Cum sa treci nivelul 30 de Candy Crush

Candy Crush este un joc destinat sistemelor de operare mobile. Obiectivul jocului este de a face piese de puzzle potrivite, bomboane, pentru a le elimina de la bord. Fiecare nivel are obiective diferite și obiective specifice, deci trebuie să le îndepliniți pentru a trece nivelul și a continua să progreseze. Nivelul 30 de Candy Crush este un nivel de ingrediente, ceea ce înseamnă că obiectivul ecranului este să renunțe la ingrediente. Aveți 60 de mișcări pentru a face trei cireșe și trei castane să cadă. Fiecare ingredient este în valoare de 10.000 de puncte și un minim de 30.000 de puncte (o stea) este necesar pentru ao depăși. 40.000 de puncte vă vor oferi două stele și este posibil ca cele trei stele să atingă 60.000 de puncte sau mai mult.

pași

Partea 1
Treceți nivelul 30

Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 30 Pasul 1
1
Eliminați meringa Cele 25 blocuri merengue ocupă o mulțime de spațiu pe placa de bomboane de nivel 30, așa că este important să le eliminați mai întâi pentru a obține mai multe bomboane și eliberați prizele pentru ingrediente. Pompele de culoare nu vor elimina meringa, dar ceea ce este posibil este:
 • creați combinații de bomboane de lângă meringue pentru a le rupe -
 • Creați combinații speciale cu bomboane în dungi și înfășurate.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 30 Pasul 2
  2
  Eliminați primul ingredient. După ce ați eliminat meringa, puteți să vă concentrați asupra scoaterii primului ingredient (o cireșă sau castan) de pe placă. În coloana în care este ingredientul, combinați dulciuri sub el pentru a elimina bomboanele și a elibera spațiu. În timp ce curățați bordul sub ingredient, acesta va cădea în spațiile libere.
 • Îndepărtați ingredientele de pe placă luându-le în partea de jos a plăcii, unde sunt săgețile verzi și acele puncte "va ieși" a consiliului.
 • La nivelul 30, există săgeți verzi în partea de jos a fiecărei coloane, astfel încât să puteți elimina ingredientele de pe placă folosind oricare dintre ele atât timp cât nu au meringue.
 • Imagine cu denumirea Beat Candy Crush Level 30 Pasul 3
  3
  Scoateți ingredientele rămase. Pe măsură ce apare fiecare ingredient, continuați să combinați bomboanele sub el pentru al elimina. La nivelul 30, este posibil ca ingredientele să apară în orice coloană în orice moment, chiar dacă există deja unul pe placă, dar unul nou va apărea întotdeauna când scoateți ultimul pe stânga.
 • Eliminarea celor șase ingrediente în cursul celor 60 de mișcări vă va oferi cel puțin 60.000 de puncte și trei stele în acest nivel.


 • Partea 2
  Folosiți bomboane speciale

  Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 30 Pasul 4
  1
  Creați bomboane speciale În Candy Crush, bomboane speciale sunt create atunci când anumite combinații sunt făcute pe bord. Este posibilă combinarea bomboanelor speciale cu bomboane normale sau alte bomboane speciale pentru a curăța mai mult spațiu în bord într-o singură mișcare. Deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plasarea ingredientelor în coloanele corecte (pentru că toate au căi de ieșire) la nivelul 30, vă puteți concentra mai mult pe fabricarea bomboanelor și combinațiilor speciale.
  • Bomboanele brodate sunt create prin combinarea a patru bomboane de același tip.
  • Bomboanele colorate (bomboane cu jetoane colorate) sunt create prin combinarea a cinci bomboane egale orizontal sau vertical.
  • Bomboanele înfășurate sunt create prin combinarea a cinci sau mai multe bomboane sub formă de "L" sau "T".
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 30 Pasul 5
  2
  Utilizați bomboane speciale cu bomboane normale. Prin combinarea bomboanelor speciale cu bomboane obișnuite, veți obține mult mai mult în mai puține mișcări. Utilizările sau combinațiile de bomboane speciale sunt:
 • Când combinați o pompă de culoare cu orice bomboană, toate bomboanele de acea culoare sau tip vor fi eliminate.
 • Când activați o bomboană cu dungi verticale, toate bomboanele vor fi eliminate din acea coloană.
 • Când activați o bomboană cu dungi orizontale, toate bomboanele din acel rând vor fi eliminate.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 30 Pasul 6
  3
  Faceți combinații speciale de bomboane. Prin combinarea bomboanelor speciale cu alte bomboane speciale, veți elimina simultan un număr mare de bomboane din bord. Aceste combinații ajută în special dacă există doar câteva mișcări rămase și există mai multe ingrediente pentru a le elimina.
 • Este posibil să combinați două bomboane dungate atât verticale cât și orizontale (indiferent de direcție) pentru a elimina toate bomboanele din rândul și coloana în care faceți combinația.
 • O bomboană dungată cu o bomboană înfășurată va avea același efect ca și combinația a două bomboane dungate, deși de această dată combinația va elimina trei rânduri și trei coloane de bomboane.
 • Prin combinarea a două bomboane împachetate va crea un pătrat de două bomboane, care va distruge bomboanele care îl înconjoară.
 • Combinați o bomboană înfășurată cu o pompă colorată va elimina toate bomboanele care au aceleași culori ca cele învelite, în plus față de alte bomboane de culori aleatorii.
 • Când combinați o bombă colorată cu o bomboană dungată, toate bomboanele de pe bord care au aceeași culoare ca zgârieturile vor deveni zgâriate și se vor activa imediat.
 • Când puneți două bombe color, toate bomboanele vor fi scoase din bord. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru nu înseamnă neapărat că veți trece nivelul pe care îl jucați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa trimiteti viata in Candy CrushCum sa trimiteti viata in Candy Crush
  Cum să evoluați la ShelgonCum să evoluați la Shelgon
  Cum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush SagaCum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush Saga
  Cum se joacă Candy CrushCum se joacă Candy Crush
  Cum se joacă Candy Crush SagaCum se joacă Candy Crush Saga
  Cum sa obtii mai multe vieti in Candy CrushCum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush
  Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush SagaCum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga
  Cum sa treci nivelul 109 in Candy CrushCum sa treci nivelul 109 in Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 23 de Candy CrushCómo pasar el nivel 23 de Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 29 de Candy CrushCómo pasar el nivel 29 de Candy Crush
  » » Cum sa treci nivelul 30 de Candy Crush

  © 2011—2020 ertare.com