzătoare unui cupon sau a unei cărți cadou, dacă aveți oricare dintre acestea pentru pizzeria și dacă doriți să o utilizați pentru comanda dvs. Este preferabil să o faceți prin telefon. În caz contrar, ar putea să dureze timp și să provoace disconfort pentru a adapta mai târziu prețul comenzii dvs.


 • Imaginea intitulată Comandați o pizza peste telefon Pasul 8
  3
  Furnizați adresa și numărul de telefon pentru livrarea la domiciliu. Dacă alegeți această opțiune, furnizați informațiile de contact de care aveți nevoie atunci când vă solicită acest lucru. Aceasta implică, de obicei, numele dvs., numărul de telefon la care vă pot contacta și adresa curentă.
 • Nu uitați să furnizați numărul apartamentului sau unității dvs. dacă locuiți într-o clădire sau un complex cu mai multe. De asemenea, oferă unele semne de acces sau o zonă în care se pot întâlni în afara clădirii.
 • Este util să oferiți un punct de referință recunoscut sau anumite instrucțiuni speciale despre locul în care locuiți persoana care ia comanda, mai ales dacă este dificil de găsit. De exemplu, ați putea spune, "Între clădirea poștală și clădirile rezidențiale de culoare galbenă" sau "Casa cu ușa albastră".
 • Dacă ați făcut o comandă de ridicare, veți avea nevoie doar de numele dvs. și de numărul dvs. de telefon, nu de adresa dvs.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 9
  4
  Confirmați prețul și mulțumiți angajatului. Adresați-vă prețul comenzii dvs. și timpul estimat de livrare sau va fi gata să ridicați dacă nu ați furnizat deja aceste informații. Răspundeți la întrebările rămase și confirmați comanda înainte de a închide telefonul.
 • Este posibil ca persoana care ia comanda să repete ceea ce ați comandat, astfel încât să vă asigurați că l-ați scris corect. Spune-i "dreapta" Dacă ordinea este în regulă sau indică corecțiile sau modificările care ar trebui făcute dacă este greșită.
 • În acest fel, vă va oferi prețul total, care va include reducerile pe care le-ați utilizat și posibilele taxe suplimentare dacă se aplică o taxă sau o taxă pentru livrarea la domiciliu. Asigurați-vă că este prețul pe care l-ați așteptat și îl scrieți dacă trebuie să-l amintiți.
 • di "Mulțumesc, la revedere" pentru a termina apelul și a închide telefonul.
 • Metoda 3
  Primiți și plătiți pentru pizza

  Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 10
  1
  Plătiți prin telefon dacă utilizați un card de credit pentru livrarea la domiciliu. Specificați faptul că doriți să plătiți cu cardul de credit în timp ce comandați prin telefon, astfel încât să îl livreze la adresa dvs. Deși este adevărat că unele companii pot avea oameni care au dispozitive pentru a plăti comenzi cu carduri, vă puteți aștepta să plătiți a ta cu numerar, cu excepția cazului în care specificați altceva.
  • Aveți cartea dvs. de credit la îndemână atunci când specificați că doriți să plătiți în acest fel. Furnizați informațiile despre card angajatului prin telefon. Puteți solicita să adăugați un sfat în acel moment, să scrieți un sfat pe chitanța livrată împreună cu pizza sau să dați bani persoanei de livrare separat atunci când ajungeți.
  • Dacă ați făcut o comandă de ridicare, există multe forme de plată disponibile la unitate, inclusiv carduri de credit, unde veți plăti atunci când vă ridicați mâncarea. Dacă aveți întrebări cu privire la metodele de plată pe care le au, întrebați-le în timp ce sunteți la telefon.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 11
  2
  Completați plata, inclusiv sfaturile. Pregătiți-vă pentru omul de livrare a pizza sau mergeți la pizzeria cu tipul de plată pe care îl veți utiliza pentru a acoperi suma indicată telefonic. De asemenea, va trebui să aveți suficienți bani pentru a oferi un sfat adecvat persoanei care vă servește.
 • Adăugați un sfat de 15 sau 20% din comanda totală. Unele pizzerii sugerează că, pentru o comandă sub 20 de dolari, ar trebui să dați un minim de 3 dolari pentru a vă face livrarea la domiciliu utilă pentru tipul de livrare.
 • Aveți opțiunea de a oferi un sfat mai înalt pentru servicii excelente, comenzi complicate sau vreme nefavorabilă, dar niciodată nu dați mai puțin de 15% pentru comenzile regulate sau 10% pentru comenzile mari. Dealerii folosesc de obicei sfaturi pentru a-și suplimenta venitul redus orar și pentru a acoperi costurile de utilizare a vehiculului lor de transport.
 • Unele restaurante au o taxă de livrare, pe lângă prețul tipic pentru mâncare. Veți fi informat cu privire la prețul total cu această rată inclusă prin telefon. Rețineți că această rată nu este un sfat pentru tipul de livrare. De aceea, trebuie să-i dați-i.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza peste telefon Pasul 12
  3
  Așteptați livrarea la domiciliu. Rămâneți la adresa pe care ați dat-o telefonic dacă ați comandat serviciul de livrare la domiciliu. Trebuie să fii pregătit să răspunzi la ușă și să plătești când livrătorul bate la ușă, sună sunetul de la ușă sau te sună.
 • În timp ce așteptați, activați lumina pridvorului în afara casei dvs., dacă este întunecată sau începe să se întunece, astfel încât omul de livrare să găsească calea mai bună și să știe că este casa ta.
 • În mod similar, puteți utiliza timpul de așteptare pentru a calcula sfatul pentru comanda totală și pentru a pregăti banii totali, astfel încât să îl aveți la îndemână sau lângă ușă. Acest lucru va face plata mai rapidă și mai ușoară.
 • Imaginea intitulată Comandați o pizza pe telefon Pasul 13
  4
  Mergeți la unitate la momentul potrivit pentru a vă ridica comanda. Așteptați apelul la pizza indicând faptul că pizza dvs. este gata sau așteptați timpul estimat pentru care vi sa spus să o ridicați. Apoi, du-te la unitate pentru a ridica și a plăti.
 • Rețineți timpul în care vă va duce să ajungeți la pizzeria atunci când vă decideți timpul să mergeți acolo.
 • Dacă ajungeți înainte de ora la care au sugerat sau vă sună, este posibil ca comanda dvs. să nu fie gata și trebuie să așteptați. Cu toate acestea, dacă ajungeți mult mai târziu decât ați sugerat, pizza dvs. ar putea să nu aibă gust proaspăt sau fierbinte.
 • sfaturi

  • Întotdeauna tratați angajații pizzeriei cu respect atunci când vorbiți cu ei prin telefon, în instituție sau acasă. Veți fi serviți mai repede și mai plăcut dacă le vorbești cu amabilitate și veți acționa cu bunăvoință cu ei.
  • Amintiți-vă că se întâmplă greșeli și întârzieri și că deseori nu este vina nimănui. Dacă faceți o greșeală cu comanda dvs. de pizza, întrebați bine să o schimbați sau doar să o acceptați dacă o puteți mânca. Așteptați ca orele să fie aproximative și să nu vă supărați dacă comanda dvs. durează mai mult timp.

  avertismente

  • Nu încercați să-i oferiți altceva decât bani ca un sfat pentru tipul de livrare. Acest lucru nu este acceptabil sau adecvat.
  • Evitați apelurile la pizzerii. Acest lucru determină pierderea timpului dvs. și vă poate împiedica să furnizați serviciul dvs. în viitor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo comer pizzaCómo comer pizza
  Cum să pui o bucată de pizzaCum să pui o bucată de pizza
  Cum sa faci burgeri de pizzaCum sa faci burgeri de pizza
  Cum se fac pâine de pâine de casă de casăCum se fac pâine de pâine de casă de casă
  Cum să faci pizza dulceCum să faci pizza dulce
  Cómo hacer pizza con pan tostadoCómo hacer pizza con pan tostado
  Cum sa faci pizza pestoCum sa faci pizza pesto
  Cum să faci pizza de legumeCum să faci pizza de legume
  Cum sa faci pizza de puiCum sa faci pizza de pui
  Cum să faci pizza cu brânzăCum să faci pizza cu brânză
  » » Cum să comandați o pizza prin telefon

  © 2011—2020 ertare.com