Cum să mutați muzică de pe iPod pe un computer nou

Transferul muzicii la iPod este, de obicei, destul de simplu, dar lucrurile devin mult mai complicate atunci când încercați să faceți contrariul. Ca măsură de protecție a drepturilor de autor, Apple vă permite să utilizați iTunes pentru a transfera conținut la iPod. Dacă doriți să transferați conținut

De la iPod la un calculator nou sau la un computer al unui prieten, va trebui să utilizați câteva metode alternative. Metoda variază în funcție de tipul de iPod pe care îl aveți.

pași

Metoda 1
Transferați piese achiziționate (pentru toate dispozitivele iPod)

Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 1
1
Rețineți ce va fi transferat. Dacă aveți de gând să schimbați de la un computer vechi la unul nou și să cumpărați toată muzica prin iTunes, puteți transfera toate piesele achiziționate pe iPod la computerul nou.
 • Acest lucru este cel mai util pentru utilizatorii ale căror biblioteci constă în principal din piese achiziționate și discuri copiate. Dacă aveți muzică din alte surse (descărcări online, discuri pe care nu le mai aveți etc.) sau încercați să partajați muzica cu un prieten, mergeți la una din secțiunile următoare.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un nou computer Pasul 2
  2
  Deschideți iTunes pe computerul nou. Va trebui să autorizați computerul cu ID-ul dvs. Apple pentru a permite copierea pieselor achiziționate înapoi în computer.
 • Faceți clic aici pentru instrucțiuni despre cum să descărcați și să instalați iTunes pe noul computer.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 3
  3
  Faceți clic pe meniu "magazin" și selectați "Autorizați computerul". Aceasta va deschide o casetă de dialog care vă va solicita ID-ul Apple.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 4
  4
  Introduceți ID-ul dvs. Apple și parola și faceți clic pe "autoriza". Acest lucru va autoriza noul computer să acceseze achizițiile dvs. iTunes.
 • Puteți autoriza doar cinci computere la un moment dat. Faceți clic aici pentru instrucțiuni despre cum să interziceți calculatoarele dacă ați atins limita.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 5
  5
  Conectați iPod-ul la noul computer. iTunes ar trebui să detecteze iPod-ul după câteva minute.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 6
  6
  selecta "Transferați achizițiile" în caseta de dialog care apare. Aceasta va copia pe noul computer toate melodiile de pe iPod care au fost achiziționate împreună cu ID-ul dvs. Apple.
 • Dacă aveți multe melodii pe iPod, procesul de transfer poate dura ceva timp.
 • Metoda 2
  iPod Touch (și iPhone și iPad)

  Imaginea intitulată Transferați muzica de pe iPod la un computer nou Pasul 7
  1
  Rețineți ce puteți și ce nu puteți face. Spre deosebire de iPod-ul original, nu puteți accesa iPod Touch, iPad și iPhone prin computer ca și cum ar fi hard discuri externe. Aceasta înseamnă că copierea muzicii de pe iPod Touch la un computer nou nu este posibilă fără ajutorul software-ului extern (sau fără "I desenjaularlo").
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 8
  2
  Instalați iTunes (dacă nu aveți încă). Deși nu veți folosi iTunes pentru a transfera fișiere, majoritatea programelor pentru gestionarea iPod-urilor necesită instalarea iTunes pentru a accesa serviciile de conexiune. Faceți clic aici pentru instrucțiuni despre cum să descărcați iTunes.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 9
  3
  Căutați și descărcați un program pentru a gestiona iPod-urile. Există un număr mare de programe care vă permit să selectați fișierele muzicale stocate pe iPod Touch și să le copiați pe computer. Majoritatea acestor programe costă bani, dar mai multe au teste gratuite pe care le puteți utiliza. Unele dintre programele cele mai populare includ următoarele:
 • Sharepod-
 • TuneJack-
 • iRip-
 • iRepo.
 • Imaginea intitulată Transfer muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 10
  4
  Conectați iPod-ul la computer. Dacă iTunes este setat să se sincronizeze automat, țineți apăsată tasta Shift și tastele Ctrl (Windows) sau Command-Option (Mac) în timp ce vă conectați iPod-ul pentru a preveni iTunes automat sincronizarea și ștergeți conținutul iPod.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe dispozitivul iPod la un computer nou Pasul 11
  5
  Deschideți programul de gestionare pe care l-ați instalat. Fiecare va lucra diferit, dar toate au aceleași principii de bază. Acest ghid va oferi un rezumat general, deci verificați pagina de ajutor a programului dacă aveți o problemă specifică.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 12


