Cum să solicitați recomandări pe Facebook

Indiferent dacă este vorba de un loc unde puteți mânca, de un garaj, de un salon de înfrumusețare sau de orice alt serviciu, încercați în general să obțineți recomandări de la prieteni și familie înainte de a încerca o nouă afacere. Cu Facebook, puteți ajunge la mai mulți oameni mai eficient decât cu orice alt mijloc de comunicare. Cea mai simplă modalitate de a obține o recomandare de la persoanele pe care le cunoașteți este să postați o stare pe Facebook. Cu toate acestea, Facebook are, de asemenea, o funcție de recomandări specifice pe care le puteți utiliza. De asemenea, vă puteți alătura unui grup care vă poate ajuta cu cererea specifică.

pași

Partea 1
Scrieți solicitarea în mod corespunzător

Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 1
1
Puneți o întrebare Cea mai bună modalitate de a vă atrage prietenii de pe Facebook și de a folosi caracteristica de recomandare este să scrieți mesajul ca o întrebare. Ca orice întrebare bună, ar trebui să fiți scurți și buni. În loc de o declarație ca "Sunt în New York în weekend și cred că mănânc un hamburger", el folosește o întrebare cum ar fi "Unde pot mânca un hamburger bun în New York?"
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 2
  2
  Utilizați cuvântul "recomandare" sau un sinonim. Caracteristica de recomandare Facebook are un algoritm destinat să recunoască actualizările de stare pentru a solicita recomandări de la prieteni. Deși nu există o listă precisă de cuvinte recunoscute, utilizarea cuvântului "recomandare" din publicație va activa cu siguranță funcția.
 • Nu vă fie frică să experimentați cuvintele pe care le postați. Dacă nu funcționează, puteți edita publicația și puteți adăuga "recomandare".
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 3
  3
  Specificați unde doriți recomandările. Fie că este vorba de un oraș sau de un anumit cartier, trebuie să menționați zona în care vă aflați. Acest lucru nu numai că vă va asigura că prietenii dvs. vă oferă recomandări adecvate, dar va permite, de asemenea, funcția de recomandare Facebook să găsească locațiile exacte ale afacerilor sau serviciilor pe care prietenii dvs. le sugerează.
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 4
  4
  Specificați-vă solicitarea. Asigurați-vă că includeți tipul de serviciu pe care îl căutați în aplicație. De exemplu, dacă căutați un atelier mecanic, trebuie să specificați tipul de lucru pe care trebuie să-l faceți, cum ar fi schimbarea uleiului sau repararea caroseriei. Poate fi o idee bună să includeți bugetul, mai ales când vine vorba de recomandările restaurantului. Această măsură vă va asigura că recomandările corespund necesităților dvs.
 • Acesta este un exemplu de solicitare bine formulată "Bună ziua! Știe cineva un loc bun pentru a mânca sushi în centrul orașului Seattle? Căut un restaurant care să nu depășească 50 de dolari pentru două persoane. Multumesc! "
 • Partea 2
  Utilizați caracteristica de recomandare Facebook

  Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 5
  1
  Faceți clic pe caseta de stare din partea de sus a ecranului. Veți găsi în același loc dacă vă aflați în secțiunea de știri (în esență "pagina de pornire") sau pe pagina de profil. Pentru a accesa rapid secțiunea de știri, puteți face clic pe sigla Facebook din colțul din stânga sus al ecranului.
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 6
  2


  Scrieți o publicație care conține numai text. După ce faceți clic pe caseta de stare, opțiunea de text trebuie să fie selectată în mod prestabilit. Scrieți solicitarea de recomandare aici.
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 7
  3
  Faceți publicația. După scrierea recomandărilor privind solicitarea de stare, faceți clic pe butonul albastru "Publicați" din colțul din dreapta jos al casetei de actualizare a stării. Această acțiune va publica cererea pe perete.
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 8
  4
  Faceți clic pe "Adăugați harta ___ la publicație". Veți găsi acest buton sub o hartă care va apărea sub stat. Trebuie să indicați locația specifică menționată în publicație (cum ar fi un oraș, stat sau țară) în loc de "___". Dacă faceți clic aici, veți adăuga o mică hartă a acestei locații la actualizarea statusului dvs. și veți plasa sugestiile prietenilor dvs. pe aceasta.
 • Partea 3
  Solicitați o recomandare într-un grup

  Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 9
  1
  Căutați un grup utilizând cuvinte cheie potrivite. Indiferent de pagina Facebook pe care vă aflați, puteți găsi bara de căutare din partea de sus a ecranului, alături de sigla Facebook. Introduceți aici interogarea dvs., indiferent dacă se referă la un tip de hrană, un interes special, un hobby sau un serviciu. Apoi apăsați "Enter" pentru a efectua căutarea.
  • De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui garaj bun în zona Los Angeles, probabil că va trebui să căutați "ateliere mecanice în Los Angeles". Acordați atenție numelui grupului, deoarece acesta vă va spune dacă se potrivește nevoilor dvs.
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 10
  2
  Alăturați-vă unui grup adecvat. Când ați găsit un grup despre care credeți că vă poate ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie, trebuie să vă alăturați. Puteți să o faceți din pagina grupului făcând clic pe butonul "Alăturați-vă grupului".
 • Rețineți că, în funcție de natura aplicației, este posibil să nu găsiți un grup care să fie suficient de adecvat pentru a vă ajuta. Acest lucru este valabil mai ales dacă locuiți într-o zonă mai rurală.
 • Unele grupuri sunt private și un administrator va trebui să aprobe cererea dvs. pentru a vă putea înscrie. Timpul necesar acestui proces va varia de la grup la grup. Ar putea dura câteva ore sau câteva zile.
 • Imagine intitulată Cereți recomandări pe Facebook Pasul 11
  3
  Publicați cererea În partea de sus a paginii de grup, ar trebui să găsiți o casetă care vă invită să postați ceva. Acesta va fi foarte asemănător cu imaginea pe care ați găsit-o în profilul dvs. sau în secțiunea de știri. Scrieți solicitarea de recomandare aici.
 • Deoarece probabil că v-ați alăturat unui grup care se potrivește cu locația dvs. și cu serviciul pe care îl căutați, este posibil să nu fi nevoie să fiți la fel de concret cu aplicația ca și în celelalte metode.
 • Rețineți că multe grupuri din Facebook au reguli despre ceea ce puteți și ce nu puteți publica. Asigurați-vă că revizuiți cu atenție aceste reguli înainte de a aplica sau că puteți sfârși expulzarea din grup. Ele sunt de obicei găsite în publicații "ancorate" în partea de sus a paginii grupului sau în descrierea grupului.
 • avertismente

  • Aveți grijă atunci când dați locația dvs. unui grup din Facebook la care v-ați alăturat recent. Puteți să dezvăluiți mai multe informații personale decât este în siguranță.
  • Dacă primiți recomandări de la prietenii de pe Facebook pe care nu le cunoașteți foarte bine, este posibil să fie necesar să verificați numele serviciilor propuse împreună cu alți prieteni sau pe site-urile de revizuire a clienților online.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să grupați prietenii Facebook pe AndroidCum să grupați prietenii Facebook pe Android
  Cum să ancorați un grup în Facebook MessengerCum să ancorați un grup în Facebook Messenger
  Cum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPadCum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPad
  Cum să creați un sondaj FacebookCum să creați un sondaj Facebook
  Cum să dezactivați chat-ul FacebookCum să dezactivați chat-ul Facebook
  Cum să vă dezactivați contul FacebookCum să vă dezactivați contul Facebook
  Cum să dezarhivați mesajele pe Facebook MessengerCum să dezarhivați mesajele pe Facebook Messenger
  Cum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru AndroidCum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru Android
  Cum să ștergi mai mulți prieteni pe FacebookCum să ștergi mai mulți prieteni pe Facebook
  Cum de a găsi prieteni apropiați pe Facebook pe iPhone sau iPadCum de a găsi prieteni apropiați pe Facebook pe iPhone sau iPad
  » » Cum să solicitați recomandări pe Facebook

  © 2011—2020 ertare.com