Cum de a petrece Saga Candy Crush

Candy Crush Saga poate părea un joc simplu care nu necesită nicio strategie. Unii chiar spun că trecerea nivelurilor lor este o chestiune de noroc. Dar gândiți-vă! Acest joc este mult mai mult decât schimbul de bomboane colorate și necesită cu adevărat o strategie și o planificare a mișcării pentru a trece nivelurile.

pași

Imagine cu titlul Beat Candy Crush Saga Pasul 1
1
Cunoașteți bomboanele. Nu este suficient să știți elementele de bază despre schimbul acestor bomboane colorate, de asemenea trebuie să știți ce se va întâmpla dacă aliniați 4 sau chiar 5 bomboane de aceeași culoare. Cunoașteți "putere" din acestea "super" bomboane va face o diferență atunci când vine vorba de a depăși nivelurile Candy Crush Saga.
 • Bomboanele dungate vor elimina toate rândurile lor atunci când sunt schimbate cu o bomboană normală. Aceasta depinde de direcția în care a fost produs bomboanele dungate. Dacă creați o bomboană dungată prin adăugarea celei de-a patra bomboane pe orizontală, aceasta va avea linii orizontale. Pe de altă parte, dacă îl faci vertical, dungile vor fi verticale.
 • Bomboanele înfășurate pot fi create prin combinarea a două grupe de câte trei împreună într-o singură mișcare. Schimbarea unei bomboane înfășurate cu o bomboană normală va distruge toți cei din jurul tău.
 • Bomboana cea mai puternica dintre toate este bomba de culoare. Aceasta poate fi creată prin alinierea a 5 bomboane de aceeași culoare. Când o schimbi cu o bomboană normală, distruge toate bomboanele care sunt în bord, care au aceeași culoare ca cea normală.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Saga Pasul 2
  2
  Căutați combinații Nu este nimic mai bun decât să vedem cum sunt eliminate câteva bomboane prin combinații într-o singură mișcare. Făcând-o singură necesită cunoștințele tale despre combinațiile de bomboane.
 • Schimbarea bomboanelor cu dungi va elimina cele pe un rând orizontal și un rând vertical, indiferent de orientarea lor.
 • Schimbarea bomboanelor înfășurate va provoca o explozie de 5 cu 5 blocuri care vor elimina bomboanele din acel spațiu.
 • Schimbarea pompelor de culoare va elimina toate bomboanele unei anumite culori din bord.
 • Schimbarea unei bomboane dungate cu una împachetată va crea o "super" bomboane care elimină bomboane din trei rânduri și coloane, atât pe verticală, cât și pe orizontală.
 • Schimbarea unei bomboane dungate cu o bombă colorată va face ca toate bomboanele de aceeași culoare ca cea dungată să fie zgâriate și să explodeze în același timp.
 • Schimbarea unei bomboane invelite cu o bomba colorata va elimina toate bomboanele de aceeasi culoare ca si bomboanele care adauga o explozie suplimentara.
 • Imagine cu titlul Beat Candy Crush Saga Pasul 3
  3
  Cunoaște obiectivul Uneori este ușor să vă faceți griji cu privire la crearea de combinații și să uitați care este obiectivul principal al nivelului. Evident, nu este întotdeauna să obții cel mai mare scor. Există diferite tipuri de victorii în Candy Crush Saga.
 • Nivelul mișcărilor. Condiția este pur și simplu de a obține un anumit punctaj înainte de a ieși din mișcări.
 • Nivelurile de gelatină. Aceste niveluri mai complicate necesită eliminarea tuturor gelatinei care există în nivelul de depășire a acestora. Ele sunt un exemplu clar că nu este întotdeauna în ceea ce privește eliminarea bomboanelor.
 • Niveluri cu pompe. Aceste niveluri necesită o strategie și o abilitate de a le transmite. Trebuie să evitați ca bombele să explodeze prin crearea de combinații de bomboane cu ele. Dacă pompa ajunge la zero, jocul se termină.
 • Niveluri cu ingrediente. Obiectivul acestor niveluri este de a face ca un anumit număr de ingrediente să ajungă la partea inferioară a planșei înainte de a ieși din mișcare.
 • Nivelurile de colectare a bomboanelor. Pe aceste nivele trebuie să "colecta" un anumit număr de bomboane de culoare, speciale sau combinații pentru a le depăși.
 • Imagine cu titlul Beat Candy Crush Saga Pasul 4
  4
  Acordați prioritate combinațiilor din partea de jos. Aceste mișcări sunt logice deoarece, de cele mai multe ori, mai ales atunci când numărul de mișcări este limitat, eliminarea bomboanelor din această secțiune cauzează crearea de combinații atunci când bomboanele cad. Desigur, acest lucru nu este o garanție, ci crește șansele de succes.
 • Imagine cu titlul Beat Candy Crush Saga Pas 5
  5
  Căutați capcanele. Capcane cum ar fi ciocolata sau bombe ar trebui să aibă prioritate față de restul lucrurilor. Dacă nu aveți grijă de ciocolată, va consuma rapid bomboanele din jur, ceea ce va face mai dificilă eliminarea bomboanelor. Același lucru se întâmplă și cu bombe, pentru că dacă se detonează, jocul se termină imediat.
 • Imagine cu titlul Beat Candy Crush Saga Pasul 6