  6
  Selectați piesele pe care doriți să le copiați pe computer. Unele programe precum iRip vă vor oferi opțiunea de a importa rapid toate melodiile de la iPod la biblioteca iTunes de pe noul computer. De asemenea, puteți selecta manual selectarea pieselor și copiați numai selecția pe noul computer.
 • Nu toate programele vor importa piesele copiate direct în iTunes. Dacă acesta este cazul sau dacă doriți să utilizați melodiile în alt player audio, va trebui să le copiați într-o locație de pe computer (cum ar fi folderul Muzică) și apoi adăugați acel dosar la biblioteca dvs. iTunes.
 • Uneori, numele fișierelor melodiilor vor fi modificate atunci când le copiați pe iPod. iTunes sau alte playere audio pot citi în continuare informațiile despre metadate din cântece și le pot eticheta în mod corespunzător.
 • Procesul de import va dura probabil un timp, mai ales dacă veți copia mii de melodii.
 • Metoda 3
  iPod Classic

  Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 13
  1
  Rețineți ce puteți și ce nu puteți face. Această metodă este pentru iPod Classic, din care trebuie să extragi piese muzicale. Când utilizați această metodă, nu veți ști ce melodie este, până când o adăugați la biblioteca unui player audio. Acest lucru se datorează faptului că fișierele de melodii sunt redenumite atunci când sunt adăugate în biblioteca iPod-ului dvs.
  • Această metodă este utilă pentru transferarea melodiilor pe care nu le-ați achiziționat în iTunes pe un calculator nou sau pe computerul unui prieten. De asemenea, este util să recuperați melodiile când nu apare nimic pe iPod.
  • Această metodă nu este foarte utilă pentru oamenii care încearcă să extragă un singur cântec sau doar câțiva dintr-o bibliotecă de sute de cântece. Acest lucru se datorează faptului că melodiile nu vor avea nume de fișiere lizibile, astfel că găsirea exactă a cântecului dorit va fi dificilă, dacă nu imposibilă.
  • Acest lucru nu va funcționa pentru un iPod Touch, un iPhone sau un iPad. Utilizați metoda menționată mai sus pentru aceste dispozitive.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 14
  2
  Porniți iTunes pe computerul nou. Va trebui să porniți procesul în iTunes astfel încât iPod-ul să poată fi plasat în modul disc. Acest lucru va permite computerului dvs. să deschidă iPod-ul ca unitate externă.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 15
  3
  Apăsați și țineți apăsate tastele Mayus și Ctrl (în Windows) sau Command and Option (pe Mac) și conectați iPod-ul la USB. Continuați să țineți apăsată tasta până când aparatul apare în iTunes. Menținerea acestor taste apăsate va împiedica iTunes să sincronizeze iPod-ul automat când se conectează.
 • Dacă iPod-ul dvs. nu rămâne conectat după ce faceți acest lucru, selectați-l în iTunes și bifați caseta "Activați modul disc" în fereastră "rezumat".
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 16
  4
  Activați fișiere ascunse în sistemul dvs. de operare. Pentru a vedea folderul ascuns care conține fișierele muzicale, va trebui să activați fișierele ascunse din sistemul dvs. de operare. Procesul variază în funcție de utilizarea Windows sau Mac.
 • ferestre: Deschideți panoul de control și selectați "Opțiuni pentru foldere". Dacă nu vedeți "Opțiuni pentru foldere", selectați "Aspect și personalizare" și apoi "Opțiuni pentru foldere". Faceți clic pe fila "vedere" și selectați "Afișați fișierele, folderele și unitățile ascunse".
