Cum sa treci la nivel de Candy Crush 33

Candy Crush Saga este un joc dificil, dar nivelul 33 o depășește cu adevărat. Conturi cu patru plăci separate, fiecare cu patru gelatine care trebuie îndepărtate. Nu pare complicat, nu? dar punctul este că aveți doar 17 mișcări pentru ao face. Înainte de a merge nebun încearcă să bată nivelul, să ia un moment pentru a examina consiliul și urmați câteva strategii de bază pentru a face jocul mult mai ușor.

conținut

pași

Imaginea intitulată Beat Candy Level Crush Level 33 Pasul 1
1
Înțelegeți cum funcționează Aveți numai 17 mișcări pentru a elimina 16 gelatine, care trebuie eliminate două câte două pentru a le îndeplini. Bomboanele se mișcă în sus și în jos de-a lungul spațiilor de pe placă. Bomboanele învelite nu elimină nimic în afara zonei în care sunt găsite, ceea ce le face complet inutile la acest nivel. Aveți câteva mișcări prețioase pentru a finaliza nivelul.
 • Există doar 14 mișcări disponibile, ceea ce a făcut puzzle-ul foarte dificil. Mișcările au crescut la 17, ceea ce ameliorează "durere" dar păstrează multă provocare.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 33 Pasul 2
  2
  Nu faceți o mișcare dacă nu eliminați jeleu. Din moment ce aveți doar 17 mișcări, trebuie să vă asigurați că fiecare mișcare contează, pentru că cu siguranță veți avea una sau două mișcări rămase la finalizarea consiliului. Eliminați toate gelatinele pe care le puteți mișca și nu vă îngrijorați prea mult despre crearea bomboanelor speciale.
 • Aruncați o privire la bordul deasupra celei în care faceți mișcarea pentru a vedea dacă există o soluție mai bună (care elimină mai mult gelatină) disponibilă în ea. De când bomboanele cade, dacă faceți o mișcare într-un panou cu cele inferioare, bomboanele superiorului se vor mișca eliminând această opțiune pentru mai târziu.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 33 Pasul 3
  3
  Focalizați mai întâi pe cel inferior. Mai întâi eliminați cele două panouri inferioare, deoarece unele părți ale celor două superioare vor fi eliminate automat datorită reacțiilor în lanț. Încercați să vă concentrați pe un sfert de bord de fiecare dată și veți vedea cum se curăță restul datorită acțiunilor dvs.
 • Dacă nu aveți mișcări posibile în partea inferioară, există mai multe moduri de a obține mișcări din nou. Încercați să jucați în partea de jos și să păstrați activitatea.


 • Imagine cu titlul Beat Candy Crush Level 33 Pasul 4
  4
  Utilizați bomboanele dungate strategic. Utilizați bomboane dungate pentru a elimina un rând nu numai de la bordul pe care vă aflați, dar și de la bordul adiacent. Bomboanele brodate, singure în combinație cu alte zgârieturi, sunt foarte utile pentru a elimina repede rândurile.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 33 Pasul 5
  5
  Nu vă faceți griji cu privire la scor. Există un scor minim necesar pentru a putea trece nivelul, dar este foarte posibil ca prin eliminarea gelatinei să poți să scrii mai bine. Scorul minim necesar a fost mai mare, dar a fost redus când numărul de mișcări a crescut.
 • Imagine cu numele Beat Candy Crush Level 33 Pasul 6
  6
  Luați în considerare reîncărcarea panoului. Dacă nu vă place configurația inițială a bomboanelor și jucați pe un dispozitiv mobil, puteți reîncărca nivelul și puteți începe cu bomboane noi fără a pierde o viață. Acest lucru este util în special dacă nu începeți cu mișcări bune. Nu veți putea să o faceți după ce ați făcut o mutare sau pe versiunea dvs. Facebook.
 • Atingeți săgeata galbenă din colțul din dreapta jos și apoi pictograma cu ușa roșie. Aceasta vă va duce înapoi pe hartă.
 • Dacă redați pe un dispozitiv pe Android, atingeți o dată butonul "înapoi" în partea de jos a telefonului. Aceasta vă va duce înapoi pe hartă.
 • sfaturi

  • Nu pierdeți mișcările, creând combinații care nu elimină gelatina.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa trimiteti viata in Candy CrushCum sa trimiteti viata in Candy Crush
  Cum sa evoluezi la GabiteCum sa evoluezi la Gabite
  Cum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush SagaCum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush Saga
  Cum se joacă Candy CrushCum se joacă Candy Crush
  Cum se joacă Candy Crush SagaCum se joacă Candy Crush Saga
  Cum sa obtii mai multe vieti in Candy CrushCum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush
  Cum se obține un Pokemon de 100 de niveluriCum se obține un Pokemon de 100 de niveluri
  Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush SagaCum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga
  Cum sa treci nivelul 109 in Candy CrushCum sa treci nivelul 109 in Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 23 de Candy CrushCómo pasar el nivel 23 de Candy Crush
  » » Cum sa treci la nivel de Candy Crush 33

  © 2011—2020 ertare.com