  6
  Se ocupă cu gelatine greu accesibile. Aceste jeleuri și cele de pe marginile consiliului ar trebui să fie prima dvs. prioritate. Odată ce ați eliminat aceste gelatine, cu siguranță cei din centru vor fi fost afectați de proces. În plus, acestea sunt mai ușor de eliminat în comparație cu cele situate pe margini.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Saga Pasul 7
  7
  Nu te grăbi. Chiar și atunci când aveți o limită de timp, asigurați-vă că nu executați și luați decizii greșite. Rețineți că puteți întrerupe întotdeauna jocul și puteți face o pauză pentru a evalua tabloul. Dacă aveți bomboane speciale, în special, asigurați-vă că le utilizați în mod corespunzător!
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Saga Pasul 8
  8
  Părăsiți nivelul și reintroduceți. Dacă în momentul în care intrați în nivelul în care vedeți că nu există mișcări favorabile și nu faceți nici o mișcare, puteți pleca și reintrați fără a pierde o viață. Fă-o până când poziția inițială a bomboanelor este favorabilă.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Saga Pasul 9
  9
  Ajută-ți prietenii. Dacă aveți prieteni de pe Facebook care au nevoie de vieți suplimentare, ajutați-i fără să vă gândiți. Această generozitate va fi de mare ajutor când trebuie să cereți o favoare ca mai multe vieți sau să vă deplasați în următoarea zonă a hărții.
 • Imagine cu titlul Beat Candy Crush Saga Pasul 10
  10
  Cumpărarea lucrurilor este o altă opțiune. Candy Crush Saga are unele elemente suplimentare pe care le puteți cumpăra pentru a vă ajuta să bateți nivelurile. Rețineți că aceste obiecte și agenți de îmbunătățire nu sunt gratuite, deci gândiți-vă cu atenție înainte de a decide să cumpărați ceva. În plus, provocarea este de a trece nivelurile pur și simplu cu ceea ce jocul în sine vă oferă. Există adevărata satisfacție.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Saga Pasul 11
  11
  Avansează timpul. Când v-ați folosit toată viața și trebuie să așteptați 24 de ore pentru ca acestea să se umple, puteți oricând să ajustați timpul dispozitivului "înșela" la sistem. Adăugarea unei zile la cea curentă vă va permite să obțineți încă 5 vieți! Doar nu uitați să reglați timpul când ați terminat jocul. Dar, de asemenea, rețineți că acest lucru va face următoarea așteptare legală pentru a recupera viețile să ia mult timp.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa trimiteti viata in Candy CrushCum sa trimiteti viata in Candy Crush
  Cum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush SagaCum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush Saga
  Cum se joacă Candy CrushCum se joacă Candy Crush
  Cum se joacă Candy Crush SagaCum se joacă Candy Crush Saga
  Cum sa obtii mai multe vieti in Candy CrushCum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush
  Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush SagaCum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga
  Cum sa treci nivelul 109 in Candy CrushCum sa treci nivelul 109 in Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 23 de Candy CrushCómo pasar el nivel 23 de Candy Crush
  Cum sa treci la nivel 165 de Candy CrushCum sa treci la nivel 165 de Candy Crush
  Cum sa treci cu Candy Crush level 97Cum sa treci cu Candy Crush level 97
  » » Cum de a petrece Saga Candy Crush

  © 2011—2020 ertare.com