 • Mac: deschideți Terminalul și tastați următoarea comandă: defaults scrie com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE. După executarea comenzii, tastați Killall Finder și apăsați Enter pentru a reporni fișierul și pentru a aplica modificările.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 17
  5
  Deschideți unitatea iPod de pe computer. În Windows, îl puteți găsi în fereastra dvs. "PC-ul meu". Accesați-l repede apăsând tasta Windows + E. Pe Mac, iPod-ul dvs. va apărea ca o unitate pe Desktop.
 • Imaginea intitulată Transferați muzica de pe iPod la un computer nou Pasul 18
  6
  Deschide iTunes Puteți utiliza iTunes pentru a importa automat toate melodiile de la iPod la biblioteca iTunes de pe computer, simplificând procesul de copiere și păstrând organizarea muzicii. Trebuie să modificați anumite setări, astfel încât fișierele muzicale să fie redenumite automat în funcție de metadatele lor atunci când le adăugați înapoi la iTunes.
 • Dacă nu doriți să adăugați muzică în iTunes pe noul computer, puteți deschide pur și simplu dosarul iPod_Control Music a unității iPod-ului și copiați fișierele direct pe computer.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 19
  7
  Faceți clic pe meniu "edita" sau "iTunes" și selectați "preferinţe". Faceți clic pe fila "avansat".
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un nou computer Pasul 20
  8
  Activați iTunes pentru a vă organiza muzica. Bifați caseta "Păstrați folderul Media iTunes organizat" și "Copiați fișierele în folderul Media iTunes atunci când le adăugați în bibliotecă".
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 21
  9
  Faceți clic pe meniu "arhivă" și selectați "Adăugați un dosar în bibliotecă". Dacă utilizați un Mac, faceți clic pe "iTunes" și selectați "Adăugați la bibliotecă".
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 22
  10
  Navigați la dosar.iPod_Control Music și selectați-l. Puteți găsi acest lucru selectând iPod-ul din lista de unități. Veți putea vedea numai dacă ați activat fișierele ascunse.
 • Dacă iPod-ul a fost inițial utilizat pe un Mac și încercați să îl deschideți pe un computer Windows, va trebui să utilizați programul HFSExplorer gratuit și să copiați manual fișierele. Puteți descărca gratuit pagina catacombae.org/hfsexplorer/.
 • Imaginea intitulată Transferați muzică de pe iPod la un computer nou Pasul 23
  11
  Așteptați până când fișierele sunt copiate. iTunes va copia fișierele direct de pe iPod și le va adăuga în folderul dvs. "iTunes Media". Organizați automat muzica în subfoldere pe baza informațiilor artistului și ale albumului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezactivați un iPod nanoCum să dezactivați un iPod nano
  Cum să vă deblocați iPod TouchCum să vă deblocați iPod Touch
  Cum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod TouchCum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod Touch
  Cum se descarcă Skype pe iPod TouchCum se descarcă Skype pe iPod Touch
  Cómo descargar juegos a un iPod TouchCómo descargar juegos a un iPod Touch
  Cum se descarcă driverul iPod pentru Windows XP, Vista și 7Cum se descarcă driverul iPod pentru Windows XP, Vista și 7
  Cum se descarcă muzică gratuită pe iPodCum se descarcă muzică gratuită pe iPod
  Cum se descarcă muzică cu torentele și le încarci pe iPodCum se descarcă muzică cu torentele și le încarci pe iPod
  Cum să ștergeți albume foto de pe iPod TouchCum să ștergeți albume foto de pe iPod Touch
  Cum să ștergeți fișiere pe un iPod TouchCum să ștergeți fișiere pe un iPod Touch
  » » Cum să mutați muzică de pe iPod pe un computer nou

  © 2011—2020 ertare.com